Sjove, fancy og enkle naturlige hår Mohawk -frisurer

instagram viewer

Mohawk -frisurer til naturligt hår kan levere en masse originale frisureringsløsninger samt god beskyttelse ved hjælp af populære beskyttelsesfrisurer til afroamerikanske kvinder. For at være ærlig er følgende fauxhawks... Jeg mener, jeg opfordrer ikke alle til at barbere siderne. Dette kan se temmelig sejt ud på nogle individer, men det er ikke særlig praktisk, mens du med fauxhawks kan ændre dine frisurer så ofte du ønsker.

Naturlige hår Mohawk ideer

Nå, lad os se nogle billeder.

#1: Naturlig skønhed

Et naturligt hår Mohawk er ikke kun sjovt at have på, det er også sjovt at beundre! Denne stil gør det muligt for dine krøller at gå vild, mens de stadig bevarer stil og kontrol.

mohawk updo til naturligt hår

Kilde

#2: Lady in Red

Når det kommer til naturligt hår, er en Mohawk virkelig et sjovt alternativ til den typiske afro -trend. For denne specifikke høg var håret ikke kun skåret opad, men farvede en fantastisk rød-orange nuance, der bringer et helt andet spil til håret.

kvinders røde mohawk til naturligt hår

Kilde

#3: Farvenes have

Naturlige Mohawk -stilarter behøver ikke at passe til naturlige hårfarver. Vær i stedet en oprører med en sjov lys fuschia eller andre blomsterinspirerede farver, der virkelig vil fremhæve din frohawk og hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden.

flettet mohawk til afroamerikanske kvinder

Instagram/ @kersti.pitre

#4: Unikke Mohawk -stilarter

Hvis du elsker dit mørke hår, men gerne vil prøve noget andet, skal du bruge en midlertidig hårfarve på toppen, mens dine mørke rødder stadig kan skinne igennem nedenunder. For sorte kvinder er enhver ikke-naturlig hårfarve utroligt fantastisk, da mørke lokker smukt tager fede farver.

rødt naturligt hår mohawk

Kilde

#5: Cirkus Fro

Når det kommer til sjove naturlige Mohawk -frisurer, minder denne om en glad klovn i cirkus. Ser man bort fra enhver bekymring om krus eller ujævn farve, fungerer det hele sammen for et ubekymret, finurligt look, der er helt dit eget.

Reklame

blond mohawk updo til kortere naturligt hår

Kilde

#6: Farve med stil

Udover det dramatiske udseende af denne stil, der har halvblondt, halvt sort hår, er dette også et værdigt eksempel på de mange flettede Mohawk -stilarter derude. Fletninger kan udføres i salonen og vare i uger, eller du kan prøve dem selv, indtil du opnår det præcise udseende, du elsker.

Afroamerikansk to tone flettet mohawk updo

Kilde

#7: Cornrows med Bounce

Kombiner en afro med stramme cornrows til en smuk stil med Mohawk -fletninger, der får folk til at tale. En Mohawk med naturligt hår kan være lidt vanskelig at kontrollere, så fletning af sidesektionerne vil ikke kun skabe et fantastisk statement, men holde tingene mere håndterbare på samme tid.

flettet mohawk til kort naturligt hår

Kilde

#8: Gratis og dejlig

Hold din Mohawk på naturligt hår ser virkelig naturligt ud med en fri og flirtende fornemmelse, der hurtigt vil vinde hjerter. Kombiner det med noget overdimensioneret tilbehør, og nyd en stil, der ikke kun er smuk, men også super enkel at vedligeholde.

kvinders korte mohawk -haircut til naturligt hår

Kilde

#9: Lilla regn

Mohawk -styles til naturligt hår handler bestemt ikke udelukkende om snittet eller formen - du kan også have det sjovt med livlige farver. Lilla er farven på magt og royalty, og hvorfor så ikke erklære for verden, hvor sjov og frygtløs du er? Farv hår en lys lavendel over det hele, eller bare i et valgt afsnit. Når det kommer til Mohawk -stilarter, er denne fed, uden at være distraherende.

naturligt hår lilla mohawk updo

Kilde

#10: Beskåret snit

Hvis du foretrækker at have naturligt hår kort, skal du klippe dit hår tæt på hovedbunden, men efterlade lidt længere krøller ovenpå. Dine naturligt stramme spoler vil rejse sig til en mini mohawk, der stadig giver dig bekvemmelighed ved kort hår.

meget kort kvinders mohawk til naturligt hår

Kilde

#11: Flettet Mohawk med bantuknuder

At flette dine sider tæt på hovedbunden er den nemmeste måde at forme en Mohawk -stil til naturligt hår. Normalt foreslår det flere tynde cornrows, men du kan også reducere deres antal og gøre dem større som på billedet. Disse har også sjov Bantu knuder i enderne.

Reklame

flettet Mohawk -frisure til naturligt hår

Kilde

#12: Twisted Mohawk With Spider Web Braiding

Mere sofistikerede versioner af Mohawks, der passer til barnevogne og bryllupper, kan tilbyde mere indviklede designs, selvom ideen stadig er den samme. Denne frisure erstatter pigge med vendinger, der ser meget pæne, elegante og feminine ud. Og 30 andre sorte flettede frisurer venter på din opmærksomhed her.

elegant flettet fauxhawk til naturligt hår

Kilde

#13: Enkel og klassisk Frohawk

Wow, det er en fantastisk måde at bremse din naturligt kort hår uden behov for at ty til komplekse stylingsteknikker. Slank dine sider lodret op og fastgør lokkerne sikkert med bobby pins. Fluff dine "fjer" til Mohawk -toppen og nyd dit ubesværede stilfulde look!

frohawk til naturligt hår

Kilde

#14: Fed fremhævet Mohawk

Hvis det gøres på længere længder, vil frisuren fra det forrige billede se ud på dette foto: mindre ligner klassiske Mohawk updos, men ekstremt charmerende på sin egen særlige måde, ikke desto mindre. Desuden forstærker den markerede stribe ligheden og skubber denne smukke stil tættere på den herlige Mohawk -familie. Flere smukke Mohawks bliver anmeldt her.

fremhævet Mohawk updo til naturligt hår

Kilde

#15: Fabelagtig flettet Mohawk

Åh, dette er virkelig et kunstværk! Ikke hver dag støder du på så professionelt og udsøgt flettet frisurer. Varieret afstand mellem disse sarte fletninger og alle disse talrige kurver, bøjninger og vendinger skaber en ekstraordinær beskyttende frisure, der stolt kan sportes ikke kun af små piger, men deres mødre som godt. Og ældre damer kan tjekke moderne frisurer til kvinder over 50 år.

flettet Mohawk updo

Kilde

Mohawk-ideer til naturligt hår er så kreative og rige på ikke-standardiserede løsninger, at du kan gennemgå dem non-stop. Anyway, min største samling af dem er samlet her, og du er bestemt meget velkommen til at stifte bekendtskab med det.

Teachs.ru
60 smukkeste Bob -frisurer til sorte kvinder

60 smukkeste Bob -frisurer til sorte kvinderBobHårklip

Tykke naturlige lokker er finurlige, når det kommer til styling, derfor frisurer til tykt hår kan nogle gange se uflatterende ud. Et hårklipp er en nøglekomponent i vores image, så det skal vælges ...

Læs mere
15 Bedste Wash and Go -hårklipp, du kan style på ingen tid

15 Bedste Wash and Go -hårklipp, du kan style på ingen tidHårklip

Der er intet som at få en frisk trim og stil fra din frisør. Men at genskabe det fantastiske gør derhjemme kan tage tid, kræfter og en masse stylingsværktøjer.At vælge en frisk og fashionabel hårva...

Læs mere
Hvad der gør Curtain Fringe No.1 -trend nu og hvordan man styler det

Hvad der gør Curtain Fringe No.1 -trend nu og hvordan man styler detPandehårHårklip

Curtain bangs bliver den mest eftertragtede trend i 2021. De rammer ikke kun ansigtet, forbedrer øjne og kindben, men de er også super nemme at vedligeholde.I tider hvor at få en trimning pludselig...

Læs mere
instagram stories viewer