20 søte sommernegldesigner for 2020

instagram viewer
Søte sommernegldesigner

Selv om en iøynefallende manikyr er en god idé hele året, er det noe med sommeren som får deg til å føle deg mer eventyrlystne. Enten det omfavner ultralette farger, friske nye teksturer, stilige former eller vågale design, er det på tide å riste opp det. Fortsett å lese for å oppdage morsomme måter å oppdatere signaturstilen din, så vel som denne sesongens mest trendy sommernegldesignideer for å ta manikyren din til neste nivå.

I SLEKT:15 hotteste sommerfarger for å prøve i 2021

Innholdforestilling
1. Rainbow Nails
2. Fersken aprikos negler
3. Kistspiker
4. Runde negler
5. Firkantede negler
6. Mandel negler
7. Mountain Peak Nails
8. Akryl negler
9. Gel negler
10. Grafiske negler
11. Neon negler
12. Søte sommer negler
13. Glitter negler
14. Morsomt negldesign
15. Pastell negler
16. Fargeblokkerende negler
17. French Tip Nails
18. Blomster negler
19. Sommer tå negler
20. Blandede negledesigner
Vanlige spørsmål
Hva er den mest populære neglestilen?
Hvilken spikerform er i for 2021?
Hvordan velger jeg negleformen min?

1. Rainbow Nails

Dette er sesongen for å bli like lys, varm og tropisk som været! Lag en fruktig cocktail av pastellfarger - tenk rosa, mynte, syrin, gul og babyblå. Når sommeren kommer, går reglene ut av vinduet, og det er på tide å vise frem kreativiteten din i manikyrform. I tillegg er det ingen hansker å gjemme seg bak - slik at neglene dine kan få all den oppmerksomheten de fortjener!

SHOP: Rainbow Nails

Rainbow Nails

2. Fersken aprikos negler

Mens sommeren gir mange muligheter til å eksperimentere med neglene dine, er en av de største trendene et enkelt utseende. Ferskenfulle aprikostoner er en sommerstift hvert år, og det er lett å se hvorfor. Denne fargen er universelt smigrende på alle hudtoner. Det passer også godt med et helt spekter av andre farger, fra marineblå til rosa og hvitt. Det er feminint og diskret mens det fremdeles er lekent, og det ser nydelig ut sammen med gull- og rosegullsmykker-en annen massiv trend for sommeren.

SHOP: Peachy Apricot Nails


Fersken aprikos negler

3. Kistspiker

De form for kistspiker, også kjent som ballerina-stil, er det det høres ut som: lang akryl med en avsmalnet, firkantet kant som ser ut som en kiste eller ballettsko. Denne spikerformen har mye holdning og gir deg også god plass til å leke med farge, design og dekorasjon. Du kan ta dem til neste nivå med holografisk foliering, ombré farging, perler og juveler eller neglelakk. Dette er neglene du får hvis du vil komme med en uttalelse - så det er ikke et sjokk at kistspiker er en favoritt blant Instagram -stjerner og påvirkere.

SHOP: Coffin Nails


Kistspiker

4. Runde negler

For en mer diskret stemning, er den klassiske runde formen også på trend for sommeren. Denne elegante og enkle spikerformen er en catwalk -favoritt, og er veldig allsidig. Runde negler kan tiltrekke seg oppmerksomhet når den er malt med fet eller pastellfarge; alternativt kan de være høyden på raffinement når de er parret med en naken polsk. Naturlige og lite vedlikeholdende, runde negler er et godt valg hvis stilen din er klassisk elegant eller litt androgyn.

SHOP: Round Nails

Runde negler

5. Firkantede negler

Firkantede negler er et godt valg hvis du har naturlig smale og flate neglesenger; de får fingertuppene til å se bredere ut. De regnes også som den sunneste neglformen for de fleste, da det er mindre risiko for at neglene flasser, fanger eller knekker. Hvis du velger lang akryl, er også firkantede ender en populær stil. Dette er fordi den firkantede spissen får neglen til å se bredere ut, og balansere lengden på neglene. Eksperimenter med lyse naturlige toner og pastellfarger, de er et trendy valg i sommer.

SHOP: Square Nails

Firkantede negler

6. Mandel negler

Lang og konisk til et elegant punkt, mandel negler er en sexy og glamorøs form. De får navnet sitt fra formen på mandelmutteren. En universelt smigrende stil, mandel negler gjør fingre, og neglesenger ser slankere ut og holder talonene ganske sterke. Fordi denne spikerformen krever litt lengde å lage, noen velge akryl for å få mandel -looken. Bland pastell ombre med blokkfargene, for den lekne og morsomme sommerstilen.

SHOP: Almond Nails

Mandel negler

7. Mountain Peak Nails

En av de mindre kjente spikerformene, fjelltopper, har blitt en stor trend de siste årene. Spiker holdes til middels lengde og avsmalner til et lite, fint punkt. Formen på fjelltoppen følger et lignende mønster som stilettspiker, men det krever ikke at neglene er like lange. Som et resultat er det mulig å få denne formen med naturlige negler hvis din er sunn og ikke utsatt for brudd.

SHOP: Mountain Peak Nails

Mountain Peak Nails

8. Akryl negler

Akryl er den raskeste måten å få de lange neglene du alltid har drømt om. De er også en enkel måte å endre formen på neglene på, og de krever ikke herding av en lampe geler. Den ekstra lengden og trendige formene du kan få fra akryl er perfekte for sommeren. Du må gå til salongen regelmessig for fyll og erstatninger. Dette kan være mer vanlig om sommeren, ettersom å være utendørs og svømme kan øke risikoen for å løfte eller ødelegge akrylmaterialet.

SHOP: Akryl negler


Akryl negler

9. Gel negler

En gel manikyr er en enkel måte å få neglens farge og design til å vare. Gel negler er også mykere og mer fleksible enn akryl, så de har et mer naturlig utseende. Hvis du vil forlenge neglene, men ikke vil vedlikeholde akryl, er gel et valg for deg. Ved å holde seg til det naturlige temaet eller den lyse fargepaletten, ser gel negler for sommeren vakre ut sammen med alle dine favoritt antrekk fra den varme sesongen. Rist opp med forskjellige utførelser som matt og glans, og legg til søte detaljer som smilefjes eller striper. Hvis du blir lei av din gel farge, kan du enkelt fjerne det hjemme. Men for det beste resultatet, gå til en profesjonell for en fersk manikyr.

SHOP: Gel negler

Gel negler

10. Grafiske negler

For et flott utseende i sommer, gå for grafiske negler. For å vise frem dette kunstneriske utseendet, enten vokse ut neglene eller velge akryl i rund, mandel, stilett eller firkantet form. La deretter kreativiteten skinne med kontrastfarger, overflater, tekst og teksturer. Sitater, logoer, meldinger og organiske former er en stor trend for øyeblikket, hvorfor ikke prøve dem i sommer?

SHOP: Graphic Art Nails

Grafiske negler

11. Neon negler

Når det gjelder neon -trenden, handler det om å velge fargen som passer for hudtonen din. Ultralette, sure nyanser som limegrønn, elektrisk blå og gul dukker opp mot dypere hud-faktisk vil alle neon passe deg hvis du har en veldig mørk hudfarge. I mellomtiden, hvis du er på den mer rettferdige siden, må du holde deg til rosa og lilla manikyr for å få mest mulig ut av denne livlige trenden.

SHOP: Neon Nails

Neon negler

12. Søte sommer negler

Hva er mer attraktivt enn blomster manikyr? Denne super søte negletrenden er en sommerklassiker. Det er pent, leken og litt retro. For et nytt inntrykk av trenden, kombiner pastellfarger med blomster på funksjonelle negler. Dette utseendet er veldig Instagram-verdig, du vil se det overalt denne sesongen.

SHOP: Søte sommernegler

Søte sommer negler

13. Glitter negler

Det mest enkle designet for å riste utseendet til sommeren er glitterelementet. For det mest vedlikeholdsfrie-og tidsbesparende-alternativet, påfør glitterlakk over hele nakenfargen. Du kan også lage unike kunstverk med glitterpolering. I sommer kan du inkludere gull eller flerfarget glitter i negldesignen din for en morsom oppfatning av denne trenden. Det er et diskotek for hendene dine. Hvis du kutter på plast, velger du en lakk med biologisk nedbrytbare glitterpartikler.

SHOP: Glitter Nails

Glitter negler

14. Morsomt negldesign

Legg til en leken touch til din manikyr med lyse farger og uvanlige design. Popfarger som oransje, blått og rosa er en umiddelbar stemningsbooster. Nøkkelen er å utfylle tonene mens du skaper en iøynefallende kontrast. Det er også en mulighet til å prøve forskjellige design overalt eller bare på en enkelt spiker. Eksperimenter med farger og former for et morsomt og friskt sommerlook.

SHOP: Fun Nail Design

Morsomt negldesign

15. Pastell negler

Når sommeren er i luften, kommer pastellpolitikken ut! Fra mintgrønt til smørgult, rosa og periwinkleblått, det er en nydelig nyanse som passer for alle. Disse lyse, men dempede fargetonene minner deg om friske blomster og iskrem. Mal en annen pastellfarge på hver finger, eller velg din favoritt og gå helt ut. En annen stor trend er å lage en fransk spissdesign med en rekke pasteller, på en nøytral base som naken eller hvit.

SHOP: Pastell negler

Pastell negler sommer

16. Fargeblokkerende negler

For alle de glamorøse sommernattene ute, hvorfor ikke prøve denne elegante fargen på fargeblokk -trenden? Popfarger gir et leken preg, mens naturlige toner tar dette designet i en elegant retning. Chevron -tips skaper en pileffekt og trekker øyet ned, slik at både neglesengene og fingrene dine ser lengre ut. Denne typen design fungerer også med andre fargekombinasjoner.

SHOP: Fargeblokkerende negler

Fargeblokkerende negler

17. French Tip Nails

Den klassiske designen med fransk spiss kombinerer en naken base med en hvit kant, vanligvis på firkantede eller firkantede ovale negler. Dette utseendet ble først populært i "70 tallet og hadde en stor vekkelse i "90 -tallet og tidlig på 2000 -tallet. Den har en retro appell. For en trendy sommervridning, bytt ut den hvite spissen med fargen du ønsker. Blå passer godt sammen med den opprinnelige naken grunnlakken.

SHOP: French Tip Nails

Koboltblå franske spissnegler

18. Blomster negler

Hvem liker ikke blomsterdesign? Dette ultra-feminine utseendet er perfekt for sommeren da tusenfrydene står i full blomst. For å få blomstene til å skille seg ut, bruk en nøytral baselakk i en lys nyanse som om du maler på lerret. Hvis du ikke har tid-eller ekspertise-til å male blomsterdesign på hånden på hver spiker, kan du bruke dekaler eller sjablonger. Alternativt kan du lage en spiker med blomster på ringfingeren.

SHOP: Floral Nails

Blomster negler

19. Sommer tå negler

Du kan slippe unna med å forsømme din tånegler om vinteren, men når det varme været treffer, er det på tide å gi føttene en godbit! Sommeren er den viktigste tiden for å få en perfekt pedikyr fordi tærne dine vil bli vist i sandaler, hæler og på stranden. Tilpass pedikyren din til manikyren din, enten når det gjelder farge, design eller finish.

SHOP: Summer Toe Nails

Sommer tå negler

20. Blandede negledesigner

Ikke bare bør fargevalget ditt bli mer kreativt om sommeren, men sesongen er den perfekte muligheten til å vise frem forskjellige design også. Du kan blande det opp ved å ha flere forskjellige typer på samme hånd. For et flatterende utseende, velg den samme grunnleggende fargepaletten som solnedganger og velg forskjellige utførelser som ombré blandet med glitter. Geometriske former ser også flotte ut når de står i kontrast med prikker på en spiker. Den eneste grensen er fantasien din.

SHOP: Mixed Nail Designs

Sommer negledesign

Vanlige spørsmål

Hva er den mest populære neglestilen?

De mest populære neglestilene er kiste/ballerina negler, runde, firkantede, ovale, mandel, squoval og stiletto.

Hvilken spikerform er i for 2021?

De beste spikerformene som trender i 2021 er mandel og kiste/ballerina. Disse spikerformene er populære blant kjendiser som Kylie Jenner og Khloe Kardashian.

Hvordan velger jeg negleformen min?

Ta hensyn til fingerformen, spikerbredden og neglelengden for å finne din ideelle negleform. Hvis du holder neglene korte, velger du mellom firkantede og runde former. Hvis du har mellomstore eller lange negler, vil ovale, mandel- og kistformer passe deg best.

Teachs.ru
23 morsomme lange negledesigner å kopiere

23 morsomme lange negledesigner å kopiereNegler

Hvis du vil ha negler som er super feminine og gir en uttalelse, bør du vurdere å omfavne de lange formene. Oval, mandel, kiste og leppestift er bare noen få populære alternativer som hjelper til m...

Les mer
20 stilige negletrender for å prøve denne sesongen

20 stilige negletrender for å prøve denne sesongenNegler

En frisk manikyr er en perfekt måte å legge til litt ekstra i antrekket ditt. Selv om vi alltid vil elske balletttøflerrosa eller en klassisk rød, hvorfor ikke prøve noe litt mer eventyrlig for din...

Les mer
25 søte regnbue negler for å lyse opp dagen din

25 søte regnbue negler for å lyse opp dagen dinNegler

Hvis du leter etter en morsom måte å legge til litt farge i livet ditt, så er det på tide å omfavne regnbue neglelakk. Det er en av de heteste trendene, og det er en god grunn til at det gjør negle...

Les mer
instagram stories viewer