25 Duck Nail Design Ideer som er populære

instagram viewer
Duck Nails

Andespiker også referert til som flared negler, er den heteste trenden som tar over sosiale medier. Den uvanlige formen ligner en andefot, med toppen av neglen som ser bred ut og blusser ut. Denne formen har gjort et comeback fra tidlig på 2000-tallet og er populær på sosiale medier. Det krever øyeblikkelig oppmerksomhet, og selv om det ikke er for alle, er det mye å like med andespiker, inkludert hvor godt de egner seg til neglekunst. Hvis du elsker dristige og lyse negledesigner eller ønsker å ha det gøy med å legge til sjarm og edelstener, er dette det perfekte alternativet. Formen er stor nok til å imøtekomme designen du velger uten at den ser klemt ut. Du kan også eksperimentere med Y2K-design som dyreprint for en ungdommelig og frisk finish. Fortsett å lese for å lære alt du trenger å vite om andespiker og bli inspirert.

Innholdforestilling
1. Rosa Duck Nails
2. Hello Kitty Duck Nails
3. Animal Print Duck Nails
4. Søte og lekne andespiker
5. Duck Feature Nail
6. Arty Duck Nails
7. Lekne Duck Nails
8. Ekstra lange andespiker
9. Blå Glitter Duck Nails
10. Kreative Duck Nails
11. Korte Duck Nails
12. Pastell Duck Nails
13. Andepress på negler
14. 3D Duck Nails
15. Unike Duck Nails
16. Lange Duck Nails med naturlig utseende
17. Krokodilleskinn og glitterandnegler
18. Tegneserie Duck Nails
19. Holografiske Duck Nails
20. Red Duck Nails
21. Den lille havfrueand negler
22. Money Duck Nails
23. Duck Foot Nails
24. Lollipop Duck Nails
25. Flerfarge Duck Nails
Vanlige spørsmål om Duck Nails
Hva er en andespiker?
Hvem startet andespiker?
Må du trimme andespiker?

1. Rosa Duck Nails

Nail art er en måte å uttrykke seg på, og få former er så merkbare som andespiker. Disse neglene er brede med utstrakte spisser og får navnet sitt fordi de ligner andeføtter. Appellen til denne formen er at den vil trekke oppmerksomheten til hendene dine, uavhengig av hvilken neglekunst du velger, slik at du kan holde det enkelt med en klassisk finish ved å bruke rosa neglelakk. Rosa er en farge assosiert med kjærlighet og femininitet og kan være en måte å feire din kvinnelige kraft på. Det er også forskjellige nyanser å velge mellom, noe som gjør det enkelt å finne en som passer dine preferanser og utfyller din hudtone. Kombinasjonen av den unike formen med en tidløs rosa nyanse skaper den perfekte balansen.

Rosa Duck Nails

2. Hello Kitty Duck Nails

Hello Kitty har eksistert siden 70-tallet og er fortsatt like populær i dag fordi den lille hvite katten er supersøt. Andespikerformen er uvanlig og vil trekke oppmerksomhet til neglene dine. Måten den er utstrakt på toppen egner seg også godt til neglekunst ettersom du har mer plass til å være kreativ med designet ditt. Dette kan inkludere å legge til 3D-former og edelstener for en glitrende og iøynefallende finish. Du kan lage en ensartet finish ved å male hver negl i samme farge eller mikse og matche for et lyst og dristig utseende; valget er ditt!

Hello Kitty Duck Nails

3. Animal Print Duck Nails

Dyreprint har inspirert utallige mote- og skjønnhetstrender og ser flott ut på neglene dine. Det er flere utskrifter å velge mellom, inkludert klassikere som leopard og slangeskinn, til kuflekker. Når du legger til dyreprint på neglene dine, trenger du ikke holde deg til de tradisjonelle fargekombinasjonene og kan bli kreativ ved å mikse og matche favorittfargene dine for en lys og fargerik finish. Andespikerformen kan brukes lang eller kort, avhengig av hvor dramatisk du vil at den skal være, og formen egner seg godt til nail art. Du kan også legge til edelstener til neglene dine for en glitrende effekt og gi dem et 3D-utseende.

Animal Print Duck Nails

4. Søte og lekne andespiker

Neglekunst er en fin måte å ha det gøy med utseendet ditt og eksperimentere med farger, mønstre og utskrifter. Det kan gi et utsagn om dine tanker og følelser og er en måte å uttrykke deg på. For de som ønsker å vise den lekne siden av sin personlighet, kan du gjøre dette med søte og lekne andespiker. Andespikerformen er ikke for sarte sjeler fordi de brede tuppene krever oppmerksomhet, men den har tatt over sosiale medier fordi den er utrolig kreativ. Det er også mye plass til designene dine. Dette inkluderer å legge til 3D-detaljer til neglene dine, som blomster og sommerfugler, som symboliserer vekst, skjønnhet og transformasjon.

Søte og lekne andespiker

5. Duck Feature Nail

Den funksjonelle negletrenden er ideell for å trekke oppmerksomhet til bare én negl. Det er også en måte å mikse og matche forskjellige farger, siden funksjonsnaglen vil skille seg ut fra resten. Du kan prøve en enkel og subtil tilnærming ved å male funksjonsnaglen i en annen farge enn resten av neglene, eller du kan fokusere all neglekunsten på denne fingeren. Andespikerformen gir deg mye plass til å være kreativ, inkludert å legge til sjarm og edelstener. Når du bestemmer deg for hvilken negl som skal fremheves, kan dette være hvilken som helst negl, men å velge ringfingeren er en utmerket mulighet til å trekke oppmerksomhet til et spesielt smykke.

Duck Feature Nail

6. Arty Duck Nails

Arty negler er et av de beste alternativene for din manikyr fordi de kan være av alt og er ofte et uttrykk for hvordan du har det på den tiden. Det kan være en blanding av farger, mønstre, former og vinkler, som du kan arrangere for å passe dine preferanser, og skape noe abstrakt og vakkert. Andespiker er laget for å skille seg ut; de uvanlige formene gir deg mye plass til å leke med negledesignene dine. Hver negl kan være forskjellig, eller du kan holde dem like for en strømlinjeformet finish.

Arty Duck Nails

7. Lekne Duck Nails

Hvis du vil ha en manikyr som vil bringe et smil til ansiktet ditt og kanalisere ditt indre barn, er dette alternativet for deg. Lekene negler er en fantastisk måte å blande alle favorittfargene og -tingene dine, designe neglekunsten din for å gjenspeile din personlighet og bringe glede og positivitet til livet ditt. Andespikerformen er stor nok til å romme 3D-detaljer, slik at du kan legge til store sjarm til hver spiker. Velg en lengre lengde for å gi deg mer plass. Hvis du vil trekke oppmerksomheten til tuppene, kan du parre sjarmen din med franske tupper, fremheve formen og forlenge fingeren. Dette kan være utrolig flatterende for svært detaljert neglekunst.

Lekne Duck Nails

8. Ekstra lange andespiker

Lange negler er feminine og ultraglamme. De er kanskje ikke like praktiske som korte negler og kan være mye vedlikehold og begrensende; du vil ikke være i stand til å spille kontaktsport og må være ekstra forsiktig gjennom dagen for å sikre at neglene ikke fester seg i ting eller går i stykker. Den lange lengden er imidlertid utrolig allsidig, og egner seg godt til mange design. Du kan lage svært detaljert neglekunst eller eksperimentere med store 3D-smykker og edelstener. Det anbefales ikke å prøve ut ekstra lange andespiker før du er komfortabel med formen fordi det kan ta litt tilvenning.

Ekstra lange andespiker

9. Blå Glitter Duck Nails

Blå negler er en av de mest populære alternativene for manikyr. Fargen er assosiert med ro, ro og balanse, og det er mange forskjellige nyanser å velge mellom. For de som ønsker en myk og romantisk finish, er pasteller perfekt og ser flott ut på alle. Hvis du vil ha noe mer humørfylt og vågalt, velg rike farger som kongeblått. Andespikerformen gir et statement, slik at du kan holde neglekunsten på et minimum ved å male neglene i din favorittblå nyanse. Eller du kan gå all-out, legge til sjarm og mønstre.

Blå Glitter Duck Nails

10. Kreative Duck Nails

Du må prøve andespiker for et ungdommelig og uttrykksfullt alternativ for din neste manikyr. Andespiker blusser ut i tuppene for å ligne formen på en andefot med svømmehud. Den uvanlige formen er slående og vil trekke oppmerksomhet til hendene dine, men det beste er hvor mye moro du kan ha med neglekunsten din. Det er så mye rom for kreativitet at du kan lage negledesign som du kanskje aldri har tenkt på å ha prøvd ut før. Legg til så mange edelstener du vil, eksperimenter med abstrakte mønstre og trykk, og vær modig med fargevalgene dine.

Kreative Duck Nails

11. Korte Duck Nails

Ved første øyekast kan andespiker virke skremmende, og formen krever litt selvtillit, men ikke la deg skremme av dette. Denne Y2K-trenden har gjort comeback på en stor måte. Selv om det ikke er for alle, er det et morsomt og allsidig alternativ og vil gi deg en manikyr som skiller seg ut. For å prøve ut trenden kan det være lurt å velge korte negler, som er mer praktiske og lar deg venne deg til formen. Korte negler er ofte mindre utsatt for å brekke og trenger lite vedlikehold.

Korte Duck Nails

12. Pastell Duck Nails

Pastellnegler er et tidløst valg for din neste manikyr. Det er en rekke farger å velge mellom, inkludert myk rosa, babyblå og mintgrønn, og du kan velge en eller kombinere flere. Pastellfarger er enkle å bruke, utrolig allsidige og ser bra ut på alle. De kan også legges til negler av varierende lengder og former. Pastell nail art er et klassisk valg, og sammenkoble den med en uvanlig form som andespikerformen lar deg skape en interessant balanse, noe som gir deg noe moderne og spennende. Å holde fargene og designene enkle kan også bidra til å skape en mer stilig finish.

Pastell Duck Nails

13. Andepress på negler

Trykk på negler er kunstige negler som allerede er designet og er lagt til din naturlige negl med lim. De er en rimelig og enkel løsning for å få manikyr på salongen og kan være utrolig allsidige. De kommer i et bredt spekter av former og design, slik at du enkelt kan oppnå ønsket utseende. Du kan også male over de trykkbare neglene for å lage et annet design på hver negl. Press-on av god kvalitet kan vare rundt to uker og vil være holdbar.

Duck Press On Nails

14. 3D Duck Nails

Fra glitter til sjarm, andespiker lar deg gjøre alt og gir deg god plass til å lage drømmenes neglekunst. 3D-negledesign er svært vedlikeholdskrevende og kan lett feste seg på ting, men de ser også imponerende ut og trekker blikket til neglene dine. De 3D negler lages ved å legge til edelstener eller sjarm til neglen, som kan være kombinasjonen du velger, avhengig av hvor dramatisk du vil at finishen skal være. Dette er også den perfekte tiden for å eksperimentere med forskjellige teksturer; dette kan være så enkelt som å velge glitter eller matt lakk, eller kan oppnås ved å legge til lo eller fjær.

3d Duck Nails

15. Unike Duck Nails

Andespiker er ikke for de som ønsker en manikyr som er perfekt for hver dag eller foretrekker klassikerne. Denne negleformen krever oppmerksomhet og bør reserveres til spesielle anledninger eller tider når du ønsker å uttrykke deg selv. Tiltrekningen av formen er hvor iøynefallende den er, men den egner seg også godt til neglekunst, og gir deg mye plass til å eksperimentere og være kreativ. Unike andespiker kan være en kombinasjon av uvanlige, sammenstøtende farger. Det kan inkludere edelstener og sjarm som du kanskje ikke vanligvis tenker på å koble sammen. Du kan blande trykk og teksturer, for eksempel en blank finish med en matt finish. Disse negledesignene handler om deg.

Unike Duck Nails

16. Lange Duck Nails med naturlig utseende

Andespiker er en form som fungerer godt med dristig neglekunst, noe som gir en uttalelse. Det er god plass til å legge til sjarm og eksperimentere med lyse farger og utskrifter. Du kan imidlertid også tone den ned med en naturlig finish for å gjøre neglene mer subtile og bærbare. Velg en klassisk farge, som en naken eller klar polering, som vil utfylle den uvanlige formen. Dette vil gi deg en stilig finish og passer bedre for hver dag. Du kan holde neglene korte etter hvert som du kommer deg inn i trenden eller velge lange negler for en glamorøs og feminin look.

Lange Duck Nails med naturlig utseende

17. Krokodilleskinn og glitterandnegler

Andespiker er en av de morsomste formene, og de ser bra ut med neglekunst. Selv om noen negleformer kan være restriktive og ikke gir deg nok plass til svært detaljerte design, kan du prøve hva som helst med denne formen. Dette inkluderer en dristig kombinasjon av krokodilleskinn og glitter. Dette er en manikyr for en som ønsker et iøynefallende og uttrykksfullt negledesign og gir deg mye frihet med fargene du kan velge. Du kan male hver negl med en krokodilleinspirert design med en annen farge eller fokusere trykket på en funksjonsnegl.

Krokodilleskinn og glitterandnegler

18. Tegneserie Duck Nails

Hvis du har lett etter en manikyr som skiller seg ut fra mengden, trenger du ikke lete lenger enn tegneserieandnegler. Andespikerformen er visuelt interessant og fungerer godt med all neglekunst. For et ungdommelig alternativ som kan minne deg om de gode stundene fra barndommen din, hvorfor ikke inkludere din favoritt tegneseriefigur? Kanskje du elsket Minnie Mouse, eller kanskje du var en fan av Den lille havfruen? Begge alternativene er utmerkede, eller du kan vise hvor vittig du er ved å legge til et bilde av Donald Duck på andneglene dine.

Tegneserie Duck Nails

19. Holografiske Duck Nails

Få negler glitrer i lyset på samme måte som holografiske negler gjør. Denne neglekunsten handler om høy glans og er laget med lakk med reflekterende pigmenter. Det fine med holografiske negler er at de også har en fargeskiftende kvalitet når de sees på under lyset. De kan ha en moderne møter retro-stemning når de pares med Y2K-favoritten, andespiker. Når du lager holografiske negler, kan de være i fargen du velger. Velg en annen for hver negl, eller hold den mer strømlinjeformet.

Holografiske Duck Nails

20. Red Duck Nails

Rødt er en av de mest slående fargene og er et utmerket valg for neglekunst. Det er en shaade assosiert med romantikk og lidenskap, og dristigheten i fargetonen gjør det til et statement-valg. Du kan legge til rødt på neglene dine på mange måter, inkludert å kombinere det med svart for å skape en kontrast, eller fokusere fargen på kun spissen av neglene for en mer subtil finish. Andeneglene er ikke subtile, og formen er designet for å bli sett takket være den brede, utstrakte spissen. Rød spiker kunst ser også nydelig ut med leppelogoer, fruktsmykker og edelstener.

Red Duck Nails

21. Den lille havfrueand negler

Disneys The Little Mermaid er uten tvil en av de beste filmene, og mange unge jenter vokste opp med å elske den. Hvis du ønsker å hedre favorittfilmen din eller en barndomstid fylt med lykke, hvilken bedre måte enn å legge denne karakteren til neglekunsten din? Du kan plassere én karakter på en funksjonsspiker og holde resten av utseendet enkelt med farger som representerer havet, for eksempel blått og grønt. Eller velg en dristig og iøynefallende finish som inkluderer sjarm og detaljer på hver negl.

Den lille havfrueand negler

22. Money Duck Nails

Hvis du elsker de finere tingene i livet eller føler at du jobber hardt for pengene dine, kan det være lurt å lage pengeinspirerte negledesign. Du kan forvandle hele neglen til en pengeseddel. Eller fokuser utseendet kun på tipsene for en kreativ tilnærming til den klassiske franske manikyren. Dette alternativet er en fin måte å fremheve formen på andespikeren, da det vil trekke øyet til spissene, som er brede og utstrakte. Andespiker er et utmerket valg for de som ønsker detaljert neglekunst. Men husk at jo mer tidkrevende det valgte designet vil være å lage, jo mer vil det koste.

Money Duck Nails

23. Duck Foot Nails

Andespiker kan være morsomme og kreative for de som vil ha noe annerledes og uttrykksfullt. Imidlertid er negleformen noe kontroversiell og kan være utsatt for brudd, noe som kan føre til skade på den naturlige neglen din. Du bør vurdere dette når du bestemmer deg for hvilken lengde som passer best for deg. Fordelen med formen er at den er utmerket for å gjøre et statement og fungerer godt med all nail art. Du kan velge noe dristig og vågalt. Eller hold det enkelt med en fransk manikyr og en funksjonsspiker som er laget for å se ut som en andefot. Det finnes ingen bedre måte å vise den morsomme og vittige siden av din personlighet; det kalles andespiker fordi det ligner nettformen til fuglens fot.

Duck Foot Nails

24. Lollipop Duck Nails

Hvis du har en søt tann eller ønsker negler som er søte og føles sommerlige, er lollipop nail art for deg. Designet fungerer også godt med dristige og lyse farger, slik at du kan eksperimentere ved å mikse og matche favorittfargene dine. Velg godteri-inspirerte virvler som gjør neglene dine gode nok til å spise. Eller legg søtformede sjarm til neglene dine for en 3D-finish. Dette er et av de mest kreative alternativene for din manikyr og er en fin måte å ha det gøy og uttrykke deg selv. Du kan lage et søtt tanndesign for hver negl eller kun fokusere på en funksjonsnegl. Det kan også være lurt å kombinere lollipop-neglen med andre bilder av ting du elsker, inkludert merkelogoer, blomster eller hjerter.

Lollipop Duck Nails

25. Flerfarge Duck Nails

Hvis du ikke kan bestemme deg for én farge for manikyren din, hvorfor ikke kombinere flere? Flerfargede negler er lyse og dristige og en utmerket mulighet til å eksperimentere med forskjellige negledesign. Hvordan du legger til fargene er opp til deg; det kan inkludere trykk og mønstre etter eget valg, som leopardmønster og krokodilleskinn. Eller du kan velge et mer subtilt, men ikke mindre kreativt alternativ, male hver negl med flere linjer eller fokusere fargene på tuppene; dette vil også fremheve den uvanlige formen. Andespikerformen er tiltalende fordi den fungerer godt med neglekunst, inkludert 3D-detaljer; dette gir deg friheten til å lage ditt ønskede kunstverk.

Flerfarge Duck Nails

Vanlige spørsmål om Duck Nails

Hva er en andespiker?

En andespiker er bred og utstrakt på spissen. Den uvanlige formen er inspirert av svømmefoten til en and, derav navnet.

Hvem startet andespiker?

Andespiker har vært populært på sosiale medieplattformer og foretrukket av stilikoner og musikere de siste månedene. Imidlertid dukket trenden først opp på begynnelsen av 2000-tallet, inkludert å bli båret av Jersey Shore-stjernen Snooki. Comebacket har vært noe kontroversielt, med folk som hater eller elsker denne uttalte negleformen, som fungerer utmerket for neglekunst.

Må du trimme andespiker?

Andespiker kan lages i forskjellige lengder, men bør alltid gjøres av en profesjonell fordi formen er komplisert å oppnå. Du vil også sørge for at det gjøres riktig for å unngå skader. Lange negler kan gi et utsagn, men er mye vedlikehold og kan være utsatt for brudd, men de fungerer også godt sammen med neglekunst og gir deg plass til å lage designet du drømmer om. Hvis du misliker lengden på den opprinnelige and-neglen, gå tilbake til salongen og samarbeid med negleteknikeren for å file dem ned til et mer komfortabelt og håndterbart alternativ.

Teachs.ru
25 naken negler som skal prøves i 2020

25 naken negler som skal prøves i 2020Negler

Det som gjør nakendesign så eksepsjonell, er at den gir brukeren et tomt lerret å jobbe ut fra - du kan legge til blomster, striper, favorittfarger og alt i mellom. Uansett hvilken form, lengde ell...

Les mer
20 populære vinterfarger og designideer for 2020

20 populære vinterfarger og designideer for 2020Negler

Det er den tiden på året igjen, ferien er over, men du føler deg fortsatt festlig. Så hvorfor ikke sprenge noen muntre låter mens du pynter neglene dine? Enten du vil gjøre det selv eller få dem ut...

Les mer
20 Bedårende rosa negler du vil elske

20 Bedårende rosa negler du vil elskeNegler

Rosa er en så fantastisk allsidig farge for negler at det er sikkert en nyanse som alle liker. Bruk den til å lage søte design fra glade smilende ansikter og kjærlighetshjerter til abstrakt kunst o...

Les mer
instagram stories viewer