Sådan får du skater -stilen

instagram viewer
Sådan rocker du skaterstilen

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mere

Ja, 90'ernes mode er vel og mærke tilbage, og med den er skate -stilens utrolige tilbagevenden kommet. Fra overdimensionerede grafiske tees til klassiske Vans sneakers, beklædningen iført skatere i 1990'erne er igen en trend. Men denne gang behøver du ikke at vide, hvad en kickflip er for at kunne rocke disse fashionable tråde. Alt du behøver er en oprørsk holdning og lidt ekspertrådgivning fra os. Så hvis du leder efter et afslappet og sejt nyt look, er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel viser vi dig, hvordan du opdaterer dit udseende ved at injicere det med en imponerende skaterstil.

RELATEREDE:25 bedste streetwear -mærker, du behøver at vide

Indholdat vise
Hvad er Skater Style?
Skater Outfits
Skatesko
Skateshorts
Grafiske T-shirts
Skate bukser
Hættetrøjer
tilbehør
Bedste Streetwear mærker
Sådan får du skaterstilen
Ofte stillede spørgsmål
Hvad hedder skater -æstetikken?
click fraud protection
Hvordan klæder du dig som en skater?
Kan ikke-skatere bære skøjtetøj?
Hvorfor bærer skatere posetøj?

Hvad er Skater Style?

Skateboarding boomede først i '60'erne og '70'erne og med det begyndte skaterstilen at udvikle sig. Det var dog ikke før '90'erne at skøjteløb blev fra en nichesport til et globalt fænomen. Det var dengang, at en bred udbredelse af skate-kulturen og -moden fandt sted. Praktisk og behagelig, skaterstilen handlede kun om løst og funktionelt tøj, der var passende for sporten og gav en vis beskyttelse. Dens æstetik var afslappet og ubekymret med et anti-establishment touch. I dag er udseendet igen på trend med store designere, mærker og influencere, der omfavner skaterstilen.

Hvad er Skater -stilen

Skater Outfits

Skatesko

Hvis du ønsker at sømle skaterstilen, er det vigtigt at få dine sko rigtigt. Selvom der er masser af nye mærker omkring at tilbyde gode skatesko, kan du ikke gå galt ved at holde dig til klassikeren. Så hvis du leder efter en autentisk skate -stil, skal du sørge for at kigge på mærker som Vans og Converse til fodtøj. For at holde tingene afslappede skal du vælge lave sneakers, f.eks. Et par Vans Old Skools. Eller, hvis du foretrækker en retrostil, skal du vælge high-top sneakers som Converse Alle stjerner eller Vans Sk8-Hi’er. Hvad angår farve, fungerer sort med hvid altid godt, eller du kan blande tingene op med en fed nuance, såsom rød.

Skater Style Sko

Skateshorts

Et par skateshorts hjælper dig med at holde dig kølig, mens du ser stilfuld ud denne sommer. Takket være deres ubegrænsede design er shorts et yndet element for skatere. For at kanalisere looket selv, skal du vælge et par, der slutter ved dine knæ og har en løs pasform. For en afslappet look, prøve cargo shorts med store lommer. Bare sammensæt dem med en overdimensioneret t-shirt og skate sko til en cool skater stil. Alternativt, for noget lidt smartere og mere moderne, skal du skifte cargo shorts til et par chinoshorts. Men husk at sørge for, at de er skåret langt og bredt for at opretholde en skater -æstetik.

Skater stil shorts

Grafiske T-shirts

Grafiske T-shirts er et vigtigt element i skaterstil og en fantastisk måde at rocke udseendet på. Når du handler, skal du vælge løse, overdimensionerede designs, der er præget med et mærkenavn, image, slogan eller logo for at sømme det æstetiske. Sørg også for at vælge udskæringer med rund hals for at opretholde en autentisk skate-stil, og vær ikke bange for at lagre din grafiske tee for et cool tilbagekaldende look. For at gøre det skal du bare parre din T-shirt med en åben overshirt, gerne i et rutemønster.

Skater Style grafiske T -shirts

Skate bukser

Skate bukser handler om styles, der er lette at flytte i og behagelige at have på. Så selvom skinny jeans kan være for stramme og joggingbukser for posede, lastbukser er lige rigtige. Cargo bukser og arbejdsbukser, som dem fra Dickies, har længe været en go-to for skatere takket være deres holdbarhed. I dag kan disse bukser stadig være en glimrende mulighed for dem, der ønsker at rocke skater -looket. På samme måde kan chinos tilbyde en lignende æstetik og samtidig tilføre outfits et moderne præg. For at bære et par som en skater er alt hvad du skal gøre at vælge et beskåret, bredbenet design eller manchet en lige benstil til et par centimeter over dine ankler.

Skater Style bukser

Hættetrøjer

Hættetrøjer er en skate-hæfteklammer og en glimrende mulighed for dem, der ønsker at prøve skater-stilen uden at gå over-the-top. De kan kombineres med forskellige bukser, herunder jeans, chinos, cargo bukser og beskårne bukser, og endda tilføjet under en frakke om vinteren. De er også praktiske og komfortable, hvilket gør dem fantastiske at have på afslappede lejligheder. Alt du skal gøre er at vælge en stil, der er løs og tyk til at sømme looket. For en ekstra skate -touch, overvej en med et logo eller grafisk tryk på forsiden.

RELATEREDE:Sådan bærer du en hættetrøje med stil

Skater Style hættetrøjer

tilbehør

Skate -stil handler måske mere om funktion end mode, men det betyder ikke, at du ikke kan rocke et par stykker godt tilbehør. For et ikonisk skate -look skal du vælge en klassiker tegnebogskæde. Disse kæder var designet til at holde tegnebøger sikre under ollies og 360'er, men arbejdede også med at forstærke en oprørsk stil. I dag har de oplevet en lille genopblussen, men tager bestemt tillid til at trække ud. For noget lettere at have på, så prøv at hente et par rørstrømper sammen med en rygsæk og logo cap. Eller omfavn virkelig 90’erne med en spand hat og bæltetaske slidt uformelt hen over brystet.

Skater Style Tilbehør

Bedste Streetwear mærker

I dag mangler der ikke på store skate mærker rundt om. Så du har masser af valgmuligheder, når du skal købe skøjtetøj. Selvfølgelig er der ikke noget der slår klassikerne. Vans blev lanceret i 1966 og har stået tidstesten og fortsætter i dag som et af verdens mest populære skate -mærker. Andre etiketter, som f.eks Stüssy, som blev oprettet i 1980, og Supreme, som har eksisteret siden 90'erne, er også ikoniske branchenavne. Det er måske lidt nyere, men HUF, som blev skabt af Keith Hufnagel, er en anden favorit blandt skatere. Sådan er Thrasher også, som er et skateboardmagasin, der også sælger beklædning og andre produkter.

Bedste skate mærker

Sådan får du skaterstilen

  • Vælg løse stilarter, der er komfortable og praktiske.
  • Rock grafiske T-shirts og hættetrøjer på toppen.
  • Ned i bunden skal du bære cargo- eller chino -bukser eller shorts.
  • Hold dit fodtøj klassisk med traditionelle skatesko som Vans eller Converse.
  • Tilføj tilbehør som rørstrømper, en logohætte og en rygsæk.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder skater -æstetikken?

Skater style, eller skatecore, blev et fænomen i 90'erne. Tøjet er praktisk, løst og behageligt, begrænser ikke skateboardere og giver en vis beskyttelse. Det æstetiske kan beskrives som afslappet og ubekymret, men der er også et anti-etableringselement.

Hvordan klæder du dig som en skater?

At klæde sig som en skater er ganske enkelt; den rigtige sko er afgørende, og du har brug for noget klassisk, men alligevel afslappet. Mærker som Vans og Converse har gode fodtøjsmuligheder til sneakers med høj og lav top. Du skal også bruge et par cargo bukser eller skateshorts med et ubegrænset design, der skal skæres langt og bredt. Fuldend looket med en hættetrøje eller en overdimensioneret grafisk T-shirt med enten et mærke, billede eller logo.

Kan ikke-skatere bære skøjtetøj?

Du kan bære skatewear og de mærker, der ofte er forbundet med det, selvom du ikke er en skater. På den ene side af argumentet giver stilens støtte det anerkendelse og hjælper mærkerne med at forblive i virksomheden, men nogle mennesker vil referere til ikke-skatere, der omfavner stilen som 'posers'.

Hvorfor bærer skatere posetøj?

Iført poset tøj er for komfort og praktisk. Skaters vælger at gøre det for at undgå at begrænse deres bevægelse, men også når de falder, tilbydes de en eller anden form for beskyttelse.

Teachs.ru
8 bedste solbriller til mænd

8 bedste solbriller til mændMænds Stil

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereLige så funktionelle som stilfulde, har et simpelt par solbrille...

Læs mere
Sådan går du i formelt tøj til mænd med sneakers

Sådan går du i formelt tøj til mænd med sneakersMænds Stil

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereSneakers giver en særlig ungdommelighed til udseende, låner farv...

Læs mere
En mands guide til valg af maskuline smykker

En mands guide til valg af maskuline smykkerMænds Stil

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereNår det kommer til herretilbehør, bør smykker ikke overses. Smyk...

Læs mere
instagram stories viewer