De 21 bedste Pixie -udskæringer til tykt hår

instagram viewer

Sort lag Pixie med lange pandehår

Sort lag Pixie med lange pandehår

Instagram @randa.rivera

Dette er en kort, lagdelt nisse med lange, side-fejede pandehår foran. Dette er en fantastisk nisse med langt pandehår, der skal klippes, hvis du har kulsort, super tykt hår.

Rodet Pixie Bob med konisk nakke

Rodet nissebob med tilspidset nakke til tykt hår

Instagram @inmadelope

En rodet nissebob med en tilspidset nakke tilføjer tekstur og bevægelse til tykkere fyldigere hår. At lade håret blive struktureret drager ikke kun fordel af at fjerne noget af tætheden, men skaber også en mere rodet stemning i håret. Denne stil behøver ikke at være super kort igennem. Ryggen og siderne lader hårgrænsen tilspidses blødt.

Langt blondt nissehår

Langt blond nisseklip til tykt hår

Instagram @ayhanonluel

Vælg langt blondt nissehår, hvis du foretrækker at beholde en blød ansigtsrammelængde til din nisse. Kort hår kan opfriske dit look, men hvis du holder lidt længde på toppen, kan siderne blive korte og skabe en underskæring og tillade din længde ovenpå at græsse kindbenene.

Platinum Blonde Balayage Pixie med mørke rødder

Platinblond balayage nisse med mørke rødder til tykt hår

Instagram @sonia_rohrbach

click fraud protection

Vip en platinblond balayage nisse med mørke rødder for at gøre din tykke manke super håndterbar. At bære dit hår kort i en sød nisse eliminerer tyngde fra håret og giver dig lav vedligeholdelsesstyling. Tilføjelse af en platinblond balayage tilføjer dybde og tekstur til dine mørkere rødder og passer perfekt til din lysere følelse.

Boyish Tapered Pixie Cut

Drenget tilspidset nisseklip til tykt hår

Instagram @danidribeiro

Prøv en drengeagtig tilspidset pixie -snit, der ikke kun er alsidig i styling, men også let vedligeholdes. Den drengeagtige snit er stadig feminin, forlænger nakken og forbedrer krumningen af ​​hovedformen. At have en vis længde gennem sidebørnen holder en fjerfornemmelse, der ser fantastisk ud, når den er slidt eller blød.

Tekstureret Feathered Pixie til tykt hår

Tekstureret fjer -nisse til tykt hår

Instagram @ricardodinis

En tekstureret fjer -nisse til tykt hår er en fantastisk måde at omfavne din naturlige tekstur på, hvilket tillader en strøm af frihed til dit hårs naturlige form. Den løse fjertekstur ser bedst ud efterladt lidt længere oven på, og holder siderne stramme og med struktureret kvindelighed.

Asymmetrisk Pixie

Asymmetrisk Pixie

Instagram @lysalynn94

Lidt off-center skader ikke nogen. Faktisk redder det dagen! Enkle, men stilfulde asymmetriske pixiesnit til tykt hår vil blødgøre ansigtet og samtidig bevare strukturen.

Super kort nisse til tykt hår

Super kort nisse til tykt hår

Instagram @hairdesignby_jennifer

Et meget kort nisseklip til tykt hår er et af de nemmeste snit at vedligeholde for kvinder med tykke lokker.

Overvejer at tilføje tekstur til dine lavt vedligeholdende spoler ved at bruge havsaltspray til en sofistikeret beachy stemning.

Tyk Pixie Bob med mellemlang til lang lag og sidebarms

Tyk nissebob med mellemstore til lange lag og sidebørn

Instagram @manolocalza

En tyk nissebob med mellemlange til lange lag og sideløb er et meget trendy look Et lagdelt nisseklip er fantastisk til tykt hår. Underskæringen og kortere sider fjerner uønsket masse.

Hakket Pixie med pandehår

Hakket Pixie med pandehår

Instagram @sophiedalymakeup

En hakket nisse med pandehår er et godt snit til kvinders tykke, lige hår.

Barbermaskine, der skærer korte hakket lag, er en vidunderlig måde at tynde op på de tykke låse. Dette hakkete snit ville se godt ud med lidt tekstur og bringe håret tilbage til livet.

Elsker du dette snit? Se mere korte nissesnit med pandehår.

Sød nisse med nakkeunderskæring til kvinder over 50 år

Sød nisse med nakkeunderskæring til kvinder over 50 år

Instagram @jessy.legrantsalon

Sød lange nisser til kvinder over 50 med tykt hår er stærkt lagdelt og skarp. Det kan også parres med en nakkeunderskæring for en ekstra kant. Denne hugget giver brise til nakken.

Spiky Pixie til kvinder over 60 år

Spiky pixie til kvinder over 60 år med tykt hår

Instagram @thehairdresserlisak

En pigget nisse til kvinder over 60 år har masser af dimension, retning og velplacerede hakkete lag. Pixie -snit til tykt, groft hår er bedst formblæst med en lille rund børste og derefter klemmer stylinggel gennem enderne med en skånsom trækbevægelse. Et nisseklip til kvinder over 60 år er en af ​​de mest trendy frisurer lige nu.

Tyk Shaggy Pixie

Tyk Shaggy Pixie

Instagram @vainballard

Få hugget og bed om shaggy lag at gå. Denne seje lurvede nisse til tykt hår er fantastisk til at skabe volumen og indramme ansigtet. Sådan en kort frisure er en perfekt mulighed for damer, der fik en pige -rocker -stemning.

The Long Angled Pixie Bob til tykt hår

The Long Angled Pixie Bob til tykt hår

Instagram @stevie.hairdo

Giv dig selv en stor hugge med dette lange nisseklip til tykt hår.

At vokse en tyk nisse, der er skåret i en lang vinklet bob, er det mest vedligeholdende, du kan gøre.

Feminint Pixie -snit til brunt tykt bølget hår

Feminint Pixie -snit til brunt tykt bølget hår

Instagram @plavalaaleshika

Et feminint pixie -snit til brunt tykt bølget hår giver jovialitet. Hvis du vil have en stor ændring i dit tykke længere hår, så prøv det kortere. Et nisseklip til tykt bølget hår har et sart præg.

Brunette Pixie på tykke Tresses

Brunette nisse skåret på tykke lokker
Instagram @timpascoe_hair

En brunette nisse på tykke lokker passer til ovale, hjerte eller diamantformede ansigter. Det fungerer også på glattere teksturer med medium til fin densitet. Den australiensiske stylist Tim Pascoe siger, at det kræver mindre styling, da det er designet til at arbejde med naturlig hårtekstur.

"Klipningen var en blanding af saks og barbermaskine teknikker," deler Pascoe. "Disse forbedrer det forfærdelige udseende og tekstur i dette nisse -snit."

Flatterende tekstureret nisse til et rundt ansigt

Flatterende tekstureret nisse til et rundt ansigt
Instagram @daniel.hairstylist

Dette er en moderne smuk nisseklipning til dristige kvinder, der har stil, en rund ansigtsform, en kort hals og en masse tykt struktureret hår ovenpå.

Teksturerede nisse -haircuts til tykt hår skal tørres med en salve og arbejde dit hår med dine hænder for at se naturligt ud. Det kombineres med alle former for ansigt og teksturhår.

Drengeagtig Undercut Pixie

Drenget underskåret nisse til tykt hår

Instagram @shmoakin_hair

En drengeagtig underskåret nisse er en dramatisk, men alligevel god måde at fjerne bulk - så tykkere hår kan se mindre blødt ud. Resten af ​​håret har en gradvis overgang fra kort til lang, hvor den ene side giver stilen et boblignende udseende. For at style en nisseklipning til tykt hår, spritz med Texture Tonic fra Aveda.

Long Tousled Curly Pixie til tykt krøllet hår

Lang pjusket nisse til tykt krøllet hår

Instagram @confidentlyleah

En lang pjusket krøllet nisse er den perfekte mulighed for tykt krøllet hår. Korte lag omkring øret og ryggen tager bulk væk, og den lange top giver nisseklippet en fantastisk form. Krøllet hår er bedst stylet med gel og olie blandet sammen og lufttørret. Hvis du er klar til en forandring se flere nisser til krøllet hår.

Rodet Pixie til groft hår med højdepunkter

Rodet nisse til tykt groft hår med højdepunkter

Instagram @mila_kryshchykhina

En rodet nisse til groft hår med højdepunkter kan skabe tekstur og dimension for at vise detaljerne. Et ideelt nisseklip til tykt groft hår er at have en gradvis overgang af kort hår, der fører op til en længere længde omkring kronen. For at style nisser til tykt hår, prøv Aveda Texture Tonic.

En tyk, kantet nisse med sidefejet frynser

Tyk kantet nisse med side fejet pandehår

Instagram @arsentovmasyan_

En tyk kantet nisse med side-fejet pandehår er til kvinder med tykt hår. Super chic, denne kortere nissefrisure kan gemmes bag ørerne med gel. En beskåret nisse -stil kombineret med tykke tråde er også et alsidigt snit.

Teachs.ru
14 Edgy langt hår med barberede sider og bagudskæringer til kvinder

14 Edgy langt hår med barberede sider og bagudskæringer til kvinderMiscellanea

Lange strandede bølger med barberede siderInstagram @thecuthousesalonFed men elegant! Beachy bølger er virkelig alsidige, så du kan matche det med et barberet sideklip for at vise din legende. Dett...

Læs mere
51 mest trendy Medium Shag -frisurer til en moderne stil i 2021

51 mest trendy Medium Shag -frisurer til en moderne stil i 2021Miscellanea

#1. Moderne Shagged Haircut med mellemlang længde med løse bølgerInstagram @hirohairDette blonde hår er den mere moderne version af den klassiske shag. Det bedste ved shag-haircuts til mellemlangt ...

Læs mere
15 smukke ideer til flettet bollefrisure, der er lette at gøre

15 smukke ideer til flettet bollefrisure, der er lette at gøreMiscellanea

En flettet bolle er en frisure, hvor håret samles mod bagsiden eller toppen af ​​hovedet og derefter flettes til en knude. Fik du lige, krøllede eller bølgede låse? Forøg dit hårspil uden besvær på...

Læs mere
instagram stories viewer