30 sødeste karamelbrune hårfarveidéer til 2023

instagram viewer

Har du en sød tand til lækre hårfarver? Fra varme og toasty nuancer til rige og overbærende nuancer, vi har et minimum af de mest trendy karamelbrune hårfarve-looks, der vil efterlade dig trang til en hårfornyelse. Lad os drysse lidt sødme ind i din stil!

1. Beige brunette blanding

For at opnå den dejlige beige brunette blanding på dit karamelbrune hår, kontakt din stylist. De vil påføre et beigefarvet farvestof over din karamelbase, hvilket skaber et harmonisk, smart look, der er perfekt til en subtil, men alligevel fantastisk transformation.

Blonde Babylights på langt mørkebrunt hår

@dvcolour

2. Karamel honningbrunt hår

"Varme toner har mit hjerte, og denne indlevende brunette dækker alle mine favoritter," deler Melissa Maloney fra Karma salon og spa i Syracuse, New York. Hun infunderede denne lækre chokoladebrune base med karamel- og honningtoner.

Rødbrunt hår med karamelansigtsindramning

@live_love_dohair

3. Karamelhøjdepunkter på brunt hår med pandehår

At rocke dem karamel highlights med pandehår, stol på din stylists artisteri. De vil strategisk placere højdepunkterne for at indramme dit ansigt og blande sig sømløst med dit brune hår, hvilket skaber en harmonisk og stilfuld 'do'.

click fraud protection

Karamelbrun hårfarve Balayage

@diogo.migli

4. Karamel brunette glød

For at opnå den strålende glød på karamel brunette lokker, vælg en glansbehandling. Det vil forbedre glans, dybde og dimension, hvilket får dit hår til at se lyst og sundt ud. En perfekt opskrift på en hårglød, der helt sikkert vil blænde!

Beige brun hårfarve

@juliiana__dias

5. Karamel Bronde hår med kanel undertoner

Max Gourgues, en mester hårfarver fra Max Gourgues salon i Montreal, Canada, deler sin opskrift på denne perfekte karamel bronde hårfarve, "Orange undertoner vil helt sikkert gøre dig bemærket, mens mørke rødder skaber dimension og udseende af fylde."

Varmt tonet karamelbrunt hår

@maxgourgues

6. Pjusket Lob med Caramel Highlights med ansigtsindramning

Dette pjuskede bedhead-look bringer dovne søndagsstemninger tilbage med en kop varm kaffe til den perfekte start på dagen. Ikke underligt, at dens skaber kaldte det en "mørk stegt latte med en karamelregn".

Brun Bob med karamelbrune striber

@styled_by_carolynn

7. Hårfarve med hasselnød karamel

Den spanske kolorist Carlos Ortigosa Blas tog deres klient fra messingfarvede toner til mere neutral, hasselnøddekaramelnuance. Hvis du gennemgår en større hårfarvetransformation, så kontakt en professionel farvelægger for personlig rådgivning, hvilket sikrer en afbalanceret overgang.

Auburn Balayage på brunt hår

@carlosortigosa_

8. Omvendt karamelbrun balayage

Omvendt balayage er en hårfarveteknik, der involverer at gøre de eksisterende highlights eller lysne dele af håret mørkere. For en omvendt karamelbrun balayage vil en dygtig stylist anvende en karamelnuance til enderne og gradvist blande den opad med dybere brune toner, hvilket opnår en fantastisk, solkysset effekt.

Blank karamel brunette hår

@colorbymarina

9. Brunt hår med karamelhøjdepunkter

Inklusive karamel highlights liver din mørke base op og tillader så mange sjove styles! Brug en krøllestav til bølger på stranden eller et glattejern for slankhed. Spil med fletninger, updos, eller lad det ligge – alsidighed er din ven!

Amber Caramel Brown Highlights på Dark Base

@raulpcosta

10. Subtil karamelbrun blanding

Hvis du er fan af bløde, indlevede looks, så vis dette billede til din farvelægger. De vil nænsomt væve subtile karamelhøjlys ind i dit brune hår, hvilket skaber en naturlig, blød og harmonisk overgang.

Dimensional Caramel Highlights på mørkebrunt hår

@gustavomigli

11. Sort hår med karamelbrune highlights

Til de fantastiske karamelbrunettebølger, som disse skønheder af farveekspert Jaye Edwards, start med at krølle dit hår med et krøllejern med stor tønde. Vrid forsigtigt krøllerne for en afslappet stemning, hvilket tillader sort hår med karamel highlights at fange lyset smukt.

Langt sort hår med karamelbrune highlights

@jaye_edwards

12. Elegant honningbeige balayage

Balayage-specialist Diana Vivilecchia fra Toronto ViviD Salon skabt en harmonisk blanding af honningbeige på brunette lokker, hvilket giver håret et smukt strejf af sødme og dybde. Hun beskrev dette elegante look som "faldet rodfæstet med en peekaboo pop af bronde".

Karamel honningbrun hårfarve

@dvcolour

13. Karamelbrun Balayage til krøllet hår

Denne karamelbrune balayage til krøllet hår af Ethan King fra Ron King Austin Frisørsalon, er en fryd for øjet! Den forstærker de dejlige krøller med en naturlig, solkysset effekt. Frihåndsmalingsteknikken tilføjer dimension og bevægelse, hvilket får dine krøller til at poppe med tekstur og varme.

Karamelbrune højdepunkter på krøllet brunt hår

@slickback_buttahtoast

14. Lys karamelbrun hårfarve

Hvis du, som denne klient, er frustreret over en rød-kobber nuance af dit blegede hår, så overvej det farvekorrigerende den til lys karamelbrun. Det er ikke en let opgave at ophæve rødmen, men en dygtig farvelægger kan hjælpe dig med at opnå en afbalanceret og naturligt udseende nuance.

Karamel Bronde hår

@hair.by.suzi

15. Mørk karamelbrun hårfarve

Med mørkere nuancer, brug farvesikker shampoo og balsam, vask med koldt vand, og minimer varmestyling for at bevare din skygges liv. Regelmæssige touch-ups med en professionel farvelægger holder det også til at se lækkert ud.

Mørk karamelbrun hårskygge

@mk_hairstylist_

16. Rodet karamelbrun Bob med pandehår

Paulo Schettini, hårekspert kunstner fra Mg hårdesign i São Paulo, Brasilien, deler hemmeligheden bag dette korte karamelbrune hårs succes, "Ud over highlights, som bringer mere lys og kontur til ansigtet, vi har en smuk kort bob, som aldrig går ud af stil!"

Kort karamelbrunt hår

@mghairdesign

17. Bronze brun blanding

Hvis du er ude efter en varm glød, så spørg din farvelægger om en bronze-brun blanding ved din næste håraftale. Sammensmeltningen af ​​brun og bronze hårfarve tilføjer dybde, varme og et strejf af shimmer for et smukt look.

Cool tonet karamelbrun nuance

@hårskabere

18. Mellembrun med hints af rav og guld

For et tilpasset resultat, der forbedrer dit hårs varme og livlighed, skal du vælge en blanding af varme nuancer. Rav og guld nuancer tilføjer dybde og en subtil glød, hvilket giver dine brune lokker en tryllebindende rigdom.

Karamelbrunt hår med røde undertoner

@jaye_edwards

19. Dimensionel lys karamelbrun balayage

Bryd din tunge højdepunktsrutine og prøv dimensionel balayage i stedet! Blondespecialist Fabiola Serra fra Bysalonen i San Antonio, Texas, giver deres klient som et mønstereksempel på den positive forandring, "Hun vil være i stand til at give sit hår en pause, men også forblive ret let, men alligevel dimensionel."

Brunt hår med Blended Caramel Highlights

@fabbhairr_

20. Delvis karamelbrune højdepunkter

Nogle gange er alt hvad du skal gøre for at opnå en smuk stil at lade dine blonde highlights vokse ud! Uafhængig kunstner Kara Williams fra K. Louise Boutique Salon i Philadelphia skabte tilpassede højdepunkter til deres klient og lod tiden gøre sit.

Naturligt hår med karamel balayage

@haircolorkilla

21. Karamel Balayage højdepunkter for brunetter

Karamel balayage highlights på brunette hår skaber en varm og strandagtig stemning. Sammen med sammenbidte strandbølger bringer de en solbelyst, afslappet charme, der er perfekt til et ubesværet chic look.

Askbrunt hår med nuancer af karamel

@hannahandersen.mane

22. Solid karamelbrun hårfarve

For at holde din karamelbrune hårfarve blank og fuld af liv, overvej periodiske glansbehandlinger eller klare glansshampooer for at øge glansen. Byt dit almindelige produkt ud med en sulfatfri shampoo – de er mindre udtørrende og hjælper med at bevare fugten til tørt eller farvebehandlet hår.

Brunette Balayage på dybt brunt hår

@mane_ivy

23. Karamelbrun Balayage til bølger

Kirsty, farvelæggeren af Vivo Frisørsaloner i Aukland, New Zealand, lavede de mest lækre "karamelsnurrer i brownien for et ekstra lækkert resultat." Denne teknik skaber en sømløs, hvirvlet blanding af farver for et fantastisk resultat. Smukt valg!

Højkontrast karamelbrun højdepunkter

@vivohairnz

24. Karamelbrun Balayage til glat hår

For at få en karamelbrun balayage til at springe på glat hår, overvej at tilføje subtile bølger eller krøller med et fladjern. Disse teksturer forbedrer dimensionen og viser balayagens dybde og kontrast, hvilket skaber et fantastisk look.

Lys karamelbrun hårfarve

@acaciosallgado

25. Caramel Babylights til brunetter

Hvis du trækker mod et blødt og naturligt look, er karamel babylights din stil og din styrke. De tilføjer delikate, solbeskinnede accenter, der efterligner udseendet af naturligt lysne tråde, hvilket resulterer i en subtil, strålende charme.

Medium karamelbrunt hår med highlights og lowlights

@tura_hair_and_beauty

26. Dimensional Caramel Bronde Highlights

"Besat af den måde, farve fuldstændig kan forvandle en persons hele udseende," undrer Portland frisør Nicole fra Salon Beck. Disse dimensionelle højdepunkter blander sig varmt karamel toner med dybere nuancer, der forbedrer låses naturlige bevægelse.

Boede i Caramel Brown Balayage

@coloredbynicolee

27. Kraveben Skimming Cut i honningbrunette

For et slankt look på dine honningbrunette lokker, påfør et varmebeskyttende middel, og brug derefter et fladstrygejern for glathed. Afslut med en glansserum eller spray for ekstra glans. Betagende!

Karamelbrune Babylights på tykt mørkt hår

@hairbyreemasalon

28. Klassisk karamelbrun frisure

Perfekt til varme årstider, denne flydende feminine frisure byder på blød karamel til dybe brune toner, der problemfrit smelter sammen i en fantastisk kaskade.

Bronze brun hårfarve

@jsmithbeauty_

29. Barely There Caramel Highlights på Layered Cut

For at understrege et lagdelt snit med subtile karamelhøjlys, brug en teksturerende spray at definere lagene. Højdepunkterne vil naturligt fange lyset og forstærke den dimensionelle, teksturerede effekt smukt.

Brunt hår med subtil gyldenbrun balayage

@jeanclaudeelmoughayar

30. Karamelbrun balayage på lagdelt snit

Vil du have den karamelbrune balayage pop på dit lagdelte snit? Tilføj løse bølger eller krøller ved hjælp af en stylingstav. De vil fremvise balayagens dybde og dimension, hvilket giver dine lokker et frodigt udseende.

Karamelbrun Ombre på langt mørkt hår

@angelpraga.co

Hvilken lækker palet af karamelbrune hårfarver at vælge imellem! Uanset om du ønsker at tilføje et subtilt twist eller gå all-in med en fed transformation, har disse trends noget for enhver smag. Grib din stylist og forvandl dit hår til et lækkert mesterværk!

Få inspiration til hårstilen. Uanset hvilken hårtype du har, kan vi hjælpe dig med at finde de rigtige frisurer

Teachs.ru

60 Idéer til chokoladebrun hårfarve til brunetterBrunFarve

Levende chokolade nuancer forbliver i mainstream fra sæson til sæson. Ikke underligt, de er af samme betydning for brunetter og piger med mellembrunt hår som platin eller jordbærblond til blondiner...

Læs mere

20 fantastiske eksempler på svampebrun hårfarveBrunFarve

Der er en ny hårfarve i byen, som vi er helt vild med, kaldet svampebrunt hår. Selvom du måske ikke sælges på navnet - er de seje, jordiske og sofistikerede farvetoner simpelthen fantastiske. Læs v...

Læs mere

Brune Ombre -hårløsninger til enhver smagBrunFarve

Naturlige brunetter mangler ikke lysstyrke, men de kan tilføje et meget stilfuldt twist til deres udseende med en af ​​kreative ombre -ideer. Med mørkt hår kan du opnå de mest vedligeholdelsesfrie ...

Læs mere
instagram stories viewer