20 blå æstetiske outfits til at opdatere dit look

instagram viewer
Blå æstetiske outfits

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mere

Cerulean, navy, periwinkle-er du fan af denne cool-tonede nuance? Det er ikke kun utroligt flatterende, men det er også en alsidig og tidløs nuance, der fungerer godt i alle begivenheder. I denne sæson ser vi store tilbageblik til tidligere årtier som 60'erne og 2000'erne, fyldt med lyse farvefarver og levende mønstre. Der er uendelige muligheder, lige fra en simpel azurblå nederdel til en koboltfrakke med periwinkle -accenter. Prøv din hånd med disse seje blå æstetiske outfits, der helt sikkert vil opdatere dit look.

RELATEREDE:20 perfekte æstetiske outfits til at fremvise din stil

Indholdat vise
1. Pastel babyblå æstetisk
2. Neon elektrisk koboltblå æstetisk
3. Lys neonblå æstetisk
4. Mørk marineblå æstetisk
5. Kongeblå æstetik
6. Blød Blå Æstetisk
7. Sød blå æstetik
8. Blå sommerfugl æstetisk
9. Blå blomster æstetisk
10. Blue Sky æstetiske outfits
11. Blå og lyserød æstetisk
click fraud protection
12. Sort og blå
13. Blå og gul
14. Blå og lilla eller lilla
15. Blå og grøn
16. Blå og grå
17. Blå og mynte
18. Blue Beach Estetisk
19. Blue Grunge Estetisk
20. Vintage Blue Aesthetic
Ofte stillede spørgsmål
Hvad er en blå æstetik?
Hvordan kan en pige være æstetisk?
Hvordan definerer du æstetik?
Hvordan kan jeg gøre mit liv æstetisk?

1. Pastel babyblå æstetisk

Bring pastellerne tilbage fra begyndelsen af ​​2000'erne, men sæt et moderne spin på det. Det handler om babyblå i denne sæson, især i monokrome ensembler. Brug et par af dine yndlingsjeans, en grundlæggende hvid t-shirt og en blød, cool tonet frakke for en poleret fornemmelse. For et forårsalternativ, vis et ben i linneshorts med en asymmetrisk strikvest i en lignende nuance. Tilføj dybde til outfittet ved at blande og matche farverne for en unik og multidimensionel æstetik. Fra Milanos gader til aftensmad i nærheden af ​​Central Park, vil du føle dig frisk og fremadrettet.

Pastelblå æstetisk

Få looket

Baby blå strikkede veste
Pastelblå shorts

Strappy sorte hæle
Sort og hvid mikro tasker

2. Neon elektrisk koboltblå æstetisk

Intet siger fed citat som en elektrisk blå. Du vil vende hovederne klædt fra top til tå i denne pulserende nuance, og alt sammen af ​​den rigtige grund. Dette er en alsidig skygge, så du kan bære den i et jakkesæt, mini nederdel og bluse eller en kjole med en matchende jakke. For en ekstra pop skal du bære en lysere nuance eller noget modsat på farvehjulet, som orange, hvilket virkelig vil give en erklæring. Alternativt kan du tilføje metallisk tilbehør som sølvsko eller en taske - det handler om at skille sig ud.

Neon elektrisk koboltblå æstetisk

Få looket

Royal Bloue bluser
Koboltblå bukser

Blå solbriller
Sølv koblinger

3. Lys neonblå æstetisk

En anden trend, der tager overhånd, er den lyse og neonblå æstetik. Denne multidimensionale farvekombination er en god idé til sommer eller forår - det er en nem måde at lysne op på hverdagen. Brug en lys turtleneck og nederdel med en mørkere pels ovenpå - tilføj hvide sko for at skabe dybde og binde hele looket sammen. Hvis du elsker dine lyse nuancer, fuldender du looket med neonrosa, gule eller orange tilbehør - denne kontrast mod den kølige nuance vil skabe et fantastisk ensemble.

Lys neonblå æstetisk

Få looket

Blå blazere
Blå Trsousers

Chunky kædehalskæder
Hot pink tasker

4. Mørk marineblå æstetisk

Navy er en af ​​de mest populære nuancer af blå siden 1700 -tallet. Du minder om en Navy -uniform (deraf navnet), og du kan arbejde med et elegant par bukser, langlineblazere og skjorter. Monokrome outfits skaber en langstrakt silhuet og kan bæres i alle sæsoner af året. På trods af hvad nogle måske siger, er marineblå og sort ikke modefaux-pas. For en sofistikeret, men alligevel edgy følelse, kombiner de to farver, det være sig jeans, et jakkesæt eller en nederdel og top.

Mørk marineblå æstetisk

Få looket

Navy tunika
Marineblå bukser

Sort blå bælter
Sortspidsede pumper

5. Kongeblå æstetik

En dyb og levende nuance, kongeblå, giver alsidighed uanset årstid. Hvis du vil gå efter en Indie Kid æstetisk, iført en hvid tennisskørt, sneakers og en overdimensioneret sweater i den fede nuance. Enkelt tilbehør som et par søde sorte solbriller og en halskæde vil løfte ensemblet - hold det enkelt. I flere dage på kontoret er en langlinefrakke, en kort kjole og matchende knæhøje støvler den perfekte kombination, der er tidløs og elegant. Du vil føle dig som en dronning, så snart du har denne farve på.

Kongeblå æstetik

Få looket

Blå sweatshirts
Hvide tennis nederdele

Blå bæltetasker
Hvide tennissko

6. Blød Blå Æstetisk

Skulle du ønske, at du slappede af på Amalfikysten eller solede den i Mykonos? Tag dig selv på ferie overalt, hvor du går i en blød æstetik. Denne sommerinspirerede palet ser fantastisk ud med jeans med høj talje, koordinater og nederdele eller shorts. Indfør komplementære lyse nuancer som hvid, creme eller solbrun for et mere afrundet look. Tilbehør såsom guldkæder, sølvarmbånd og blå spandhatte er en glimrende måde at få ethvert outfit til at gnistre og skille sig ud fra alle andre.

Blød Blå Æstetisk

Få looket

Blå tvillingsæt
Lightwash jeans

Tennissko
Guld halskæder

7. Sød blå æstetik

Ligner den bløde æstetik, denne stil er super sød og sart. Perfekt til sommermånederne, det er en let og sjov mulighed for en dag ude med venner eller en brunch -date. Uanset om du foretrækker at bære denim eller et mini -tennis nederdel, skal du kombinere babyblå med hvid, pastelrosa, citron - eller alle tre! Skønheden bag dette er dets tilpasningsevne - du kan bære så mange eller et par nuancer som du vil med det, og farven vil stadig skille sig ud. Hvad mere kan du ønske dig?

Sød blå æstetik

Få looket

Blå sweatshirts
Hvide poloskjorter

Tennis nederdele
Hvide pandebånd

8. Blå sommerfugl æstetisk

Få din favorit tilbage Y2K æstetisk med sommerfugletryk i hele dit outfit. Med en stærk forbindelse til metamorfose og genfødsel er dette mønster elegant og har en masse dybt rodfæstet betydning. Fra et lille print på en t-shirt til en kjole belagt med smukke sommerfuglvinger, der er så mange måder at bære stilen på. Bonuspoint, hvis du vælger en nuance, der matcher himlen - du vil være en med naturen og se sød ud som en knap.

Blå sommerfugl æstetisk

Få looket

Butterfly Co Ords
Sommerfugl denim

Sommerfugletoppe
Sommerfuglkjoler

9. Blå blomster æstetisk

En af de bedste måder at fremvise en fed farve på er med en blomst eller to. Flirtende og fashion-forward, det behøver ikke at være forår for dig at skabe et banebrydende look med disse fantastiske blomster. En kjole med et arrangement af flerfarvede kronblade ser godt ud med tykke hvide sneakers eller sko med en komplementær nuance. Alternativt kan du bære et androgynsk ensemble med et overdimensioneret jakkesæt dækket af blå blomster med en hvid t-shirt-det er tidløst, men giver bestemt et slag.

Blå blomster æstetisk

Få looket

Blå blomster kjoler
Grønt bælte

Blomsterpose
Røde pumper

10. Blue Sky æstetiske outfits

Er dit hoved oppe i skyerne? Bring dig selv tilbage til jorden med denne fluffy-inspirerede getup, der er sød og feminin. Det ser godt ud med et utal af stykker, som du kan blande og matche, som en hudtæt cerulean kjole eller en tykstrikket sweater med dine yndlingsjeans eller bukser. Style outfittet med hvide eller lyse sneakers, eller lad solen skinne lyst med fed gul eller orange. Himlen er grænsen for denne æstetik.

Blue Sky æstetiske outfits

Få looket

Cloud Knits
Acid Wash Jeans

Hvide Low Top sneakers
Sølv armbånd

11. Blå og lyserød æstetisk

To nuancer, der supplerer hinanden i enhver situation, er blå og pink. Disse nuancer er bløde og smørrige og er hyper-pigede og ser utrolige ud på enhver hudfarve. En kombination af pulverblå og støvet rose ser fantastisk ud med en peacoat og matchende nederdel eller en klassisk crop top og flared denim. Match dit tilbehør til duo-kromensemblet-tænk rødme poser, kornblomsthæl eller en helt anden farve, f.eks. Citron eller hvid.

Blå og lyserød æstetisk

Få looket

Pink Crop Shirt
Høj talje blusser

Lyserøde sandaler
Pink mini tasker

12. Sort og blå

Det er måske en gammeldags faux-pas, men vi synes sort og blå ser fantastisk ud sammen. Afhængigt af den stil du ønsker at efterligne, kan du bære en lysere farve på den nederste halvdel af dit outfit og mørkere på toppen. Dette kan være med en fransk blå plisseret nederdel og en sort cardigan eller en kongeblå dragt med sorte accenter. For at skabe illusionen om længere ben skal du beholde den dybeste tone i bunden - replikere den med sorte bukser eller strømpebukser og et nederdel. Det fantastiske ved denne æstetik er dens alsidighed; Du kan style forskellige nuancer afhængigt af temperatur og begivenhed.

Sort og blå æstetisk

Få looket

Sorte cardigans
Blå plissede nederdele

Sorte bælter
Sorte ankelstøvler

13. Blå og gul

Bring en smule solskin ind i dit liv med en blanding af blåt og gult. Disse er de modsatte sider af farvehjulet, og denne kombination er ikke for sarte sjæle. Perfekt til en sommerdag, par en citronskørt eller mini med en himmelblå skjorte eller cardigan - cinch i livet med et tyndt metallisk bælte. Hvis du er på vej til en havefest eller en dag med venner, kan du prøve en blød cerulean skiftkjole med hvide støvler og tilbehør. Opdel nuancen med et stænk neon eller en pastelfarve. De siger jo, at modsætninger tiltrækker.

Blå og gul æstetisk

Få looket

Blå bluser
Gule blyantskørter

Hvide støvletter
Blå mini tasker

14. Blå og lilla eller lilla

Lilac er en af ​​årstidens hotteste nuancer, så hvad kunne være bedre end at parre den med en anden cool tone? Denne ubesværede stil ser fantastisk ud med en blanding af andre farver, men du kan ikke gå galt med en skarp blå beklædningsgenstand med lilla accenter (eller omvendt). Prøv et monokromt ensemble i den nuance, du foretrækker - et drys safir, kobolt eller fransk blå ser bedst ud med lavendel, lyng og periwinkle. For dem, der søger noget ekstra, skal du smide en gul, grøn eller hvid i blandingen - dette vil tilføre lidt dybde til det samlede outfit og holde tingene friske.

Blå og lilla og lilla

Få looket

Citron Singlet
Lyseblå blazere

Llilac bukser
Hvide rygsække

15. Blå og grøn

Selvom nogle måske siger, at dette er et mode nej-nej, kunne vi ikke være mere uenige. Denne funky og høje farvekombination er perfekt til dem, der elsker at skille sig ud og eksperimentere med deres look. Selvfølgelig er ikke alle blues og greener født lige, men i dette tilfælde fungerer de alle sammen fantastisk godt. Prøv smaragd med marineblå, mynte med himmelblå og chartreuse med noget lidt dristigere, f.eks. Kongeblå. For en elegant fornemmelse skal du sørge for, at der kun er et enkelt element i dit outfit i den modsatte nuance - dette vil undgå sammenstød i den generelle æstetik og holde fokus på dig.

Blå og grøn æstetisk

Få looket

Blå turtlenecks
Grønne frakker

Blå bukser
Blå ankelstøvler

16. Blå og grå

Enhver stilfuld person bør have denne kombination i deres skabe. Det er ikke kun grundigt moderne, men det har samtidig en ubesværet appel, der vil vare livet ud. And, skib og skifer er nogle af de mest alsidige nuancer, da de blander og koordinerer med farver på begge sider af lysspektret. Hold dig til hæfteklammerne med en hvid t-shirt, klassiske jeans og en grå blazer. Alternativt kan du prøve et all-stone ensemble og tilføje en fed koboltskjorte eller et subtilt strejf af lyseblå pels omkring din krave.

Blå og grå æstetisk

Få looket

Grå strik turtleneck
Grå pelskravefrakker

Grå bukser
Blå tasker

17. Blå og mynte

Lys din dag op med et mynte og blåt outfit. Det er ikke kun friskt og fristende, men det er også overraskende alsidigt, at du kan bære det næsten overalt. Begynd med babyblå bukser og en cool-tonet grøn skjorte, rør tingene op med et monokromt pistaciencemble, og krydr tingene ved at tilføje en himmelblå sweater eller en koboltpose. En anden god skygge at smide i blandingen er terracotta. Denne varme nuance sidder på den modsatte side af farvehjulet, og det er let en af ​​de bedste måder at få et outfit til at skille sig ud. Tro os på dette.

Blå og mynte æstetisk

Få looket

Blå trøjer med V -hals
Mint nederdele

Hvide ankelstøvler
Brændte koblingsposer

18. Blue Beach Estetisk

Solen er ude - det er tid til at vise verden, hvad du har! En utrolig flatterende farve, bleu er den bedste måde at skifte dig selv til ferietilstand. Efterligner himlen og havets bølger, kan du prøve en cool kobolt badedragt eller chambray cover-ups. Bland og match forskellige nuancer med en funky crop top og shorts eller linnedbukser. Brun og hvid er subtile antydninger af dimension, som du kan blande med dette outfit, og de giver fremragende tilbehør på en varm dag.

Blue Beach Estetisk

Få looket

Blå bomulds strandtoppe
Blå badedragter

Blå strand nederdele
Blå strandkjoler

19. Blue Grunge Estetisk

Mens grunge æstetik typisk holde sig tæt på meget mørke farver som grå og sort, der er ikke noget så fedt og unikt som et strejf af blå. Du kan starte simpelt med en navy fløjlskjole med mørkere accenter, eller du kan gå helt ud med et par kongeblå rutebukser og simpelt tilbehør. Nogle af hæfteklammerne fra den ikoniske 90'er- og skater -scene inkluderer mange lag, klumpede Dr. Martens og masser af pletter. Vær eventyrlysten og afprøv nuancer som indigo, midnat eller klassisk kobolt for et standout look uden at afvige fra det æstetiske.

Blue Grunge Estetisk

Få looket

Sorte mesh -toppe
Sort Bralette

Blå Plaid Nederdele
Militære støvler

20. Vintage Blue Aesthetic

Skulle du ønske, at du var der i 50'erne? Hvad med 70'erne? Tilføj lidt af hver vintage æstetik i din næste blå getup. En ubesværet denim jumpsuit med en silhuet fra 1970'erne er den perfekte måde at fremvise din dræberfigur uden at skulle bekymre dig om for meget tilbehør. Men hvis du elsker at mikse og matche, så gå efter rød og blå farvekombination. Et godt eksempel ville være bukser med høj talje, en bluse og en kirsebærrød taske og baret. Gå til genbrugsbutikken og vælg de stykker, der taler til dig; denne tendens er en for aldre.

Blå Vintage Fashion Estetisk

Få looket

Blå stribede bluser
Bukser med høj talje

Røde basker
Røde balletlejligheder

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en blå æstetik?

Nogle af de mest populære blå æstetikker i dag er en kombination af lilla og blå, hvilket afspejler den bløde piges æstetik. Brug en babyblå crop top, flared jeans eller en blå oversized sweater og tennis nederdel. Anden æstetik med forskellige blå nuancer inkluderer Y2K, indie, vintage, skaterpige, Femboy, Kidcore og grunge.

Hvordan kan en pige være æstetisk?

Først skal du finde den æstetik, du foretrækker. Dette kan være den bløde pige, retro, blød grunge, Y2K, Dark Academia, for at nævne nogle få. Kig igennem din garderobe, og vælg de eksisterende varer, du har, der matcher kernestilen. Undervurder heller aldrig kraften i en frisk frisure og makeup til at definere den æstetiske kerne.

Hvordan definerer du æstetik?

Definitionen af ​​æstetik har ændret sig noget i løbet af de sidste par år, men kernebegrebet forbliver det samme. En æstetik er en samling af billeder, tøj, musik og principper tilpasset en bestemt genre, farvepalet, årti eller hobby. Nogle af de mest populære æstetikker omfatter Dark Academia - med stor fokus på romantisering af klassiske studier og viden. En anden meget elsket æstetik er Y2K -æstetikken, som bygger på opdaterede temaer fra begyndelsen af ​​2000'erne - dette inkluderer masser af pink, æraens popkulturreferencer og mærker som Dior, Versace og Prada.

Hvordan kan jeg gøre mit liv æstetisk?

Der er mange måder, du kan indarbejde din foretrukne æstetik fra din garderobe i dit daglige liv. Når du har besluttet den stil, du elsker, skal du undersøge lidt om boligindretningen, der omgiver den æstetik. Noter, hvad du i øjeblikket har, hvad du har brug for at få - tag tingene langsomt, og tjek genbrugsbutikker for mere variation. I sidste ende gør du denne æstetik til en livsstil, så omgiv dig selv med de elementer, du elsker. Det handler om at udtrykke dig selv bedst muligt, så vær dig selv.

Teachs.ru
10 stilfulde Activewear -mærker at kende lige nu

10 stilfulde Activewear -mærker at kende lige nuKvinders Stil

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereChic activewear er blevet et klædeskab til alle os, der værdsætt...

Læs mere
Sådan bæres over knæstøvlerne

Sådan bæres over knæstøvlerneKvinders Stil

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereOver knæstøvler er sæsonens smukkeste sko. Disse støvler er perf...

Læs mere
Sådan bærer du jeans (Women's Style Guide)

Sådan bærer du jeans (Women's Style Guide)Kvinders Stil

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereAlle har deres yndlingsjeans, det være sig dit bedste par skinni...

Læs mere
instagram stories viewer