De bedste skjorter at bære med et blåt jakkesæt

instagram viewer
Bedste skjorter til at bære med en blå dragt 2

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mere

En blå jakkesæt er en klassisk herretøjsartikel, der længe har været et hæfteklammer i enhver herres garderobe. Dens tidløse appel og neutrale farve gør den til en varig stil, der kan bruges gang på gang. Ikke kun egnet til kontoret, men en blå dragt kan fungere til enhver lejlighed. Uanset om du skal til forretningsmøde, bryllup eller cocktailfunktion, kan en blå dragt foretage et smart valg, så længe du parrer den med den rigtige skjorte. Selvom du vælger et jakkesæt betyder, at dine bukser og jakke allerede er koordineret, er det op til dig at vælge den perfekte skjorte. Det betyder, at du vælger en farve, der skaber dit ideelle look og kompliment i stedet for sammenstød.

RELATEREDE:Sådan bæres blå dragter til enhver lejlighed

Indholdat vise
Bedste skjorter at bære med et blåt jakkesæt
Blå jakkesæt / hvid skjorte
Blå jakkesæt / bleg blå skjorte
Blå jakkesæt / lyserød skjorte
Blå jakkesæt / grå skjorte
Blå jakkesæt / trykt skjorte
click fraud protection
Blå jakkesæt farveindstillinger
Lyseblå jakkesæt
Mellemblå jakkesæt
Navy Suit
Skjorter til at bære med en maritim dragt
Ofte stillede spørgsmål
Kan du bære en blå skjorte med et blåt jakkesæt?
Hvilken farve skjorter passer til en blå dragt?
Hvilken farve skjorter passer til en blå dragt?
Hvilken farve kjole komplimenterer en blå dragt?
Hvordan bærer du en lyseblå jakkesæt?

Bedste skjorter at bære med et blåt jakkesæt

Skønheden ved en blå dragt er, at den er alsidig. Det betyder ikke kun, at du kan bære det til utallige lejligheder, men det betyder også, at du kan matche det med en bred vifte af skjorter. Visse stilarter vil naturligvis altid se bedre ud end andre. Især fem nøgleskjorter er et snit over resten. Sørg for at have dem ved hånden i din garderobe for at sikre, at dit blå jakkesæt altid får dig til at se stilfuld ud.

Blå jakkesæt / hvid skjorte

Hvis du er i tvivl om, hvilken skjorte du skal have på med dit blå jakkesæt, er hvid en fejlsikker mulighed. Kombinationen er så enkel, at alle kan trække den ud. Den rene og klare hvide nuance er klassisk og ser seriøst stilfuld ud, når den er parret med kølige, blå toner. Partnerskabet er perfekt til formelle lejligheder, især hvis dragten er marineblå, og der tilføjes klassisk tilbehør. Vær heller ikke bange for at bære et fedt slips. En farvefarve mod en neutral hvid skjorte og et blå jakkesæt vil skabe en skarp kant. Hvis herrer går til en mere afslappet indstilling, kan du prøve et lysere blåt jakkesæt med din hvide skjorte og bære den uden slips med sneakers.

Blå jakkesæt hvid skjorte

TOPPRODUKTER

+ Turnbull & Asser hvid bomuldsskjorte i bomuld foran
Elfenben hagesmæk foran

Hvid Cutaway Collar Slub linneskjorte
Hvid Jenno Slim Fit bomuldsskjorte

Blå jakkesæt / bleg blå skjorte

Kombinationen af ​​et blåt jakkesæt med en lyseblå skjorte fungerer overraskende godt og bør føjes til din liste over almindelige outfits. Et lyse alternativ til en traditionel hvid skjorte, en lyseblå stil bærer den samme klassiske følelse, mens den fremstår blødere, når den er parret med mere blå. Selvom kontrasten er mindre skarp end den er med en hvid skjorte, er der brug for et par nuancer af forskel mellem dit jakkesæt og din skjorte for at skabe et rent look. Da en lyseblå jakkesæt med en lyseblå skjorte let kan støde sammen, skal du kun parre denne skjorte med marineblå eller mellemblå jakkesæt.

Blue Suit Pale Blue Shirt

TOPPRODUKTER

+ Turnbull & Asser Lyseblå Puppytooth bomuldsskjorte
Blå Slim Fit Striped Cotton Shirt

Himmelblå stribet bomuldsskjorte i Oxford
Lyseblå Cutaway Collar Slub bomuld og hør blandet skjorte

Blå jakkesæt / lyserød skjorte

Herrer omfavner lyserøde skjorter mere og mere, og resultaterne er sofistikerede og stilfulde. Mens lyserøde skjorter ser godt ud med grå jakkesæt, de giver også et seriøst skarpt udseende, når de er parret med blå. Farvekombinationen, der giver en flot kontrast, er ideel til at skabe et moderne look. Selvom partnerskabet kan bæres ved utallige lejligheder, fungerer det særligt godt til tider, hvor du vil se smart og fashionabel ud, men ikke traditionelt formel. For at sikre, at du fjerner dette look, skal du holde dig til lysere nuancer af pink og pastelfarver. Disse toner matcher enhver blå nuance uden risiko for farvesammenstød.

Blå jakkesæt skjorte

TOPPRODUKTER

Pink Slim Fit bomuldsskjorte
Pink Slim Fit dobbeltmanchet stribet bomuldsskjorte

Pink Jesse Slim Fit bomulds Oxford -skjorte
Lys pink Mayfair Slim Fit bomuld Poplin skjorte

Blå jakkesæt / grå skjorte

Hvis du leder efter et ubesværet smart look efter dit blå jakkesæt, hvad med at prøve det med en grå skjorte? Kombinationen, som er decideret mere nutidig end en hvid skjorte, bryder fra traditionen, mens den forbliver stilfuld og sofistikeret. Den kølige gråton skaber en blød kontrast med blå nuancer, hvilket giver en elegant, men diskret stemning. For at få mest muligt ud af dette dapper par skal du vælge tilbehør i lignende toner til de dæmpede nuancer. Hvis du gør det, skabes en slank og slank stil uden hårde farvesammenstød. Hvis du ønsker at bære fedt tilbehør, f.eks. Et levende slips, er det bedst at vælge en almindelig hvid skjorte i stedet for grå.

Blå-jakkesæt-grå-skjorte

TOPPRODUKTER

Grå Slim Fit Puppytooth -skjorte i bomuld
Lysegrå Slim Fit Prince Of Wales -bomuldsskjorte med tern

Grå Slim Fit Prince Of Wales -bomuldsskjorte med tern
Grå Puppytooth bomuldsskjorte

Blå jakkesæt / trykt skjorte

Mens blå jakkesæt gør en fantastisk klassisk mulighed, kan deres traditionelle tone nogle gange virke lidt underwhelming. Hvis du har lyst til at give et større statement med dit blå jakkesæt, kan du prøve at parre det med en trykt skjorte. En trykt skjorte kan være lige den funktion dit outfit har brug for for at give det et fashionabelt twist. Vælg mellem striber, checks, gingham, prikker, paisley og mere for at finde det perfekte print til dig. Bare vær forsigtig med hvilke farver du vælger, da de kan kollidere med din jakkesæt. En enkel måde at sikre, at din skjorte matcher, er at vælge en med en hvid bundfarve og et blødt tonet tryk.

Blå dragt med print

TOPPRODUKTER

Blå Slim Fit skjorte i bomuldsblanding med micro -Paisley -tryk
Hvid Slim Fit Cutaway krave trykt bomulds poplin skjorte

Gingham børstet bomuldsskjorte
Blue Cleric Slim Fit Penny Collar Striped Cotton Oxford Shirt

Blå jakkesæt farveindstillinger

I stedet for bare en enkelt type jakkesæt refererer en blå dragt til en hel kategori af muligheder. Da farven blå ikke kun er én nuance, men derimod en lang række nuancer inden for en familie, kan den referere til et vilkårligt antal toner. Som sådan kan den type blå jakkesæt du vælger påvirke, hvordan og hvor du har den på. For at sikre, at du vælger det rigtige blå jakkesæt til dig, skal du passe på de tre hovedkategorier, når du handler: lyseblå, mellemblå og marineblå. Ideelt set bør herrer eje mindst et jakkesæt i hver af disse kategorier for at sikre en afrundet garderobe. Selvfølgelig er der så yderligere nuancer inden for disse tre kategorier, men de er et godt sted at starte.

Lyseblå jakkesæt

Den lyseblå jakkesæt er den mest afslappede af alle blå jakkesætstyper. Mens marinetoner fremstår som traditionelle og formelle, frembringer bløde toner en frisk, afslappet og nutidig følelse. Denne følelse gør dem perfekte til semi formel og cocktail lejligheder. Oven i det er lyseblå jakkesæt også et fantastisk valg til sommermånederne, når mørke nuancer, såsom navy, fremstår for tunge og kedelige. Selvom denne lyse farve er noget at sætte pris på, er det også noget at være forsigtig med. For at undgå at støde sammen med din skjorte skal du holde dig til lyse kontrastfarver, såsom hvid og blød pink.

Lyseblå jakkesæt

TOPPRODUKTER

Lyseblå Et jakkesæt til at rejse i Soho Slim Fit ulddragtjakke
Lyseblå Slim Fit Tech Twill -dragt

Lyseblå Soho Slim Fit uld- og mohairblanding
Sky Blue Linen Suit Jacket

Mellemblå jakkesæt

Mellemblå jakkesæt er blevet yderst populære i de seneste år med herrer, der iført dem mere og mere. Den lysere nuance er mindre formel end traditionelle marinedragter og har en fantastisk, moderne fornemmelse. Den unikke tone passer også særligt godt til sprøde, hvide skjorter og lyseblå stilarter. Hvis du vil bære et mellemblåt jakkesæt til mere formelle lejligheder, f.eks. Bryllupper, skal du kombinere det med et par brunt læder derby sko. For mindre formelle begivenheder, overvej at prøve nogle loafers.

Mellemblå jakkesæt

TOPPRODUKTER

Blå Kei Slim Fit linned og uldblandings jakke
Storm Blue Linen Suit Jacket

Navy Slim Fit linnedragtjakke
Blå K jakke ustruktureret jakke i bomuldsstrill i ustruktureret stretch

Navy Suit

Marinedragter er den mest traditionelle type blå dragt. Som sådan er de perfekte til formel og forretningsmæssige lejligheder, herunder arbejde på et kontor og forretningsmøder sammen med formelle middage og funktioner. At bære din marine jakkesæt med en klassisk hvid skjorte vil skabe den ultimative sofistikerede stil. Kombinationen kan endda bruges som en stilfuld erstatning for en klassiker sort jakkesæt. Bare sørg for, at dit tilbehør er passende formelt. Et læderbælte og Oxford sko i enten brun eller sort vil gøre tricket. For et mere afslappet look, prøv bløde farvede skjorter, f.eks. Et lyserødt design.

Navy Suits

TOPPRODUKTER

Navy Slim Fit uldblandingsdragt
Midnight Blue Slim Fit Wool Twill Suit

Gander Slim Fit Ternet jomfruuld og bomuldsblanding i tre dele
Harry's Navy Super 120s ulddragt 2

Skjorter til at bære med en maritim dragt

  • Skjorte- og slipsekombinationer med et blåt jakkesæt
  • En hvid skjorte er en fejlsikker mulighed for at parre med et blåt jakkesæt og skaber altid et klassisk look.
  • En lyseblå skjorte gør et overraskende godt par til et blåt jakkesæt og skaber en pæn kontrast.
  • For en moderne og semi-formel stil skal du bære dit blå jakkesæt med en lyserød skjorte.
  • Hvis du kombinerer dit blå jakkesæt med en grå skjorte, skabes en dæmpet kontrast med diskret elegance.
  • For at gøre din skjorte til funktionen i dit outfit, skal du vælge mønstre, såsom striber eller gingham.
  • Sørg for, at den skjorte, du vælger, passer til den blå nuance i dit jakkesæt.

Ofte stillede spørgsmål

Kan du bære en blå skjorte med et blåt jakkesæt?

Du kan bære en blå skjorte med en blå dragt; dog ønsker du et element af kontrast mellem de to nuancer. Som sådan, hvis du er iført en mørkere blå dragt, skal du vælge en lyseblå skjorte eller en med et blåt mønster i en lysere nuance. Hvis du har et lyseblåt jakkesæt på, er det bedre at undgå blå skjorter og i stedet vælge en kontrastfarve som hvid eller lyserød.

Hvilken farve skjorter passer til en blå dragt?

Blå jakkesæt er usædvanligt alsidige og ser godt ud med de fleste farveskjorter. Populære muligheder inkluderer klassisk hvid, lyseblå, pink, grå eller skjorter med et flot print.

Hvilken farve skjorter passer til en blå dragt?

Blå dragter, især i mørkere nuancer, ser fremragende ud med de fleste farver. Som sådan kan din date bære næsten enhver skygge af kjole. Kølige farver som blues og greener knytter sig pænt, eller hvis hun føler sig fed, vil en lys kontrastfarve som rød, orange eller gul se slående ud. Hvis du er usikker, skal du holde dig til de samme regler som skjorteparringer og vælge hvid, lyseblå, blød pink, grå eller et mønster.

Hvilken farve kjole komplimenterer en blå dragt?

Blå dragter, især i mørkere nuancer, ser fremragende ud med de fleste farver. Som sådan kan din date bære næsten enhver skygge af kjole. Kølige farver som blues og greener knytter sig pænt, eller hvis hun føler sig fed, vil en lys kontrastfarve som rød, orange eller gul se slående ud. Hvis du er usikker, skal du holde dig til de samme regler som skjorteparringer og vælge hvid, lyseblå, blød pink, grå eller et mønster.

Hvordan bærer du en lyseblå jakkesæt?

En lyseblå jakkesæt er den mest afslappede mulighed i det blå jakkesæt, så den gemmes bedst til semi-formelle og cocktail-lejligheder. Det er et friskt og moderne look, som også gør dem fantastiske om sommeren. Match den med en lys skjorte, f.eks. Hvid eller lyserød, og vælg lysere sko, f.eks. Solbrune Chelsea-støvler eller brune brogues.

Teachs.ru
30 bedste Air Jordan sko der nogensinde er lavet

30 bedste Air Jordan sko der nogensinde er lavetMænds Stil

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereAir Jordan er utvivlsomt et af de mest populære og ikoniske snea...

Læs mere
10 bedste mænds badebukser til sommer

10 bedste mænds badebukser til sommerMænds Stil

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereUanset om du er på ferie på Maldiverne eller stopper ved poolen ...

Læs mere
15 sejeste hvide sneakers til mænd i 2020

15 sejeste hvide sneakers til mænd i 2020Mænds Stil

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereEt par lette sko kan øjeblikkeligt løfte ethvert outfit - fra et...

Læs mere
instagram stories viewer