10 beste tatoveringsbedøvende kremer å kjøpe

instagram viewer
10 beste tatoveringsbedøvende kremer å kjøpe 2

Tanken på å få en tatovering kan være skremmende, spesielt når det gjelder smertenivået. Det er ingen hemmelighet om det - tatoveringer kan gjøre vondt. Dette gjelder spesielt i visse deler av kroppen, for eksempel føttene, brystkassen, magen eller fingrene. Men det er gode nyheter. Bedøvende kremer kan bidra til å redusere mengden ubehag som føles under tatoveringsprosessen og kan hjelpe deg med å slappe av under hele blekkprosedyren. Usikker på riktig krem ​​å få? Vel, vi har deg dekket (bokstavelig talt). Her er de beste tatoveringsbedøvende kremene for en smertefri tatoveringsopplevelse.

Innholdforestilling
Beste tatoveringsbedøvende kremer
1. Dr. Numb 5% Lidokain Numbing Cream
2. BCOT Smertereduserende Numbing Cream
3. Numbskin Numbing Cream
4. TAONMEISU Numbing Cream
5. Base Laboratories Lidocaine Numbing Cream
6. Deeveeant Numbing Cream
7. Ebanel 5% lidokain bedøvende krem
8. TKTX 10 % lidokain tatoveringsbedøvende krem
9. Uber Numb Tattoo Numbing Cream
10. Bengay Tattoo Numbing Cream
Hvordan virker numbing kremer?
click fraud protection
Hvordan bruke tatoveringsnumbing kremer?
Kjøpeveiledning for Tattoo Numbing Cream
Styrke
Formel
Effektivitet
Tattoo Numbing Creams Vanlige spørsmål
Hvor lenge varer tatoveringsbedøvende krem?
Hva er den sterkeste tatoveringsbedøvende kremen?
Er det greit å bruke bedøvende krem ​​før en tatovering?

Beste tatoveringsbedøvende kremer 

1. Dr. Numb 5% Lidokain Numbing Cream

Fra lite blekk på ankelen til et helt stykke på ryggen, tatoveringer påvirker alle forskjellig. Noen kjenner smerten mer enn andre, så hvis du forventer å føle smerte eller prikking når du kommer til stolen, er dette kremen for deg. Den legger seg inn i huden uten å etterlate fete rester, noe som vil forhindre problemer med tatovøren din. På så lite som 15 minutter vil området du påfører kremen og områdene rundt føles nummen nok til å forhindre smerte. I tillegg varer den i opptil fire timer, noe som er perfekt for små eller større design.

KJØPE

Dr. Numb 5% Lidokain Numbing Cream


2. BCOT Smertereduserende Numbing Cream

For tatoveringsøktene der du trenger alvorlig bedøving, er dette den smertereduserende kremen for deg. Den trer i kraft på 20 minutter og lindrer smertene i opptil fire timer, avhengig av mengden du bruker. Dette er den perfekte følgesvennen hvis du får den første runden med blekk, noe større eller en cover-up. BCOT-kremen er mykgjørende, så den reduserer hevelser og etterlater deg avslappet og beroliger huden. Dette er det perfekte alternativet hvis du trenger litt ekstra styrke, siden det er 40 % mer effektivt enn de tradisjonelle kremene.

KJØPE

Bcot Smertereduserende Numbing Cream

3. Numbskin Numbing Cream

Tatoveringer kan være smertefulle og ta lang tid å fullføre. Denne bedøvende kremen gjør prosessen mindre smertefull. Denne kremen inneholder 5 % lidokain, som forhindrer følelsen av smerte mens du får blekk, og kan vare i opptil fire timer. Dette er det perfekte valget hvis du skal få et kunstverk på hendene eller føttene, som kjent er kroppens mest følsomme deler. Det tar omtrent 15 minutter før bedøvingen trer i kraft, så bruk den kort tid før du starter prosessen for maksimal effekt.

KJØPE

Numbskin Numbing Cream

4. TAONMEISU Numbing Cream

Det er på tide å si farvel til smerte og ubehag mens du tatoverer med denne bedøvende kremen fra Taonmeisu. Med naturlige ingredienser som jojoba og tea tree olje kan du slappe av og redusere den ubehagelige følelsen mens du sitter i kunstnerstolen. Ikke bare reduserer dette smerte, men det kan også holde deg avslappet, og dermed gjøre blekkprosessen lettere (ikke mer å bevege deg rundt i smerte). Det er 20 gram krem ​​i en beholder med en holdbarhet på opptil fem timer. Enten det er et lite stykke på brystkassen eller en hel erme, vil du føle deg vel.

KJØPE

Taonmeisu Numbing Cream

5. Base Laboratories Lidocaine Numbing Cream

Hvis du vil tatovere deg, men de bedøvende sprayene ikke gjør susen, er denne kremen fra Base Laboratories den nest beste tingen. Den inneholder 5 % lidokain, hampolje og mentol for å redusere smerte og holde huden avslappet under tatoveringsprosessen. Det tar bare 15 til 30 minutter å tre i kraft, og du kan påføre etterbehandlingslotion og goo etterpå uten problemer. Det kan også hjelpe den nysværtede huden til å komme seg etterpå, siden ingrediensene kan redusere betennelse. Mens du fortsatt vil være i stand til å føle nålen, kan den dramatisk bidra til å stoppe smerten.

KJØPE

Base Laboratories Lidocaine Numbing Cream

6. Deeveeant Numbing Cream

For en førsteklasses bedøvende krem ​​med avrundet stor bedøvende kraft, kan du ikke gå forbi Deeveeant. Med 4 % lidokain gir den effektiv lindring mot skarpe nåler under en tatoveringsøkt og varer i omtrent to timer. Dette er en ikke-klebrig og oljefri oppskrift som etterlater huden myk og klar til å bleke – pluss at den ikke tørker på overflaten, så den vil forhindre problemer mens kunstneren gjør magien sin. Det tar omtrent 30 minutter før denne kremen trer i kraft, men du bør begynne å kjenne følelsen nærmere en time.

KJØPE

Deeveeant Numbing Cream

7. Ebanel 5% lidokain bedøvende krem

Hvis du trenger et slag smertelindring raskt, så er denne kremen fra Ebanel et perfekt valg. Den treffer på bare fem minutter, topper seg etter 25 minutter og gir en times høystyrke, beroligende hud. Dette er best egnet for de som får et mindre stykke eller touch-ups, siden det varer i kortere tid, men virkelig pakker en punch. For maksimalt resultat, bruk det før, under og etter prosedyren.

KJØPE

Ebanel 5% lidokain bedøvende krem

8. TKTX 10 % lidokain tatoveringsbedøvende krem

De fleste bedøvende kremer gir smertelindring i noen timer, men få forbedrer faktisk fargen på tatoveringen din. Det er her TKTX kommer inn – det gir samme effekt som de andre kremene, men skaper et lysere tatoveringsresultat. For best resultat må du sørge for at du har fjernet alt hår og eksfoliert området før påføring. Du vil begynne å kjenne effekten i løpet av 25 minutter, men det tar omtrent 50-60 minutter å nå toppen, med den bedøvende følelsen som varer i opptil fem timer.

KJØPE

Tktx 10 % lidokain tatoveringsbedøvende krem

9. Uber Numb Tattoo Numbing Cream

Takket være det høystyrke 5% lidokainet, kan du si farvel til smerte mens du blir tatovert. Denne ultrasterke formelen er trygg og effektiv, og etterlater huden myk og blokkerer nervene i opptil en time. Det tar bare en halvtime å tre i kraft, så vi anbefaler at du bruker det kort tid før du kommer til timen. Den absorberer raskt og etterlater ingen klebrige rester, noe som vil hjelpe tatovøren mens de utfører magien sin.

KJØPE

Uber Numb Tattoo Numbing Cream

10. Bengay Tattoo Numbing Cream

Når du får ditt første stykke, er dette den perfekte kremen for å komme deg gjennom smerten. Din første tatovering er en helt ny opplevelse, så du vil huske den med glede. Den inneholder 4 % lidokain, som er en høystyrke topisk behandling som forhindrer betennelse og skaper en bedøvende effekt. Du kan bruke det hvor som helst på kroppen, og det etterlater ikke en klebrig eller fet rest, noe som vil hjelpe tatovøren å skape mesterverket uten å nøle.

KJØPE

Bengay Tattoo Numbing Cream

Hvordan virker numbing kremer?

De fleste av formlene inneholder lidokain, som midlertidig blokkerer nerveendene fra å nå hjernen. Disse følelsene avtar vanligvis etter en time, men noen kremer som har høyere nivåer av ingrediensen kan vare opptil fire timer. Noen andre kremer inneholder benzokain, som er et lokalt bedøvelsesmiddel for å forhindre følelse av smerte eller ubehag i perioder. Det er imidlertid langt mer vanlig å bruke lidokain som en lettelse når man skal tatovere seg, da det er mer effektivt for sensitive områder på kroppen.

Hvordan bruke tatoveringsnumbing kremer?

Som med tatovering, før du påfører bedøvende krem, må du sørge for at området er fritt for hår og smuss. Rengjør områdene med en alkoholserviett for å fjerne overflødig smuss. For en mer potent effekt, bruk en varm kompress på huden før du påfører kremen, da den myker huden og gir bedre absorpsjon. For best resultat, påfør kremen 20-30 minutter før du starter tatoveringsprosessen.

Kjøpeveiledning for Tattoo Numbing Cream

Før du tar skrittet fullt ut og kjøper bedøvende krem, bør du gjøre litt research først. Hver formel inneholder forskjellige ingredienser, hvorav noen gir mykere hud, forbedrer fargen på tatoveringen og har lengre varig effektivitet. Vi har listet opp noen viktige ting du bør sjekke før du kjøper kremen og hvordan den kan påvirke huden din.

Styrke 

Du kan finne mange forskjellige typer bedøvende kremer på markedet, men de er vanligvis med samme mengde lidokain. Vanligvis vil bedøvende kremer med lidokain være alt fra 4 % til 5 %. Dette er det sikreste nivået av bedøvende kraft uten behov for resept og er trygt for huden. Du kan imidlertid finne andre kremer med ingredienser som tea tree eller eukalyptusolje, som kan redusere smertefølelsen ytterligere.

Formel 

Mens forskjellige tatoveringsbedøvende kremer hevder at de har unike formler, inneholder mange den samme oppskriften. Den mest effektive formelen inkluderer lidokain (alt fra 4% til 5%), som låser nerveendene og stopper smertereseptorene fra å nå hjernen din. Derfra kan du finne alternativer med hudmyknende ingredienser, som jojobaolje, tea tree eller eukalyptus – disse reduserer betennelse ytterligere og holder overflaten myk og smidig. Pass på å velge en krem ​​i stedet for en salve, da den vil absorbere bedre, og dermed gi din tatovør den perfekte teksturen for å lage blekket.

Effektivitet

Tattoo bedøvende kremer er generelt effektive. Dette avhenger imidlertid av noen få viktige ting. For det første, hvis du vil finne en krem ​​som er sterkere enn andre, velg noe med en høyere prosentandel lidokain. Maksimal styrke for reseptfrie kremer er 5 %, og det tar vanligvis 20-40 minutter før kremen trekker inn og sparker inn. Vanligvis vil denne følelsen vare i noen timer, og nå toppen etter en time. Du kan bruke den på nytt med noen få timers mellomrom om nødvendig. De fleste vil imidlertid anbefale at du ikke bruker det mer enn tre ganger i en enkelt sitting. Det er viktig å merke seg at du fortsatt vil kunne føle tatoveringspennen mens den brukes, men denne kremen kan redusere den umiddelbare smerten.

Tattoo Numbing Creams Vanlige spørsmål

Hvor lenge varer tatoveringsbedøvende krem?

De fleste bedøvende tatoveringskremer når toppen en time etter påføring, og begynner deretter å miste styrken. Noen bedøvende kremer kan imidlertid vare i opptil fem timer, noe som er flott for de som får gjort større deler.

Hva er den sterkeste tatoveringsbedøvende kremen?

Den sterkeste bedøvende kremen for tatoveringer vil inneholde 5 % lidokain som hovedingrediens. Dette er den sterkeste prosentandelen tilgjengelig over disk, og vil gi en bedøvende effekt på huden omtrent 20 minutter etter påføring. Du kan også finne alternativer med eukalyptusolje, som kan hjelpe til med å redusere hevelse og smerte i det berørte området.

Er det greit å bruke bedøvende krem ​​før en tatovering?

Det er generelt trygt og effektivt å bruke en bedøvende krem ​​før du tar en tatovering. Hvis den påføres 20-30 minutter før tatoveringsprosessen starter, vil den ha absorbert i huden, og derfor ikke påvirke resultatet av blekket. Noen kunstnere foretrekker imidlertid å jobbe med hud som ikke har denne teksturen, så det er best å informere dem før du starter prosessen.

Teachs.ru
20 kraftige Phoenix -tatoveringer for menn

20 kraftige Phoenix -tatoveringer for mennTatoveringer For Menn

Kroppskunst kan være visuelt interessant og dypt meningsfylt, og tatoveringer fra Phoenix er begge deler. Phoenix symboliserer fødsel, død og gjenfødelse. Det har blitt et symbol på forandring, sty...

Les mer
20 kuleste lårtatoveringer for menn

20 kuleste lårtatoveringer for mennTatoveringer For Menn

Plasseringen av kroppskunsten din kan gi en uttalelse, eller den kan være intim og spesiell; lår tatoveringer er begge deler. Det fantastiske med å bli blekket her er at det kan trekke oppmerksomhe...

Les mer
100 beste designideer for mandala tatoveringer

100 beste designideer for mandala tatoveringerTatoveringer For Menn

Mandalaen er et vakkert og meningsfylt symbol som har kulturell betydning. Navnet kommer fra det eldgamle språket sanskrit og oversettes til «sirkel». Designene fokuserer på en rekke sirkler og for...

Les mer
instagram stories viewer