12 Snazzy Bob-klip til tykt hår

instagram viewer

Løft dit korte hår med et unikt farvevalg, såsom gråt. Den tykke, lagdelte bob komplementerer gråt hår smukt, hvilket gør det til et overbevisende valg til din næste makeover.

Stumpe bobs er fantastiske til tykt hår og nyder udbredt popularitet. De tilbyder alsidighed, så du kan bære din stumpe bob slank, pjusket eller prøve forskellige afskedsstile.

En stablet bob er et effektivt valg til at styre tykkelse og tilføje lyst til tykt hår. Du har fleksibiliteten til at style den elegant eller vælge et mere rodet look, som vist på dette billede.

Denne frisure er designet til at give et statement. Mens en pjusket asymmetrisk bob allerede fanger opmærksomhed, tilføjer den kontrasterende pengebrik en ekstra flair.

Afrundet og vinklet, denne bob til tykt hår handler om feminitet og tiltrækning. Vil du have noget ekstra zazz? Style den med en dyb sidedel, og gør dig klar til at vende hovederne.

En kort bob kan være vidunderligt flatterende til tykt hår, især når du tilfører det en levende farve. Denne dimensionelle røde er et perfekt eksempel på, hvordan farve kan transformere en frisure.

click fraud protection

Vælg en lang bob for at prale af dit rigeligt voluminøse, tykke og bølgede hår. Inkorporering af lag vil yderligere lette og administrere dine frodige lokker.

For at gøre tykt hår nemt at håndtere uden at gå på kompromis med stilen, skal du vælge en klassisk bob parret med et ungdommeligt pandehår, især velegnet til naturlige bølger.

Denne nissebob ser blød og romantisk ud, så hvis det er et look, du ønsker at opnå på din tykke, omfangsrige manke, så tøv ikke med at vælge en større transformation.

Se, hvordan lag giver en illusion af lettere, mindre tæt hår. Gardin pandehår blander sig ubesværet med disse lag og tilføjer intriger til denne bob frisure.

Teachs.ru
23 Bedste Medium Omvendte Bob-frisørideer til mellemlangt hår

23 Bedste Medium Omvendte Bob-frisørideer til mellemlangt hårMiscellanea

Medium omvendt blond BobInstagram @err_perr_hairDet er den mellemlange inverterede blonde bob, der skriger raffinement! Du kan style det, som du vil, men du går aldrig galt med bløde strandbølger. ...

Læs mere
24 trendy hårfarver til kvinder over 50 år, der ser yngre ud

24 trendy hårfarver til kvinder over 50 år, der ser yngre udMiscellanea

Rich Brown med BabylightsInstagram @studioorangesalonKvinder over 50 år kan se ti år yngre ud ved at trække denne nuance af fyldigt brunt hår med babylights af! Det er parret med ansigtsrammende hø...

Læs mere
33 hotteste A-Line Bob-frisurer, du vil prøve i 2021

33 hotteste A-Line Bob-frisurer, du vil prøve i 2021Miscellanea

Vidunderligt stablet A-Line BobInstagram @hair_by_shelby_lindholmEnhver, der har lyst til en frisk kotelette, bør overveje denne lagdelte A-line halslængde bob, der effektivt er stablet på bagsiden...

Læs mere
instagram stories viewer