Sådan bærer du en flannelskjorte

instagram viewer
Sådan bærer du en flannel

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mere

Intet siger cool og afslappet ligesom en flanellskjorte. Selvom beklædningsgenstanden kan være enkel, er den også en garderobe, som enhver mand bør eje. Selvom navnet kan fremkalde tanker om landet, er det tid til at tænke igen. Flannel har gjort et comeback og ses nu regelmæssigt på gaderne rundt om i verden. Tjek denne vejledning om, hvordan du bærer en flanellskjorte, og du vil vugge dette afslappede look på ingen tid.

RELATEREDE:Sådan bæres herres casual outfits

Indholdat vise
Hvad er en flannel?
Almindelig eller tjek flanel
Hvornår skal man bære en flannelskjorte?
Afslappede lejligheder
Smarte afslappede lejligheder
Flannel skjorte farver
Rød flannel
Sort flanel
Grøn flannel
Hvid flannel
Grå flannel
Brun flannel
Sådan bærer du en flannelskjorte
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan bærer du en overdimensioneret flanelmand?
Kan du bære en flanel om sommeren?
Skal flannelskjorter gemmes i?
Er flannels attraktive?

Hvad er en flannel?

Flanel er en stoftype, der har eksisteret i mange år. Det er et blødt, vævet stof, der typisk er lavet af uld eller bomuld og let slebet og hævet. Det begyndte oprindeligt med landmænd og arbejderklassen, der favoriserede det for dets varme og overkommelige priser. Efterhånden som stoffet udviklede sig gennem årene, blev der introduceret et checkprint, der snart blev dets signaturstil. Til sidst i 90'erne blev flanel vedtaget af grunge subkulturen, hvilket gav den en ny, kantet fornemmelse. I dag er flannelskjorter stadig et yndet element for deres komfort og ubesværet seje stil. Som sådan er de en værdifuld tilføjelse til enhver herres garderobe.

Hvad er en flannel

Almindelig eller tjek flanel

Flanellskjorter tilbydes typisk i checkprint, men de fås også i almindelige varianter. Uanset om du vælger en almindelig eller tjekstil, vil det påvirke, hvordan og hvornår du bruger den. Det meste af tiden vil tjekstile af flannelskjorter have en mere afslappet og afslappet følelse, mens almindelige versioner vil skabe et skarpere, mere poleret udseende. Som sådan bør du vælge, hvilken du skal have på ud fra det look, du forsøger at opnå. Hvis du vælger en checkflanel, skal du passe på at balancere dit outfit i overensstemmelse hermed. Da printet kan have en tendens til at være ret fed, er det normalt bedst at holde resten af ​​dit outfit minimalt og neutralt.

Almindelig vs Check

Hvornår skal man bære en flannelskjorte?

En flanellskjorte er en iboende afslappet beklædningsgenstand, men den kan også klædes på til en smart afslappet se. Det handler om, hvordan du har det på, og hvad du bærer det med. Selvfølgelig vil stilen altid give et godt weekendlook, men der er andre lejligheder, hvor du kan bære en. Begivenheder, såsom en date eller middag, kan være et godt tidspunkt at bære en flanellskjorte på en smart afslappet måde. Bare sørg for at sigte efter en pæn og poleret præsentation. Når det kommer til formel, forretning, eller cocktail lejligheder, lad flanellen blive hjemme og vælg en kjole skjorte i stedet.

Lejligheder til at bære en flanel

Afslappede lejligheder

Du vil sandsynligvis oftest bære din flanellskjorte på en afslappet måde, så det er vigtigt at få det rigtigt. Bare fordi dit look er afslappet, betyder det ikke, at du kan bære det med alt. Hvis du bærer en flanellskjorte med svedbukserfor eksempel fremstår du sjusket. Så hold dig til jeans for et afslappet, men fashionabelt look. Sorte jeans foretag et særligt stilfuldt valg med en kantet grunge -stemning, men enhver farve kan fungere. Hvad angår fodtøj, snørestøvler eller sneakers er de bedste valg. Lag en flanel over en T-shirt er også en god afslappet look og betyder, at du kan binde din skjorte om livet, når vejret bliver varmt. Alternativt kan du prøve at rulle ærmerne op eller vælge en kortærmet stil i varmere vejr.

Casual flanel skjorter

FÅ LOOKET

Soul Star Zip Through Check Flannel Shirt med dobbelt lomme i rødt
Asos Design Chelsea støvler i sort læder med sort sål

New Look Grid Texture Oversized T Shirt i sort kopi
Levi's 502 Regular Tapered Jeans i Nightshine Black

Smarte afslappede lejligheder

Selvom du måske ikke automatisk tænker på en flannelskjorte, når du sammensætter en smart afslappet outfit, bør du helt sikkert prøve det. Udseendet er overraskende godt og kan skabe et stilfuldt udseende. Alt du skal gøre er at vælge den rigtige flanel og style den på en poleret måde. Start med at undgå for høje farver, og vælg mere dæmpede muligheder i stedet. Sørg også for, at din flanel er en god pasform og ikke for baggy. Bær det derefter gemt i et par mørke denim jeans eller chinos med et bælte. Du kan også prøve at tilføje en stilfuld uldfrakke eller ruskind bomberjakke. Hvad angår sko, skal du vælge et par, der hverken er afslappet eller overdrevent formelt. Loafers, chukkas, sneakers og ruskind Derby sko vil gøre tricket.

Smarte casual flanellskjorter

FÅ LOOKET

Asos Design Brushed Flannel Overshirt I Brun Tartan Check
Ray Ban Clubmaster Solbriller 0rb3016 W0366 49

Jack & Jones Intelligence Skate Fit Chino i beige
Fred Perry B721 guldsneakers i hvid detalje i læder

Flannel skjorte farver

Rød flannel

Når du vælger en rød flannel skjorte, vælg en tjekversion frem for en almindelig stil. Ikke alene vil almindelige røde flannelskjorter være svære at finde, men de kan også være udfordrende at have på og ofte ende med at ligne en pyjamaskjorte. Prøv at vælge tjekformater, der har sort, eller som har en mindre levende tone i rødt. Hvis du gør det, vil det skabe en cool, rock og roll -stil og sikkert undgå "picnic tæppe" område. Kombiner den med en sort T-shirt, tynde sorte jeans, og nogle støvler for en vindende stil.

Rød flannel skjorte

Sort flanel

Ligesom røde stilarter, sorte flanelskjorter kan føles ret kantet og lidt grunge. Denne opfattelse er især tilfældet for versioner, der har store og fede kontroller. Som sådan passer disse skjorter bedst til herrer, der foretrækker en grov kant-ud-form. Hvis det lyder som dig, bør du prøve at bære din sorte flanel med nogle sorte jeans og sorte sneakers. Hvis du foretrækker et renere look, kan du på den anden side prøve at vælge et med et subtilt tryk (eller slet ikke noget tryk) og partnere det med mørkt blå bukser.

Sort flannel skjorte

Grøn flannel

Grønne flannelskjorter kan være unik og passe til en række forskellige stilarter. En sådan stil, som de ofte er forbundet med, er et land/ skovhuggerlook. For herrer med fuldt skæg betyder det, at denne farve af flannel er noget for dig. Selvfølgelig er det ikke nødvendigt at tage en økse og handle som om du har et kostume på. Nogle blå jeans og brune støvler hjælper med at fuldføre dette look uden at tage det for langt. Da grønne skjorter ofte har blå eller marineblå tjek, har de en tendens til at være cool i tonen. Som sådan fremstår denne flanelfarve særligt smuk på herrer med blege hudtoner og kølige hudfarver.

Grøn flannel skjorte

Hvid flannel

A overvejende hvid flannel skjorte er en fantastisk måde at rocke denne trend i en lysere tone. Det kan lette dit tøj og endda få stoffet til at se en lettere vægt ud, hvilket er perfekt til tværsæsonen dressing. Vælg en stil med en hvid grundfarve og en enkel check i en farve som grå eller blå for at sømme denne stil. Trøjen kan derefter nemt kombineres med ethvert outfit takket være sin neutrale tone.

Hvid flannel

Grå flannel

EN grå flannel skjorte kan gøre en særlig smart mulighed. Det er især godt til lejligheder, hvor du skal se lidt mere poleret ud, såsom frokost eller aftendrik. For at sikre, at din skjorte er passende klædt på, skal du vælge en stil i en enkelt nuance eller med en subtil tern. Alt for fedt, f.eks. En stor check, vil fremstå mere afslappet og mindre passende til smarte afslappede lejligheder. Tilføj noget for at fuldføre dit look chinos og brogues.

Grå flannel skjorte

Brun flannel

EN brun flannel skjorte gør også en god mulighed og bør ikke overses. Farven er perfekt til at tilføje et varmt strejf til outfits om efteråret, og det bløde, hyggelige stof passer yderst godt til sæsonen. Når du vælger en brun flanellskjorte, skal du vælge mellem forskellige nuancer, såsom lysere kameltoner og mørke, chokoladefarver. For det ultimative efterårslook kan du bære det med andre varme toner, såsom sandchinos. Når det kommer til andre tider af året, passer en brun flanel bedst med sorte jeans om vinteren og blå jeans om foråret.

Brun flannel skjorte

Sådan bærer du en flannelskjorte

  • Omfavn tjekstile, især til afslappet look.
  • Vælg klassiske farver, såsom rød, sort, grøn, hvid, grå og brun.
  • Par modigere mønstre og farver med minimale og neutrale outfits.
  • For et afslappet look skal du kombinere din flanellskjorte med en T-shirt, nogle jeans og nogle støvler eller sneakers.
  • Når vejret bliver varmt, skal du binde din flanellskjorte om livet eller rulle ærmerne op.
  • For en smart afslappet stil, skal du bære din flanel gemt i med nogle chinos, et bælte og nogle ruskind derby sko.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bærer du en overdimensioneret flanelmand?

En overdimensioneret flannel ser godt ud iført en almindelig t-shirt, kombineret med jeans og nogle støvler. Rul ærmerne op for at give dine arme mere definition, eller hvis det bliver lidt varmt, skal du binde det om din talje.

Kan du bære en flanel om sommeren?

Du kan bære flanel om sommeren. Du kan vælge en skjorte i flanelstil, der er lavet med et lettere stof, så den ikke er så varm. Alternativt kan du bære den op med knapper over en t-shirt med ærmerne rullet op, eller bare bruge den som tilbehør, bundet omkring din talje.

Skal flannelskjorter gemmes i?

Det afhænger af det udseende, du går efter. Hvis du har valgt en slankere snitflanel og bærer den med chinos til et mere smart, afslappet look, kan det være en god idé at hæve den ind og løfte dit look. Ellers er det fint for mere afslappede stilarter at lade det sidde løst.

Er flannels attraktive?

Flannelskjorter er attraktive for en fyr. De er varme, lune og giver en fyr et robust, men stilfuldt look. Desuden er de en fantastisk måde at indarbejde lidt farve i din garderobe, da de findes i en række nuancer og mønstre.

Teachs.ru
25 bedste mænds tegnebøger og kortholdere

25 bedste mænds tegnebøger og kortholdereMænds Stil

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereEn tegnebog er ofte det mest brugte og daglige tilbehør i en man...

Læs mere
15 bedste vandsko til eventyrlystne mænd

15 bedste vandsko til eventyrlystne mændMænds Stil

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereUanset om du går en tur ned ad stranden, snorkler eller vatter g...

Læs mere
18 bedste mænds tøfler mærker, der er komfortable og stilfulde

18 bedste mænds tøfler mærker, der er komfortable og stilfuldeMænds Stil

Trend Spotter understøttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi optjene en tilknyttet provision. Lær mereEfter en lang dag på kontoret er der ingen anden følelse end at ...

Læs mere
instagram stories viewer