55 vakreste kjoler til brudens mor

instagram viewer
Vakre kjoler til brudens mor

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære mer

Så du har hjulpet datteren din med å velge den nydelige brudekjolen, og nå er det din tur til å finne et antrekk for dagen. Som brudens mor vil du naturligvis at kjolen din skal se polert, stilig og perfekt ut. Tross alt er det ikke hver dag et av barna dine gifter seg. Men med så mange forskjellige alternativer tilgjengelig, kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Heldigvis er vi her for å hjelpe. I denne guiden har vi samlet en samling flotte design du sikkert kommer til å like, og praktisk delt dem inn i populære kategorier. Så enten du er ute etter en gullkjole eller en lilla te-kjole, finner du den her. Dette er de vakreste morene til bruden til stilige mødre.

Innholdforestilling
Kjoler til brudens mor
Te -lengde Kjoler til bruden
Lange kjoler til brudens mor
Korte kjoler til brudens mor
Sommerkjoler til brudens mor
Pluss størrelse kjoler til brudens mor
Gull kjoler til brudens mor
Sølv kjoler til brudens mor
Navy kjoler til brudens mor
Champagne Kjoler til brudens mor
Lilla kjoler til brudens mor
Tilbehør
Jakker
Sko
Vesker
Smykker
Vanlige spørsmål
Hvilken farge skal brudens mor ha på seg?
Er det en forskjell mellom brudens mor og moren til brudgommen?
Hva skal brudgommens mor ha på seg?
Hvordan finner jeg den perfekte kjolen til brudens mor?
Gjør brudgommens mor seg klar med bruden?
Hvor mye penger skal brudgommens foreldre gi i bryllupsgave?

Kjoler til brudens mor

Te -lengde Kjoler til bruden

EN te lengde kjole kan være både praktisk og vakkert for mødrene til bruden. Vanligvis etterbehandling noen få centimeter under kneet, lar denne midi -stilen deg bevege deg fritt mens den fremstår elegant og polert.

Te -lengde Kjoler til brudens mor

TOPPKJØP

Kjole med blonder og chiffong
Mock To -delt te -lengdekjole rosa

Mock to -delt te -lengdekjole
Kjole med blonder og sateng med jakke

Lange kjoler til brudens mor

For formelle bryllup er en lang mor til brudskjolen ideell. Heldigvis er det mange flotte kjoler og maxikjoler tilgjengelig. Så alt du trenger å gjøre er å velge stil og farge som passer deg best.

Lange kjoler til brudens mor

TOPPKJØP

Betsy og Adam
J Kara kjole

R & M Richards
Tahari Asl -kjole

Korte kjoler til brudens mor

Ikke føl at du må bruke en lang kjole bare fordi du er brudens mor. For mange bryllup kan en nydelig cocktail eller knelangdesign være et utmerket alternativ. Bare velg en klassisk stil, for eksempel en blyant eller passform og bluss, og hold falden nær knærne.

Korte kjoler til brudens mor

TOPPKJØP

Kjole med perlemor
Betsey Johnson kjole

Elie Tahari kjole
Tadashi Shoji -kjole

Sommerkjoler til brudens mor

Hvis datteren din har planlagt en sommerbryllup, er det viktig å kle seg riktig for sesongen. For å gjøre det, velg en kjole som lar deg slå varmen mens den ser stilig ut. Elementer du bør vurdere inkluderer lengden, vekten på materialet, ermetypen og fargen.

Sommerens kjoler til brudens mor

TOPPKJØP

Tiered Chiffon Dress With Wrap
Tilbake Cutout blonderkjede kjole

Beaded Neck Empire kjole
Georgia blonderkjole

Pluss størrelse kjoler til brudens mor

I dag er det mange vakre pluss størrelse kjoler tilgjengelig for svingete mødre. Hvis du sliter med å finne en smigrende stil, kan du prøve å markere kurvene dine i stedet for å skjule dem. For å gjøre det, bør du vurdere en blyantskjole eller en imperiumlinning.

Pluss størrelse kjoler til brudens mor

TOPPKJØP

Alex Evenings Plus Size T -lengdekjole med rosettskjørt
Alex Evenings Lang kjole i stor størrelse for kvinner med utringning med perler

Alex Evenings T -skjorte i to størrelser T -lengde, jakke i damemodus
Alex Evenings Mock -kjole i stor størrelse for kvinner med paljetter

Gull kjoler til brudens mor

For alle de glamorøse mødrene der ute, kan en gullkjole til brudens mor gjøre et vakkert alternativ. Denne fargen er perfekt for formelle bryllup, og er slående og sofistikert. Men husk å holde sminke og tilbehør nøytral når du bruker denne dristige fargen.

Gull Kjoler til brudens mor

TOPPKJØP

Adrianna Papell
David Meister kjole

Rickie Freeman For Teri Jon
Teri Jon av Rickie Freeman

Sølv kjoler til brudens mor

Sølv kan være en overraskende smigrende og stilig fargetone for en mor til bruden. For å bruke fargen, bare velg mellom en lang kjole og en kortere stil. Fullfør deretter utseendet ditt med sølvsmykker og enten sølv- eller svarte sko.

Sølv kjoler til brudens mor

TOPPKJØP

Adele Midi -kjole
Basix Black Label

Frock And Frill Plus Premium pyntet topp med høy hals og maxikjole
Teri Jon av Rickie Freeman

Navy kjoler til brudens mor

Hvis du ikke liker glitrende metallics eller ultrafeminine fargetoner, kan en marineblå mor til bruden være det riktige valget for deg. Denne sofistikerte fargen skaper et elegant og vakkert utseende. I tillegg er det et utmerket alternativ for kvelds- og cocktailbryllup.

Navy mor til bruden kjole 1

TOPPKJØP

Asos Curve Lace Top midikjole med rynket body
Asos Tall Kate Lace Maxi Dress

Scarlet Maxi -kjole
Shanae blonder topp maxi kjole

Champagne Kjoler til brudens mor

Champagne er en tidløs farge som alltid fungerer godt for formelle arrangementer. Uansett om den bæres i form av en blyantskjole i knelang i sateng eller en kjole i blonder og blonder, fremstår denne fargen polert og pen.

Champagne Kjoler til brudens mor

TOPPKJØP

Portrett Neck Stretch Satin Sheath Dess
Teri Jon av Rickie Freeman kjole

Teri Jon av Rickie Freeman kjede
Teri Jon av Rickie Freeman

Lilla kjoler til brudens mor

Hvis du liker å bruke dristige farger, bør du vurdere en lilla kjole til datterens spesielle dag. Den nydelige og feminine fargen er perfekt for stilige mødre. Bare sørg for å velge den nyansen som best smigrer hudtonen din.

Lilla mor til bruden

TOPPKJØP

Pyntet maskekjole
Brodert en linjekjole

Lilla pyntet kjole
Shirred Shimmer Chiffon -kjole

Tilbehør

Jakker

Enten for varme eller for å oppnå et mer polert utseende, kan en jakke være et utmerket tillegg til ensemblet. Imidlertid vil ikke alle design gjøre det. For å sikre at du fremstår som passende sofistikert for dagen, velger du en elegant stil, for eksempel et chiffongdesign eller en blonderbolero, i en farge som matcher kjolen din.

Brudens mor jakker

TOPPKJØP

Chesca hvit jakke
Jente i en kjole

Mink Ombre Cornelli Stretch Lace Bolero
Romerske originaler Bolero

Sko

Ikke glem å finne det perfekte paret sko som passer til ditt nydelige antrekk til mor til bruden. Spesielt fungerer sandaler med hæler godt, spesielt i nyanser av naken, rødme og gull. Men hvis du har på deg en mørk kjole, kan du også vurdere et klassisk svart design.

Brudens mor sko

TOPPKJØP

Aquazzura Sofia metalliske skinnsandaler
Gianvito Rossi Portofino sandaler med krystallpynt i sateng

Jimmy Choo Lara 85 skinnende sandaler i skinn
Stuart Weitzman Nudistsong sandaler i patentskinn

Vesker

Hver mamma trenger et sted å lagre telefonen, leppestiften og nøklene på datterens bryllupsdag. Men det betyr ikke at du kan ta din vanlige veske. Denne spesielle anledningen krever en spesiell pose. En elegant clutch med hardt skall vil gjøre susen, så lenge den matcher antrekket ditt.

Brudens mor vesker

TOPPKJØP

Abstrakt blonder Minaudière
Forever New Forever New

Olga Berg Olga Berg
Fiolett blomsterkobling i 3d

Smykker

Smykker er nøkkelen til å fullføre moren til bruden med stil. For å gjøre det, hold deg til klassikerne, for eksempel diamanter og perler. Om du bruker sølv, gull eller trendig rosengull vil avhenge av både antrekket og hudtonen din.

Brudens mor smykker

TOPPKJØP

Mizuki 14 karat gull, perle og diamant øredobber
Monica Vinader Fiji Gold Vermeil Diamond armbånd

Monica Vinader Nura Rose Gold Vermeil Diamond øredobber
Suzanne Kalan 18 karat roségull diamanthalsbånd

Vanlige spørsmål

Hvilken farge skal brudens mor ha på seg?

Brudens mor er egentlig ikke begrenset i fargevalget, bortsett fra at hun ikke kan bære hvit eller varianter av denne fargen, siden denne fargen er forbeholdt datteren hennes. Populære farger inkluderer sølv, marineblå og lilla. Noen kvinner liker å bruke en lignende farge, men ikke det samme som brudepikens kjoler. Tanken er å utfylle det, ikke være matchy-matchy.

Er det en forskjell mellom brudens mor og moren til brudgommen?

Tradisjonelt er det meningen at brudens mor skal kunne velge ut kjolen og fargen på den foran brudgommens mor, men det er ganske enkelt ikke tilfelle lenger. Det er ikke nødvendig at de to kvinnene matcher i farger, og begge skal velge noe elegant og polert. Begge kvinnene bør følge brudekjolen.

Hva skal brudgommens mor ha på seg?

I likhet med brudens mor, er det også en spesiell dag for brudgommens mor. Hun bør velge et utseende som hun føler seg komfortabel og trygg på og stylet for å passe kleskode og gir et polert utseende. Lange kjoler, te-lengde kjoler, jakker og skjørt, og til og med en buksedrakt er alle passende antrekk.

Hvordan finner jeg den perfekte kjolen til brudens mor?

Det er så stor variasjon når det kommer til kjoler til bruden. Det kan hjelpe å diskutere fargevalget ditt med datteren din på forhånd for å sikre at hun er om bord og avgjøre hvilken farge brudepikene skal ha på seg. Når det gjelder å velge ut kjolen, sørg for at du finner noe behagelig og praktisk som ikke viser for mye hud. Det skal få deg til å se og føle deg bra, se polert ut og på ingen måte forringe bruden.

Gjør brudgommens mor seg klar med bruden?

Brudgommens mor blir vanligvis ikke klar med bruden, da den tiden ofte er reservert for henne og hennes brudepiker og noen ganger hennes egen mor. Når det er sagt, hvis bruden og hennes svigermor har et spesielt nært forhold, kan hun invitere henne til å gjøre seg klar med dem eller i det minste slutte seg til hår og sminke.

Hvor mye penger skal brudgommens foreldre gi i bryllupsgave?

Tradisjonell en gang dikterte at brudens foreldre betaler for bryllupet, men moderne par sparer ofte sammen og betaler for sin egen feiring. Dette kan også være med litt hjelp fra foreldrene. De fleste par setter pris på penger som en bryllupsgave for å hjelpe dem i gang med det nye livet sammen, men det virker klebrig å forvente et visst beløp. Når det er sagt, har forskning funnet ut at en brudens foreldre i gjennomsnitt gir 12 000 dollar og brudgommen 7 000 dollar.

Teachs.ru
De beste kjolene som skal brukes til et sommerbryllup

De beste kjolene som skal brukes til et sommerbryllupBryllup

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære merFor de fleste av oss er det en mulighet for en gang i livet og en da...

Les mer
40 beste buksedresser til brudens mor

40 beste buksedresser til brudens morBryllup

Det er barnets store dag! Denne dagen krever mye energi og tålmodighet når du ser på eller går datteren din ned midtgangen, fullfører danser i resepsjonen og hilser på gjester hele dagen eller natt...

Les mer
80 fantastiske høstkjoler til bryllupsgjester

80 fantastiske høstkjoler til bryllupsgjesterBryllup

Høsten er en av de mest utbredte tidene på året for et bryllup. Med fallende blader, fantastiske solnedganger og kjøligere kvelder er denne sesongen en vakker tid mellom sommer og vinter. Men hva h...

Les mer
instagram stories viewer