28 Fantastiske ideer for utforming av mandelformede negler

instagram viewer
Almond Shaped Nail Design Ideas

Mandelen er en av de mest populære spikerformene i øyeblikket, og det er lett å se hvorfor. Formen, som ligner mutteren med samme navn, er elegant, sofistikert og helt stilig. Som sådan er det ikke rart hvorfor flere og flere kvinner velger silhuetten for fingrene. Så hvis du har valgt en mandelform for neglene dine, er det på tide å vise den frem, og vi har designene for jobben. Fra lyse og dristige mønstre til elegante og minimalistiske nyanser, vil disse nail art -ideene bringe mote til fingerspissene.

Innholdforestilling
1. Korte mandelformede negler
2. Hvite mandelformede negler
3. Svarte mandelformede negler
4. Mandelformede akrylnagler
5. Søte mandelformede negler
6. Naken mandelformede negler
7. Lange mandelformede negler
8. 3D mandelformede negler
9. Mandelformede aksentspiker
10. Babyblå mandelformede negler
11. Mandelformede negler med Chevron -design
12. Elegante mandelformede negler
13. Mandelformede negler med sølvstriper
14. Svart og gull mandelformede negler
15. Love Heart Almond Shaped Nails
click fraud protection
16. Mandelformede negler i marmor
17. Grønne mandelformede negler
18. Franske mandelformede negler
19. Gull og rosa mandelformede negler
20. Negativ plass Mandelformede negler
21. Pastell mandelformede negler
22. Stripete mandelformede negler
23. Hvite akryl mandelformede negler
24. Tribal mandelformede negler
25. Bryllup mandelformede negler
26. XO mandelformede negler
27. Vakre mandelformede negler
28. Mandelformede negler til påske
Hvordan få mandelformede negler

1. Korte mandelformede negler

Mens mandelformen vanligvis er sett på lange lengder, kan den også fungere for korte negler. Så hvis du har klør som slutter like utenfor fingertuppene, må du prøve denne flotte stilen.

Korte mandelformede negler

2. Hvite mandelformede negler

Hvit lakk kan bidra til å fremheve mandelformen for et glamorøst og sofistikert utseende. Bare vær sikker på å velge en matt finish og et minimalistisk design som dette for et moderne inntrykk av dette klassiske utseendet.

Hvite mandelformede negler

3. Svarte mandelformede negler

På samme måte som hvitt, kan svart polish også se vakkert ut på mandelformede negler. Den mørke fargen gir klørne et edgy utseende, enten de er slitt i glans eller matt.

Svarte mandelformede negler

4. Mandelformede akrylnagler

Hvis du liker utseendet på lange og sterke mandelspiker, men du har problemer med å vokse dem selv, akryl negler er et godt alternativ å vurdere. De vil også gi deg en utmerket base hvor du kan prøve nydelige nye negledesign.

Mandelformede akryl negler

5. Søte mandelformede negler

Denne søte mandelformede negldesignen har et Minnie Mouse -tema takket være sine prikker og en sløyfe. Selv om det ser flott ut i rødt, kan du prøve det i din favorittfarge for en personlig vri.

Søte mandelformede negler

6. Naken mandelformede negler

For den minimalistiske damen er en nakenlakk et perfekt tilbehør til mandelspiker. Sofistikert og subtil, utseendet er ideelt for både jobb og helg.

Naken mandelformede negler

7. Lange mandelformede negler

En mandelform er et utmerket alternativ for alle med lange negler. Ikke bare er den nydelig og damemessig, men den forlenger også utseendet på fingre.

Lange mandelformede negler

8. 3D mandelformede negler

Vil du gjøre dine mandelformede negler litt mer iøynefallende? Hvorfor ikke legge til et unikt og spennende 3D -element med pigger, krystaller eller rhinestones?

3D mandelformede negler

9. Mandelformede aksentspiker

Du trenger ikke å være en profesjonell negleartist for å oppnå en imponerende, moderne design på mandel neglene. En enkel aksentspiker eller to vil raskt gi de malte klettene et morsomt og fasjonabelt løft.

Mandelformede aksentspiker

10. Babyblå mandelformede negler

Noen ganger er det bare å sveipe med polering i en nydelig farge alt du trenger for å få neglene til å se fabelaktige ut. Prøv en babyblå nyanse i vår eller sommer for et friskt og stilig utseende.

Babyblå mandelformede negler

11. Mandelformede negler med Chevron -design

For en trendy design, bør du vurdere å bruke tape for å lage dette elegante chevron-utseendet på mandel neglene. Det er ikke bare seriøst stilig, det er også enkelt å oppnå og kan lages med hvilken som helst farge.

Mandelformede negler med Chevron -design

12. Elegante mandelformede negler

Hvis du kombinerer dine sofistikerte mandel negler med en elegant lakk, vil du garantert skape et utrolig utseende. Prøv nyanser av grått, brunt, beige og naken for en look som er subtil, men fantastisk.

Elegante mandelformede negler

13. Mandelformede negler med sølvstriper

Fede sølvstriper tar øyeblikkelig dine mandel negler inn i fremtiden. Rock utseendet i helgen eller når du har et spesielt arrangement, og nyt et snev av bling på fingertuppene.

Mandelformede negler med sølvstripe

14. Svart og gull mandelformede negler

Gikk du ut for kvelden? Sveip en matt svart lakk på mandel neglene før du gir dem en luksuriøs finish med et par striper i glitrende gull.

Svart og gull mandelformede negler

15. Love Heart Almond Shaped Nails

Takket være deres avsmalnende form, er mandelpiker den perfekte basen for et nydelig hjertedesign. Den søte, smarte og morsomme stilen er perfekt for Valentinsdag eller enhver anledning når du føler kjærligheten.

Love Heart Almond Shaped Nails

16. Mandelformede negler i marmor

Ikke alle fasjonable negldesign krever dristige farger. Denne praktfulle marmorstilen er laget med hvit og grå polsk, og den ser fantastisk ut.

Mandelformede negler i marmor

17. Grønne mandelformede negler

La dine mandelformede negler bli inspirert av avokado denne sesongen. Den mørkegrønne fargen er et perfekt alternativ til tradisjonelle vintertoner som rød og lilla.

Grønne mandelformede negler

18. Franske mandelformede negler

Den franske manikyren er en klassiker og ser utmerket ut på mandelformede negler. For en moderne oppdatering, gjør de hvite tipsene litt lengre enn vanlig for å skape en mer dramatisk kontrast.

Franske mandelformede negler

19. Gull og rosa mandelformede negler

Gull og rosa kan skape seriøst stilige negler, spesielt i kombinasjon med den elegante silhuetten av en mandelform. Enten du velger å bruke gullblad, glitter eller begge deler, lover resultatet å være feminint og elegant.

Gull og rosa mandelformede negler

20. Negativ plass Mandelformede negler

Disse fantastiske negative plassneglene får det til å se ut som om spissen av neglen flyter. Du kan enkelt gjenskape utseendet ved å legge en stripe med buet tape på neglen før du maler den svart. La deretter polishen tørke og fjern tapen for å avsløre den utrolige designen.

Negativ plass Mandelformede negler

21. Pastell mandelformede negler

Nydelige pastellfarger av polsk vil gi mandelneglene dine en søt sommerstil. Velg din favorittfarge for utseendet, eller prøv en annen nyanse på hver finger for en morsom vri.

Pastell mandelformet negldesign

22. Stripete mandelformede negler

Stripebånd er en enkel og stilig måte å vise frem formen på mandelneglene dine. Bruk den en spiker for en aksent eller i det hele tatt for en dristig og slående stil.

Stripete mandelformede negler

23. Hvite akryl mandelformede negler

Selv om disse hvite akrylnaglene ser stilige og elegante ut, holder en sprutende grå polering dem moderne og trendy.

Hvite akryl mandelformede negler

24. Tribal mandelformede negler

Et kult stammemønster er perfekt for alle med mandelspiker som elsker et dristig og lyst design. Selv om det kan ta litt øvelse å få det riktig, er den søte og fargerike stilen vel verdt den ekstra innsatsen.

Tribal mandelformede negler

25. Bryllup mandelformede negler

På grunn av deres sofistikerte og feminine form, gjør mandel negler det ideelle valget for bryllupsdagen. Bare legg til en stilig hvit og naken design for å få dem til å se perfekte ut for anledningen.

Bryllup mandelformede negler

26. XO mandelformede negler

Du kan enkelt bruke en neglelakkpenn for å gi mandelneglene dine et søtt og personlig design, for eksempel denne svarte ‘XO’ på en naken base.

XO mandelformede negler

27. Vakre mandelformede negler

For en vakker og elegant design, prøv å velge en fransk manikyr med en mandelform. Deretter legger du til et band med nitter eller rhinestones over en spiker for en glamorøs finish.

Vakre mandelformede negler

28. Mandelformede negler til påske

Kaniner, sløyfer og prikker gjør de perfekte nail art -ideene til påsken. Gjennom resten av året er det bare å miste kaninene for å holde denne søte designen relevant.

Mandelformede negler til påske

Hvordan få mandelformede negler

  • Vurder en mandelspikerform hvis du vil forlenge utseendet på fingrene.
  • Husk at mandelformen kan fungere for en rekke spikerlengder, inkludert de som er lange og litt korte.
  • Lag mandelformede negler hjemme ved å fylle neglens sider mot midten og avrunde spissen.
  • Prøv akrylnagler hvis du trenger hjelp til å oppnå den perfekte mandelformen og -lengden.
  • Velg feminine neglekunstdesign for å utfylle mandylneglenes utseende.
Teachs.ru
35 søte negledesign med kutrykk å prøve i 2022

35 søte negledesign med kutrykk å prøve i 2022Negler

Dyretrykk har lenge vært en favoritt i moteverdenen, men ku-trykk har blitt omtalt mindre enn klassikere som leopard- og slangetrykk; inntil nå! Dette flekkete designet tar negleverdenen med storm,...

Les mer
20 søte og enkle tånegldesign for sommeren

20 søte og enkle tånegldesign for sommerenNegler

Hvis du vil skjemme bort deg selv, hvorfor ikke ta turen til salongen for en pedikyr? Pedikyr er en fin måte å bringe oppmerksomhet til føttene dine. Selv om det ikke er like mye allsidighet med ne...

Les mer
30 fantastiske Cat Eye-negler å prøve

30 fantastiske Cat Eye-negler å prøveNegler

Cat eye-negletrenden har nyter sitt øyeblikk i rampelyset; av en god grunn er det en av de mest stilige og morsomme måtene å gi manikyren din litt glans. Teknikken oppnås ved å bruke en jernfragmen...

Les mer
instagram stories viewer