15 bedste Caesar -hårklipp til mænd

instagram viewer
Sådan styler du et Cæsar -snit

Når du leder efter et nyt hårklipp, er en stil, der har udholdt tidstesten, altid en god mulighed. Mens fads kommer og går, vil et klassisk look, der er evigt stilfuldt, altid være på trend. Cæsar -snittet er et sådant eksempel på dette og har vist sig at være en topfrisure for herrer gang på gang. I dag kan udseendet fremstå lige så køligt og nutidigt, som det først gjorde for alle de år siden. Så hvorfor ikke prøve dette klassiske snit? Caesar -snittet er perfekt til at tilføre en fashionabel kant til ellers almindelige korte frisurer, og er ideel til enhver lejlighed.

Indholdat vise
1. Caesar Haircut + Taper Fade
2. Caesar Haircut + Krøllet hår
3. Caesar Haircut + Fringe
4. Caesar Haircut + Undercut
5. Caesar Haircut + Ujævn frynser
6. Caesar Haircut + rodet hår
7. Caesar Haircut + Side Parted Hair
8. Caesar Haircut + Bleget hår + Undercut
9. Caesar Haircut + Kort hår + koniske sider
10. Caesar Haircut + Skæg
11. Caesar Haircut + Kort frisure
12. Caesar Haircut + fint hår
13. Caesar Haircut + Lagt hår
click fraud protection
14. Caesar Haircut + Gråt hår
15. Caesar Haircut + Langt hår
Ofte stillede spørgsmål
Hvad er en Cæsar Cut?
Sådan styler du et Caesar -hårklipp?
Hvordan beder jeg om en Cæsar -klipning?
Hvad er en Cæsar fade?

1. Caesar Haircut + Taper Fade

Mens det klassiske Cæsar -snit har samme længde overalt, findes der ofte mere moderne versioner konisk fade. Udseendet, der er kendetegnet ved sider, der gradvist forkortes fra toppen af ​​hovedet og nedad, tilføjer en frisk og moderne fornemmelse til det traditionelle snit.

Caesar Cut med koniske sider

2. Caesar Haircut + Krøllet hår

Cæsarsnit kan se særligt godt ud med en vis tekstur. Som sådan er klipningen ideel til herrer med krøllede låse. Sammen med at det ser stilfuldt ud, vil den korte længde af snittet også hjælpe med at holde uregerlige krøller eller bølger under kontrol.

Caesar Haircut

3. Caesar Haircut + Fringe

Selvom et kejsersnit traditionelt har korte pandehår, vælger man en frynser der er lang og fyldig kan være et godt alternativ. Looket passer især godt til herrer med tykke låse og kan indgå i et partnerskab med en underskåret for et moderne bud på skål skåret.

Caesar Cut med fuld smell

4. Caesar Haircut + Undercut

Kombinerer den klassiske æstetik ved et Caesar-hårklipp med den trendy appel af en underskåret frisure er en sikker måde at skabe et fantastisk look. Sammen fremstår partnerskabet sofistikeret og skarpt, mens det forbliver moderne og frisk.

Caesar Style med underskæring

5. Caesar Haircut + Ujævn frynser

Vær ikke bange for at give en Cæsar cut en spændende opdatering for at skabe et mere moderne look. En måde du kan gøre dette på er at vælge ujævn, hakket frynser over den traditionelle stumpe stil. Resultatet bliver et cool og moderne udtryk for det klassiske snit.

Caesar Cut med hakket pandehår

6. Caesar Haircut + rodet hår

Hvis et klassisk Caesar -snit føles for skarpt til din personlige stil, skal du i stedet overveje en rodet version. Ved at tilføje nogle bølger ovenpå kan du få dit Caesar -hårklipp til at fremstå mere afslappet og moderne. Overvej også at få din fryns til at skære lidt tilfældigt for at hjælpe med at slappe af udseendet yderligere.

Messy Caesar Cut

7. Caesar Haircut + Side Parted Hair

Selvom den vandrette kant af Caesar -snittet kan fungere godt for at balancere et langt ansigt, kan det ofte virke akavet på bredere knoglestrukturer. Som sådan burde mænd med brede ansigtstræk vælge en mere flatterende sideskilt Caesar Cut i stedet. Dette look vil også fungere godt for alle herrer, der foretrækker en stil, der er mindre alvorlig end det traditionelle Cæsar -snit.

Sidepartet Caesar Cut

8. Caesar Haircut + Bleget hår + Undercut

For herrer, der foretrækker en mode-fremadrettet æstetik, kan Caesar-snittet tilpasses til en iøjnefaldende stil. Ved at tilføje uventede elementer, som f.eks blegede tråde eller en unik underskåret, kan du skrue op for dramaet på dette snit for at skabe et uforglemmeligt udseende.

Bleget Cæsar Style med underskæring

9. Caesar Haircut + Kort hår + koniske sider

Ved at vælge en ultrakort længde med tilspidsede sider kan du oprette et utroligt poleret og sofistikeret Caesar-snit. Da kanterne på dit hårklipp vil være meget synlige med denne stil, er det vigtigt at besøge en professionel barber. Ellers kan du ende med en rodet form, især langs kantlinjen og rundt om templerne.

Kort kejsersnit med koniske sider

10. Caesar Haircut + Skæg

Et Cæsar -snit er en frisure, der kan parre sig særligt godt med en skæg. For at sømme kombinationen, juster længden af ​​dit skæg for at afbalancere længden af ​​din pandehår. For eksempel kan du parre en kort frynse med et længere skæg eller en partner, der længere brager med kortere ansigtshår.

Cæsarskæring med skæg

11. Caesar Haircut + Kort frisure

Selvom Caesar -snittet typisk har hår mellem en og tre centimeter ovenpå, kan udseendet fungere med et kortere hår. Ofte kaldet a Fransk afgrøde, et kort Caesar -snit bevarer formen og stilen til det klassiske hårklipp, samtidig med at det giver en mere subtil æstetik.

Kort kejsersnit

12. Caesar Haircut + fint hår

Hvis du har tynd eller fint hår, en Caesar cut kan gøre et glimrende valg. For at sømme udseendet, skal du bare holde stilen pænt beskåret med en kort pandehår. Husk også at føntørre dit hår efter vask for at tilføre volumen til tråde og prøv at undgå at bruge for meget stylingprodukt.

Caesar Cut til fint hår

13. Caesar Haircut + Lagt hår

Ved at tilføje lag til dit Caesar -snit kan du oprette en stilfuld shaggy version af den klassiske frisure. Det eneste trick til at sømme dette look er at holde tingene rodet og ungdommeligt. Hvis dit hår er naturligvis lige, prøv at tilføje nogle teksturerende spray at definere dine lag og forbedre din stil.

Lagdelt Caesar Cut

14. Caesar Haircut + Gråt hår

Cæsarklip er ikke kun for unge herrer. Udseendet kan også sagtens passe til sølvræve. Alt du skal gøre er at gøre udseendet mere alderssvarende. Ved blot at vælge kortere sider, en rodet top og en ustruktureret pandehår vil du være i stand til at gøre det klassiske snit til et fantastisk grå frisure.

Caesar Cut til gråt hår

15. Caesar Haircut + Langt hår

Udelukk ikke muligheden for at få et Cæsar -snit, bare fordi du foretrækker lidt længere tråde. Et Cæsar -snit med en lang længde kan se lige så stilfuld ud som dem, der er kortere. Frisuren er en særlig god mulighed for herrer med tykke låse den funktion a naturlig bølge.

Langt kejsersnit

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en Cæsar Cut?

Et Caesar -hårklipp kan være en af ​​de ældste og mest traditionelle frisurer, men det stilfulde snit er fortsat et populært valg for mænd i dag. Selvom du måske genkender Cæsar -snittet fra dens popularitet i 90'erne, stammer frisuren meget længere tilbage end det. Stilen stammer fra Romerriget og tilskrives Julius Cæsar, efter hvem den blev opkaldt. Klippet, der har en kort længde, er kendetegnet ved hår, der er stylet fremad med en lille, vandret skåret fryns. Mens Julius Cæsar angiveligt valgte dette snit for at hjælpe med at skjule en tilbagegående hårgrænse, blev udseendet utroligt populært blandt mænd i alle hårtyper og aldre.

Sådan styler du et Caesar -hårklipp?

En del af appellen til Caesar -hårklippet er, at det er meget enkelt at style. Efter at have modtaget det indledende snit, vil du opdage, at dit hår kræver minimal indsats for at se godt ud og bare har brug for en regelmæssig trim for at bevare dets æstetik. For at style snittet skal du bare bruge en creme af høj kvalitet, voks eller pomade og en god kam. Start med fugtigt hår, brug dine fingre til at fordele dit stylingprodukt jævnt gennem dine tråde. Hvis du dyrker et traditionelt Caesar -snit, der er en længde overalt, skal du sørge for at anvende produktet på siderne og ryggen samt på toppen af ​​dit hår. Derefter kammer du dit hår og leder toppen fremad fra kronen til din pande, hvilket skaber en pandehår, ryggen nedad og siderne enten nedad eller fremad.

Hvordan beder jeg om en Cæsar -klipning?

Bed din barber om at saks klippe halv til to centimeter i længden ovenpå, inden du børster den fremad og skaber en stump fryns. Du vil også beslutte, hvordan du vil have siderne - sakset, tilspidset eller falmet. Prøv at tage nogle referencebilleder med, så du kan vise din stylist præcis, hvad du har i tankerne. Pinterest er den perfekte måde at oprette et bræt med stilarter, du kan lide, og du kan hurtigt rulle igennem, inden saksen rører ved dit hoved.

Hvad er en Cæsar fade?

En Caesar fade er simpelthen et Caesar cut med en fade på siderne. Du kan vælge at rocke en mellem, lav eller høj fade, selvom en drop fade er mindre tilbøjelig til at fungere med en traditionel Cæsar -stil. En fade er en fantastisk måde at sætte et moderne twist på en gammel klassiker.

Teachs.ru
15 sexede frisurer til mænd med lige hår

15 sexede frisurer til mænd med lige hårMænds Frisurer

I dagens hurtige verden har de fleste fyre ikke tid til at bruge timer foran spejlet på at style deres hår. Hver mand ønsker dog at se godt ud. Hvis du har glat hår, har du held og lykke - det rigt...

Læs mere
15 seje frisurer og frisurer til mænd med barberede sider

15 seje frisurer og frisurer til mænd med barberede siderMænds Frisurer

Mænds frisurer handler om de barberede sider lige nu. Med kortere sider ser din frisure som helhed pænere ud, hvilket giver dig en større licens til at gøre noget imponerende med toppen. Fra militæ...

Læs mere
10 bedste hårvoks til mænd til det ultimative hold

10 bedste hårvoks til mænd til det ultimative holdMænds Frisurer

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereElskere af pompadurer, sidedele, stilfulde stilarter og alt deri...

Læs mere
instagram stories viewer