23 morsomme lange negledesigner å kopiere

instagram viewer
Lange negler Manikyrideer som er trendy og elegante

Hvis du vil ha negler som er super feminine og gir en uttalelse, bør du vurdere å omfavne de lange formene. Oval, mandel, kiste og leppestift er bare noen få populære alternativer som hjelper til med å forlenge fingrene. De er også usedvanlig allsidige når det gjelder design og polering fordi lengden lar deg leke litt og ha det gøy. Enten du vil ha et subtilt utseende, som kan oppnås med drømmende pastelllakker, eller noe litt mer vågalt som sære lange kistespiker eller fluorescerende flammemerker, er det forskjellige alternativer som passer for enhver personlighet og stil. Manikyren din er en flott måte å vise frem tingene du liker, så ikke vær redd for å prøve levende farger eller bli leken. Hvis du trenger inspirasjon til ditt neste trendy utseende, så fortsett å lese for å finne ut mer!

Innholdforestilling
1. Bringebær Ombre Long Almond Nails
2. Lang kiste Logomania negler
3. Lange mandelspiker med Boob Art
4. Lang kiste pastell negler
5. Line Art Oval Long Monochrome Nails
6. Mickey Mouse Long Ballerina Nails
click fraud protection
7. Røde franske lange mandel negler
8. Tattoo Inspired Long Lipstick Nails
9. Lange pastellfargede ovale negler
10. Lange firkantede negler med kirsebærkunst
11. Lang avrundede negler med Fluro brannflammer
12. Lang misforståtte mandel negler
13. Line Art Long Almond Nails
14. Lange kistspiker med gullstjernekonstellasjonsklistremerker
15. Lange ovale negler med Butterfly Art
16. Klassiske hvite lange mandel negler
17. Monokrom mønster lange mandel negler
18. Lange kistspiker med kuplett
19. Pastellfarger avrundede negler
20. Quirky Long Coffin Nails
21. Rainbow Inspired Oval Long Nails
22. Kiste Love Long Heart Nails
23. Kiste sjakkbrett inspirerte negler
Vanlige spørsmål
Hva symboliserer lange negler?
Er det ille å ha lange negler?
Hva sier lange negler om deg?
Er lange negler i stil i 2021?
Hvilken neglform holder lengst?

1. Bringebær Ombre Long Almond Nails

Vil du ha en problemfri, men likevel elegant manikyr? Deretter bringebæret ombre negler vil appellere til deg! Du har sannsynligvis sett ombre -design før fordi de er veldig trendy. For å oppnå utseendet trenger du to forskjellige farger: en lysere nyanse og den mørkere, som deretter blandes fagmessig inn i hverandre. Den rike fargen er ikke så mørk at den har en vampy følelse og ikke for lys til at du trenger en bøtte med selvtillit for å trekke av. Dette gjør den til den ultimate, enkle å bruke fargetonen å prøve i år.

Bringebær Ombre mandel negler

2. Lang kiste Logomania negler

Hvis du liker merker og deres logoer, er logomani -negler en flott måte å fortelle verden om din motekunnskap. Det er mange måter å tolke dette utseendet på; du kan velge varierende lyse farger eller holde det enkelt med et elegant svart og gull -alternativ. Den mørke grunnfrakken lar symbolene komme til liv og gir enda mer uttalelse. Hvis du vil ha noe annerledes, kan du til og med jobbe med neglteknikeren for å gjenskape din egen bedrifts logo, som også vil bli en morsom markedsføringsmulighet.

Lang kiste Logomania negler

3. Lange mandelspiker med Boob Art

Boob nail art er en fantastisk måte å feire kvinnelig makt på! Som navnet antyder, er dette design som har bryster og brystvorter i forskjellige former og størrelser. Dette kan også være en anerkjennelse av hvordan hver persons kropp er unik og vakker. Mandel negler er en pen og allsidig neglform. De egner seg godt til de fleste design, men akkurat denne vil få deg til å feire din kvinnelighet! For å gjøre utseendet enda mer interessant, kan du male hver spiker i en nyanse av rosa eller rødt. Kombinasjonen er interessant, morsom og et utmerket alternativ for de som vil ha noe annerledes.

Lange mandelspiker med Boob Art

4. Lang kiste pastell negler

Kistspiker er dramatiske, og de vil binde oppmerksomheten til hendene dine. Ikke bare kan de forlenge fingrene dine, takket være den imponerende lengden, men de er også allsidige når det gjelder neglekunst. Hvis du vil ha et enkelt, men magisk utseende, bør du vurdere å male neglene i forskjellige pastellfarger. Noen av de mest populære inkluderer mintgrønn, myk gul, babyblå og godteri rosa. Du kan også bli kreativ ved å legge til forskjellige andre detaljer, for eksempel pigger eller interessante aksenter.

Lang kiste pastell negler

5. Line Art Oval Long Monochrome Nails

En av de beste tingene med monokromatiske negler er deres allsidighet. De har en tendens til å låne seg godt til forskjellige innstillinger og kan brukes med flere klesfarger og mønstre. Line art er ikke altfor komplisert å lage, og den abstrakte tilnærmingen fanger oppmerksomhet og trekker øyet til fingrene. Hvis du vil at neglene skal være fokus for utseendet ditt, kan du bruke lyse nyanser med dem, for eksempel et rødt eller rosa antrekk. Alternativt kan du velge et skarpt skreddersydd hvitt eller svart plagg for dramatisk effekt.

Line Art Oval monokrome negler

6. Mickey Mouse Long Ballerina Nails

Det er en god sjanse for at Mikke Mus -bilder tar deg tilbake til barndommen din, og å velge neglelakk inspirert av Disney -karakteren kan minne deg om gode gamle minner. Hvilken bedre måte å få et smil til ansiktet ditt?! Dette alternativet er morsomt, og det er flere måter å prøve det på. Du kan velge bare en silhuett eller et detaljert bilde av karakteren, og deretter velge en spiker for å være fokus for et mer subtil utseende eller for de mer vågale, kan du dekorere hver negl.

Mickey Mouse Long Ballerina Nails

7. Røde franske lange mandel negler

Mandel negler er blant de mest populære former for kvinner fordi de er lange og elegante, men samtidig også naturlige. Skjemaet lar deg også eksperimentere med forskjellige farger og design. I stedet for den klassiske franske manikyren, som bruker hvitt på spissene, kan du gjenskape dette utseendet med en brennende fargetone, som er et interessant og dristig alternativ. Rødt er en farge som krever oppmerksomhet og krever mye selvtillit for å trekke av. Det er også en nyanse som får oss til å føle oss modige og mektige og ofte er et symbol på lidenskap eller romantikk. Er det et mer trendy eller elegant alternativ der ute? Vi tror ikke!

Røde franske lange mandel negler

8. Tattoo Inspired Long Lipstick Nails

Kroppskunst er en flott måte å vise frem symboler og design som er meningsfulle for deg. Det er en form for kunstnerisk uttrykk og en forlengelse av personligheten din, og din neglekunst gjør det samme. Hvis du vil ha dristige klør som er meningsfulle og gir en uttalelse, så er lange leppestift negler med tatoveringsinspirerte design akkurat det du trenger. Din kreativitet er din eneste begrensning med dette alternativet, så ikke vær redd for å prøve noe vågalt eller lyst. Drager, flammer, slanger og en kombinasjon av livlige farger gir et strålende utseende som utvilsomt vil trekke oppmerksomheten til hendene dine.

Tattoo Inspired Long Lipstick Nails

9. Lange pastellfargede ovale negler

Pastell negler er alltid en god idé! De myke, drømmende nyansene er utrolig feminine, og de passer til omtrent alt. Akvarellteknikken gir noe annerledes og blåser nytt liv i våre favorittpolerte nyanser ved å kombinere flere farger på en spiker. Effekten ser ut som om den er malt på et lerret, fagmessig blandet for å skape et iøynefallende, men enkelt design, samtidig.

Pastell akvarell ovale negler

10. Lange firkantede negler med kirsebærkunst

Leter du etter en søt og munter akryl negledesign? Da trenger du ikke lete lenger enn kirsebærkunst! Frukten representerer ofte femininitet og renhet. Den har blitt brukt i moteprint og tilbehør i flere tiår, så det er ikke overraskende at den også har slått seg inn i negledesign. Det er mange måter å prøve dette utseendet på; Enten du vil bruke klistremerker eller klistremerker, er valget ditt. Behold en dempet palett med rosa og røde nyanser for et mer klassisk utseende. Uansett hvordan du velger å tolke dette designet, er det en ekstremt søt og lys måte å gi klærne en makeover på.

Lange firkantede negler med kirsebærart

11. Lang avrundede negler med Fluro brannflammer

Få spikerdesign krever oppmerksomhet på samme måte som fluorescerende brannmerker. Pigmentene i disse fargene gjør dem lysere og dristigere, og derfor mye moro. Å velge nail art med flammer er visuelt interessant; Det er også symbolsk, og representerer ofte lidenskap og varme. Hvis du husker det, er manikyren din ikke bare vågal, men også en utmerket måte å bringe litt positivitet inn i livet ditt.

Lang avrundede negler med Fluro brannflammer

12. Lang misforståtte mandel negler

Formen på mandel negler lar deg leke med forskjellige design, og hvis du ikke kan velge en, er det ikke noe problem fordi kunst som ikke stemmer overens er supertrendy. Det er ingen harde regler for hva du bør og ikke bør gjøre når du lager ditt utseende; ikke vær redd for å eksperimentere og være eventyrlysten. For å oppnå et mer sammenhengende utseende, anbefales det å holde det enkelt når det gjelder design og bare fokusere på noen få nyanser eller grunnleggende mønstre som chevrons, strekbilder eller dyreprint.

Lang misforståtte mandel negler

13. Line Art Long Almond Nails

Strektegn refererer til tegnestilen som skaper et bilde med forskjellige og distinkte linjer, for eksempel rette eller svingete. Det fine med denne tilnærmingen er at den er uanstrengt, men visuelt interessant, takket være de forskjellige dimensjonene som er skapt. Det er så mange forskjellige alternativer og måter å tolke dette kunstverket på. Når det er sagt, er det best å fokusere på tegningen for å oppnå dette bestemte utseendet. Derfor bør du velge et nakent grunnlag for å la designet komme til liv.

Line Art Almond Nails

14. Lange kistspiker med gullstjernekonstellasjonsklistremerker

Kistspiker er ultrafeminin og en form elsket av modeller og kjendiser. De kan være vanskeligere å vedlikeholde, og du må være forsiktig så du ikke ødelegger dem, men resultatet er dramatisk og vakkert. Formen lar deg eksperimentere med forskjellige design, og gullstjernekonstellasjonsklistremerker er noen av våre favoritter. Fargen er så luksuriøs, spesielt når den er kombinert med en lys eller naken grunnstrøk. Samtidig er kunstverket perfekt for folk som liker å tenke på universets mysterium eller ønsker symboler som ofte er knyttet til liv, flaks og beskyttelse. Så hvis du liker søt og meningsfull neglelakk, er dette utseendet for deg.

Kistspiker med gullstjernekonstellasjonsklistremerker

15. Lange ovale negler med Butterfly Art

Den ovale negleformen kan forlenge neglenes lengde og bredde, noe som gjør det til et utrolig flatterende alternativ. Det er også litt mer praktisk og allsidig enn andre dramatiske valg som kiste eller ballerina taloner. Når det gjelder å velge det perfekte kunstverket for hendene dine, bør du vurdere et vakkert sommerfugldesign. Insektet er også knyttet til transformasjon og skjønnhet, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for en kvinne som gjennomgår en endringsperiode eller noen som vil at neglene skal være lyse og muntre.

Lange ovale negler med Butterfly Art

16. Klassiske hvite lange mandel negler

Hvitt neglelakk er et pent og tidløst valg som ser bra ut på alle spiker former og er spesielt iøynefallende på mørkere hudtoner eller med brunfarge. Den er den perfekte fargen fordi den passer til alt og kan brukes i en rekke forskjellige innstillinger, enten du er på et cocktailparty eller på en date på stranden. Det er også et utseende som lett kan lages hjemme fordi du ikke trenger fancy spikerverktøy, klistremerker eller en stabil hånd for presisjon. Så hvis du leter etter en moderne, men sofistikert lakk, er dette fargen for deg.

Klassiske hvite mandel negler

17. Monokrom mønster lange mandel negler

De mandel spiker form har slanke sider som avsmalner oppover og har en litt avrundet spiss. Det er en god idé å trekke oppmerksomheten til disse tipsene, og du kan gjøre dette med et monokromatisk mønster. Utseendet er minimalistisk, men likevel sofistikert, og er et fantastisk alternativ for noen som ønsker å ha det gøy med neglelakk uten at det er for åpenbart. Det bølgede mønsteret kan også forlenge fingrene, noe som selvfølgelig er en annen bonus ved dette kunstverket.

Monokrom mønster mandel negler

18. Lange kistspiker med kuplett

Dyreprint er et populært alternativ for plagg, så hvorfor ikke ha dem på neglene? Spesielt kuplett gir et interessant, men enkelt utseende. Den klassiske svart -hvite kombinasjonen er en realistisk tolkning, og den ser slående ut kistespiker. Når det er sagt, hvis du vil leke med farger og forskjellige nyanser, for eksempel naken og brun, ikke vær redd for å prøve dette. Du kan også gjøre talongene dine mer glitrende ved å legge til små diamanter eller glitteraksenter for et utseende som skiller seg ut.

Lange kistspiker med kuplett

19. Pastellfarger avrundede negler

Pastell neglelakk er ikke noe nytt og har vært blant de mest populære valgene for kvinner. Grunnen er enkel: de er vakre og drømmende, pluss at de er super bærbare. For å gjøre utseendet ditt mer interessant, kan du prøve å male hver negl med en annen nyanse, og skape et leken, men elegant utseende. Det er mange spikerformer å velge mellom, men avrundede negler, som er rette på sidene og kurver på spissen, er flotte fordi de har en tendens til å være mindre utsatt for brudd enn andre spissere alternativer.

Pastellfarger avrundede negler

20. Quirky Long Coffin Nails

Hvis du har en leken personlighet og vil ha negler som er dristige, lyse og alt annet enn tradisjonelle, så sære kistespiker er valget for deg. De er kanskje ikke de mest praktiske; tross alt, det er en ekstremt lang form med en firkantet spiss i stedet for en spiss, men de er utrolig fasjonable og foretrekkes av kjendiser. Kunstverket er kanskje ikke egnet for hver dag, men det er en fantastisk måte å komme med et utsagn og vise personlighetens morsomme side. Disse klærne vil utvilsomt bli fokuset for utseendet ditt, så prøv å dempe ned resten av antrekket ditt for å virkelig la dem dukke opp. Eller ikke gjør det, og omfavne levende farger, ville mønstre og skinnende sminke for et umistelig, men superkult utseende.

Quirky Long Coffin Nails

21. Rainbow Inspired Oval Long Nails

Hvis du vil legge til litt farge på livet ditt og hendene dine, så fortsetter regnbueinspirerte manikyr ovale negler er en fin måte å gjøre det på. Det flerfargede utseendet krysser neglen i en avrundet form, omtrent som buen til en faktisk regnbue. Det er også verdt å merke seg at symbolet ofte er knyttet til lykke, fred og vennskap. Du kan blande og matche fargene ved å velge varme nyanser som røde, gule, oransje eller kjøligere toner, som lilla og blå. Vi kan alle være enige om at dette er en relativt enkel design å prøve ut, men en spesielt effektiv som definitivt vil gi deg glede.

Rainbow Inspired Oval Long Nails

22. Kiste Love Long Heart Nails

I forkant av Valentinsdag kan du forvente å se hjerteinspirerte negler overalt, men godteri og kjærlighetssymboler kommer til å være trendy året rundt. Hvis du vil la den spesielle personen i livet ditt vite hvor mye de betyr for deg med neglene dine, eller vil ha en lys og morsom manikyr, så vil dette designet appellere til deg. Bli kreativ ved å velge forskjellige røde og rosa nyanser og male hver negl i en annen abstrakt form. Fargene vil trekke oppmerksomheten til hendene dine, så sørg for at de ser bra ut ved å unngå avskåret polsk og ujevne neglebånd.

Kiste Love Heart Nails

23. Kiste sjakkbrett inspirerte negler

Hvis du er en fan av sjakk, vil du elske disse brettspillinspirerte klorene. Kistspiker kom med en uttalelse på egen hånd, men å pryde dem med svart -hvite sjekker er en annen sikker måte å få hendene dine lagt merke til. Den monokromatiske fargekombinasjonen er slående og kan lages med en polsk penn eller klistremerker. Det er også et utseende som vil utfylle et stort utvalg av plagg, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at neglene dine skal kollidere med resten av antrekket ditt.

Kiste sjakkbrett inspirerte negler

Vanlige spørsmål

Hva symboliserer lange negler?

Lange negler har en glamorøs og sofistikert følelse. De har evnen til å forlenge fingrene, og de trekker oppmerksomheten til hendene dine. Sørg alltid for å ha dem rene og godt ivaretatt. Lengden lar deg også bli kreativ med manikyren din; du kan velge lyse eller dristige farger og interessant neglelakk for å skape et morsomt eller feminint utseende. Lange kløfter krever mer vedlikehold og har en tendens til å koste mer enn de oppstyrsfrie korte alternativene, så de kan også symbolisere hvordan en kvinne vil ta vare på seg selv og verdsetter skjønnhet.

Er det ille å ha lange negler?

Lange negler ser flotte ut, men det er noen ulemper med lengden. Til å begynne med har visse former, spesielt spesielt spisse og lange, en tendens til å være svakere. De er derfor utsatt for brudd. Det kan også være vanskeligere å gjøre daglige oppgaver, for eksempel å skrive på den bærbare datamaskinen eller trekke opp jeans, og det er ingen hemmelighet at disse neglene krever ekstra oppmerksomhet. Det må utvises forsiktighet for å sikre at undersiden holdes ren for å unngå bakterier og smuss.

Hva sier lange negler om deg?

Lange negler kan si mye om din personlige preferanse og stil, spesielt fargene og neglekunst du velger å dekorere klærne med. Noen mennesker føler at dette utseendet betyr at noen er mer vedlikeholdsrik og utseende-drevet, men det er ikke nødvendigvis ille. Det kan også være at en kvinne ønsker å se og føle seg glamorøs, og neglene er en måte å oppnå dette på.

Er lange negler i stil i 2021?

Lange negler er definitivt fortsatt i stil for 2021, selv om noen av de kortere formene også blir populære.

Hvilken neglform holder lengst?

Kortere spikerformer er vanligvis de mest holdbare og langvarige. Disse inkluderer det avrundede alternativet, som er pent, klassisk og lite vedlikehold. De er definert av de rette sidene, som kurver seg øverst, og fordi de følger fingrenes naturlige form, er de ikke utsatt for brudd.

Teachs.ru
15 luksuriøse negldesigner som trender denne sesongen

15 luksuriøse negldesigner som trender denne sesongenNegler

Å legge til luksuriøst tilbehør er en av de enkleste måtene å heve stilen på - og neglene er det ultimate tilbehøret. For den luksuriøse manikyren kan du kombinere en klassisk base som naken, svart...

Les mer
Alt du trenger å vite om SNS Nails

Alt du trenger å vite om SNS NailsNegler

Dip pulver er ulikt alt annet-det er slitesterkt, naturlig utseende og kommer i et stort utvalg av farger. På samme måte som hver manikyrstil, er det fordeler og ulemper, men generelt er det et flo...

Les mer
30 populære neglelakkdesigner for 2020

30 populære neglelakkdesigner for 2020Negler

Få fancy fingre med disse trendy negledesignene. Neste gang du skal på manikyr, og du leter etter inspirasjon, kan du sjekke ut vårt favoritt nail art -utseende. Det er alt fra subtil ombre og mode...

Les mer
instagram stories viewer