Skal have sommerhårsprodukter - rejse størrelse!

instagram viewer

Sommer handler om at ramme vejen til en fantastisk ferie eller flugt. Det kan dog være temmelig svært at rejse let med alle dine foretrukne hårprodukter på slæb, ikke sandt? Som reaktion på denne stress har vi samlet en liste over gode produkter, der fås i praktiske rejsestørrelser, så du kan lette din belastning på den næste ferie. Den anden smule gode nyheder - hvert produkt ringer til under $ 15!

sommerhårsprodukter

Så giv plads til det ekstra par sko eller badedragt, og tjek disse fantastiske rejsefund:

Ojons Damager Reverse Restorative Shampoo og Conditioner er den mirakelarbejdende duo, dit hår har brug for på den skadefremkaldende sommerferie. For kun $10.00 hver, disse er must-haves i alles kuffert.

shampoo i rejsestørrelse

Macadamia Natural Oil’s Deep Repair Masquehar været min go-to deep conditioner denne sommer. Beholderen i fuld størrelse er et praktisk badekar, der er perfekt til brusebad derhjemme, men hvad skal jeg tage til en strandferie? Denne praktiske pose på 1,0 oz kun til rejser $4.00!

macadamia rejse hår produkt

Sundt sexet hår Soy Tri-Wheat Leave In Conditioner

click fraud protection
er den perfekte leave in conditioner til brug på disse lokker, inden du rammer vandet. Det giver en stor barriere mod det potentielt skadelige sommermiljø, mens det også bekæmper krus og sammenfiltringer. Dette produkt fungerer godt på alle hårtyper og ringer bare op $6.00 til en 1,7 ounce rejseflaske.

efterlad i stand hårprodukt

ULTA’s Ultimate Styling Volume & Texture Hair Powder er præcis det, du har brug for for at opsuge sommersved og olie (yuck!) og give disse halte låse et boost. Lidt rækker langt med dette produkt, så rejsestørrelsen på 1,0 oz $8.99 varer evigt!

2ulta sommerhårsprodukt

Redken Fashion Work 12 Working Spray giver fantastisk brugbart hold, mens du bekæmper krus og fugtighed. Kan du virkelig bede om meget mere, når det kommer til et sommerhårspray? Denne 2,1 oz rejse dåse ringer op på en nice $5.50.

redken sommerhårsprodukter

Vores formål er at hjælpe dig med at finde din næste frisure, frisure eller farve, som du vil elske.

Teachs.ru
21 sødeste måder at få pisket pandehår til kort hår

21 sødeste måder at få pisket pandehår til kort hårMiscellanea

Tynde pandehår på kort, bølget hårInstagram @jeanclaudeelmoughayarNy til frynser? Prøv et tyndt pandehår på kort, bølget hår! Disse pandelængde pandehår er gode til nybegyndere, fordi de ikke kræve...

Læs mere
15 smarte måder at få en stablet bob med en undercut

15 smarte måder at få en stablet bob med en undercutMiscellanea

En stablet bob med en undercut er en kort klipning med en barberet side eller nakke. Længden går et sted mellem ørerne og hagen. Den er smart, fed og sjov at have på!Dette snit har tonsvis af mulig...

Læs mere
26 Lav-vedligeholdelse Shaggy frisure med pandehår til travle og trendy kvinder

26 Lav-vedligeholdelse Shaggy frisure med pandehår til travle og trendy kvinderMiscellanea

En trendy lav-vedligeholdelse shaggy haircut med pandehår booster din naturlige hårtekstur. Det er praktisk, alsidigt og stilfuldt. Det gør underværker på kvinders ansigtstræk og fremhæver deres sk...

Læs mere
instagram stories viewer