8 hårfarger som får deg til å se yngre ut

instagram viewer

Den blush-lignende rosa gullhårfargen forbedrer hudens naturlige glød, og bidrar til et forynget og friskt utseende. Og det ser enda mer utsøkt ut på en kort hårklipp med mørke røtter!

En kort bob med karamellbalayage er en velprøvd måte å feie år av ansiktet på. Fargen varmer opp huden din, og du kan dra nytte av hakekontur som får ansiktet til å se mer tonet ut.

Blandingen av myke lysebrune og blonde nyanser gir dybde og rikdom til håret, og skaper en illusjon av tykkelse og sunnhet. Høydepunktene med ansiktsinnramming lyser opp ansiktet ditt.

Darks røtter er her ikke bare for å lette blondt hår vedlikehold for naturlige brunetter. Hvis du dekker gråtonene dine, vil skyggerøtter skape en ungdommelig stil full av dybde og dimensjon.

Ask-, platina- og hveteblonde nyanser gir deg et ungdommelig utseende, samtidig som det blander grått effektivt. Med pisket smell, hakkete lag og strandaktige bølger handler dette utseendet om letthet og femininitet.

En perletone er et utmerket valg hvis du ønsker å tilføre varme til dine hvite låser samtidig som du holder stilen lite vedlikehold. Hold håret langt og legg til noen løse bølger for å feire din evige ungdom.

click fraud protection

Teachs.ru
24 kuleste midtre del, stumpe bobler å prøve ASAP

24 kuleste midtre del, stumpe bobler å prøve ASAPMiscellanea

En midtdel butt cut bo er en kort til middels hårklipp, delt i midten for å ramme inn ansiktet. Den smigrer de fleste ansiktsformer, skaper balanse ved å fremheve eller skjule visse trekk.Annah Pet...

Les mer
15 mest trendy hårklipp og farger for våren 2022

15 mest trendy hårklipp og farger for våren 2022Miscellanea

Pixie Mullet med Micro BangsInstagram @leahbillingsbyhairHvis du vil ha en feminin, men edgy vårfrisyre, prøv en nissemulte med mikro smell. Det er et dristig utseende som garantert vil slå opp.Lan...

Les mer
Lindsey Voight – De rette frisyrene

Lindsey Voight – De rette frisyreneMiscellanea

ForfatterLindsey har vært stylist i Wisconsin i åtte år! Etter at hun ble uteksaminert fra Waukesha County Technical College, visste Lindsey at hun ønsket å jobbe med Reflen-farge og satte ut for å...

Les mer
instagram stories viewer