45 beste uformelle brudekjoler for bekymringsløse bruder

instagram viewer
Uformelle brudekjoler

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære mer

Bryllupsdagen din er utvilsomt en av de viktigste dagene i livet ditt. Men når det gjelder å finne den perfekte kjolen, kan det også være utrolig stressende. Heldigvis er vi her for å hjelpe. Fra romantiske bohemekjoler til kjoler med høy og lav kvalitet, vi har alt. Her er de beste uformelle brudekjolene for bekymringsløse bruder.

Innholdforestilling
Uformelle brudekjoler
Uformelle strandbrudekjoler
Uformelle brudekjoler i landet
Uformelle bohemske brudekjoler
Uformelle vintage brudekjoler
Uformelle brudekjoler til sommeren
Uformelle brudekjoler til vinteren
Uformelle brudekjoler
Sexy uformelle brudekjoler
Pluss størrelse casual brudekjoler
Uformelle brudekjoler
Hvordan bruke en uformell brudekjole
Vanlige spørsmål
Hvor kan jeg kjøpe en uformell brudekjole?
Hva er en uformell brudekjole?
Kommer uformelle brudekjoler i flere størrelser?
Hvilket sted er bra for en uformell brudekjole?
click fraud protection

Uformelle brudekjoler

Uformelle strandbrudekjoler

Når du velger en brudekjole for en strandseremoni, anbefaler vi at du velger noe enkelt og diskret. Gitt omgivelsene, bør den også være behagelig og lett å flytte inn. Med dette i bakhodet kan en blonder, sateng eller ren brudekjole være et fantastisk alternativ. Ikke bare er de romantiske, sexy og feminine, men de kan også være luftige og lette. Når det gjelder tilbehør, prøv å holde det så lavmælt som mulig.

Uformelle strandbrudekjoler

TOPPKJØP

Strandbrudekjole 1
Strandbrudekjole 2

Strandbrudekjole 4
Strandbrudekjole 3

Uformelle brudekjoler i landet

Et bryllup på landet er perfekt for den avslappede bruden, og er ikke bare lavmælt, men også utrolig vakkert og rimelig. For denne typen bryllup vil et nydelig design i vintage blonder være perfekt. Se etter detaljer som elegante volanger for å virkelig spikre landets utseende. Avslutt ensemblet med en blomsterkrone og enkle, klassiske smykker.

Uformelle brudekjoler i landet

TOPPKJØP

Country brudekjole 3
Country brudekjole 1

Country Wedding Dress 2
Country Wedding Dress 4

Uformelle bohemske brudekjoler

Bohemiske brudekjoler kommer i forskjellige stiler. Men det alle har til felles er en feminin estetikk med en luftig vri. Denne stilen er det perfekte valget for uformelle, uformelle utendørs seremonier. De er spesielt ideelle for bryllup som holdes om sommeren, så vel som for trendy mottak i bakgården. De kan også passe rustikke bryllup, for eksempel de som holdes i en låve eller på en gård. Heklet stoff og blonder er synonymt med den bohemske stilen, noe som gjør dem til et ideelt valg. Selvfølgelig vil ikke hvilken som helst blonderkjole passe til boho -estetikken. For å spikre utseendet, velg en lang, flytende stil.

Uformelle bohemske brudekjoler

TOPPKJØP

Bohemisk brudekjole 1
Bohemian Wedding Dress 2

Bohemisk brudekjole 3
Bohemisk brudekjole 4

Uformelle vintage brudekjoler

Skulle du ønske du kunne gå tilbake i tid? Få blast fra fortiden med en vintageinspirert brudekjole! Uansett ønsket epoke, er disse designene et flott alternativ til moderne kjoler. Vi anbefaler å velge noe prydet med perler, perler eller krystaller. Bare vær sikker på å unngå altfor over toppen. Du vil ha noe enkelt, men luksuriøst som vil utfylle stemningen i seremonien din. Tenk kjære utringninger, blonder og frills.

Uformelle vintage brudekjoler

TOPPKJØP

Vintage brudekjole 1
Vintage brudekjole

Vintage brudekjole 2
Vintage brudekjole 4

Uformelle brudekjoler til sommeren

Når det gjelder a sommerbryllup, er det en god idé å velge en kjole som er luftig og behagelig. Velg et pustende og lett stoff som silke eller chiffon for å hjelpe deg med å holde deg kjølig. For ekstra lindring fra varmen vil en stroppeløs, halterneck eller spaghetti-stropp fremstå som spesielt sexy og feminin, samtidig som overkroppen holdes kjølig. Det beste med bryllup i varmere vær er at du har så mange stiler å velge mellom!

Brudekjoler til sommeren

TOPPKJØP

Sommerbrudekjole 1
Sommerbrudekjole 2

Sommerbrudekjole 3
Sommerbrudekjole 4

Uformelle brudekjoler til vinteren

Når du skal kle deg til et kaldt, vinterlig bryllup, er det viktig å velge en kjole som passer til sesongen. Heldigvis betyr ikke det å være varm at du må ofre stil! Den mest åpenbare måten å tilføre antrekket ditt varme er ermer. Et annet alternativ for vinterbruder å legge til den lille ekstra dekning i lag. Ikke glem at yttertøy alltid er et alternativ hvis været er ekstra kaldt.

Uformelle brudekjoler til vinteren

TOPPKJØP

Vinterbrudekjole 1
Vinterbrudekjole 3

Vinterbrudekjole 2
Vinterbrudekjole

Uformelle brudekjoler med ermer

Ønsker du å legge til et elegant, damefullt preg på brudeensemblet? Hvorfor ikke prøve en brudekjole med ermer? Denne stilen er et ideelt valg for kvinner som elsker et klassisk, romantisk utseende. Spesielt tror vi at et minimalt design med blondedetaljer vil gjøre et fantastisk alternativ for din spesielle dag. Gjennom flere tiår er det en av de eneste bryllupsdagstilene som har vært tidløse!

Uformelle brudekjoler med ermer

TOPPKJØP

Brudekjole med ermer 1
Brudekjole med ermer 3

Brudekjole med ermer 4
Kjole Med Ermer

Uformelle brudekjoler

EN høy-lav brudekjole har en asymmetrisk design, som er kort foran og lang bak, og skaper en kontrast mellom høy og lav. De oppnår et nydelig, grasiøst utseende uten å gjøre det vanskelig å gå ned midtgangen. I tillegg til dette lar høy-lave kjoler deg også vise frem bena og skoene. Selv om det er et ikke-tradisjonelt valg for bruder, har brudekjoler med høye lavnivå eksistert en god stund nå. I dag er det utallige forskjellige design å velge mellom. Mens noen har en skarp kontrast i lengde mellom baksiden og forsiden, er andre mer subtile. Uansett hvilken stil du velger, vil en høy-lav brudekjole få deg til å skille deg ut på den spesielle dagen.

Uformelle brudekjoler

TOPPKJØP

Høy lav brudekjole 1
Høy lav brudekjole 2

Høy lav brudekjole 3
Høy lav brudekjole 4

Sexy uformelle brudekjoler

Vil du snu hodet på den spesielle dagen din? En sexy brudekjole er et perfekt valg for selvsikre bruder som ønsker å gjøre et varig inntrykk. For å spikre utseendet, bør du vurdere å velge en montert design som viser figuren din. Alternativt er en utskåret utringning både elegant og forlokkende, noe som gjør den til et flott alternativ til dine mer tradisjonelle kjoler. Når det gjelder materialer, gjør blonder eller silke design et spesielt romantisk valg.

Uformelle sexy brudekjoler

TOPPKJØP

Sexy brudekjole 2
Sexy brudekjole 1

Sexy brudekjole 3
Sexy brudekjole 4

Pluss størrelse casual brudekjoler

Uformelle brudekjoler er et fantastisk alternativ for pluss størrelse bruder. Med en rekke stiler og former tilgjengelig, kan de være perfekte for å markere kurver. Spesielt kan en havfruekjole virke spesielt attraktiv for damer i pluss størrelse. Denne stilen er et godt valg for bruder med en timeglassfigur, ettersom den fungerer for å fremheve hoftene. En A-line-stil kan være et annet veldig flatterende valg, spesielt hvis du er ute etter litt mer dekning.

Uformelle plussstore brudekjoler

TOPPKJØP

Pluss størrelse brudekjole 1
Pluss -størrelse brudekjole 2

Pluss størrelse brudekjole 3
Pluss størrelse brudekjole 4

 Uformelle brudekjoler

De uformell bryllupskode for gjester er den mest avslappede av dem alle, og gir deg friheten til å bruke noe du føler deg komfortabel i. For å spikre utseendet, sørg for å holde ensemblet stilig, men avslappet. Velg en sundress i et uformelt stoff eller en vanlig midi. Når det kommer til fottøy, hold ting avslappet med et par stroppsandaler.

Uformelle bryllupskjoler

TOPPKJØP

Bryllupsgjestekjole 1
Bryllupsgjestekjole 2

Bryllupsgjestekjole 3
Bryllupsgjestekjole 4

Hvordan bruke en uformell brudekjole

  • Se etter kjoler som er behagelige og enkle å ha på. Stoffer som silke og blonder er ideelle.
  • For å holde ting enkelt, prøv å unngå overdreven pynt og tilbehør.
  • Velg en kjole som passer for omgivelsene dine.
  • Når det gjelder fottøy, velg noe behagelig og lett å gå i. Strappy sandaler eller kiler er et godt valg.

Vanlige spørsmål

Hvor kan jeg kjøpe en uformell brudekjole?

Hvis du vil ha et mer avslappet preg på bryllupet ditt eller holder det på stranden eller i en låve, vil du kanskje ha et uformelt design. Du kan finne mange enkle, minimalistiske kjoler i brudebutikker, eller du kan handle online. Noen få nettsteder å huske inkluderer ASOS, Nordstrom, Reformation, BHLDN, ​​David's Bridal og Etsy.

Hva er en uformell brudekjole?

En uformell brudekjole er vanligvis definert som noe mer avslappet utseende. Kanskje det er en romantisk bohemisk kjole du vil ha eller en veldig enkel A-linje; det er mange valg å velge mellom. Den uformelle stilen tar også for seg stoffet og detaljene, og selv om det bør være av god kvalitet, er det vanligvis blottet for intrikate detaljer som perleverk og blonder.

Kommer uformelle brudekjoler i flere størrelser?

Uformelle brudekjoler kommer i et bredt spekter av tekstiler, silhuetter og størrelser. Det er noe for enhver brud, fra petite til plus-size. Når det er sagt, har ikke alle butikker og nettbutikker et godt utvalg av størrelser, så hvis du er en brud i pluss størrelse, kan du kan tjene på å gjøre deg kjent med merker som fokuserer spesielt på å lage flotte plagg i din størrelse.

Hvilket sted er bra for en uformell brudekjole?

Uformelle kjoler er flotte for mer avslappede arenaer. Dette kan være et rustikt låvebryllup, en fest i bakgården, en rettsseremoni eller en strandfeiring. Når det er sagt, er det din dag, og uansett hvor du har tenkt å holde bryllupet ditt, bør du kle deg i noe som får deg til å føle deg vakker.

Teachs.ru
20 beste stedene å kjøpe forlovelsesringer på nett

20 beste stedene å kjøpe forlovelsesringer på nettBryllup

Å velge en forlovelsesring kan være angstfremkallende. Hvilken stil ønsker partneren din? Foretrekker de et prinsessesnitt eller en glorie? Og hva med glans og farge? Klarhet? Det er alt for mye. V...

Les mer
instagram stories viewer