Top 10 Street Style -tendenser fra forår/sommer 2018 mode uger

instagram viewer
Top Street Style -tendenser fra forårssommer 2018 mode uger

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mere

Hvis det er stilinspiration, du søger, skal du ikke lede længere end gaderne i denne modeuge -sæson. Fra powerblazere og skisweatere til fløjlsbukser og dristige striber, beklædningsgenstande var iøjnefaldende og udsagnsskabende i Milano, Paris, London og New York. Gadestjernerne viste en forkærlighed for overskud og tog deres udseende til randen af ​​over-the-top uden nogensinde at gå over, og som følge heraf er der kommet mange nye tendenser. Så hvis du er klar til at sprænge mere spænding ind i din garderobe, så tjek disse top ti street style -trends fra foråret/sommeren 2018 mode uger.

RELATEREDE:Den bedste gadestil fra SS/18 mode uger

1. Ternede Power Blazere med skulderpuder

Mens tilbagevenden af 90'ernes mode kan stadig gå stærkt, der var en mærkbar 80'er -vare i blandingen i denne sæson. Ja, power blazeren er tilbage. Komplet med fede skulderpuder, er denne modeklammer fra 30 år siden igen en trend. For at rocke det selv, skal du vælge en stil med et vintage check -design og en overdimensioneret silhuet. Du kan endda låne en blazer fra drengene, hvis det er nødvendigt. Derefter kan du kombinere det med tynde jeans eller en nederdel og hæle.

click fraud protection

Ternet Power Blazers

KØB LOOKET

2. dag Checket Grandad Blazer
Monki Check Oversized blazer

Vero Moda Tall Check dobbelt -breasted blazer
Vila Check Oversized blazer

2. Bukser med sidestribe

Racerstriber er ikke kun til biler. Ifølge street style -sæt er de også til bukser. Perfekt til powerwalking fra det ene modeshow til det næste, sidestribede bukser blev set på gaderne i denne måned. Sørg for at prøve et par selv i denne sæson for et look, der er både stilfuldt og flatterende. Statementbukserne, der kan prale af en benforlængende effekt, ser bedst ud i mørke nuancer med en fed sidestribe eller to. Alt du skal gøre er at vælge din ideelle stil, uanset om det er cigaretbukser, bukser med lige ben eller endda jeans.

Bukser med sidestribe

KØB LOOKET

Asos Design bukser med brede ben og kontrast i sidestribe
Stradivarius bukser med striber i siden

New Look Side Stripe Mom Jean
Pimkie bukser med sidestribe

3. Skitrøjer

Bare rolig, hvis du ikke snart er på vej til Alperne; du kan alligevel stadig rocke din foretrukne skisweater. Takket være dristige designere og modige kommoder er disse jumpere gået fra grimme til fantastiske tilsyneladende natten over. Selvom der er mange muligheder at vælge imellem, har det bedste fra denne ulige flok slående strikkede mønstre og logoer rundt om halsen og skuldrene. Brug dem på pisterne, i løbet af ferien eller endda bare til brunch for et sjovt outfit -twist.

Skitrøjer

KØB LOOKET

Asos Design julehætte i Vintage Fairisle
Brave Soul Osha trøje med rund hals og rund hals

Iceberg Arm Logo trøje med rund hals
Prettylittlething trøje med rund hals og frynser

4. Opdimensionerede prikker

Gade -stil var utvivlsomt højere, lysere og dristigere til forår/sommer ’18 show -sæson. Selv den simple prik blev forstørret til uoverskuelige proportioner. Uanset om det var på en top, kjole eller bukser, blev disse forstørrede prikker øjeblikkeligt fokus for hvert outfit. Oftest spottet i et traditionelt monokromatisk design, tilføjede disse prikker i dalmatisk stil masser af sjov til at se ud, samtidig med at de bevarede en slank æstetik.

Opdimensionerede prikker

KØB LOOKET

Asos Tall Drop Hem Maxi Dress in Polka Dot
Asos top med V -udskæring i blandet plet

Boohoo Polka Dot Sundress med slipsestropper
Nobody's Child Cami -kjole med flæsedetalje i polka prik

5. Fløjlsbukser

Overskydende og fløjl går hånd i hånd, så det er ikke overraskende, at det luksuriøse stof var en fast funktion i løbet af denne modemåned. Spottet på bukser med brede ben og bukser, materialet gav outfits med et dekadent og glamourøst præg. Selvfølgelig var det ikke kun teksturen i disse fløjlsbukser, der gjorde dem til en fremtrædende stil. Slående farver hjalp også disse bukser med at blive en helt ny trend at prøve. For at rocke udseendet selv skal du gå sammen med et par fløjlsbukser med en simpel sweater eller t-shirt til et fremragende ensemble i dagtimerne.

Fløjlsbukser

KØB LOOKET

J.o.a bukser med brede ben med høj talje i plisseret fløjl
Weekday fløjlsbukser

Ichi fløjlsbukser
Vero Moda Velvet joggingbukser

6. Statement Suits

Udsendende kraft og opmærksomhed var statement -dragten en naturlig favorit for dem, der deltog i S/S ’18 modeshows. Langt fra en almindelig sort buksedragt var disse stilfulde todelte designs dristige og vovede. Mens flere fremhævede iøjnefaldende dyreprint, blev andre fremhævet med mønstre eller striber. Hvis du vil prøve denne trend selv, men foretrækker en subtil stil, kan du overveje at dele jakkesættet og bare bære enten blazeren eller bukserne.

Statement Suits

KØB LOOKET

Missguided skræddersyet buks i leopard
Missguided Tie Side Jacket I Leopard

Y.a.s Bold Stripe Straight Leg Pant
Y.a.s Bold Stripe Tie Waist Blazer

7. Fede striber

Subtilt og minimalt var to ord, som street style -set undgik i denne sæson. I stedet omfavnede de højt og maksimalt, som det fremgik af deres valg af stribede beklædningsgenstande. Disse stribede stilarter, der bød på tykke linjer med intense farver, var vovede og smarte. Uanset om det er en kjole, top, nederdel eller bukser, var disse varer alle iøjnefaldende og næsten fascinerende. For at tilføje endnu mere intensitet valgte flere streetstyle -stjerner også at inkludere metallisk tilbehør med deres striber.

Fede striber

KØB LOOKET

Stradivarius Multi Stripe Midi Drouser
Onsdagens Girl Wide Leg Culotte In Stripe Co Ord

Jdy trykte stribe bælter med bælte
Pull & bear Multi Stripe Top i blå

8. Ballonærmer

Modeindustrien har favoriseret statement ærmer i et stykke tid nu, og det ser ud til, at de er ved at fortsætte med sin præference for store, dristige og unikke arme. I denne sæson handler det om ballonærmet. I lighed med sidste sæsons biskopærmer er ballonærmet en afrundet stil med en stram, monteret manchet. På grund af sin usædvanlige form tiltrækker denne ærmet stil øjeblikkeligt opmærksomhed og bliver en standout -funktion for ethvert outfit.

Ballonærmer

KØB LOOKET

Weekday Crop -strikket trøje med ballonærme
Esprit ballonærmet denimkjole

Asos oversized sweatkjole med ballonærme
Fashion Union Wrap -frontkjole med ballonærmer

9. Flæser Kjoler

I tråd med temaet "mere er mere", modtog kjoler en ekstra portion stof i denne sæson med tilføjelse af flæser. Draperet og flydende, disse smukke designs tilføjede et æterisk præg til månedens gade stil. Så hvis en statementdragt eller powerblazer er for intens efter din smag, hvorfor så ikke prøve en flæse kjole i stedet? Trenden, der giver et blødere udtryk i den trendy nye stil, er perfekt til damer, der kan lide en feminin æstetik. For at bære looket skal du bare vælge en midi- eller maxikjole i et let stof og løs silhuet.

Flæser Kjoler

KØB LOOKET

Tabt blæk kjole med høj hals og skiftende ærmer med flæser
Asos Maxi -te -kjole med lange ærmer og flæse

Asos midikjole i blonde med flæser og riflede ærmer
Miss Selfridge blomstermønster med asymmetrisk midikjole i flæsedetaljer

10. Trans-sæsonbestemt lagdeling

For dem, der ikke abonnerede på kulten med dristige farver, udskrifter og silhuetter i denne sæson, var der en anden mulighed. Layering tilbød det perfekte alternativ til statement styles og skabte komplekse looks uden overdrevent detaljerede designs. Denne trend er ideel til trans-sæsonbetonet dressing og er let at rocke og kræver ingen dyre indkøb. Alt du skal gøre er at blande stykker fra forårs/sommer garderobe, såsom nederdele og kjoler, med genstande fra dit efterår/vinter skab, som trøjer og jeans. Resultatet bliver et seriøst stilfuldt look med mange spændende elementer.

Trans-sæsonbestemt lagdeling

KØB LOOKET

Asos Design fuld midi nederdel med knap foran
Asos Design Longline Classic Trenchcoat

Mih Jeans Mimi High Rise Mom Jean
Missguided ribkant med rund halsudskæring i hvidt

Teachs.ru
Top 6 Oscar- og Vanity Fair -festtrender, du vil elske

Top 6 Oscar- og Vanity Fair -festtrender, du vil elskeKvindemodetrends

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereAcademy Awards er en af ​​årets største begivenheder, og som Hol...

Læs mere
Top 10 Street Style Trends fra MBFWA 2016

Top 10 Street Style Trends fra MBFWA 2016Kvindemodetrends

Foto af Myles KalusTrend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereStreet style bragte sit A-spil til sidste uge...

Læs mere
Top 10 kvinders Street Style -tendenser fra Men's Fashion Week S/S 17

Top 10 kvinders Street Style -tendenser fra Men's Fashion Week S/S 17Kvindemodetrends

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereSelvom vi har elsket at se, hvad mændene havde på i kollektioner...

Læs mere
instagram stories viewer