30 unike tatoveringsideer for kvinner og menn

instagram viewer
Unike tatoveringsdesignideer for kvinner og menn

Tatoveringer er en måte å vise din individualitet på, enten du vil dekorere kroppen din med symboler og bilder fordi du elsker måten de ser ut på, eller du blir tiltrukket av symbolikken deres. Når det kommer til designet du velger, er det flere alternativer, og mens noen blir tiltrukket av generiske bilder og tatoveringsblink fordi de setter pris på stilen eller meningen bak disse designene, vil andre ha noe unikt og tilpasset for å reflektere deres tanker og følelser. Unike tatoveringer er laget for å være forskjellige fra resten, og dette kan gjøres ved å tegne designet ditt, eller legge til personlige detaljer til det, inkludert navn og datoer. Uttrykk deg selv og begynn å tenke utenfor boksen med disse kreative og meningsfulle tatoveringsdesignene for menn og kvinner.

Innholdforestilling
1. Unike par tatoveringer
2. Unike tatoveringer på underarmen
3. Unike små tatoveringer
4. Unike armtatoveringer
5. Unik Tree of Life-tatovering
6. Unik sternum tatovering
7. Unike krysstatoveringer
8. Unike sommerfugltatoveringer
click fraud protection
9. Unike bestevenn-tatoveringer
10. Unike tatoveringer med halve ermer
11. Unike lårtatoveringer
12. Unik løvetatovering
13. Unike akvarelltatoveringer
14. Unike håndtatoveringer
15. Unik Phoenix Tattoo
16. Unike ryggtatoveringer
17. Unik semikolon tatovering
18. Unike søstertatoveringer
19. Unike fugletatoveringer
20. Unike skalletatoveringer
21. Unike ribbetatoveringer
22. Unik Spine Tattoo
23. Unike datetatoveringer
24. Unik Yin Yang-tatovering
25. Unike mor og datter tatoveringer
26. Unike skulder tatoveringer
27. Unike blomstertatoveringer
28. Unike ermettoveringer
29. Unike leppetatoveringer
30. Unik fingertatovering
Vanlige spørsmål om unike tatoveringer
Hva er den mest uvanlige tatoveringen?
Hvordan komme opp med en unik tatovering?

1. Unike par tatoveringer

Par tatoveringer er en utmerket måte å vise din forpliktelse til forholdet ditt og feire båndet du deler. Å gjøre dem unike og personlige, i stedet for å velge en generisk design og symbolikk, vil gjøre stykket ditt enda mer spesielt. Tenk på forholdet ditt og hva som er viktigst for deg, som vil hjelpe deg med å bestemme deg for et kreativt design. Du kan også inkludere navn og datoer.

Unike partatoveringer (1)
Unike par tatoveringer

2. Unike tatoveringer på underarmen

Underarmen er et utmerket sted for kroppskunst fordi den er stor nok til å romme et detaljert design, men små biter ser også bra ut her. Den er også ideell fordi du kan se på din unike tatovering hver dag, men enkelt dekke den til med klær. En annen pro er det tatoveringer på underarmen har moderate smerter på grunn av tykk hud, muskler og fett som skaper demping.

Unike tatoveringer på underarmen
Unike tatoveringer på underarmen (1)

3. Unike små tatoveringer

Små tatoveringer er tiltalende fordi de kan blekes hvor som helst på kroppen. De er også mer diskrete og lettere å skjule. Andre fordeler inkluderer de lavere kostnadene for det lille designet ditt og at tatoveringsprosessen vil være raskere, noe som vil resultere i mindre ubehag. Finn noe unikt og spesielt som vil gi deg glede eller motivere deg hver gang du ser det.

Unike små tatoveringer (3)
Unike små tatoveringer (2)

4. Unike armtatoveringer

Armtatoveringer er et allsidig sted og kan enkelt dekkes til og vises frem når du vil. Armen er lav til moderat på smerteskaladiagrammet, avhengig av hvor du får blekket og detaljene i stykket ditt. Mens generiske design av blomster eller dyr er søte, for en unik tatovering, kan du designe den selv eller inkludere viktige detaljer som er relevante for deg.

Unike armtatoveringer
Unike armtatoveringer (1)

5. Unik Tree of Life-tatovering

Livets tre er et mektig symbol med rik symbolikk. Det representerer personlig vekst, styrke og tilknytning. Når du bestemmer deg for det ideelle designet, kan det være lurt å endre det originale designet for å gjøre det unikt og enda mer relevant for deg. Du kan gjøre dette ved å velge et annet tre, for eksempel en kirsebærblomst. Eller legg til sitater, navn, datoer og andre bilder til tatoveringen din.

Unik Tree Of Life-tatovering
Unik Tree Of Life-tatovering (1)

6. Unik sternum tatovering

Tatoveringer på brystbenet kan være smertefullt på grunn av den tynne huden og nærheten til bein, men de er et populært valg for menn og kvinner å få blekk. Dette er fordi plasseringen ligger ditt hjerte nært og bør være forbeholdt unike og meningsfulle design som kan gi et utsagn om dine tanker og følelser.

Unik sternum tatovering (2)
Unik sternum tatovering (1)

7. Unike krysstatoveringer

Cross tatoveringer er symbolske for tro, hengivenhet og kjærlighet, og er ofte merket som en måte å vise din forpliktelse til din religion og den viktige rollen den spiller i livet ditt. Korsdesign er også innsatt som minnesmerker for de som har bestått. Appellen til en krysstatovering er at den kan være enkel eller detaljert, og du kan lage en unik finish med detaljene du velger.

Unike krysstatoveringer
Unike krysstatoveringer (1)

8. Unike sommerfugltatoveringer

Sommerfugl tatoveringer er det ideelle valget for noen som går gjennom en overgangsperiode i livet. Det bevingede insektet er assosiert med skjønnhet, vekst, utholdenhet og forandring og kan gi en kraftig uttalelse. Det er også en av de vakreste og mest delikate designene for en tatovering og kan enkelt tilpasses, inkludert med farger og markeringer du velger for sommerfuglen.

Unike sommerfugltatoveringer (1)
Unike sommerfugltatoveringer

9. Unike bestevenn-tatoveringer

Beste venn tatoveringer er en utmerket måte å hedre båndet du deler med din BFF. Dette er personen som har vært der for deg gjennom gode og dårlige tider, og du anser dem som familie. Det er mange måter å lage et unikt design på som gjenspeiler hvordan dere føler for hverandre, og å velge det perfekte stykket kan være en flott opplevelse.

Unike bestevenn-tatoveringer
Unike bestevenn-tatoveringer (1)

10. Unike tatoveringer med halve ermer

Tatoveringer med halve ermer er tiltalende fordi de lar deg bli kreativ med kroppskunsten din ved å dekke en stor del av armen. De kan starte ved albuen og ende ved håndleddet eller starte på toppen av armen og ende ved albuen. Dette gir deg mer allsidighet og er også lettere å dekke med klær enn et fullermet design.

Unike tatoveringer med halve ermer
Unike tatoveringer med halve ermer (1)

11. Unike lårtatoveringer

Lårtatoveringer forbli en av de mest populære stedene å få blekket fordi de anses som lavt på tatoveringssmerteskalaen. Dette er på grunn av tykk hud, fett og muskler i området som gir demping. I tillegg er låret en diskret plassering for blekket ditt og kan enkelt dekkes til. Det er også nok plass til å la deg være kreativ og finne et unikt design.

Unike lårtatoveringer (1)
Unike lårtatoveringer

12. Unik løvetatovering

Løve tatoveringer er et tiltalende valg fordi dyret er vakkert, men også symbolsk. Den store katten er assosiert med styrke, besluttsomhet, mot og tapperhet. Mens en løvinne er et symbol på morskap, uavhengighet og skjønnhet. Du kan kombinere flere bilder for å gjøre designet ditt mer unikt og eksperimentere med stilen du har valgt. For eksempel en geometrisk løve eller inkorporering av et mandalamønster i tatoveringen din.

Unik løvetatovering (1)
Unik løvetatovering

13. Unike akvarelltatoveringer

Det er mange stiler å velge mellom når du får tatoveringen din, men den akvarell tatovering teknikken er tiltalende fordi den er dristig og lys. Den strålende blandingen av farger uten tykke konturer gir et levende stykke som krever oppmerksomhet. Designet ditt kan være av hva som helst, men bilder av natur og dyr ser best ut med effekten.

Unike akvarelltatoveringer
Unike akvarelltatoveringer (1)

14. Unike håndtatoveringer

Håndtatoveringer er opprørske og favoriseres på grunn av deres synlighet. Dette er en plassering hvor du enkelt kan vise frem en unik og meningsfull tatovering og den kan si mye om din personlighet. Håndtatoveringer er smertefulle på grunn av områdets følsomhet, i tillegg til den tynne huden og nærheten til bein. De vil også falme raskere enn andre plasseringer.

Unike håndtatoveringer
Unike håndtatoveringer (1)

15. Unik Phoenix Tattoo

Phoenix tatoveringer er et populært valg for kroppskunst på grunn av den rike symbolikken knyttet til ildfuglen. Det representerer livssykluser, gjenfødelse, vekst og kraft. Det er det perfekte valget for noen som har overvunnet en utfordrende tid i livet eller de som starter på nytt. Designet ditt og din tolkning av hva føniksen representerer vil gjøre den til en unik tatovering.

Unik Phoenix Tattoo (1)
Unik Phoenix Tattoo (2)

16. Unike ryggtatoveringer

Tatoveringer på ryggen er tiltalende på grunn av den kreative friheten du får takket være den store plasseringen. Dette er det ideelle stedet for et unikt og detaljert design, selv om små tatoveringer også kan blekes på baksiden. Den tykke huden, muskelen og fettet i området vil også gi demping og redusere generelt ubehag. Men jo nærmere du blekk mot ryggraden og hoftebeinene, jo mer smerte vil du oppleve.

Unike ryggtatoveringer (1)
Unike ryggtatoveringer (2)

17. Unik semikolon tatovering

EN semikolon tatovering er mye mer enn et skilletegn og har kraftig symbolikk knyttet til seg. Semikolonet representerer mental helse og selvmordsbevissthet og er en måte for brukeren å formidle at historien deres ikke er over og at de vil fortsette å kjempe. Du kan tilpasse dette designet ved å legge til noe som er relevant for deg, inkludert andre symboler eller navn.

Unik semikolon tatovering (1)
Unik semikolon tatovering

18. Unike søstertatoveringer

Båndet mellom søstre er ofte ubrytelig. Dette er personen som har vært din lekekamerat fra barndommen og din fortrolige, og du vil elske dem uansett. Hvis du har et nært bånd med søsteren din, kan du hedre dette med en unik søster tatovering som feirer forholdet ditt. Designet kan inneholde hennes navn eller fødselsdato og kan ha andre relevante bilder, for eksempel din favoritt tegneseriefigur eller dyr.

Unike søstertatoveringer (1)
Unike søstertatoveringer

19. Unike fugletatoveringer

Fugle tatoveringer representere frihet og uavhengighet. Det er forskjellige fugler å velge mellom, hver med sin unike symbolikk. For eksempel er uglen assosiert med magi og mystikk, mens ravnen blir sett på som et tegn på død og ugagn. Tenk på betydningen knyttet til den valgte fuglen din og finn en unik måte å innlemme den i designet.

Unike fugletatoveringer
Unike fugletatoveringer (1)

20. Unike skalletatoveringer

Hodeskalletatoveringer er et universelt anerkjent symbol på døden og blir ofte sett på som et tegn på uflaks eller ondskap. Å få blekket med en hodeskalledesign kan være en advarsel til de som vil skade deg, eller det kan være en måte å vise at du ikke er redd for døden. Det er mange tolkninger av hva hodeskallen betyr, og bildene du kombinerer med den vil endre den generelle betydningen, slik at du kan lage en unik tatovering.

Unike skalletatoveringer (1)
Unike skalletatoveringer

21. Unike ribbetatoveringer

Ribbe tatoveringer regnes blant de mest smertefulle stedene å få blekk på. Derfor er dette en plassering som bør forbeholdes unike og spesielle design som du ikke vil angre på i årene som kommer. Det du velger kan oppsummere tankene og følelsene dine. Det kan hedre noen du elsker, eller inspirere deg til å leve ditt beste liv.

Unike ribbetatoveringer (1)
Unike ribbetatoveringer

22. Unik Spine Tattoo

Ryggraden tatoveringer kan trekke oppmerksomhet til en av de mest flatterende delene av menneskekroppen. De er diskrete og lett å skjule, slik at du kan vise frem designet når du vil, på dine premisser. Det er ikke vanskelig å se appellen til tatoveringer i ryggraden; denne avgjørelsen bør imidlertid ikke tas lett på, siden det å bli blekket her er utrolig smertefullt.

Unike ryggtatoveringer (1)
Unike ryggtatoveringer

23. Unike datetatoveringer

Datotatoveringer er et av de enkleste, men kraftigste valgene for kroppskunst. Dette er fordi den valgte datoen har en unik symbolikk for brukeren og er farget for å hedre et minne eller en spesiell begivenhet. Det kan være bryllupsdatoen, fødselsdatoen eller dagen noen gikk. Datoer kan også settes på trykk for å minnes en betydelig periode i livet ditt, for eksempel dagen du startet et nytt kapittel og forlot negativitet i fortiden.

Unike datetatoveringer
Unike datetatoveringer (1)

24. Unik Yin Yang-tatovering

Yin-yang-symbolet vil gi en kraftig uttalelse om dualitet, balanse og harmoni. De to motsatte, men komplementære symbolene kan representere mange ting, inkludert maskuline og feminine, gode og onde, og lys og mørke. Symbolikken du knytter til den vil variere avhengig av din tolkning av yin-yang og hvordan du designer tatoveringen din. For eksempel velger noen å representere den som to koi-fisk, mens andre inkorporerer mønstre i symbolene sine.

Unik Yin Yang-tatovering
Unik Yin Yang-tatovering (1)

25. Unike mor og datter tatoveringer

Båndet mellom en mor og hennes barn er ubrytelig. Dette er noen du vil elske og støtte gjennom gode og dårlige tider. Ikke alle har et sterkt bånd til moren sin, men hvis du har det, så a mor og datter tatovering er en fantastisk måte å hedre forholdet ditt på. Du kan inkludere detaljer som er relevante for deg, lage en kreativ og unik tatovering som vil gi deg glede hver gang du ser på den.

Unike mor og datter tatoveringer (1)
Unike mor og datter tatoveringer

26. Unike skulder tatoveringer

Skulder tatoveringer er et allsidig sted. Det kan fremheve et av de mest flatterende områdene på kroppen og er ofte forbundet med styrke og kraft. Området er lett å dekke med klær og stort nok til å gi deg plass til å være kreativ med designet ditt. Skuldertatoveringer anses også som lav til moderat på tatoveringssmerteskalaen.

Unike skulder tatoveringer
Unike skuldertatoveringer (1)

27. Unike blomstertatoveringer

Blomster tatoveringer er en av de mest blekket design på grunn av deres skjønnhet og symbolikk. Blomster er assosiert med liv, vekst og skjønnhet. Men du kan endre designet for å gjøre det unikt med stilene du velger, inkludert akvarellteknikken, kombinasjonen av blomster og andre bilder, og tillegg av personlige detaljer.

Unike blomstertatoveringer (1)
Unike blomstertatoveringer

28. Unike ermettoveringer

Tatoveringer på ermer dekker hele armen og er flott for noen som vil ha et stort og detaljert stykke. De ser best ut når de er laget i samme stil og følger et spesifikt tema. Dette lar kroppskunsten din fortelle en historie, og dette er også en måte å uttrykke deg på. Ermer er den perfekte muligheten til å gjøre en uttalelse og lage en unik tatovering.

Unike ermetatoveringer (1)
Unike ermettoveringer

29. Unike leppetatoveringer

Leppetatoveringer er edgy og kule, men de er ikke for sarte sjeler. Å få blekk her kan være utrolig smertefullt og blekne raskt; designet vil typisk vare mellom ett og fem år. Noen tatovører nekter å tatovere leppene på grunn av hvor raskt de blekner. Det er heller ikke mye plass til å være kreativ, men det kan være et diskret sted for kroppskunst.

Unike leppetatoveringer (1)
Unike leppetatoveringer

30. Unik fingertatovering

Finger tatoveringer har blitt utrolig populære på grunn av deres synlighet. Dette er en plassering som krever oppmerksomhet og lar deg vise frem din unike tatovering. Du kan dekke alle fingrene med design eller velge noe mer delikat og diskret ved å farge den indre fingeren. Fingertatoveringer er kule, men de blekner raskt og det er smertefullt å få blekk.

Unik fingertatovering
Unik fingertatovering (1)

Vanlige spørsmål om unike tatoveringer

Hva er den mest uvanlige tatoveringen?

Den mest uvanlige tatoveringen vil være et design du har laget selv. Det skal ha unik symbolikk og mening for deg, og det er flere måter å oppnå dette på. Du kan tegne det selv, inkludert personlige detaljer som navn, dato eller portrettdesign, eller kombinere flere bilder for å legge til den generelle betydningen.

Hvordan komme opp med en unik tatovering?

Når du bestemmer deg for en unik tatovering, vil du tenke utenfor boksen og skape noe som ingen andre vil ha. Du kan kombinere flere bilder slik at stykket ditt forteller en historie. Ta med personlige opplysninger som er relevante for deg, inkludert navn, datoer og sitater. Du kan også be noen spesiell om å tegne designet for deg eller komme opp med et kreativt symbol.

Teachs.ru
50 slående piltatoveringsdesign i 2021

50 slående piltatoveringsdesign i 2021Tatoveringer For Kvinner

Pil og bue er et kraftig våpen som ble brukt av indianerne til å jakte, kjempe og beskytte. Det blir ofte sett på som et symbol på styrke og motstandskraft, og det er derfor det har inspirert et br...

Les mer
40 beste leggtatoveringer for kvinner

40 beste leggtatoveringer for kvinnerTatoveringer For Kvinner

Hvis du leter etter et utmerket sted for kroppskunsten din, er beinet det! Appellen til leggtatoveringer er deres allsidighet, og de kan enkelt dekkes til eller vises frem. Området er stort og kan ...

Les mer
70 vakre tatoveringsdesign med kirsebærblomster

70 vakre tatoveringsdesign med kirsebærblomsterTatoveringer For Kvinner

Noen tatoveringer er vakre; andre er symbolske og gir en kraftig uttalelse om dine tanker og følelser. Og så er det kirsebærblomst-tatoveringen som gjør begge deler. Denne vakre rosa blomsten er de...

Les mer
instagram stories viewer