20 vakre diamantnegeldesigner du vil elske

instagram viewer
Diamant- og Rhinestone -negler

Det er så mange forskjellige alternativer å velge mellom når det gjelder neglekunst, men hvis du vil tilføre glansen til utseendet ditt, er diamanter og rhinestones fantastiske valg. De er også utrolig allsidige og egner seg godt til ulike kunstverk; Hvis du vil ha noe luksuriøst, er gullflak og detaljer flotte. Hvis du ønsker å ha dristige eller lyse negler, vil mintlakk eller lyse blå nyanser gi deg et smil. Bedazzled manikyr er kult og kan være utrolig flatterende. I tillegg er det også en enkel måte å oppnå et stilig og moteriktig utseende. Ingenting hindrer deg i å eksperimentere med forskjellige vinkler, farger og teknikker for å finne noe som gjenspeiler din stil. Hvis du er på vei til en spesiell anledning, eller vil ha dine drømmebryllupspiker, fortsett å lese for å bli inspirert.

Innholdforestilling
1. Diamantspiker med gulldetaljer
2. Blue Hearts and Rhinestones Design
3. Leken Diamond Nails
4. Rhinestones og sommerfugler
5. Matt rosa negler med rhinestones
6. Diamanter over alt
7. Diamant neglering
click fraud protection
8. Minidiamanter med stjerner
9. Elegante diamant negler
10. Naturlige negler med diamanter
11. Mint negler med rhinestones
12. Fransk manikyr med rhinestones
13. Ombre negler med diamanter
14. Fjelltoppspiker med rhinestones
15. Bryllups negler med diamanter
16. Gullflak og diamanter
17. Diamant polka prikker
18. Blomster og diamanter
19. Store Rhinestone negler
20. Svarte matte negler med rhinestones
Vanlige spørsmål
Hvordan påfører du diamantspiker?
Hvordan fester du diamanter til gel negler?
Hvordan får du juveler til å holde deg på neglene?
Hvor lenge varer diamanter på negler?
Kan jeg bruke neglelim til rhinestones?
Hvordan påfører du diamanter på akrylspiker?

1. Diamantspiker med gulldetaljer

Diamantspiker med gulldetaljer ser sofistikerte og luksuriøse ut. Fargekombinasjonen er enkel, men slående, og de er enkle å bære, og egner seg godt til forskjellige anledninger. Hvis du velger å legge diamanter til en spiker, betyr det at du ikke trenger å bekymre deg for at neglene dine blir klemt på ting, og dette utseendet er også mye mer subtil. Det er en fantastisk måte å trekke oppmerksomheten til spesielt hendene og en finger. Mange kvinner velger å vise frem ringfingeren og fremheve forlovelses- eller gifteringer.

Diamantspiker med gulldetaljer

2. Blue Hearts and Rhinestones Design

Blå er en farge som fremkaller ro og ro. Det er en drømmende nyanse som er lett å ha på og passer til alle hudtoner. Det er forskjellige nyanser av blått å velge mellom; du kan velge din favoritt eller kombinere flere, avhengig av hvor dramatisk du vil at neglelisten din skal være. For et morsomt og iøynefallende utseende er de blå hjerter og strassdesign fantastisk. Det er en pen kombinasjon som er super feminin og luksuriøs. Hjerter er også symbolske, og er et universelt anerkjent symbol på kjærlighet og lidenskap. Kanskje du vil minne deg selv på de tingene du er glad i med neglelakk? Eller kanskje du liker hvordan det ser ut. Uansett er dette et fantastisk alternativ for å få hendene dine oppmerksomheten de fortjener og få et smil til ansiktet ditt.

Blue Hearts And Rhinestones Design Diamond Nails Nailsflex

3. Leken Diamond Nails

Din neglekunst er en forlengelse av din personlighet. Det er en måte å uttrykke deg selv og ha det gøy, og lekne diamantspiker viser verden at du er en kvinne som ikke tar livet for alvorlig. Hvis du vil ha kunstverk som er fet og lyst, er dette et fantastisk alternativ. Du kan leke med lakker i forskjellige farger og blande og matche dine favorittstrass og diamanter. Hver spiker kan være forskjellig, noe som er utmerket hvis du har problemer med å bestemme deg for bare ett design. Dette utseendet gir en uttalelse, og selv om det ikke er det mest praktiske alternativet og ikke kan brukes i bedriftens omgivelser, er det perfekt for en sommerferie.

Leken Diamond Nails Lipstick Fiend

4. Rhinestones og sommerfugler

Strass og sommerfugler er nail art -utseendet som får deg til å drømme om en ferie. Det er noe så sommerlig med denne kombinasjonen, og den er slående, lys og morsom. Du kan gjøre hver spiker den samme, med bittesmå sommerfuglspiker klistremerker og rhinestones, eller du kan lage noe annet. Dette avhenger av hvor dramatisk du vil at utseendet ditt skal være. Sommerfugler er ikke bare vakre; de er også symbolske og representerer endring og frihet. Dette er en fin måte å uttrykke tankene dine på og perfekt for en kvinne som gjennomgår en periode med transformasjon.

Rhinestones og sommerfugler negler

5. Matt rosa negler med rhinestones

Hvis du er en som vil ha en nydelig og ultrafeminin manikyr, så er matte rosa negler med strass det utseendet du har lett etter. Rosa lakk er en tidløs klassiker og passer til enhver spikerform og hudtone. Den er lett å ha på, pen og allsidig, slik at du kan legge til klistremerker og juveler for å gjøre kunstverket ditt unikt og interessant. Hvorfor velge matt lakk? Finishen varer ikke så lenge som blanke negler og er mer sannsynlig å flise. Når det er sagt, gir det tekstur til manikyren din og er veldig trendy. Når du bestemmer deg for hvilke rhinestones du vil legge til, er det en god idé å holde deg til en farge som ligner på grunnlaget. Dette gir et mer strømlinjeformet utseende. Hold det enkelt med bare to eller tre juveler.

Matt rosa negler med strass diamant negler Cassmariebeauty

6. Diamanter over alt

Du kommer sannsynligvis ikke til å ha dette utseendet på kontoret, men du bør prøve det for en spesiell anledning. Dette kunstverket handler om å komme med en uttalelse, og det er veldig high-fashion. Det er ikke den mest praktiske neglekunst, og du kan være bekymret for at det klemmer seg på klær, men få utseende er like morsomme og slående. Diamanter er også symbolske, så hvis du er en kvinne som ønsker å kommentere neglene med neglene, så er dette utseendet for deg. Perlen representerer styrke, renhet og lojalitet og er ofte forbundet med rikdom, luksus og de finere tingene i livet.

Diamanter overalt Diamond Nails Nail Unistella

7. Diamant neglering

Å legge juveler til neglene gir et veldig feminint og luksuriøst utseende. Det er noe så morsomt med dette alternativet, og du kan lage forskjellige mønstre for dristige eller enkle og elegante utseende. Diamantnegleringen faller et sted mellom disse to kategoriene, da den er lett å bære og slående. Tanken er å fokusere oppmerksomheten på en enkelt negl ved å bære en faux diamantklips over neglen din. For resten av manikyren din, ton den ned med en klar eller naken polering og legg til noen små perler eller diamanter på en eller to andre negler. Resultatet er noe som er nødt til å få hendene dine lagt merke til, men du trenger ikke å bekymre deg for at det er for over-the-top.

Diamond Nail Ring Diamond Nails Unistella smykker

8. Minidiamanter med stjerner

Det er få neglekunstkombinasjoner som er så vakre som minidiamantene med stjerner ser ut. Smykket i juvelene øker det generelle utseendet, og får det til å se ut som om stjernene glimter på neglene dine og minner om nattehimmelen. Du kan velge å gjøre stjernene til en enkelt farge for et mer nedtonet utseende. Eller, hvis du er en kvinne som elsker farge, velg flere av dine favorittlakker og mal stjerner i forskjellige farger på hver negl. Stjerner representerer retning, håp og veiledning, så i tillegg til å være fantastisk, er kunstverket ditt også symbolsk. Drøm stort, og la personligheten din skinne gjennom denne nydelige manikyren.

Mini Diamonds With Stars Diamond Nails Unistella Thehangedit

9. Elegante diamant negler

Ordtaket 'diamanter er en jentes beste venn' er sant, og derfor er faux diamond nail art et så populært valg. Hvis du vil ha et elegant utseende som er pent uten å være for i ansiktet ditt, så er dette det. Det er en vri på en fransk spiss manikyr, men i stedet for at lakken er på toppen av neglene, velger du små diamanter. For å gjøre utseendet enda mer interessant, kan du legge til en andre linje nederst på neglen. Mal neglene med et klart eller naken grunnlag for å holde det enkelt og trekke oppmerksomheten til de små edelstenene.

Elegant Diamond Nails Thehangedit

10. Naturlige negler med diamanter

Fancy lakkering og svært detaljerte kunstverk er flotte hvis du har tid til å gjøre dem, men mange av disse utseende er ikke alltid passende for kontoret eller mer formelle arrangementer. Men juvelert neglelakk er ingenting om ikke allsidig, og naturlige negler med diamanter er en av de enkleste å bruke manikyr du finner. Dette utseendet er subtilt, men nydelig, enkelt å lage, og egner seg godt til forskjellige anledninger. Det fungerer også med spiker av flere lengder og former. Legg til et klart grunnlag og velg deretter en enkelt diamant for hver negl. Disse kan ha forskjellige størrelser, og du kan eksperimentere med plasseringen; forskjellige vinkler gir et mer visuelt interessant utseende.

Naturlige negler med diamanter Aliciatnails

11. Mint negler med rhinestones

Å legge rhinestones til neglene dine er alltid en god beslutning fordi de gir en veldig iøynefallende manikyr. Det flotte med perler er at de er allsidige, og det er så mange forskjellige utseende å prøve, inkludert mynte negler med rhinestones. Fargen er en favoritt for 2021 og er frisk og kul. Det er en beroligende fargetone og passer til alle hudtoner. Lek gjerne med plassering av rhinestones, enten på spissen av neglene, basen eller midten, og kompletter dem med mintgrønne linjer.

Mint negler med rhinestones Diamond Nails Vanityprojects

12. Fransk manikyr med rhinestones

Hvis du er en kvinne som liker å kombinere klassikerne med noe elegant og morsomt, så Fransk manikyr med rhinestones er noe for deg. Det er et utmerket valg for et bryllup hvis du føler at de tradisjonelle alternativene er for enkle for deg. De hvite tipsene definerer fransk manikyr, og de oser av raffinement, men en mer moderne tilnærming ville være å eksperimentere med forskjellige juveler. Lek med plasseringen, enten i midten av neglen eller på basen, og finn det som fungerer for deg. Hvis du vil ha et virkelig dramatisk utseende, så ha på rhinestones, eller velg færre og mindre for en mer dempet tilnærming.

Fransk manikyr med rhinestones diamant negler

13. Ombre negler med diamanter

Ombre negler har lenge vært en favoritt for nail art fordi det er en av de enkleste måtene å skape et fasjonabelt og morsomt utseende. Hvorfor velge en enkelt nyanse når du kan kombinere dem? Denne teknikken handler om å blande to nyanser; vanligvis, det ene lyset og det andre mørkt, for å skape en gradienteffekt. Det blir ikke mye bedre enn dette, bortsett fra hvis du legger faux diamanter til neglene. Få neglene til å glitre og vær forberedt på å få mye oppmerksomhet takket være denne kreative neglekunsten, som er perfekt for den stilbevisste kvinnen.

Ombre negler med diamanter

14. Fjelltoppspiker med rhinestones

Rhinestones er en flott måte å tilføre glans til manikyren din, og de er allsidige; de kan kombineres med forskjellige farger og forskjellig neglekunst. I tillegg kan du legge dem til negler i alle lengder og fasonger. Når det er sagt, er noen mer dramatiske enn andre, og fjelltoppspiker med rhinestones er et blikk som krever oppmerksomhet. Stilen har en bred base, myke kanter og avrundede tips og tjener navnet fordi de ser ut som fjelltopper. Det er et populært valg blant fashionistas og kjendiser, som Lady Gaga, og på grunn av lengden kan du eksperimentere med mange nail art -ideer. Slipp løs din kreative ånd ved å legge til juveler i forskjellige former og vinkler. Du kan også bruke lakken din til å male mønstre eller holde det enkelt ved å velge å bare gjøre tipsene dine.

Fjelltoppspikere med diamanter fra Rhinestones

15. Bryllups negler med diamanter

Bryllupet ditt er vanligvis en tid for å holde fast i tradisjonen, og mange bruder velger enkel og klassisk neglekunst. Derimot, bryllup negler med diamanter er fremdeles elegante, men gir bare en liten gnist til utseendet ditt. Hendene dine får mye oppmerksomhet på den store dagen. Tross alt vil du ta på deg den viktigste ringen i livet ditt, så det er fornuftig å ha en manikyr som du kan være stolt av. Hvis du vil ha noe annet, men ikke over-the-top, er dette utseendet for deg. Bare velg små diamanter og legg dem ved foten av en eller to negler. Du kan velge å markere ringfingeren, eller kanskje du foretrekker langfingeren eller tommelen. Valget er helt opp til deg, men resultatet er nydelig.

Bryllups negler med diamanter

16. Gullflak og diamanter

Gull er en farge som får deg til å tenke på kongelige og rikdom, og det er en grunn til at det er en favoritt for neglekunst. Det er så mange forskjellige måter du kan innlemme denne rike fargen på din manikyr, men et av de beste og mest populære alternativene er med gullflak og diamanter. Bruken av små diamanter gir glans til manikyren din og gir den en elegant følelse, mens gullflak er stilige og allsidige. De kan brukes hvor som helst du vil; du kan bestemme deg for gullspiker design plassering du føler fungerer best. For en ekstra dristig tilnærming, ha på deg favorittklumpene i gull og trekk oppmerksomheten til hendene dine.

Gullflak og diamanter Diamantspiker

17. Diamant polka prikker

Polka dots er et allsidig og tidløst mønster, og de kan lages med forskjellige neglelakk, wraps, eller, for et veldig glitrende utseende, med faux diamanter. Denne manikyren er en moderne variant av en klassiker og er lett å ha på og elegant. For å fokusere på diamantene, velg et enkelt grunnlag. En drømmende rosa, myk krem ​​eller et klart belegg er et godt alternativ. Det er ingen regler for hva du kan og ikke kan gjøre. Du kan bli kreativ med plasseringen av prikkene. Å velge diamanter i samme størrelse er utmerket for et strømlinjeformet utseende, men hvis du vil ha et mer mote-fremover-alternativ, kan du blande og matche størrelsene.

Diamond Polka Dots Diamond Nails

18. Blomster og diamanter

Hvis du vil ha et enkelt, men slående utseende, er kombinasjonen blomst og diamanter akkurat det du har lett etter. Blomstrer er et symbol på skjønnhet og vekst og kan gi et kraftig utsagn. Bortsett fra betydningen forbundet med blomster, er de også et pent og populært valg for neglekunst på grunn av deres allsidighet. Selv om de kan lages i lyse nyanser, er å velge en blek, kremaktig base med en hvit blomst et enkelt, men elegant alternativ for en mer avslappet tilnærming. Dette er et attraktivt valg for et bryllup eller en spesiell begivenhet.

Blomster Og Diamanter Diamantspiker

19. Store Rhinestone negler

Store rhinestone negler er en flott måte å komme med en uttalelse. De er store, i ansiktet og vanskelig å gå glipp av, men det er poenget. Dette er neppe de mest praktiske neglene, og du vil være begrenset til hvor du kan bruke dem. Når det er sagt, er de fantastiske for spesielle anledninger når du kan vise frem din personlighet. Du kan velge mellom forskjellige farger og former; hjerter, sirkler og rektangler er gode alternativer. Lek med plassering, lim dem i forskjellige vinkler og kombiner flere rhinestones for kunstverk du liker. Det er verdt å merke seg at det er bedre hvis du har lange negler, ettersom kortere alternativer ville være restriktive, og det kan se overveldende ut.

Store Rhinestone Nails Diamond Nails

20. Svarte matte negler med rhinestones

Svart matt neglelakk er utrolig stilig, og du har sikkert sett favorittkjendisene dine eller motemogulene som har på seg det. Fargen er forbundet med forførelse, raffinement, rikdom og mystikk, og finishen er veldig moteriktig, spesielt når den kombineres med sølvstrass på grunn av kontrasten. Strass har også en glitrende og blendende effekt. Du kan velge forskjellige størrelser og former for å lage ønsket mønster og bestemme spikeren du ønsker å markere. For egennegler velger mange mellom- eller ringfingeren.

Svarte matte negler med rhinestones diamant negler

Vanlige spørsmål

Hvordan påfører du diamantspiker?

Diamantspiker påføres et nytt lag med neglelakk. Du må plukke dem opp med en pinsett og legge til neglelim i bunnen av den. Deretter legger du juvelen på neglen og trykker den lett ned slik at den sitter fast. Lakken du velger til grunnlaget, avhenger av ønsket resultat; dette kan være klart eller farget polert. Du kan gjenta denne prosessen for å oppnå det utseendet du vil ha, enten det er en stor diamant i midten av neglen eller flere langs foten av neglen.

Hvordan fester du diamanter til gel negler?

Det flotte med diamanter og rhinestones er at de er utrolig allsidige, og du kan bruke dem på vanlige lakk- eller gel negler. Med gel negler må du huske å sørge for at foundation gel er herdet slik at du kan få steinene på plass. Du vil deretter kurere dem med LED -lampen din når du har laget ønsket utseende og forsegle den med en toppstrøk.

Hvordan får du juveler til å holde deg på neglene?

For å få juveler til å feste seg på neglene, må du legge en liten mengde neglelim på bunnen av hver av dem. Vær forsiktig når du legger til limet som du ikke legger på for mye, da dette kommer ut av sidene når du trykker ned perlen og ødelegger grunnlaget. Du kan også påføre lim på neglen i stedet for juvelen. Du vil påføre steinene på rene, polerte negler. Du kan bruke et tynt lag neglelakk over steinene for å sikre dem. Hvis dette er et stort 3D -utseende, er dette siste trinnet unødvendig.

Hvor lenge varer diamanter på negler?

Å legge juveler til neglene bør vare i minst to uker. Hvordan du bryr deg om manikyren din vil imidlertid påvirke denne tiden, og hvis du gjør mange kontaktaktiviteter, kan de falle av tidligere. Hvor dramatisk og stort kunstverket ditt kan også påvirke tiden, ettersom større brikker lett kan bli fanget av ting og kan rive av.

Kan jeg bruke neglelim til rhinestones?

Flere forskjellige hurtigtørkende limtyper kan brukes til påføring av strass. Du kan enten legge til edelstenene med limet på neglene først eller legge det direkte til edelstenene.

Hvordan påfører du diamanter på akrylspiker?

For å påføre diamanter på akrylnagler, legg et lag med gel til neglen, og bruk deretter en pinsett eller spikerverktøy for å plassere edelstenene i ønsket mønster. Du vil deretter kurere dem under UV -lampen. Etter herding, påfør et toppstrøk for å sikre at de sitter på plass. Det flotte med spikerjuveler er at de kan lages på forskjellige negler, inkludert kunstige.

Teachs.ru
Hvordan gjøre manikyr hjemme som en ekspert

Hvordan gjøre manikyr hjemme som en ekspertNegler

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære merDet er på tide å ta manikyren i egne hender, og det har aldri vært e...

Les mer
20 søte og enkle tånegldesigner for sommeren

20 søte og enkle tånegldesigner for sommerenNegler

Når mangoene modnes og sola sprer seg, vet du at det er på tide å legge fra deg støvlene og få sommersparkene på. Selv om det varme været kan be deg om å skryte av tærne, betyr det også at du bør p...

Les mer
Hvordan fjerne gel negler hjemme

Hvordan fjerne gel negler hjemmeNegler

Gel negler er flotte fordi de varer lenger og er vanskelige å sponne. Det er imidlertid de samme egenskapene som gjør gel negler en smerte å fjerne. Selv om det alltid er det beste svaret å gå til ...

Les mer
instagram stories viewer