24 mest trendy lange stumpe Bob -frisurer til en slank ny "stump lob"

instagram viewer

Lang sløv Bob Cut

Lang stump Bob frisure

Instagram @kendallelisebeauty

Et langt stump bobklip på dette skulderlange hår er ekstra specielt på grund af sin farve. Folielagen giver et friskere resultat til en stump bob i en længde. Hvis håret har brug for fylde, så spørg din stylist om tape-in ​​extensions.

Blunt Bob til sølv, fint hår

Sløv bob til sølv, fint hår

Instagram @peacelovehair13

En stump bob til sølv, fint hår er stilfuldt. Ligesom bob -snittet er dette medium lige frisure et traditionelt snit, der bringer stil til dit overordnede look.

Blunt Lob til tyndt hår

Sløv lob til tyndt hår

Instagram @urbanchichairsalon

En flatterende stump lob til tyndt hår er blevet den hotteste trend. Dette look vil øjeblikkeligt skabe tykkere hår til kvinder med fint hår og vil smigre enhver ansigtsform. Et professionelt tip ville være at style dette snit ved hjælp af en mellemstor rundbørste eller en flad børste af ornehår til at rette op.

Blunt Lob med Curtain Bangs

Sløv lob med gardinstang

Instagram @yukistylist

Overvej en stump lob med gardinstang, hvis du har fint til medium tykt hår. En fryns, der hviler lige omkring kindbenet, tilføjer blødhed omkring ansigtet og falder yndefuldt i de lange strukturerede ender. Tilføjelse af en rodforstærkende volumizer før styling giver dette snitvolumen, især når du slutter med en løs, forvirret bøjning til håret.

Lang hakket sløv Bob

Lang hakket sløv Bob

Instagram @hair_by_courtneyheaney

Opfrisk en lang hakket, stump bob med fuld hovedfolier. Her ser dimensionen mere raffineret og subtil ud. Det får en naturlig finish frem, og den er sødere med blød strandbølger.

Langlags stump Bob

Layered Blunt Bob frisure

Instagram @beautybyannalargeteau_

En langlags stump bob med bølger fremstår som en trend på næste niveau. Det beviser, at sløvhed og hårtekstur gør en perfekt parring. Bølgerne giver låsene mere volumen og bevægelse. Og gå med en mørkrodet blond farve for et stilfuldt indtryk.

Længere Blunt Bob

Længere stump Bob Cut

Instagram @lewismatthewshair

En længere stump bob modtager meget kærlighed på grund af dens alsidighed. Dette snit ser bedst ud på en lige, flad manke, fordi det viser omkredsen bedre. Imidlertid kan lange stumpe bobs omdannes til opdateringer, hestehaler og mere.

Lang bølget sløv Bob

Lang bølget sløv Bob

Instagram @pinitup_buttercup

Med en lang bølget stump bob, der ser afslappet ud, men fantastisk! Det, der gør det ekstra specielt, er den blonde nuance malet på bob med bølget hår. Med balayage, resultatet skaber en smelteeffekt ved rodområdet. For at forstærke dimensionen skal du oprette bløde strandbølger med et krøllejern.

Lang Blond Stump Bob

Long Blonde Stump Bob Style

Instagram @scarlethair_

Overvej en lang blond stump bob, hvis du ønsker en raffineret stil. Denne teksturerede bob er let at kopiere og kan bæres til enhver lejlighed.

Langlængt stump Bob

Lang længde stump Bob

Instagram @robynbelikhair

En stump bob-frisure i lang længde er den bedste mulighed, hvis du ønsker et trendy, stump hårklipp. Vælg en balayage og skab en indbygget stemning. Vælg en varm blond tone, der skal føjes til enderne, og det vil skabe dybde ved rødderne.

Blunt Cut Bob

Stump klippet bob til længere hår

Instagram @hairbybreewatts

En lang stump skåret bob som denne er ikonisk! Denne lange stumpe bobklipning er ideel til de fleste ansigtsformer, men især runde ansigter. Den midterste delstil og kotelettens længde bryder et ansigts fylde op.

Langvinklet stump Bob

Lang vinklet stump Bob frisure

Instagram @valetsalons

En lang vinklet stump bob og en klassisk sort eller brun hårfarve gør en killer combo! Resultatet er klassisk og let at genskabe med lige låse.

Lang stump Bob med frynser

Lang stump Bob med frynser

Instagram @joahhmendes

En lang stump bob med frynser har en slank stil, der fungerer bedst på naturligt lige låse. Spørg din stylist om stumpe lobs, hvis du leder efter en elegant stil.

Blunt Lob med pandehår

Blunt Lob med Bangs Frisure

Instagram @heatherdouglas721

En stump lob med pandehår vil vare et par uger til måneder. Lobs er lette at style og har muligvis kun brug for hurtig strygning for at opnå en slank, lang, stump bob -frisure.

Langt stump snit

Lang sløv Bob Cut

Instagram @reyhairstylist

Vælg et langt stump snit, der er pænt, klassisk og æstetisk tiltalende. Stumpe lobfrisurer går godt på lige lokker, der har meget tæthed. Lige hår kan virke fladt og uspændende, så det er altid dejligt at skille en lob til den ene side. Denne teknik tilføjer rødderne øjeblikkelig volumen.

Lang stump skåret Bob med en sidedel

Lang stump skåret Bob med en sidedel

Instagram @reyhairstylist

En lang stump skåret bob med en sidedel ser tiltalende ud på lige låse. Klippets kanter matcher fejlfriheden i hårets fine tæthed. Plus, hvis du vil have et fyldigere look uden at hugge længden af, er lange stumpe bobskæringer ideelle!

Blunt Lob Haircut

Blunt Lob Haircut

Instagram @reyhairstylist

Vis en stump lobklipning og få den pæne, klassiske stil. En kotelette som denne er perfekt til kvinder med enten en rund eller oval ansigtsform. Det indrammer ansigtet og skaber balance. Denne lob kræver også minimal styling, når du går ud!

Lang stump skåret Bob med en midterdel

Lang stump skåret Bob med en midterdel

Instagram @kainandecanine

Denne rodede lange stump skårne bob med en midterste del er perfekt til kvinder, der ønsker et nyt look, men er bange for en drastisk ændring. En skulderlang bølget lob tilbyder en "cool, stilfuld pige" stemning.

Blunt Long Bob

Blunt Long Bob

Instagram @gabrielaguardiaa

Her er en stump lang bob, der tilbyder et alsidigt look. Del den gerne på den ene side eller på midten. Det fremstår endnu mere stilfuldt med subtile omfangsrige bølger.

Sløv Lob

Sløv Lob

Instagram @romeufelipe

Træk en stump klippet lob -frisure af og opnå et nyt, dramatisk look, der kun byder på skønhed. Dets alsidighed gør den velegnet til damer med enhver ansigtsform. Denne hugg er også en perfekt match med blonde højdepunkter, der skaber en smart dimension. Det vil helt sikkert se guddommeligt ud på lige låse.

Lang tekstureret stump Bob

Lang tekstureret stump bob -frisure

Instagram @bardot_official

Gå efter en lang struktureret stump bob, der ser moderne og fantastisk ud. Med sin længde, der rører ved skuldrene, forlænges dette bob -snit a rund ansigtsform. Det indrammer ansigtet, når det skilles i midten.

Langt sløvt snit med lag

Langt sløvt snit med lag
Instagram @ravensbeautybook

Dette lange stumpe snit med lag er en meget lille A-linje med en stump omkreds i bunden. Det blev skabt af frisør Raven Lucero fra Spokane, WA.

"Der er nok en vinkel til, at når håret er gemt bag øret, giver det den optiske illusion om at være en længde," siger Lucero. ”Forsiden af ​​snittet sidder ved kravebenet. Der var ingen ansigtsrammer, men en vis vægt blev taget af nakken. ”

Denne længde af bob føles både moderne og tidløs. Græsning af kravebenet er den perfekte længde til at prøve kort hår. Det er vigtigt med dette hårklipp at sikre, at længden ikke sidder oven på skulderen. Under skulderen køber du en ekstra uge eller to mellem salonbesøg.

Lob med stumpe pandehår

Lob med stumpe pandehår
Instagram @stacysyrokahair

Tilføj bølger til en lob med stumpe pandehår for at opnå en stilfuld, mere poleret kant. Lad håret skinne endnu lysere ved at male det gylden blondine. Denne lob med stumpe pandehår blev skabt af stylisten Stacy Syroka fra Des Moines, IA.

Hvis du har tykt hår, siger Syroka, at du normalt ikke er en, der er en god kandidat til et stump snit. Hun forklarer: ”Ved at fjerne vægten i håret omkring nakken, ser det ud til, at dette snit er perfekt til tykhårede kvinder. Det er også meget mere overskueligt for en livsstil, der er på farten. ”

Syrokas vigtigste stylingtip inkluderer:

1. Målet er at skabe bøjninger, ikke krøller - du kan bruge det slags jern, du er fortrolig med (flad, curling, tryllestav).

2. Vent, indtil jernværket er helt afkølet, før du kører fingrene igennem.

3. Spray sidste hånd på og under håret. Klem med fingrene for at ødelægge det og gøre det lidt større.

Meget lang stump Bob

Meget lang stump Bob
Instagram @caylee_hairkc

Overvej en meget lang stump bob det er stump og sprødt, som denne skabt af frisør Caylee fra Leawood, KS.

"Denne stumpe, lange bob er bedst til kvinder med fint til medium struktureret hår," siger Caylee. “Stumpe lapskæringer er lange nok til at sætte op, men også meget søde dun eller halvt op halvt ned! Det ser godt ud lige at vise, hvor sløvt det er, men ser også godt krøllet ud! ”

Teachs.ru
14 Kastanjebrune hårfarver, du skal se næste (fotos)

14 Kastanjebrune hårfarver, du skal se næste (fotos)Miscellanea

Kastanjehår med BalayageInstagram @hairbydianafaneaSe denne smukke cherry-choco, rødbrun + mahogni farve! Det er en medium rødlig brun nuance, der ser solkysset ud. Den anvendte farveteknik inkorpo...

Læs mere
Din gør -det -selv -guide til Reese Witherspons ubekymrede bølger

Din gør -det -selv -guide til Reese Witherspons ubekymrede bølgerMiscellanea

Dette er et godt look til at afslutte en formel stropløs eller enhver natnatkjole! ” siger Suzie Bond, en L’OREAL Professional Artist hos Perfekt 5 i North Carolina af Reese Witherspoon's look på 2...

Læs mere
23 Chic Choppy Bangs til kvinder, der er populære i 2021

23 Chic Choppy Bangs til kvinder, der er populære i 2021Miscellanea

Sød hakket sidebarmsInstagram @shannondoingthingsOpfrisk din bob ved at parre den med et subtilt sidebarne! Det smelter lige ind, så du altid kan vælge enten at stikke det væk for et lysere look el...

Læs mere
instagram stories viewer