25 meningsfulle søster -tatoveringsideer du vil elske

instagram viewer
Søster Tattoo Ideas

Båndet som to søsken deler er sterkere enn mange andre obligasjoner du vil oppleve. Vennskap og forhold kan komme og gå, men familien vil alltid være i livet ditt. Derfor, hvis du tenker på å få en matchende tatovering med noen, kan du henvende deg til søsteren din. En tatovering er en fin måte å vise henne hvor mye du elsker henne, og vi er sikre på at hun vil bli helt begeistret for ideen. Du kan til og med oppdage at det å få matchende tatts styrker forholdet ditt enda mer. Hvis du kan tenke deg en tatoveringsdesign som har mening bak seg, så er det enda bedre. Så sett deg ned sammen og brainstorm ideer, tross alt vil du at det skal være noe som dere begge er enige om. Tenk på et minne eller noe du kan gjøre om til et tatoveringsdesign og sjekk ut ideene våre for inspirasjon.

I SLEKT:De beste tatoveringsideene for kvinner

Innholdforestilling
1. Matchende søster tatoveringer
2. Søster tatoveringer for 2
3. Søster tatoveringer for 3
4. Små søster tatoveringer
5. Store søster, lillesøster tatoveringer
6. Søster Symbol Tatoveringer
7. Unike søstertatoveringer
8. Søster blomstertatoveringer
9. Søster hjerte tatoveringer
10. Birds Sister Tattoos
11. Uvanlige søstertatoveringer
12. Meningsfylte søstertatoveringer
13. Twin tatoveringer
14. Enkle søster tatoveringer
15. Sitater Søster tatoveringer
16. Heartbeat Sister Tattoos
17. Dukker Søster Tatoveringer
18. Fargerike søstertatoveringer
19. Date Sister Tattoos
20. Søster håndleddetatoveringer
21. Fotsøster tatoveringer
22. Shoulder Sister Tattoos
23. Bak øret, søster tatoveringer
24. Memorial Sister Tattoos
25. Soul Sister Tattoos
Vanlige spørsmål
Hva er en søstertatovering?
Hva er et godt søstersitat?
Hva er det keltiske symbolet for søster?

1. Matchende søster tatoveringer

Hvis du planlegger å tatovere med søsteren din, kan du like gjerne få matchende tatoveringer. Ellers kan meldingen gå litt tapt hvis dere begge ender opp med helt forskjellige design. Tenk på noe du begge vil være fornøyd med, som minner deg om forbindelsen dere to har. Husk også at tatoveringene må matche, men det betyr ikke at du må få dem på samme sted.

Matchende søster tatoveringer

2. Søster tatoveringer for 2

Så det er bare du og søsteren din som får en tatovering sammen, det betyr at du kan gjøre det sentimentalt. Tenk på design hvor du hver får halvparten av en tatovering, så når du står sammen fullfører det designet. Tenk ellers på design som er symbolske, for eksempel tatoveringen ‘pinky lover’. Med dette designet kan du forestille deg at den ene hånden er din og den andre er hennes.

Søster tatoveringer for 2

3. Søster tatoveringer for 3

Når det er tre av dere som får en tatovering sammen, krever det generelt litt mer tenking. Du må enten velge et minne som inkluderer alle tre søstrene, eller et design som dere alle liker hvis dere får en matchende tatovering. Selv om du tenker på å holde det enkelt, er det et flott design å få romertall i din aldersrekkefølge. Det er veldig symbolsk, uten å skape argumenter for hver enkelt av dere.

Søster tatoveringer for 3

4. Små søster tatoveringer

Hvis du ikke er en stor fan av å farge huden din, men du fortsatt vil ha noe som skal symbolisere båndet mellom deg og søsteren din, er en liten tatovering et godt alternativ. Du kan til og med få den på et veldig diskret sted. Vanligvis, jo mindre de er, jo søtere ser de ut. En tatovering trenger ikke være en stor stor gest for å vise hvor mye du bryr deg om søsken, noe lite vil være tilstrekkelig.

Små søster tatoveringer

5. Store søster, lillesøster tatoveringer

Storesøster, lillesøster -tatoveringer kan skriptes, og det er mange fonter å velge mellom. Din kan være større eller mindre enn søstrene dine, avhengig av om du er eldre eller yngre søsken. Det er også en god idé å legge til en eller begge fødselsdatoene dine på tatoveringen for å vise alder, alder eller aldersforskjell mellom dere.

Store søster, lillesøster tatoveringer

6. Søster Symbol Tatoveringer

Tatoveringer som symboliserer en del av barndommen din, vokser opp sammen eller en annen del av forholdet ditt er alltid en fin måte å skape et minne hver gang du ser på tatingen din. Denne designen kan være noe som to jenter som snakker gjennom en snor eller til og med får en linje fra en bok du pleide å lese sammen før sengetid tatoverte på deg.

Søster Symbol Tatoveringer

7. Unike søstertatoveringer

Hvis du foretrekker et unikt design fremfor noe som har betydning for deg, er det også et alternativ, så lenge de matcher. Sett deg ned med søsteren din og tenk på et tatoveringsdesign som du begge vil være fornøyd med. Selv et design uten et symbolsk minne knyttet til det kan ha like mye mening, vel vitende om at du deler noe med søsteren din.

Unike søstertatoveringer

8. Søster blomstertatoveringer

Blomstertatoveringer er en enkel design å vende seg til. Du vil oppdage at de fleste jenter ikke vil være imot å få en slags blomst blekket på kroppen, så hvis du virkelig ikke kan være enig om noe, spør søsteren din hvordan hun føler det med en blomstertatovering. Dette kan til og med ha et symbolsk minne bak, for eksempel da du og søsteren din pleide å leke 'han elsker meg, han elsker meg ikke' med tusenfrydene i hagen din.

Søster blomstertatoveringer

9. Søster hjerte tatoveringer

Blir matchende hjerte tatoveringer er en flott måte å symbolisere hvordan du holder søsteren din nær ditt hjerte. En veldig morsom idé er å få to tatoveringer side om side og fargelegge en av dem. Hvis du er den eldste, vil du fargelegge det første kjærlighetshjertet, mens den yngste ville fargelegge det siste kjærlighetshjertet for også å symbolisere alderen din.

Søster hjerte tatoveringer

10. Birds Sister Tattoos

Fugletatoveringer kan være en veldig søt måte å symbolisere deg og alle søstrene dine hvis det er noen få av dere. Bare få tatoveret antall fugler på deg, ettersom du har søstre. Du kan til og med komme med et gjennomtenkt design som fugler som flyr for å sitte på en linje i alder for å symbolisere hvilken fugl som er hvilken søster, eller en flokk som flyr gjennom himmelen, lederen er den eldste, mens den på baksiden ville være yngste.

Bird Sister Tattoos

11. Uvanlige søstertatoveringer

Kanskje på den tiden var det noe du og søsteren din regelmessig ville gjøre sammen, for eksempel å sitte på sofaen etter skolen og spille Super Mario Brothers. Kanskje disse minnene var noen av de lykkeligste i barndommen din. Tenk på om du og søsteren din har noe sånt symbolsk, og tenk i så fall på å gjøre det til et kult tatoveringsdesign.

Uvanlige søstertatoveringer

12. Meningsfylte søstertatoveringer

Meningsfylte søstertatoveringer kan være alt fra å få et design av noe som minner deg om søskenet ditt, til å bare få tatoveret ordet ‘søster’ på deg, slik at det er åpenbart hvem det er for. Det er mange design å velge mellom som gjenspeiler din unike historie.

Meningsfylte søstertatoveringer

13. Twin tatoveringer

Så du er tvilling, og du vil få en matchende tatovering med søsteren din, vel hvorfor ikke gjøre nettopp det? Få halvparten av en tatovering som blir full når dere to er felles. Ellers er matchende tatoveringer et annet alternativ eller bare å få ordet "min tvilling" blekket på huden din med fødselsdatoen din. Det er forskjellige alternativer når du velger en tvillingtatovering, men husk at alle ideene dine vil ligne søstertatoveringer.

Twin tatoveringer

14. Enkle søster tatoveringer

Enkle tatoveringer ser alltid søte, diskrete ut og kan fortsatt ha mye mening bak seg. For eksempel kan to koblede sirkler representere deg og din søster, og båndet du deler, ved å feste ringene. Enkle tatoveringer er også enkle å plassere på kroppen din, da de passer omtrent hvor som helst og ikke alltid er de mest merkbare.

Enkle søster tatoveringer

15. Sitater Søster tatoveringer

Hvis du har et sitat som beskriver deg og søsteren din eller en som resonerer med dere begge fra en poesibok, kan dette være en god idé. Det er best å finne et sitat som representerer bindingen du har eller beskriver forholdet mellom dere to. "Hun holder meg vill", og "hun holder meg trygg" går vanligvis hånd i hånd. Det ser alltid ut til å være en omsorgsfri søster og en som advarer på den sikre siden. Sammen er de den perfekte kombinasjonen. Hvis dette er deg og søsteren din, så er dette designet en fantastisk idé.

Sitater Søster tatoveringer

16. Heartbeat Sister Tattoos

Spesielt for tvillinger er dette et vakkert design. Hvis dette er tatoveringen du og søsteren din har bestemt deg for, husk at det kan se mye søtere ut hvis du legger til former, for eksempel et kjærlighetshjerte eller et kryss i designet. Det vil se mye bedre ut enn å bare få hakkede linjer.

Heartbeat Sister Tattoos

17. Dukker Søster Tatoveringer

Matryoshka -dukker kan være veldig symbolske, ettersom hver enkelt er designet mindre slik at de får plass i hverandre. Dette er som å si at hver søster har en plass inne i deg. Disse dukkene er vanligvis i størrelsesorden fra den eldste til den yngste søsken. Før du bestemmer deg for dette, er det vanligvis en god idé å spørre den eldste om størrelsen siden hun vil ha den største.

Dukker Søster Tatoveringer

18. Fargerike søstertatoveringer

Fargerike tatoveringer trekker generelt øyet mot dem raskere ettersom fargen får dem til å "poppe". Blomster har en tendens til å se mye mer detaljert ut i fargene. Så tenk på tatoveringsdesignet du vil ha, og avgjør om det vil se bedre ut i farger eller med svart blekk. Du kan til og med få dem i fargen som best representerer deg for å gjøre dem enda mer sentimentale. Hvis du er i alderen, ville vi ikke bli overrasket om foreldrene dine pleide å kle deg bare i en eller to farger da du vokste opp.

Fargerike søstertatoveringer

19. Date Sister Tattoos

Å få tatoveret datoen eller året da søsteren din ble født, er en veldig sentimental idé. Alle som ser det kommer til å innse at datoen er knyttet til deg på en eller annen måte. Mens du får tatoveret noe som et kjærlighetshjerte på deg, vil det ikke umiddelbart knytte deg til søsteren din. Sørg for at du velger et design som har størst betydning for dere to.

Date Sister Tattoos

20. Søster håndleddetatoveringer

Håndleddet er et sted som nesten alltid kommer til å bli vist. Det er et godt valg hvis du kontinuerlig vil vise frem bindingen mellom deg og søsteren din. Selv om du får en tatovering i dette området, er liten design vanligvis veien å gå. Jo finere den er på dette stedet, jo søtere vil den se ut.

Søster håndleddetatoveringer

21. Fotsøster tatoveringer

Noen ganger kan det være like vanskelig å bestemme stedet hvor du vil tatovere deg, som å velge selve tatoveringen. For en søt og enkel søstertatovering er det noen steder som er bedre egnet enn andre, og foten er en av dem. Selv om det er litt smertefullt, ser fottatoveringer utmerket ut og kan lett skjules om nødvendig.

Fotsøster tatoveringer

22. Shoulder Sister Tattoos

Skulder tatoveringer kan fås på forsiden eller baksiden, uansett, begge plasseringene ser super søte ut. Husk at skuldrene dine vanligvis vises hele sommeren. Derfor, med mindre du er den typen jente som ønsker å legge søstertatoveringen til henne halv erme, er en enkel design vanligvis best egnet.

Shoulder Sister Tattoos

23. Bak øret, søster tatoveringer

Bak øret er et veldig lite og diskret sted. Du kan bare velge denne plasseringen hvis designet ditt er delikat nok til å passe. Det er et flott område å bli liten på blomster, hjerter, datoer eller romertall, men de må holdes enkle. Designet ditt vil alltid være mer sentimentalt enn plasseringen din. Ikke utsett det fordi du har bestemt deg for å få det bak øret.

Bak øret, søster tatoveringer

24. Memorial Sister Tattoos

Du vil finne at alle minnetatoveringer inkluderer enten fødselsdato, død eller begge deler. De blir vanligvis også fulgt av enten et rørende sitat eller passende design. Minnetatoveringer kan til og med være mer sentimentale enn matchende søstertatoveringer. De er en fantastisk og rørende måte å huske din kjære og holde dem nær deg for alltid.

Hva er en søstertatovering?

Minnetatoveringer

25. Soul Sister Tattoos

Soul sister tatoveringer kan skrives i hvilken som helst skrift du velger. De er perfekte for to veldig nære venner som føler at de er søstre i hjertet. Selv om det ikke betyr at faktiske søstre ikke kan få dem også. Denne tatoveringen har mye mening; det sier at du ikke bare er søstre ved en tilfeldighet, men ved valg.

Soulsister Tatoveringer

Vanlige spørsmål

Hva er en søstertatovering?

En søstertatovering er en du får gjort med søsken som et show på din kjærlighet, vennskap og forbindelse. Det kan være matchende eller komplementære par som varianter av et design eller to halvdeler av en helhet.

Hva er et godt søstersitat?

Et godt sitat vil gjenspeile forholdet mellom dere to. Noen eksempler er:
"Hun holder meg vill" og "Hun holder meg trygg." - Ukjent.
"En søster er både speilet ditt - og det motsatte." - Elizabeth Fishel.
"Våre røtter sier at vi er søstre, våre hjerter sier at vi er venner." - Ukjent.
"Søstre er som blomster i livets hage." - Ukjent.
"En søster er en venn for alltid." - Ukjent.

Hva er det keltiske symbolet for søster?

Det kalles Celtic Sisters Knot. Den består av en keltisk hjerteknute, sammenflettet med en trippel spiral. Henholdsvis representerer disse komponentene evig kjærlighet og de tre stadiene av en kvinne - hushjelp, mor og klok kvinne.

Teachs.ru
30 vakre blomstertatoveringer for kvinner

30 vakre blomstertatoveringer for kvinnerTatoveringer For Kvinner

Blomstertatoveringer er noen av de mest populære og meningsfulle tatoveringene for kvinner. Enten du uttrykker deg selv eller hyller dine nærmeste, kan en blomstertatovering si mer enn ord. Akkurat...

Les mer
24 populære ermetatoveringer for kvinner

24 populære ermetatoveringer for kvinnerTatoveringer For Kvinner

Ermet tatoveringer er et populært valg for kvinner som ønsker å skille seg ut fra mengden fordi hudens kunstverk er bundet til å få deg lagt merke til. Selv om små, fine design har sin appell, påvi...

Les mer
20 unike halvarmetatoveringer for kvinner

20 unike halvarmetatoveringer for kvinnerTatoveringer For Kvinner

Det kan ikke nektes for at en tatovering med halv erme krever oppmerksomhet, men den kan også ha en kraftig symbolikk. Som navnet antyder, starter de vanligvis øverst på armen og slutter halvveis r...

Les mer
instagram stories viewer