15 spektakulære Halloween-frisyrer du enkelt kan gjenskape

instagram viewer

Vakre, skinnende krøller er alltid et godt valg, men for en skummel Halloween-vri anbefaler vi at du prøver å krølle håret med extensions i forskjellige farger for å få dette unike utseendet.

Få en midlertidig hårfarge i de lyseste nyanser og gå for det! Fet og kreativ, denne lyse Halloween-looken er enkel å lage på kort hår og i siste liten.

En boblehestehale med løse fletter ser interessant ut alene, men for å gjøre denne frisyren egnet for en Halloween-fest, bør du vurdere å innlemme disse kule skjelettelementene.

For årets skumle sesongutseende kan du prøve krydret gresskar latte-høydepunkter og hårtilbehør i Halloween-stil som disse søte, men skumle små knivene.

Imponer Maleficent selv med denne Halloween-frisyren, og viser frem hennes ikoniske horn. Pakk håret rundt disse hornene for å oppnå et mørkt og fortryllende utseende.

Når du trenger en elegant Halloween-frisyre, kan en flette eller to være den perfekte løsningen. For et snev av festlighet bør du vurdere å pynte håret med dekorative rekvisitter som disse sølvnålene.

Forbedre stilen din med livlige fargetoner og en flette eller vri på kronen på hodet. I tillegg kan du sikre frisyren din med en hårnål med Halloween-tema for et mer festlig utseende.

Omfavn ånden av Halloween med denne kreative updo-en med gyldne lenker og dekorasjoner som ligner hoggtenner. Kompletter stilen med full smell og lange, ansiktsrammende låser.

For en Halloween-inspirert vri, velg boblehestehaler og hårbånd i Halloween-tema farger. Fremhev utseendet med skumle hårtilbehør som disse truende svarte edderkoppene.

For å lage denne utrolig slående Halloween-frisyren, kan du farge håret med en midlertidig hårfarge for å oppnå en superkontrasteffekt, forsterket med en bølget hårtekstur.

Extensions er perfekte for å dyrke Halloween-stemning for å glatte krøller. Fullfør looken med hekseaktig hårtilbehør, som klips eller hårspenner, for å gjøre denne fortryllende frisyren mer iøynefallende.

Teachs.ru
Lizet Rodriguez – De rette frisyrene

Lizet Rodriguez – De rette frisyreneMiscellanea

ForfatterLizet er Los Angeles-basert farge/blond-spesialist. Hennes spesialitet er å skape dimensjonskontrast ved den fornyede kunsten med tilpasset hårfarging som hun omtaler som hårkontur. I oppv...

Les mer
25 utrolige korte shag-hårklipp Eldre kvinner får i 2023

25 utrolige korte shag-hårklipp Eldre kvinner får i 2023Miscellanea

Korte shag-hårklipp blir stadig mer populære blant kvinner i alle aldre. Likevel, for eldre kvinner, kan det være en utmerket måte å oppdatere utseendet mens de omfavner deres naturlige tekstur. Ra...

Les mer
15 søteste hakelengde lagdelte bobler for en frisk, kort look

15 søteste hakelengde lagdelte bobler for en frisk, kort lookMiscellanea

En hakelang lagdelt bob er en voluminøs hårklipp full av raffinement og stil. Tråder kuttes i forskjellige lengder for å danne flatterende former og passer de fleste kvinner.Selv om kort hår krever...

Les mer
instagram stories viewer