20 vakre jordbærblonde høydepunkter for en søt fargetone

instagram viewer
↓ Gå til bilder

Strawberry blonde highlights skaper en saftig dimensjon fra kombinerte kobber og gylne toner. Nyansen varierer fra lys og pastell til dyp og mørk blond, så den smigrer de fleste hudfarger.

Bortsett fra hudtonen din, er det også viktig å vurdere øyefargen din. I henhold til hårfarger Wendy Ho fra Huntington Beach, CA, "Strawberry blonde ser best ut på kvinner med lysere hud og blå eller grønn øyne." Hvis du har brune øyne, gå for en honning- eller kobbertone og behold litt av ditt naturlige hår farge. Husk at dette kan ta flere økter på mørkere lokker.

Mørkhudede damer kan derimot også rocke denne hårfargen. Velg en jordbærblond nyanse som er mer på den nøytrale siden.

"Det beste du kan gjøre er å jobbe med dine naturlige undertoner, i stedet for å bekjempe dem, for å komplementere huden din," legger Ho til.

Strawberry blonde er stort sett enkelt å vedlikeholde, men pass på å bruke hårprodukter i salongkvalitet. Sulfatfri, fargebehandlet sjampo og balsam er et godt valg for å forlenge tonene. Ho foreslår også: "Hvis du ofte jobber med varme verktøy, bruk et varmebeskyttende middel og prøv å ikke vaske håret hver dag."

click fraud protection

Denne fargetrenden lar deg vise din elegante stil og fengslende skjønnhet. Her er noen inspirerende bilder av de mest trendy måtene å bære jordbærblonde høydepunkter.


Rich Strawberry Blonde Balayage Høydepunkter

Instagram @hair.by.taylorc

#1: Rik Strawberry Blonde Balayage

EN jordbærblond balayage er en vakker dimensjonal farge som enhver kvinne vil elske. Vis dine jordbærhårfargeideer til frisøren din, slik at de kan realisere hårmålene dine. Varme toner er seriøst trending!

Subtile jordbærrosa høydepunkter på rosegullhår

Instagram @sage_beauty.ig

#2: Subtile jordbærrosa høydepunkter på rosegullhår

Subtile jordbærrosa høydepunkter på rosa gull hår er en farge som vil vise sin skjønnhet når den er ferdig med sprettende krøller. Dens dimensjon og bånd av rosa jordbærblondt hår er en elegant stil du definitivt ikke ser ofte.

Strawberry Peach Blonde Highlights med mørke røtter

Instagram @kims_hairdesign_

#3: Strawberry Peach Blonde med mørke røtter

Gå for mange dimensjoner og glans med en jordbærfersken blond med mørke røtter. Bring lys og refleksjon til håret for en solkysset look. Mørkere røtter bidrar til å holde vedlikeholdet lavt for en mer naturlig utvekst. Gi stylisten din favorittjordbær blonde hårfarge ideer og sammen velger du det som passer deg best.

Dimensjonale Strawberry Blond Hair Highlights

Instagram @the_beauty_studio_by_sonia

#4: Dimensjonalt jordbærblondt hår

Få håret til å skinne med dimensjonalt jordbærblondt hår. Å ha annerledes toner av blondt og rødt gir en multitonal effekt for mer dybde i håret. Jenter med langt jordbærblondt hår skiller seg ut i mengden og skinner alltid sterkt. Hold varme toner lyse ved å tone hver 4.-6. uke.

Kobber Strawberry Red Highlights og Lowlights

Instagram @kaseyclipsncolor

#5: Kobberrøde høydepunkter og lavlys

Strawberry blonde hår med lowlights vil vise frem den naturlige røde og kobber toner som du vil elske. Å avslutte håret med bølger vil alltid gjøre den dimensjonen pop!

Karamell Strawberry Høydepunkter

Instagram @ashkasalonplus

#6: Karamell Strawberry Highlights

Lys opp låsene dine med karamelljordbærhøydepunkter. Å lette opp langt hår med vakre bånd av gylne jordbær vil gi dimensjon og glans. Varme rike nyanser gir liv og glans til håret ditt. Legg til løse bølger for å vise frem de varme nyansene.

Naturlig jordbærblond med høydepunkter for lys hud

Instagram @iandoescolor

#7: Naturlig jordbærblond med høydepunkter for lys hud

Prøv naturlig jordbærblond med highlights hvis du vil ha en naturlig stil som matcher din lyse hud. Du vil elske den varme tonen og variasjonen av frisyrer med jordbær blonde høydepunkter du kan ha.

Jordbærrød fremhever hårfarge

Instagram @in_the_mirror_world

#8: Jordbærrød hårfarge

Glitrende og glans med en jordbærrød hårfarge. Legg til mange dimensjoner med varme blonde og røde toner som komplimenterer hverandre. Lysreflekterende varme toner får låsene til å se mer luksuriøse og glansfulle ut. Style med en krølltang for å vise frem de livlige fargebåndene.

Golden Peach Strawberry Blonde Highlights Shade

Instagram @hairbytara_c

#9: Golden Peach Blonde Shade

Glitrer i solen med en gylden ferskenblond nyanse. Subtil og myk jordbærblondt hår med highlights gir den største dimensjonen til en solkysset blondine. Myke bølger viser frem de flerdimensjonale rike fargene som vil varme opp hudtonen din.

Strawberry Balayage Høydepunkter på skittent blondt hår

Instagram @liftedbylana

#10: Strawberry Balayage på skittent blondt hår

Jordbær balayage på skittent blondt hår vil gi deg en ny frodig finish til din allerede vakre naturlige farge. For kvinner, vurder denne stilen for å legge til en pop av farger. Den gir en myk, subtil utvekst. Skittent jordbærblondt hår skapes ved å legge babylights til din naturlige base, og deretter style med bølger for å se den feilfrie dimensjonen.

Golden Strawberry Highlights på brunt hår

Instagram @michaelandmichaelsalon

#11: Golden Strawberry Highlights på brunt hår

Gylne jordbærhøydepunkter er perfekte for brunette kvinner med varmere hudfarge. Strawberry blonde høydepunkter på brunt hår vil gi nydelig varme og dimensjon. Legg til noen bølger for å vise frem låsene dine!

Strawberry Beach Blonde Highlighted Hårfarge

Instagram @saloneiro

#12: Strawberry Beach Blond Hårfarge

Vurder å prøve en jordbærombre når du er naturlig blond. Jordbærfargen vil piffe opp og samtidig holde den naturlig og vedlikeholdsfri. Å prøve nye trender som denne hårfargen ser best ut når du styler den daglig med vakre krøller og viser frem dine gullblond og jordbærsnurrer.

Dark Strawberry Copper Balayage Highlights

Instagram @caroline_and_abbies_salon

#13: Dark Strawberry Copper Balayage

Varm opp håret og hudtonen med en mørk jordbærkobberbalayage. En varm tone balayage oppnås enkelt på de fleste hårfarger og er skinnende og reflekterende. Mørkt jordbærblondt hår er lettere å vedlikeholde enn platinablondt og har mer dybde og dimensjon.

Strawberry Blonde med Peek-a-Boo-høydepunkter

Instagram @honeycomb.htx

#14: Strawberry Blonde med Peek-a-Boo-høydepunkter

Få det beste fra to verdener med jordbærblond farge kombinert med kikk-a-boo-høydepunkter. Vis frem flerdimensjonale farger som får det kjedeligste håret til å skinne. De rike varme tonene vil få blonde høydepunkter til å dukke opp for et lysere utseende. Få en glasur hver 4-6 uke for å få manken til å glinse og gløde.

Lys Strawberry Blonde Balayage Ombre

Instagram @madeline_galencolour

#15: Lys Strawberry Blonde Balayage Ombre

Få en varm solkysset glød med lys jordbærblond balayage ombré. Balayage-teknikken er lite vedlikehold med en veldig myk utvekst i lengre tid mellom salongbesøk. Jordbærblondt ombréhår vil se bra ut når det krølles med en krølltang for å vise frem båndene med varm dimensjonal farge.

Subtile Strawberry Highlights og Lowlights

Instagram @hayleythestylist

#16: Subtile Strawberry Highlights og Lowlights

Gå for noe søtt og subtilt med jordbærhøydepunkter og lowlights. Subtile høydepunkter gir flerdimensjonale nyanser og gir dybde til håret ditt. Denne fargekombinasjonen med lite vedlikehold av varme toner oppnås enkelt på de fleste hårtyper og ser supernaturlig ut for et fantastisk utseende.

Varme Strawberry Blonde Høydepunkter

Instagram @__hannahrose_hair__

#17: Varm jordbærblond

Lys opp kjedelige lokker med en varm jordbærblond farge. Håret ser ultra frodig ut med varmere tonere for et lyst skinnende utseende. Jordbærblond hårfarge er flott for nesten alle hudtoner og oppnås enkelt på de fleste hårtyper. For å holde fargen frisk bør du lage en toner hver 4.-6. uke.

Strawberry og Platinum Blonde Babylights

Instagram @rootedsalonbyerica

#18: Strawberry and Platinum Blonde Babylights

Strawberry og platina blonde babylights vil gi deg den perfekte virvelblandingen. Jordbærfarger er supertrendy, siden mykheten ikke overvinner det generelle blonde utseendet. Den komplimenterer også lyse hudtoner ved å tilføre den perfekte mengden varme.

Ingefær Kobber rødt hår Høydepunkter

Instagram @mo.re.rainbows

#19: Ingefær kobberrødt hår

rødt hår kombinert med varme blonde høydepunkter er den perfekte blandingen for kvinner med lyse hudtoner og lyse øyne. Kobberfargene vil definitivt få frem fargen i øynene dine og tilføre en liten mengde varme til huden din. Fullfør kobberbobben din med en utblåsning og flatjern for en elegant, stilig stil.

Full Strawberry Blonde Highlights med pengestykker

Instagram @kimmie.styles.you

#20: Full Strawberry Blonde Highlights med pengestykker

Strawberry blonde høydepunkter med pengestykker vil gi deg den fargen du ønsker! Det er ingenting brassy med stiler med jordbærblonde høydepunkter. De varme jordbærtonene og kule tonene til pengestykket er den perfekte fargekombinasjonen!



Cindy har over 15 års erfaring som hårstylist og kolorist i Las Vegas, NV. Hun startet denne nettsiden i 2005 og har påvirket over 100 millioner mennesker. Hun har personlig intervjuet over 5000 hårstylister, fargeleggere og barberere om arbeidet deres. Arbeidet hennes har blitt omtalt i store skjønnhetsmagasiner og nettpublikasjoner. Lær mer om Cindy og koble til LinkedIn.

Vårt formål er å hjelpe deg med å finne din neste hårklipp, frisyre eller farge du vil elske.

Teachs.ru
Tynt hår vs tykt hår: Hvordan se forskjellen og hva du bør vite

Tynt hår vs tykt hår: Hvordan se forskjellen og hva du bør viteHjem

Alle bør kjenne sin hårtype da denne essensielle egenskapen bestemmer hvilken frisyre som passer deg, og har en stor hånd i å holde lokkene dine sunne.Du har sikkert hørt om begrepene tykt og tynt ...

Les mer
15 flatterende korte frisyrer for kvinner i 60-årene med grått hår

15 flatterende korte frisyrer for kvinner i 60-årene med grått hårHjem

↓ Gå til bilderKorte frisyrer for kvinner over 60 år med grått hår er alle nisse- eller bob-lengde klipp som krever lite vedlikehold. Disse er flotte for mange forskjellige hårtyper og kan øke natu...

Les mer
17 fantastiske platinablond Balayage hårfargeideer

17 fantastiske platinablond Balayage hårfargeideerHjem

Instagram @maunisexhairdresser#1: Perleblond BalayagePrøv en perle blond balayage hvis du leter etter en lys, dimensjonal hårfarge. En balayage er en fargeteknikk som er en blanding mellom dine tra...

Les mer
instagram stories viewer