22 fantastiske ulvesnit til mellemlangt hår

instagram viewer

Rodet ulvefrisure med kraftige pandehår

Rodet ulvefrisure med kraftige pandehår

Instagram @andy_doesyourhair

Prøv en rodet ulvefrisure med kraftigt pandehår for et indlevet og tekstureret look. Ved at tilføje shaggy pandehår til et ulvesnit, kan det bringe opmærksomhed til øjnene og indramme ansigtet.

Bølget ulvefrisure til fint hår

Bølget ulvefrisure til fint hår

Instagram @brandon_broparis

Prøv en bølget ulv frisure til fint hår for at skabe et udseende af fylde. Tilføjelse af en frynser til et ulvsnit til bølget hår kan indramme ansigtet smukt.

Razored Wolf Cut med pandehår til tykt hår

Razored Wolf Cut med pandehår til tykt hår

Instagram @melanie.s.stylist

En barberet ulv skåret med pandehår til tykt hår er fantastisk til en kraftigt lagdelt stil. Skabt ved hjælp af en barbermaskine teknik, kan en stylist lave tekstur og snert til et sjovt, pjusket snit.

Wolf Shaggy Cut til krøllet hår

Wolf Shaggy Cut til krøllet hår

Instagram @alchemysalon.co

Prøv en wolf shaggy cut til krøllet hår for en ubesværet stil. Ved at tilføje ekstra lag er en ulv skåret på naturligt krøllet hår en meget krølleforstærkende medium frisure.

Krøllet ulv frisure

Krøllet ulv frisure

Instagram @bethsomerset_hairstylist

click fraud protection

En krøllet ulvfrisure er et godt udseende til at forbedre spoler og krøller. Når du beder om et ulvsnit til krøllet hår, så bed din stylist om at lave lag efter dit krøllemønster for et nyt sjovt look.

Wolf Shaggy Lob med pandehår

Wolf Shaggy Lob med pandehår

Instagram @skipdoeschair

Prøv en ulv shaggy lob med ansigtsindramning pandehår til en voluminøs ulve klipning. Smuk på enhver hårtype, inklusive fint, glat hår, et ulvsnit kan tilføje en masse volumen.

70'er mellemlang shag med choppy pandehår

70'er mellemlang shag med choppy pandehår

Instagram @clubglam2

En 70'er mellemlang shag med hakket pandehår er den perfekte frisure til et opdateret og sjovt look. Fantastisk til medium eller tykt hår, et mere hakket snit kan nemt styles med meget lav vedligeholdelse.

Mullet Wolf hår med bløde bølger

Mullet Wolf hår med bløde bølger

Instagram @sergeycher03

Mullet wolf hår med bløde bølger er perfekt til mellemlangt hår, der ønsker at tilføje volumen og tekstur. Blød, men edgy, en lagdelt mullet frisure kan skabes ved hjælp af et varmt værktøj, når håret ikke er naturligt bølget. Spørg din stylist, hvordan du kopierer.

Relaterede:Se flere ideer til shaggy mullet frisure.

Lagdelt ulvesnit med kort pandehår

Lagdelt ulvesnit med kort pandehår

Instagram @xandrias.hair

Et lagdelt ulvesnit med kort pandehår er fantastisk til kvinder over 50. Lagdelt hår kan give stor bevægelse og definition til mellemlangt hår.

Skulderlang ulvefrisure

Skulderlang ulvefrisure

Instagram @marmaladesalon

Prøv et skulderlangt ulve-klip for en medium stil. Enkel, men edgy, en ulvskåret på skulderlangt hår kan styles for at fremhæve tekstur. Spørg din stylist om en masse stykke-y lag.

Dimensionelt ulvehår med lyserøde highlights

Dimensionelt ulvehår med lyserøde highlights

Instagram @elyserox00

Dimensionelt ulvehår med lyserøde highlights er en sjov og edgy stil. At bede om lange ansigtsindramningsstykker kan få et mellemlangt snit frem og er fantastisk til farvesprængninger.

Relaterede:Se flere lagdelte og hakkende frisurer med ansigtsindramning.

Wolf Shag til tyndt hår

Wolf Shag til tyndt hår

Instagram @analazarescuhair

Prøv en ulve-shag til tyndt hår for at få håret til at se fyldigere ud. Med korrekt styling og tekstur eller volumenprodukter er en ulve shag haircut en god mulighed for at tilføje volumen.

Relaterede:Se flere shaggy haircuts.

Ulv skåret med hakkende lag

Ulv skåret med hakkende lag

Instagram @dlj_expert_coloriste

Et ulvesnit med hakkende lag kan være den næste klipning at prøve for en ny sjov stil. EN medium klipning er perfekt til at tilføje pjusket for et rodet, men let stylet snit.

Korte teksturerede lag på et mellemlangt ulvesnit

Korte teksturerede lag på et mellemlangt ulvesnit

Instagram @ernestomeneses

Korte teksturerede lag på et mellemlangt ulvesnit giver kvinder over 40 en naturlig, men edgy stil. Når du beder om kortere lag, kan din stylist opbygge fylde og tekstur for den tilføjede definition til mellemlangt hår.

Wolf Cut med Shaggy Layers og Bangs

Wolf Cut med Shaggy Layers og Bangs

Instagram @arinathehair

Et ulvsnit med shaggy lag og pandehår kan indramme og komplimentere et rundt ansigt. Fantastisk til mellemlangt hår, et ulvesnit er fantastisk til en ubesværet stil, og lagene giver et væld af tekstur.

Mellemlang barberkniv

Mellemlang barberkniv

Instagram @thenetworksalon

Prøv en mellemlang barberkniv for at forbedre den naturlige tekstur. Ved at tilføje mange lag til krøllet eller bølget hår, giver en shag et godt spring til mellemlangt hår. Spørg din stylist, om en barbermaskine vil fungere med din type tekstur.

Mullet Wolf Cut til glat hår

Mullet Wolf Cut til glat hår

Instagram @pale_3

En mullet wolf cut til glat hår er en fantastisk mulighed for at tilføje tekstur og volumen til finere hår. Tilføjelse af mange lag ser godt ud på en multe-klip og giver en shag-effekt, der ligner en Miley Cyrus-klip.

Ulvskåret med tunge kronelag

Ulvskåret med tunge kronelag

Instagram @andy_doesyourhair

Et ulvesnit med tunge kronelag kan give meget volumen og fylde til toppen af ​​hovedet. Fantastisk til enhver hårtekstur, et ulvsnit til medium hår tilføjer et løft til alle de rigtige steder og efterlader masser af længde.

Pjusket og tekstureret ulvefrisure

Pjusket og tekstureret ulvefrisure

Instagram @dmitrovahair

Prøv en pjusket og tekstureret ulvefrisure for et blødt, men alligevel edgy look. Fantastisk til et medium snit, tilføjelse af lag kan nemt styles med et varmt værktøj og teksturprodukt.

Curtain Bangs på en Wavy Wolf Style

Curtain Bangs på en Wavy Wolf Style

Instagram @romerostyle

Gardin pandehår på en bølget ulv stil er den perfekte klipning til at tilføje ønsket fylde alle de rigtige steder. Bløde lag kan give et ulvsnit til mellemlangt hår en fantastisk tekstur. Gardin pandehår på en bølget ulv stil er den perfekte klipning til at tilføje ønsket fylde alle de rigtige steder. Bløde lag kan give et ulvsnit til mellemlangt hår en fantastisk tekstur.

Ulvefrisure med fjerlag

Ulvefrisure med fjerlag

Instagram @sergiojunior

Et ulve-klip med fjerlag giver klogskab til en sjov, fed stil. Siden nogle ulve skærer kan være hakkende, en fjeragtig tekstur kan blødgøre en klipning for visse hårtyper, herunder medium og fint hår.

Choppy Wolf Cut med pandehår

Choppy Wolf Cut med pandehår

Instagram @sarahjosilvestera

Prøv en hakkende ulvsnit med pandehår for at få et Billie Eillish-look! Fantastisk til glat hår, hakkende på en mellemlang ulve klipning kan tilføje en masse fylde og tekstur.

Teachs.ru

Bryllupsfrisurer til brude og brudepiger i 2021 - De rigtige frisurerMiscellanea

Du vil altid huske din bryllupsfrisure, så det må være noget fabelagtigt. Det kan være en simpel, men elegant bryllupsopdatering eller en betagende halv op halvt ned frisure, men du bør virkelig fø...

Læs mere

Hårtendenser at prøve i 2021 - De rigtige frisurerMiscellanea

Selv det sundeste og smukkeste hår ser ikke sit bedste ud, hvis din frisure er dateret. Udvid din horisont og find ud af om de nyeste frisurer, der er set på landingsbanerne og røde tæpper. Oplev n...

Læs mere

Tips til hårpleje til enhver hårtype - de rigtige frisurer - Side 9Miscellanea

Uanset hvor trendy din frisure eller farve er, er det sundt hår, der får mest bifald. Det er vores første skønhedspligt at opretholde den rigtige hårplejerutine for sunde og skinnende lokker. Uanse...

Læs mere
instagram stories viewer