Sådan bærer du en sort blazer (mænds stilguide)

instagram viewer
Sådan bærer du en sort blazer

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mere

En sort blazer er et tidløst tøj, som enhver gent bør eje. Den smarte jakke er ikke kun klassisk og stilfuld, men den er også perfekt til at tilføre et sofistikeret touch til outfits. Selvfølgelig er det ikke godt at eje en sort blazer, hvis du ikke ved, hvordan du skal bære den korrekt. Selvom sorte blazere er ret alsidige beklædningsgenstande, kan du ikke bare slå dem sammen med et gammelt outfit og forvente at se utroligt ud. I stedet skal du planlægge et ensemble, der vil supplere din skræddersyede jakke. Fra de perfekte bukser til den ideelle skjorte og sko, vi kan vise dig de bedste måder at rocke din sorte blazer på for et stilfuldt look.

RELATEREDE:Sådan bærer du en afslappet blazer

Indholdat vise
Hvad skal man have på med en sort blazer
Sort Blazer Outfits
Sort blazer med grå bukser
Sort blazer med beige bukser
Sort blazer med jeans
Sort blazer med blå skjorte
Sort sportsfrakke
Sådan bærer du en sort blazer
click fraud protection

Hvad skal man have på med en sort blazer

Beslutningen om, hvad du skal have på med en sort blazer, kommer ofte ned på, hvornår og hvor du planlægger at bære den og blazerens overordnede stil. Da der er mange sorte blazere på markedet i dag, er det vigtigt at bemærke deres forskelle, når man køber en og beslutter, hvordan man skal bære den. Mens blazere, der er fuldt foret og struktureret med polstrede skuldre, vil være perfekte til formelle begivenheder, vil dem, der er uforede og har ustrukturerede skuldre, passe til uformelle lejligheder. Ved at beslutte hvilken af ​​disse kategorier din sorte blazer falder ind i, vil du kunne vurdere, om du skal bære den med dine bedste jakkesætbukser eller yndlingsjeans.

Hvad skal man have på med en sort blazer

Sort Blazer Outfits

På grund af sin klassiske stil og alsidighed er en sort blazer et værdifuldt investeringsstykke. Ved at vælge et design, der kan passe til flere lejligheder, finder du dig selv med en fantastisk go-to-jakke til smart afslappet, semi formel, og formelle begivenheder. For at fuldføre dit outfit skal du bare vælge de perfekte bukser, skjorter og sko. Uanset om du vil fremstå skarp og påklædt eller elegant og afslappet, skal du huske at vælge smarte stykker, der passer til din blazers stil. Hvis du stadig ikke er sikker på, hvad du skal have på med din sorte blazer, kan du læse videre for at finde de bedste outfits til at rocke med hæftejakken.

Sort blazer med grå bukser

For en ligetil og stilfuld kombination, hvorfor ikke prøve at vugge din sorte blazer med grå bukser? Partnerskabet er en glimrende mulighed for formelle lejligheder og et ideelt alternativ til en standard sort jakkesæt. For at fuldføre outfittet på en sofistikeret måde skal du holde dig til en monokromatisk farvepalet. En hvid skjorte, sort slips og sort pæne sko kan levere den perfekte finish til dette suave ensemble. For et mere afslappet look, overvej at vælge grå chinos over uldbukser eller jakkesætbukser. Glem også at miste slipset og bytte din hvide knap med en rund hals T-shirt eller polo shirt.

Sort blazer med grå bukser

KØB LOOKET

Rocketman grå slim fit bukser i uldflanel
Hvid Slim Fit dobbeltmanchet bomuldstwill skjorte

Sort Slim Fit ustruktureret uldflaneldragtjakke
Thomas Cap Toe læder munk rem sko

Sort blazer med beige bukser

Din klassiske sorte blazer kan være mere alsidig, end du tror. Mens den skræddersyede jakke naturligvis er ideel til formel og forretningsmæssige lejligheder, det kan også opnå en fantastisk, smart afslappet stil når den bæres med de rigtige bukser. Så næste gang skal du bruge en stor semi formel ensemble, prøv at samarbejde med din sorte blazer med beige bukser. Kombinationen er federe, men alligevel jordnær, hvilket gør den ideel til en række arrangementer. For at fuldføre looket skal du blot tilføje en hvid skjorte og sort derby sko. Du kan derefter vælge, om du vil beholde udseendet minimalt eller få adgang det med slips og lomme firkant.

Sort blazer med kaki bukser

KØB LOOKET

Sort Slim Fit Tech Twill -jakke
Hvid Quevedo Slim Fit bomuld Poplin skjorte

Connor Slim Fit Cotton Twill Chinos
Alan 3 Oxfords sko i helskåret læder

Sort blazer med jeans

Uanset om du er på vej ind i byen for en dag eller ud til en bar om natten, en sort blazer og jeans er et glimrende outfit til rock. Kombinationen er både afslappet og skarp, hvilket gør den ideel til ethvert tidspunkt af dagen. Så hvis du kun nogensinde har brugt din blazer med bukser, er det tid til at give denim et forsøg. For at bære looket i stil, skal du bare huske at holde tingene enkle og moderne. En monokromatisk farvepalet vil holde dit outfit dapper mens tynde jeans vil sikre, at det er slankt og moderne. For at afslutte dit look med den perfekte balance mellem raffinement og nonchalance skal du vælge en afslappet T-shirt og pæne sko.

Sort blazer med jeans

KØB LOOKET

Sort Slim Fit Perle Udsmykket Uld Blazer
T -shirt i bomuldsjersey

L'homme Skinny Fit Stretch Denim Jeans
+ George Cleverley Oxford sko i læder

Sort blazer med blå skjorte

Hvis du vil bære din sorte blazer formelt, er det et glimrende valg at kombinere den med sorte bukser og en blå skjorte. Looket er poleret og et moderigtigt alternativ til en sort jakkesæt og hvid skjorte. Bare vær opmærksom på de nuancer, du vælger, når du rocker dette look. At vælge bukser, der matcher din blazer, skaber et koordineret og traditionelt udseende, mens blanding af toner fremstår mere afslappet og moderne. Hvis du vælger bukser i en anden sort end din blazer, skal du vælge et par, der er mindst to nuancer lysere eller mørkere. Hvis du gør det, sikres et klart fokuspunkt, og at stykkerne ikke støder sammen.

Blå skjorte med sorte bukser

KØB LOOKET

Sort Hayes Slim Fit Super 120s jomfru jakke i jomfruuld
Blå Slim Fit Cotton Twill Shirt

Sort Gibson Slim Fit bukser i jomfruuld
Facet Derby Sko i Poleret Læder

Sort sportsfrakke

Når du handler efter en sort blazer, skal du ikke glemme at overveje en sportsfrakke. En sort sportsfrakke kan udgøre en glimrende tilføjelse til din garderobe og et ideelt alternativ til en blazer. Mens stilen er som en blazer, har sportsjakker en tendens til at være mindre strukturerede og sidde mere løst på kroppen. Som sådan er de perfekte til afslappede outfits og projekterer et afslappet, men raffineret udseende. Takket være deres ekstra værelse giver en sportsfrakke dig også mulighed for at passe tykke genstande, såsom en trøje, under. For et smart weekendlook, kan du prøve at lægge en sort sportsjakke på en mørkegrå trøje med rund hals og kombinere den med lysegrå chinos.

Sort sportsfrakke

KØB LOOKET

Sportsfrakke
Hvid Slim Fit Bib foran -dobbelt -manchet -smokingskjorte i bomuld

Lex Slim Fit Tapered Mélange Linen Blend Bukser
Facet Derby Sko i Poleret Læder

Sådan bærer du en sort blazer

  • Invester i en kvalitets sort blazer med en fremragende pasform.
  • Brug en struktureret blazer til formelle begivenheder og en ustruktureret blazer til smarte afslappede lejligheder.
  • Vælg en sort sportsfrakke i stedet for en blazer, når du vil lægge en trøje under.
  • Partner en sort blazer med grå bukser og en hvid skjorte til et sofistikeret outfit.
  • For semi-formelle og smarte afslappede påklædningskoder, skal du bære en sort blazer med khaki-bukser eller jeans.
  • Rock en sort blazer med en blå skjorte og et par sorte bukser som et moderne alternativ til en standard sort jakkesæt.
Teachs.ru
Sådan rengøres hvide varebiler, så de ser nye ud

Sådan rengøres hvide varebiler, så de ser nye udMænds Stil

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereAt holde hvide sko rene er en stor udfordring for enhver sneaker...

Læs mere
Hvad skal man have på til en koncert for mænd

Hvad skal man have på til en koncert for mændMænds Stil

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereAt klæde sig til en koncert er en handling i sig selv. Uanset om...

Læs mere
Sådan Pinroll Jeans den rigtige måde

Sådan Pinroll Jeans den rigtige mådeMænds Stil

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær merePinrolling er en nyttig færdighed, hver moderne gent bør have i ...

Læs mere
instagram stories viewer