Den ultimate guiden til design og former i akryl negler

instagram viewer
Akryl negler design og former

Hvis du er noen som liker å bli glammet opp og se ditt beste ut med minimal innsats og vedlikehold, vil akrylnagler være din nye beste venn. Hvis du aldri har opplevd akrylspiker og har noen bekymringer, har vi svarene for deg. Akryl negler er en enkel skjønnhetsprosess som gir deg unike og iøynefallende fingertupper som alle kan se på. De er en svært populær skjønnhetstrend på grunn av deres lang levetid og mangfold av design, så du er klar akkurat i tide til høytiden. De populære go-to-akrylene er en firkantet form med enten en farge eller finurlig design. Trenger du mer overbevisende? Vi har svart på alle spørsmålene dine og gitt en rekke tips og triks for å oppnå det perfekte settet for deg.

I SLEKT:20 søte akryldesignmønstre du vil prøve

I SLEKT:13 beste akryl neglesett for nybegynnere og proffene

Innholdforestilling
Hva er akryl negler?
Akryl negleformer
Akryl negler design
Bokstaver på ovale akrylnagler
Firkantede akryl negler
Avrundede kunstneriske akrylnagler
Leppestiftform akrylnagler
Merkede nagler i akrylmandel
click fraud protection
Unike fjelltopp akryl negler
Fargerik negledesign i kiste i akryl
Mountain Peak & Coffin Acrylics
Ovale matte akrylnagler
Slik tar du av akryl negler

Hva er akryl negler?

Akryl negler er et resultat av en kombinasjon av både væske og pulver som danner et herdet stoff som går på neglene. Denne prosessen utføres vanligvis av din valgte spikertekniker, siden det er mange ferdigheter og teknikker som bare en profesjonell kan oppnå. Neglene dine blir deretter polert, formet og arkivert om nødvendig for at akrylmaterialet skal lykkes. Etter dette trinnet vil teknikeren din lage det superkule designet du er ute etter og voila - du har det perfekte settet med akrylspiker. Søknadsprosessen er ganske enkel, men kan forårsake noe ubehag på grunn av lukten eller når neglene er lagt ned.

Akryl negler trender og design

Akryl negleformer

Du kan lage det perfekte neglelooket som passer din stil med formen du ønsker. Mandel,kiste, torget, avrundede og ovale former er populære alternativer. Imidlertid er det også nye trendy stiler som "leppestift" og "fjell" negler. De beste spikerformer selvfølgelig i betrakterens øye, så benytt anledningen til å eksperimentere med stilen din og uttrykke deg selv gjennom de nydelige neglene dine.

Spikerformer

Akryl negler design

Bokstaver på ovale akrylnagler

En ny negltrend som raskt blir ganske populær, er bokstavene på oval akryl. Denne unike designen kanaliserer en spesiell individuell stil, men den kan enkelt kombineres med nesten alle antrekk. Det gir deg friheten til å skrive en melding på tvers av neglene for andre å beundre. De svart -hvite fargene skaper en dristig effekt som gjør at ditt nye sett med negler kan skille seg ut fra mengden. Du kan legge til et preg på dette utseendet ved å endre grunnfarger eller bokstavstil - valget er ditt.

Bokstaver på ovale akryl negler

Firkantede akryl negler

Hvis du er ute etter noe mer enkelt, vil den firkantede akryldesignen være perfekt for deg. Denne formen gir mulighet for allsidighet, og gir deg tilgang til nesten alle design og farger. For eksempel kan du få akrylmalingene dine malt i en farge, ha en glitterspiker eller til og med legge til noen søte symboler som yin-yang-designet. Enten det er et naturlig utseende du går etter eller noe helt utenom det vanlige, vil den firkantede formen bidra til å oppnå nettopp det. Du vil ha noen utrolig flotte negler.

Firkantede akryl negler

Avrundede kunstneriske akrylnagler

Prøv denne forskjellige akrylnageltrenden og se alle komplimentene rulle inn en etter en. Den avrundede kunstneriske negldesignen kanaliserer et sofistikert og elegant utseende, som er allsidig for nesten enhver anledning. Den enkle designen gir et naturlig utseende i tillegg til det kreative aspektet ved fristende strektegn. Slipp løs din indre artist og utforsk en stil du kanskje aldri har gjettet.

Avrundede kunstneriske akrylnagler

Leppestiftform akrylnagler

Leppestiftformen har fått sitt gjennombrudd og er nå en populær trend. Den koniske spissen skaper en unik og feilfri berøring som ligner en leppestiftkule. Du kan lage dine helt egne leppestiftinspirerte negler og male dem hvilken som helst farge du liker. Denne sære designen er verdt å prøve minst en gang i livet å oppdage din individuelle stil.

Leppestiftform akrylnagler

Merkede nagler i akrylmandel

Mandelakrylnagler er den perfekte formen for nesten alle design, og spesielt merket spikerutseende. Avanserte motemerker ser bra ut på alle deler av kroppen, noe som betyr at det er den ideelle unnskyldningen for negleteknikeren din for å gjenskape dem på fingrene. For eksempel har merker som Gucci, Louis Vuitton og Chanel en stilig logo som overraskende passer til akryldesign. Ikke vær redd for å prøve dette utseendet, da du kan legge til eller fjerne visse aspekter for å gjøre settet ditt eget.

Merkede nagler i akrylmandel

Unike fjelltopp akryl negler

Kanal din indre ville side og vis den på ditt nye sett med fjelltopp akryl negler. Denne formen er definitivt ikke en for svakhjertede. De skarpe spissene og den langstrakte basen kan være ganske skremmende, men det gir mulighet for å male noen lyse og intrikate kunstverk. Hvis du er villig til å teste ut dette akrylspikersettet, bør du gå alt ut. Utforsk hva du kan gjøre med denne spikerformen, og finn på litt ond kunst som alle kan beundre.

Unike fjelltopp akryl negler

Fargerik negledesign i kiste i akryl

Mal regnbuen på ditt ferske sett med kisteformede akrylnagler med denne superkule designen. Denne populære stilen gir god plass til å lage sære og morsomme design. Spesielt kan du male på fargerike tips eller eksotiske former. I tillegg til dette kan du også veksle fargene som brukes med dette utseendet fra fluorescerende til subtile pastellfarger. Valgene er uendelige med dette designet.

Fargerik negledesign i kiste i akryl

Mountain Peak & Coffin Acrylics

Denne spikerformen er den perfekte kombinasjonen av fjelltoppdesign og kistespiker. Hvis du er usikker og liker begge stilene, vil dette kombinerte utseendet være din nye favoritt. Spice opp ditt neste sett ved å bruke dette designet og lag noen superkule mønstre. Dette utseendet er et for den eventyrlystne typen på grunn av den merkelige blandingen av former og kanter. Du kan imidlertid gjenoppfinne dette utseendet på en rekke måter som passer din stil og dine behov. Du vet ikke om du liker det før du prøver det.

Fjelltopp og kiste akryl

Ovale matte akrylnagler

Dette matte ovale neglesettet er det beste designet å bruke hvis du er ny i akrylprosessen. Du kan holde det enkelt, søtt og pent med dette utseendet på grunn av lengden og matt finish. Lag ditt ultimate og personlige design med dette settet ved å be om hvilken som helst farge, form og strektegning du ønsker. Å velge lyse farger gir deg det perfekte sommernegleutseendet. Tvert imot vil mørkere farger være mer egnet for kaldere måneder. Med noen av disse alternativene kan du være sikker på at denne negldesignen vil se feilfri ut.

Ovale matte akrylnagler

Slik tar du av akryl negler 

Hvis du noen gang trenger å ta av et sett med akrylspiker på grunn av årsaker som ødelagte negler, voksen lengde, eller hvis du vil endre design, så er det noen alternativer for hvordan du fjerner dem raskt og effektivt. For eksempel, hvis du foretrekker at en spikertekniker skal utføre fjerningsprosessen, kan du betale for denne tjenesten og ikke trenger å bekymre deg for noe. Men hvis du har kort tid eller i stedet vil gjøre det selv, er det noen få hjemmemetoder. Noen viktige ting du trenger hjemme inkluderer aceton, bomullsknopper, neglesaks og aluminiumsfolie. Sjekk denne enkle YouTube-opplæringen nedenfor for en trinnvis prosess.

Teachs.ru
20 heftige stilettspiker du vil kopiere

20 heftige stilettspiker du vil kopiereNegler

Vedlikeholdet av neglene dine er like viktig som å plukke et morderdrakt å gå ut i. Du må være stolt over utseendet ditt, og hvilken bedre måte å gjøre det på enn å forvandle neglene til super eleg...

Les mer
20 beste negledesigner for kisteform å prøve

20 beste negledesigner for kisteform å prøveNegler

Neglene dine er like mye tilbehør som vesken, skoene og smykkene dine. Så det er viktig å få dem til å se elegante og trendy ut. For å fullføre stilen din denne sesongen, er det ikke noe bedre valg...

Les mer
20 elegante hvite negledesigner å kopiere

20 elegante hvite negledesigner å kopiereNegler

Som en av de vakreste fargene denne sesongen, er denne fargenyansen det perfekte blanke lerretet for enhver neglekunst. Fra prikker til en oppdatert fransk manikyr, det er uendelige måter å få tilg...

Les mer
instagram stories viewer