40 Killer Ideas Sådan balanceres kort hår i 2021

instagram viewer

Eksperimenter med balayage på kort hår ser nogle gange endnu mere spektakulære ud end på langt hår. Dimensionelle højdepunkter gør frisuren dyr og soign. Balayage er en frihåndsteknik-stylisten anvender farver på håret som et vilkårligt mønster, hvilket får det til at ligne naturligt solkyssede tråde. Værd at prøve, og det er derfor!

Tjek disse hårfarveideer til, at kort hår kan føles smukt, fantastisk og moderne. Glem den gamle metode til foliehøjdepunkter udført i en frisør ved siden af ​​huset!

1. Kort mørkt hår med blonde højdepunkter. Lav din brun hud skinne naturligt uden overdreven blegning. De krydret beachy bølger med pengestykker bringer seje moderne vibes.

Kort mørkt blondt hår med pengestykker
Ved Agence Salon

2. Blonde højdepunkter med et par bølger. Den naturlige brune hårfarve fungerer bedst med et par højdepunkter. Du vil vide, at du altid er i centrum for opmærksomheden.

Kort brunt hår med blonde højdepunkter
Ved Romeu Felipe

3. Mahogni brun balayage til kort hår. Ikke kun blondiner har det sjovt. Her er en fabelagtig blanding af markante farver til brunetter. Med rødlig balayage højdepunkter, får du kunstneriske resultater med minimal indsats.

click fraud protection
Rødbrun Balayage kort hår
Ved Mika Rogerson

4. Lang Bob med chunky karamelhøjdepunkter. Hvorfor begrænse dig selv til en solid hårfarve, hvis du kan have en meget interessant dimensionel stil. Lidt metallic får dig til at se super frisk og sjov ud!

Shaggy Short Bob med Metallic Blonde Balayage
Ved Sommer Evans

5. Balayage Ombre på kort hår. Det er ikke en almindelig parring, men det ser ud til, at alle elsker det! Tilføj et par metalliske nuancer for at blande din naturlige farve med højdepunkter. Multidimensionelle toner er gode til let vedligeholdelse og ubesværet yndigt udseende.

Bronde Balayage Ombre til kortere hår
Ved Sommer Evans

6. Beskidt blondt hår med Balayage. Perfekt til dem med voksne mørke rødder. Nyd den uendelige hårdimension, der fanger øjet. Gør dig klar til flere komplimenter fra den fyr, du kan lide!

Kort til medium beskidt blondt balayagehår
Ved Romeu Felipe

7. Mousserende sølv Balayage. Vis dit fantastiske hår frem med lyst hvidt sølv højdepunkter. Et sandt must-have for et funky og sassy look.

Sassy Blonde Bob med sølv Balayage
Ved Rachel Williams

8. Kanelbalayage til kortere hår. Har du blødt brunt hår? Tid til at omfavne lidt mælkeagtig lethed! Diversificer dit look med fine kanelbånd. Det er en fantastisk måde at tilføre dit hår dybde og få dine øjne til at skinne!

Blødt beskåret brunt hår med kanelbalayage
Ved alydavishair

9. Burgundy Balayage Bob. En omvendt bølget bob er en klassisk skønhed, der aldrig bliver gammel. Hvad med at opfriske den med nogle burgunder -balayage -højdepunkter? Dette trick tilføjer mystiske vibes til dit look.

Burgundy Balayage til Black Bob
Ved Lauren

10. Royal Grey Balayage på en Lob. Modeller og berømtheder går jævnligt ud med gråt hår i dag. Bliver grå er blevet en trend! Du kan også trække det af, hvis du vælger dine flatterende grå nuancer og får dem blandet problemfrit ind i din naturlige hårfarve.

Grå Balayage Lob med Lowlights
Ved Han

11. Balayage højdepunkter og lavpunkter for kort hår. Lidt kanel i brunt hår giver et fantastisk look. For at vise multi-tone farven vil et par bølger og tilfældige vendinger skabe en slående effekt.

Kort hår med højdepunkter og lavpunkter
Ved Sheridan Holyoak

12. Blonde fejer på brunt hår. X-men's Storm, du må hellere sidde ned, da der er en ny stærk dame i byen! Tillidsfuld, kraftfuld og vild - vi ved, at du vil elske platin accenter på dit mørkeblonde hår.

Lysebrunt kort hår med platinbalayage
Ved saramay_level10

13. Kort Blond Balayage. Det er tid til at byde de blonde højdepunkter velkommen til kombinationen af ​​kort hår, som du har tænkt på. Trods alt bør planer blive virkelighed, især når det kommer til at finde dit ideelle look.

Kort hår med blonde Balayage -højdepunkter
Ved Mauricio Leal

14. Hakkede lag med Balayage.Hårdepunkter i kort hår se fræk og sød ud på damer i alle aldre. Hvis du vil have din stil til at føles finurlig og moderne, skal du tilføje hakkete lag og forvirre hårstråene.

Balayage Highlights til mørkt kort hår
Ved Peter

15. Shadow Root og Balayage. Balayage på kort hår passer godt til dem, der ikke ofte vil besøge skønhedssaloner. Hvis du er en søger efter en frisør med lav vedligeholdelse, skal du vælge kombinationsruten skyggerod og balayage.

Kort hårbalayage og rodfade
Ved Nicole Reyns

16. Skulderlængde Balayage hår. Balayage er en af ​​de gamle, men guldfarvede ideer til mellemlangt hår, der mangler tekstur. Se det forvandle dit hår til en luksuriøs, iøjnefaldende manke!

Hårfarveidé til skulderlangt hår
Ved Romeu Felipe

17. Subtil Honey Blonde Balayage. Hårfarveideerne til kort hår er ikke begrænset til højkontrasthøjdepunkter i balayage. Gå efter en blid gradient med honning, rav og vaniljeblond, og nyd resultatet!

Blond Balayage -idé til kort hår
Ved Danny Richo

18. Kort karamelblond balayage med mørke rødder. Opgrader din shag med nogle bøjede bølger for at maksimere dit hårs naturlige volumen. Sådan en frisure vil give dig en ekstra chic faktor og føles afslappet nok til at bære den dagligt.

Kort shag med Caramel Blonde Balayage
Ved Stephanie Carrillo

19. Delvist blond Balayage. Vær dronningen af ​​balayage kort hår med delvise højdepunkter. Farv de forreste tråde lettere, så de rammer dit ansigt og forlænger det visuelt.

Kort hår med ansigtsrammende balayage
Ved Jessie

20. Romantisk Blonde Balayage Bob. Frisuren, der får dig til at føle dig glad og hyggelig. Hold det subtilt og naturligt ud med pengestykker, babylights og næsten ingen strandbølger.

Balayage Bob med blonde penge stykker
Ved hairbymickk

21. Brunt Balayage kort hår. Brunettepiger behøver ikke at vælge radikale ændringer og lyse farver. Hvis du vil holde det enkelt, skal du gå efter en subtil gradient med blandede nuancer, såsom kanel, kastanje og rødbrun.

Brunette kort hår med kanelbalayage
Ved Sommer Evans

22. Lilla Balayage til kort hår.Lilla balayage er betagende og 100% mainstream i dag. Den rosenrøde blommefarve skiller sig ikke så meget ud som den plejer, men den kan stadig gøre enhver moderne og trendy. Er du klar til vælg din lilla makker?

Kort mørkt hår med lilla balayage
Ved Sheridan Holyoak

23. Blondine på Ash Balayage. Ask er fuld af dimension og naturlig glød. Kombiner det med en blond balayage for et elegant look. Denne styling fungerer også perfekt med forskellige opdateringer!

Klassisk Ash Blonde Balayage Hair
Ved Cristiano

24. Hakket snit med Balayage. En af de bedste ideer til kort hårfarve er en delvis ansigtsrammende balayage. Hvis du er i humør til en stilrevolution, kan du matche det med et tomboy -haircut med nogle hakkete lag for at fuldføre oprørens look.

Kort hakket hår med ansigtsrammende Balayage
Ved Ivan

25. Shaggy Bob med Balayage. Balayage kort mørkt hår er et topvalg blandt mange fashionistas. Det smukke ved det er, at du kan tilpasse det, som du vil. Prøv for eksempel den champagne blonde nuance.

Blond Balayage til kort mørkt hår
Ved Michelle

26. Volumizing Balayage. En ideel måde at krydre et simpelt snit til fint hår på er at tilføje nogle balayage -højdepunkter til det. Denne frisure fungerer lige godt på glat, bølget og krøllet hår, så prøv det!

Simpelt midiklip til fint hår med Balayage
Ved ilhankaymak

27. Silvery Blonde Balayage til mellemhår. Hvis du foretrækker en problemfri stil, der fungerer tilfældigt, kan du prøve det. Lysbølger er altid tiltalende og går aldrig af mode.

Kort til mellemlangt hår med blond og sølv højdepunkter
Ved Katelin

28. Delvis balayage til kort hår. Endnu en god idé til damer med mørkt hår og brune øjne. Opret en perfekt naturlig farve med delvis farve. Kan det nogensinde blive mere yndigt?

Kortere brunt hår med delvise højdepunkter
Ved Debbe

29. Slank, kort, balayaged hår. Lighårede piger klager ofte over, at deres låse er for flade. Med balayage tilføjer din frisør den ønskede dimension til dit hår. Derefter kan du bære din slanke bob fladstrygt og omfangsrig.

Voluminøs Balayage til kort glat hår
Ved Alexus Estelle

30. Glaseret karamel balayage. Kort brunt hår med blonde højdepunkter er en sikker måde at bruge mindre tid på styling, mens det ser usædvanligt yndigt ud! For den bedste effekt skal du vælge varme nuancer, såsom karamel og rav.

Brunt hår med karamelhøjdepunkter
Ved Jamie Pressman

31. Face-Framing Balayage til kort mørkt hår. Vil du have en fyldig dimension? Disse lurvede bølger vil ikke ødelægge nogen stil, uanset påklædningskoden. Jazz dit look op med ansigtsrammende højdepunkter, hvilket giver huden ekstra glans.

Blond Balayage på kort mørkt hår
Ved Chris Jones

32. Ash Blonde Balayage på kort hår. Ringer alle blondiner! Denne farve er perfekt til dem, der søger efter farvede dimensioner uden for meget varme. Teksturerede ender giver det en mere sofistikeret stemning.

Kort tekstureret hår med askeblond balayage
Ved Donovan Mills

33. Tri-Color Balayage på en Bob. En balayage bob får dig garanteret til at se glamourøs ud. Vi vil sige, at "arrestation" er ordet for at beskrive denne stil. Hvis du har tykt hår, bør du få enderne fjerede til et voluminøst, men let look.

Omfattende Balayage Bob
Ved Carolynn Judd

34. Kort barberet frisure med Balayage. Leder du efter et vovet, sexet og ekstravagant look? Forøg din stil med en asymmetrisk barbering i siden. Denne frisørløsning og højdepunkter vil skyrocket dig til nye højder!

Kort asymmetrisk afgrøde med sidebarber og balayage
Ved Salon Empyre

35. Blegemiddel Blonde Balayage og Side Bangs. Hvis du kan lide at holde dine låse korte, er der ingen grund til bekymring - du kan stadig vugge en balayage. Uanset om du er naturligt blond eller ej, får denne frisure dig til at se frisk og glødende ud.

Kort blond Balayage Bob med pandehår
Ved Samantha citron

36. Balayage til Pixie Cut. En balayage nisse kan indstilles til at smigre enhver hudfarve. Velegnet til både et afslappet og forretningsmæssigt look. Farvningen kræver mere planlægning, da der er mindre hår at arbejde med, men resultatet er moderigtigt og friskt.

Blonde Balayage Pixie Cut
Ved Elena Zinoveva

37. Sød Balayage til brunettehår. Hvis du er træt af billeder med lyse blonde striber, så prøv subtile højdepunkter! Lyse toner hjælper dig med at fange varmen og det rigtige lys! Denne frisure tilføjer en masse ægte kvindelighed.

Kortere brunettehår med subtil Balayage
Ved Julie Holbrook

38. Balayage til kort glat hår. Hold rødderne mørkere, og prøv en blød fade mod enderne. Perfekt til bypiger, der leder efter moderigtigt look. Brug en føntørrer for at få det lige og tilføje volumen.

Balayage Bob til lige hår
Ved live_love_dohair

39. Let dimensionelle romantiske bølger. At inkorporere store, sparsomme højdepunkter er en perfekt måde at imponere verden på med en dramatisk forandring. Et vidunderligt valg at starte, hvis du aldrig har prøvet hårfarvning før.

Chunky Balayage Highlights til kort mellemlangt hår
Ved Alexus Estelle

40. Smuk Balayage til tykt brunt hår. En blond balayage med kort hår ser altid bedre ud, når dine rødder er mørkere. Vælg en ikke-banal aske eller cremet blond nuance, hvis du har brug for en større håromdannelse.

Blond Balayage med kort hår
Ved Chris Jones

Vi tror på trendy kort hårfarveideer, der vil gøre enhver pige fejlfri! Balayage på kort hår er ekstremt smukt, friskt og moderigtigt. Vælg din favorit, del den med din stylist, og nyd dit nye smukke look!

Teachs.ru
50 smukke ideer om sølvhøjdepunkter at prøve ASAP

50 smukke ideer om sølvhøjdepunkter at prøve ASAPFarver

Når du vælger en fremhævningsfarve, kan du læne dig mod de populære brune eller blonde nuancer, men tænk et øjeblik over sølv. Du kan tilføje en farvefarve, mens du er unik og kantet!Her er 50 fris...

Læs mere
50 bedste blondehøjdepunkter Ideer til en smart makeover i 2021

50 bedste blondehøjdepunkter Ideer til en smart makeover i 2021Farver

Ingen tvivl om, at hver pige vil prøve blonde højdepunkter mindst en eller to gange i sit liv. Takket være farveteknikker som ombre, balayage og air-touch kan du udleve dine vildeste drømme uden he...

Læs mere
50 bedste blondehøjdepunkter Ideer til en smart makeover i 2021

50 bedste blondehøjdepunkter Ideer til en smart makeover i 2021Farver

Ingen tvivl om, at hver pige vil prøve blonde højdepunkter mindst en eller to gange i sit liv. Takket være farveteknikker som ombre, balayage og air-touch kan du udleve dine vildeste drømme uden he...

Læs mere
instagram stories viewer