Hvad skal man have på til en countrykoncert

instagram viewer
Hvad skal man have på til en countrykoncert

Det er på tide at komme ned i sænkningen og nyde noget ægte country- og westernmusik. Uanset om du er en regulær til hoedowns, eller dette er dit første indtog i genren, har vi hele dit outfit dækket. Gør dig klar til at sætte nogle af dine yndlingssange ud og se fantastisk ud, mens du gør det. Fra cowboystøvler til dobbelt denim, her er din guide til, hvad du skal have på til en countrykoncert.

Indholdat vise
Hvad skal man have på til en countrykoncert for mænd
Dobbelt denim
City Western stil
Klassisk hvid top
Tidløse blå jeans
Western skjorter
Casual Country Outfits
Spaghetti vestlig stil
Flanell skjorte
Western tilbehør
Hvad skal man have på til en countrykoncert for kvinder
Frynsegoder
Denim Cutoffs
Glitrende i massevis
Dobbelt denim
Udvidede bukser
Cowgirl læder outfit
Oversize jakker og jakker
Hullede bukser
Barbiecore Cowgirl
T-shirts med westerntryk
Cowgirl tilbehør
Hvad skal man have på til et land Koncert ofte stillede spørgsmål
Må jeg have sneakers på til en countrykoncert?
Hvad udgør et countrykoncert-outfit?
Hvad er nogle populære ideer til countrykoncertoutfit?
click fraud protection

Hvad skal man have på til en countrykoncert for mænd

Dobbelt denim

Hvis du finder dig selv at deltage i en countrykoncert og ikke ved, hvor du skal starte, kan du ikke gå galt med et par blå jeans. Dette er sandsynligvis det mest populære valg blandt andre deltagere, så for at skille dig ud skal du tilføje en matchende skjorte eller jakke. Dobbelt denim kan se godt ud med en hvid T-shirt eller flannel mellem og et par Chelsea, Western eller snørestøvler. Du vil føle dig godt tilpas nok til at danse hele natten og se godt ud på billeder.

Double Denim Country Koncert Mænd

Få looket

Oversized denimjakke
Flanell denimskjorte

Denim jeans
Denim støvler

City Western stil

For dem, der ikke bor på landet længere, men ønsker at hylde deres rødder, er dette den perfekte stil at prøve. En kombination af moderne stykker og klassiske vestlige elementer, det er nemt at skabe med dit eget skab. Start med et par blå jeans og tilføj en sort eller hvid T-shirt. Smid en brun eller sort på læderjakke og et par cowboystøvler. Du behøver ikke andet tilbehør, men sørg for at medbringe dine yndlingssolbriller for at binde alt sammen.

City Western stil

Få looket

Læder bombefly
Mørk denim

Brune cowboystøvler
Læder bælte

Klassisk hvid top

Den ydmyge hvide top har ydet uendelig hjælp til et outfit og er en fast bestanddel, du bør implementere, når du skal ud. Den flatterende og tidløse stil fungerer med alt og tilføjer øjeblikkeligt et element af cool. Brug den sammen med dine yndlingsjeans og et stort bælte med et stort spænde. Hvis du har brug for at tilføje noget ud over toppen, så lad det være en denim eller læderjakke. Tilføj endnu et lag af flannel eller en puffer, hvis det er en mere afslappet begivenhed. Dette er et nemt og stilfuldt look at prøve, så du kan fokusere på at nyde koncerten i stedet for det, du har på.

Klassisk hvid skjorte Countrykoncert mænd

Få looket

Jersey skjorte
Hvid Tshirt

Hvid Vest
Mandarin krave

Tidløse blå jeans

Hvis der er en enkelt hæfte, der hører til i ethvert landdrengs skab, er det tidløse blå jeans. Dette ikoniske stykke tøj har længe været sammenflettet med vestlig påklædning og er stadig en af ​​de mest populære beklædningsgenstande til hverdagsbrug. Style den, som du vil, såsom en ternet skjorte eller afslappet button-down – en almindelig T-shirt og en jakke med forskydning fungerer også godt. De tætsiddende designs ser godt ud, men kan være svære at danse og bevæge sig i, så en løsere pasform vil sandsynligvis tjene dig bedre.

Tidløse blå jeans

Få looket

Cowboy jeans
Lige Bue jeans

Distressed jeans
Klassiske jeans

Western skjorter

Så du har et par gode jeans at have på, men hvad med ovenpå? Selvfølgelig kan du prøve en T-shirt, men et mere klassisk valg ville være et vestligt design. Stilen er med det samme blevet genkendelig, og når den bæres korrekt, kan den se skarp og glat ud. Bær vintage-stilen i en mørk nuance, såsom trækul, sort eller marineblå - sørg for, at tråden er noget komplementær, såsom guld, en anden nuance af blå eller grå. Dette vil hjælpe mønsteret til at skille sig ud uden at gøre det overvældende.

Western Short Country Koncert Mænd

Få looket

Klassisk vestlig skjorte
Western skjorte i denim

Farverig vestlig skjorte
Western skjorte i satin

Casual Country Outfits

Når du ikke ønsker at klæde dig for meget som en klassisk countryfyr, men gerne vil fremkalde essensen, skal du ikke lede længere end denne afslappede stil. Start med byggeklodserne – et par basic jeans og en T-shirt. Tilføj derefter dine lag – hvis vejret kræver det, tilføj en flannel skjorte i enten rød, grå eller blå og smid en denim eller læderjakke over toppen. For komfort, find et par ørkenstøvler eller snørestøvler – en lysere farve holder det overordnede look tilbagelænet og er ikke for klædeligt. Smid en trucker kasket og top for det ultimative nik til vestlig dressing.

C13ff8a447a301c3a0f255cc774eede3

Få looket

Sort Enim
Mørk flannel

Lige denim jeans
Chelsea støvler

Spaghetti vestlig stil

For mange er den første stilreference, de tænker på, Spaghetti Western. En klassiker i Hollywoods historie, tøjvalgene forbliver lige så ikoniske i dag, som de gjorde i 60'erne. Tænk på referencer som Clint Eastwood i En håndfuld dollars eller Franco Nero i Django – en button-down skjorte og mørke jeans, en bredskygget hat og en poncho eller et sjal slynget om skuldrene i enten blå eller creme og brun. Tilføj en fåreskindsvest og et ulmende look, og et rynket bryn for at fuldende stilen.

Spaghetti vestlig stil
Blå skjorte
Poncho

Wetsernbelt
Sorte jeans

Flanell skjorte

De ydmyge flannel skjorte er en af ​​de mest ikoniske beklædningsgenstande i landlig stil. De ikoniske ternede mønstre og varme stof gør den til et godt valg til udendørs arrangementer eller en koncert indendørs. Uanset temperaturen kan du arbejde den ind i dit outfit. Tilføj en flannel over en hvid eller sort T-shirt og et par jeans til køligere dage. Du kan lade den være som den er eller bære en anden jakke over toppen. Alternativt kan du bære skjorten for sig selv, uden noget i lag under – det vil give dig et stilfuldt og autentisk touch til looket.

Flanner skjorte Country Koncert Mænd

Få looket

Brun og orange flannel
Brun flannel

Mørk flannel
Flanell.

Western tilbehør

Hvis du har et par jeans og en T-shirt på uden tilbehør, kan du lige så godt være hvor som helst. Disse klassiske genstande er den bedste måde at løfte dit outfit og give en landlig følelse, uanset om det er i byen eller i en lokal koncertsal. Cowboyhatten er et must, især til udendørs dagsarrangementer. Men hvis begivenheden ikke kræver en hat, hvorfor så ikke prøve et læderbælte med et overdimensioneret spænde i enten sølv eller bronze? Andre fantastiske elementer at tilføje inkluderer et par Aviator-solbriller, et Bolo-slips, et par læderarmbånd og selvfølgelig dine cowboystøvler!

Cow Boy tilbehør

Få looket

Rusthat
Bæltespænde

Bolo
Aviator

Hvad skal man have på til en countrykoncert for kvinder

Frynsegoder

Fringe er en af ​​de mest eventyrlige og sjove vestlige stilarter at have på til en countrykoncert. Stoffets vilde og frie bevægelse er perfekt til dans, og det ser fantastisk ud med stort set alt. Vælg en ruskindsnederdel med perlekant, eller skift den ud med en jakke med frynser langs ryggen og armene. Denne stil fungerer godt i en bred vifte af farver, men de mest populære er brun, hvid og sort. Kombiner den med andre nuancer som turkis, babypink eller kirsebærrød for en klassisk stil – og det skader aldrig at tilføje en smule ekstra frynser til dit fodtøj.

Frynset Top Country Outfit Kvinder

Få looket

Frynsejakke
Frynseoverkørte

Læder frynser
Frynse nederdel

Denim Cutoffs

Når sommeren kalder, så vis dine nåle frem i et par denim cutoffs. Disse hudbærende shorts vil holde dig frisk hele dagen eller natten og giver dig den landlige æstetik uden at føle dig underklædt. En let og medium vask vil give dig maksimal effekt, og du rocker dem med en T-shirt og ruskindsvest for at give dem et autentisk look. For at holde temaet i gang, vil et par cowboystøvler i brun eller sort binde alt sammen og give det et moderigtigt spin.

Denim Shorts Country Koncert Outfit Kvinder

Få looket

Lange denimshorts
Mugler Shorts

Almindelige shorts
Denim shorts

Glitrende i massevis

Så du er på vej til en TS-koncert og vil hylde Fearless? Tiden var fyldt med en blanding af popstjerne og country belle-æstetik, med glitter i massevis og et par ydmyge cowboystøvler. Begynd med en kjole eller nederdel dækket af noget skinnende – det kan være metallisk, frynser eller pailletter. Tilføj en sød t-shirt i neutrale eller lyse farver, afslut looket med et par lårhøje eller knæhøje cowboystøvler, og lad dit hår være løst.

Sparkle Galore Country Koncert Outfit Kvinder

Få looket

Pink frynser
Sequin frynser

Sparkle Cowboy
Pink cowboystøvler

Dobbelt denim

Canadian Tuxedo er ikke kun for fyre - det er også en stilfuld mulighed for kvinder til en countrykoncert. Når det er gjort korrekt, kan dobbeltdenim se smukt og slankt ud og nemt genskabes. Start med et par bootleg-jeans og en matchende button-down – læg stoffet ind i dine bukser for et sømløst touch. En denim jumpsuit ser også fantastisk ud, og den skaber en ren silhuet. Tilføj nogle vestlige elementer over toppen, såsom cowboystøvler, en westernhat og et stort bæltespænde.

Double Denim Country Koncert Outfit Kvinder

Få looket

Denim kjole
Denim. Skjorte

Denim jeans
Denim Jumpsuit

Udvidede bukser

Det Y2K mode er tilbage og har infiltreret landets æstetik. Mens bootleg-snittet er den mest populære silhuet til denne stil, er en overdreven flare en perfekt måde at sætte et mode spin på det. Bær disse i ethvert stof eller farve, såsom orange, blå, sort eller grå. Denim er også et godt valg, hvis du vil holde looket lidt mere subtilt. For maksimal effekt skal du sørge for, at dine bukser sidder tæt på huden overalt over knæet - stoffet skal stråle udad på en dramatisk måde, som vil forlænge dine lemmer. Derudover er den fantastisk til dans.

Flared Bukser Country Outfit Kvinder

Få looket

Læder Flares
Beskåret Flares

Denim Flares
Brænder

Cowgirl læder outfit

Uanset om du er vild med imiteret ruskind eller børstet kalveskind, er læder en vigtig del at have på til en countrykoncert. Det være sig læderbukser med en bånd-T-shirt eller en brun læderjakke med jeans; der er uendelige måder at style dette look på. Find et par hoftehængende læderbukser med en subtil flare til en Y2K throwback, eller prøv en lædernederdel med frynser for et skævt twist. Afslut looket med et par støvler i samme materiale, og du vil være den mest opsigtsvækkende person på stedet.

Cowgirl læder outfit

Få looket

Læder sæt
Læder blazer

Læderbukser
Læderstøvler

Oversize jakker og jakker

Når temperaturerne begynder at falde, og du har brug for at lægge dit tøj i lag, kan du prøve lykken med en shacket eller oversize jakke. Disse alsidige og stilfulde stykker ser godt ud på alle kropstyper og fås i endeløse farvekombinationer, mønstre og stoffer. For en autentisk fornemmelse anbefaler vi tern eller plaid - dens tykkelse vil give varme og en smule landlig flair. Alternativt kan du bære en i en denim chambray eller lys farve som creme eller grå. Kombiner den med et par jeans og en almindelig T-shirt for et ubesværet stilfuldt look.

Oversize jakker og jakker

Få looket

Sort Shacket
Checket Shacket Oversize

Tjek Shacket
Orange Shacket

Hullede bukser

Hvis du kan lide ideen om nødlidende tøj til et afslappet outfit, kan du ikke gå forbi et par flækkede jeans. Disse skabshæfteklammer ser godt ud til en koncert takket være dens tilbagelænede æstetik, men de er også edgy nok til at rocke med en band-T-shirt eller en klassisk læderjakke. Hvis du vil gøre udseendet lidt mere subtilt, så hold dig til kun at have rifter ved knæet. Men hvis du vil have noget lidt ud over det sædvanlige, så tilføj et par ekstra rifter på lårene og under knæet – det vil give en mere rå og røvsparkende fornemmelse, der helt sikkert vil se fantastisk ud til en koncert.

Hullede bukser

Få looket

Blå Rippede jeans
Sort Rippet

Grå Ripped
Rippet

Barbiecore Cowgirl

Hvis du var hovedkulds forelsket i Margot Robbies virale lyserøde cowgirl-outfit på sættet til Barbie, var du ikke alene. Dette Barbiecore-infunderede country-look er stilfuldt og slankt og helt perfekt til en koncert. Kanalér bombens look med et par hot pink denimjeans med en overdreven udstråling fra knæet, og mal en klynge stjerner forneden i hvid og bordeaux for maksimal effekt. Du skal også have en matchende vest, men en en-skulder top i en lignende nuance vil gøre det trick. Afslut looket med en cowboyhat og westernstøvler – sørg for, at hovedbeklædningen og fodtøjet er i samme farve.

Barbiecore Cowgirl

Få looket

Pink Hat
Læder Pink

Pink Flares
Lyserøde støvler

T-shirts med westerntryk

Hvis du vil holde dit outfit relativt afslappet og tilbagelænet, kan du ikke gå forbi en T-shirt med print. Hvis du deltager i et bands koncert, er det bedst, hvis du rocker deres merchandise for at støtte akten. Men hvis du deltager i en anden musikalsk begivenhed, kan du bære alt fra din yndlingsdrik, band eller print efter eget valg. Style den med et par klassiske jeans og støvler for en autentisk fornemmelse, eller skift den op og put skjorten ind i en lædernederdel med vestlige ankelstøvler. For at bevare en kant til dit outfit skal du vælge neutrale nuancer som kul, hvid, brun eller sort.

T-shirts med westerntryk

Få looket

Dude skjorte
Grå T-shirt

Tiger skjorte
Nirvana skjorte

Cowgirl tilbehør

Hvis du vil tage cowgirl-looket seriøst, skal du investere i noget fast tilbehør. Selvfølgelig kunne du ikke gå forbi en klassisk cowboyhat - det være sig filt, pailletter eller strå. Vælg en hvilken som helst farve, du foretrækker, selvom de mest tilpasningsdygtige nuancer er brun, creme og sort. Andre nøgleelementer inkluderer en bandana til at vikle rundt om halsen - enten i en paisley eller et andet gentagne mønster - og et læderbælte med et overdimensioneret spænde. Bær dem alle sammen for maksimal effekt, eller hold det til en eller to ad gangen for subtilitet.

Cowgirl tilbehør

Få looket

Creme hat
Vestlige Bælte

Avatorer
Bandana

Hvad skal man have på til et land Koncert ofte stillede spørgsmål

Må jeg have sneakers på til en countrykoncert?

Ja, du kan have et par sneakers på til en countrykoncert. Du bør dog undgå at have noget for rent og hvidt på, da de kan ende med at blive slidte ved udstillingen. Dit bedste bud ville være at bære et par lædersko, uanset om de er i en sneaker-stil eller som en støvle.

Hvad udgør et countrykoncert-outfit?

Et godt landtøj bør være lavet af nogle få nøgleelementer. Først er et par blå jeans - disse er en fast bestanddel i det æstetiske og kan bruges af alle. Dernæst er en hvid T-shirt eller button-down - det er en god mulighed for lagdeling. Andre nøgledele inkluderer et par vestlige støvler og en cowboyhat for ekstra flair.

Hvad er nogle populære ideer til countrykoncertoutfit?

Nogle af de mest populære ideer til countrykoncert-outfit til mænd er et par jeans og en t-shirt – tilføj en flannel- eller læderjakke over toppen, og du er klar til at gå. Til kvinder skal du vælge et par denimudskæringer og en button-down til sommeren og et par læder- eller denimbukser med en shacket, hvis det bliver koldt. Glem ikke dine cowboystøvler og en westernhat!

Teachs.ru
10 seje Kidcore æstetiske outfits at bære

10 seje Kidcore æstetiske outfits at bæreKvinders Stil

Få de gode gamle dage tilbage med efterskoletegnefilm og lyse farver med denne dristige æstetik. Med inspiration fra børns popkultur og mode i 90'erne og 00'erne handler denne trend om ubekymret sj...

Læs mere
35 bedste tøjbutikker i store størrelser at kende

35 bedste tøjbutikker i store størrelser at kendeKvinders Stil

At føle sig selvsikker, sexet og moderigtig er ikke kun for lige store kvinder. Fejr dine kurver med et stilfuldt nyt outfit fra en af ​​disse bedste plus-size online tøjbutikker. Designet med stør...

Læs mere
40 bedste tegnebøger til kvinder i 2022

40 bedste tegnebøger til kvinder i 2022Kvinders Stil

En pung er et af de mest nyttige tilbehør, du nogensinde vil eje. De er nødvendige for at holde kontanter, kort og andre vigtige dokumenter sikre, men tegnebøger er også en forlængelse af dit outfi...

Læs mere
instagram stories viewer