15 søte hestehaler med smell å kopiere for 2021

instagram viewer

Hestehale i siden med smell

Hestehale med swoop smell

Instagram @reese.weaves

Velkledde kvinner kjenner seg rundt smell som dette. Kast inn en dødelig hestehale med smell og se dem se så misunnelig ut.

Hestehale med sløv smell

Ponni med kinesisk smell

Instagram @colorfulcreation

En høy ponni med lange smell lager en illusjon av en mindre panne for et mer petit utseende.

Lang hestehale

Lang hestehale

Instagram @curledcontoured

En vanlig stil, men en som er for beholdninger, for alle anledninger, for alle kvinner. Denne diskriminerer definitivt ikke.

Quick Weave hestehale

Hurtigvevet hestehale med smell for afrikanske kvinner med svart hår

Instagram @phonytail_

Gre naturlig hår tett i en hestehale eller bolle og pakk deretter forlengelser på en bolle. Style smellet tilsvarende med gel eller spray for feilfrie kanter.

Forlenget hestehale med løs smell

Forlenget hestehale med smell

Instagram @caraclyne.bridal

Legg på extensions og legg til en hestehale for fyldigere ender. Krøl ender og smell og få tilbehør for et elegant utseende.

Slank hestehale

Slank hestehale med smell

Instagram @gretakart_makeupartist

For damen på farten viser hestehaler som disse et primmet utseende, men bølger og hårtilbehør gir utseendet en spennende vri.

click fraud protection

Hestehale med lange smell

Hestehale med lange smell

Instagram @frankandco

Hestehaler er sterkt undervurdert; de er en av de enkleste stilene å gjøre, men de presenterer et stort utvalg av stilige utseende. Lange frynser og smell på hestehaler gir et mykere utseende for enhver bruker.

Flettet hestehale

Flettet hestehale med smell

Instagram @stylist.taylormichelle

Et tidløst utseende for den moderne jenta. Kronefletter som slutter på løse bølger gir hestehale med smell en fin form.

Cornrow hestehale

Cornrow hestehale med smell for svarte kvinner

Instagram @temple_hairstyles

Kom gjennom med små fletter i en løkke. Legg til perlene og noen fargerike slips, så har du fått parykkene til alle

Rotete hestehale

Rotete hestehale
Instagram @chrystaldhair

Spørsmål og svar med stilskaperen, Chrystal Duffy
Bryllup frisør i Perth, Vest -Australia

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er en beachy ponni med frynser. Jeg elsker strukturert hår med kropp, og lav hestehale passer for alle, spesielt hvis du ikke har en haug med hår å jobbe med.

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne stilen vil fungere på de fleste hårtyper, med tanke på hårlengden din og hvor godt håret holder en bølge. Rotete ser alltid flott ut på hår med fargevariasjon. Når du lager dette utseendet, vil du bruke produkter som gir tekstur. Havsaltspray er flott for å lage en naturlig bølge, så kan du legge til litt med en stav. Jeg vil foreslå å vinke hele hodet først og deretter stikke det i en ponni enn å jobbe gjennom og skille seksjoner for å gi det den bitete teksturen. Det er flott for andre eller tredje dagers hår!

Ponni med sideveipede smell

Ponni med sidebang
Instagram @norsk_no

Spørsmål og svar med stilskaperen Aki Mochizuki
Frisør @ Carmine & Co Frisør i Beaumaris, Victoria


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en rotete hestehale -frisyre med smell. Den har en myk tekstur, men fortsatt under kontroll for folk på farten.

Noen råd til noen som vurderer det?

Det passer alle hårtyper, men du må se mykt ut med bølger eller krøller av varmeverktøy. Egnede produkter er et pulver eller en super fleksibel spray.

High Genie hestehale

High Genie hestehale
Instagram @shayslaydit

Spørsmål og svar med stilskaperen, Shanequa Smith
Frisør @ Hair Experts Salon i Chicago, IL


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne frisyren er ideell for bryllup, ball, bursdager eller en morsom kveld. En enkel dag på stranden eller bare slappe av. Jeg elsker denne frisyren fordi den er så allsidig og kan bæres med stil og nåde når som helst. Spør Ariana Grande, da dette også er et av hennes favorittutseende!

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg elsker det fordi det er en skikkelig frisyre spesielt for kvinner med kort hår som vil ha lengre hår. Dette utseendet kan oppnås på alle hårtyper. Modellen min har 4c hår, så jeg føner håret rett. Ferdig med et fint flatjern, og etter det var det håndterbart nok til å forme på plass. Når jeg fikk det naturlige håret på plass, sikret jeg det og fortsatte med å legge til extensions. Jeg tok et sunt stykke fra baksiden av hestehale, og pakket det rundt for å skape genieeffekten, og avsluttet med noen kule babyhår. Jeg brukte Hold To Be Limed -holdingsspray, Salon Pro -hårlim, gummibånd og Bobby -pins. Avhengig av hårtype og riktig pleie, som å holde seg borte fra varme dampende dusjer og ha på seg et skjerf ved sengetid, kan dette utseendet vare opptil to uker!

Høy hestehale

Høy hestehale
Instagram @letitbeelise

Spørsmål og svar med stilskaperen, Nichole Elise
Kosmetolog @ Let It Be Lashes & Locks i Tooele County, UT


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

For å beskrive dette høy hestehale med frynser, jeg synes det er morsomt og levende! Det gjør at du føler deg sassy, ​​og du skiller deg ut fra mengden. Det er ikke din daglige hårfarge eller stil. Jeg elsker at det ikke er noe ikke alle kan trekke av, og det tar hardt arbeid og tid å oppnå denne fargen med stilen jeg elsker som er morsom, men stilig.

Noen råd til noen som vurderer det?

Hvis dette er ønsket farge må du forstå at det tar mye tid/tålmodighet, ganske mye penger og realistiske forventninger til hva håret ditt er for øyeblikket og faktisk kan få til dette farge. Rådfør deg med stylisten din er et must.

Hvis du er noen som vasker håret hver dag eller svømmer, er ikke dette en farge for deg også. Vedlikeholdet på den er kritisk, og de riktige produktene er et must, du trenger varmebeskyttelse (Joico) og bra sjampo og balsam (Olaplex nr. 5 og 6), god olje (marokkansk olje) og lilla sjampo (Loma sjampo og balsam). Prøv å holde varmen til et minimum. Denne fargen er ikke for alle, og du må vite hvordan du skal ta vare på den og sørge for at du vet at det er en forpliktelse.

Side ponni

Side ponni
Instagram @lauratamedmymane

Spørsmål og svar med stilskaperen, Laura Blackwell
Associate Cutter @ Immortal Beloved i Washington, DC


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

For meg er denne hestehale med smell en stilig, men ikke så vanlig. Du ser virkelig ikke hestehaler i det hele tatt på bruder. Det krever tykkere hår og ikke ønsker å være så tradisjonelt, men du skiller deg ut så mye mer. Utseendet ditt er mer minneverdig. Jeg hører alltid folk si "jeg kan ikke trekke det ut", og jeg elsker å spille den andre siden og få folk ut av komfortsonene sine. Ja, det er en hestehale, men den har fremdeles elementer og detaljer som gjør den ikke så enkel og enkel.

Noen råd til noen som vurderer det?

Hårtykkelse og lengde er åpenbart ganske viktig her. Dette var alt hennes naturlige hår som gjør livet mye lettere, men jeg er sikker på at det også kan gjøres med forlengelser hvis håret ditt er minst under skuldrene dine. Jeg elsker å bruke Oribe tørr teksturspray for å komme inn der og begynne å gro håret. Noen ganger kan silkeglatt hår være vanskelig å style fordi tyngdekraften bare vil trekke det ned.

Jeg anbefalte denne bruden å få noen høydepunkter, så uansett hvilken frisyre hun hadde, ville den vise dimensjon og å grove håret bare med et snev. Så mange bilder av oppdateringer som jeg ser er vanligvis på blondt hår fordi det viser stilen mest. Mellom høydepunkter og kanskje en tekstur eller havsaltspray, kan du virkelig få håret i bevegelse og ikke falle flatt.

Jeg lever for Oribe “Swept up” eller “Puff me!”. Disse pulverene går inn i røttene dine (eller kanskje i krøllene eller en flette) og gir så mye takt og grus at du får vanvittig volum og tekstur! Det fungerer også som en tørr sjampo for å feie opp litt fett eller olje fra hodebunnen. Seriøst det beste for smell også!

Jeg er fast overbevist om at hvem som helst kan trekke ut alt så lenge de vil. Jeg tror noen ganger at bruder lar mødrene veie for mye og styrer dem mot det de vil, slik at de ser ut som sin "lille jente." Jeg ser alltid halve oppdateringer og boller, som var det denne bruden var mellom, og før jeg begynte med bunken hadde jeg håret i en hestehale, og vi så på hverandre og ble stjerneøyne og hvordan det allerede var så. Jeg spilte det litt mer, og vi ble forelsket!

Krøllete naturlig hår hestehale

Krøllete naturlig hår hestehale
Instagram @coralraeart

Spørsmål og svar med stilskaperen, Coral Rae
Hårartist / salongseier @ Just Breathe Salon i Placentia, CA


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg elsker hennes naturlige krøller forsterket av strategisk plasserte høydepunkter, og gir dybde og dimensjon til hennes lange krøllete hår. Jeg elsker hvor enkelt det er å bruke fingrene til å gre gjennom krøllene. Disse smellene med en hestehale kan være flotte for enhver anledning!

Noen råd til noen som vurderer det?

Noen ganger kan overarbeidende krøller skape krus. Less is more når det gjelder krøllete hår.

Jeg elsker Bumble and Bumble Curls Defining Creme fordi det etterlater krøllete hår mykt og aldri stivt. Jeg foretrekker at lufttørking defuser når det gjelder krøller. Krøllete hår pleier å være på den tørre siden.

Emulger en liten mengde Bumble and Bumble Curls Defining Creme i hånden og kjør det gjennom fuktig hår, skru det litt opp for å virkelig definere det og få mest mulig ut av krøllene dine. Bruk fingertuppene til å forsterke utkantene rundt ansiktet ditt.

Bruk fingrene til å tusle gjennom håret, vippe hodet bakover (slik at du får det nær hodet. Hvis du ser ned, vil du få et støt eller ikke stramme til hodet ditt). Trekk håret løst til nakken, og la en tommers bred hårhår være ute av ponyhalen. Bruk en hårfeste for å lage en ponnihale, ta deretter en tommers hårstykke og vikle det rundt ponnihalen i nakken for å skjule hårfestet. Stikk enden av håret (minst en tomme før slutten) inn i hårfestet (et festemiddel er et klart, lett glidbart gummibånd). Voila! Enkel ponni-hale for en jente på farten som ønsker å treffe treningsstudioet etter jobb.

Teachs.ru
25 beste måter å få den nye snittet Bob-hårklippstrenden

25 beste måter å få den nye snittet Bob-hårklippstrendenMiscellanea

Skiver Bob med en midtre delInstagram @hairbykysaØk effekten med en oppskåret bob og midtre del. Korte avlinger med midtdeler er slående vakre da de setter alt fokus på ansiktet, samtidig som de se...

Les mer
10 beste tørrsjampoer for krøllete hår

10 beste tørrsjampoer for krøllete hårMiscellanea

Enten du akkurat nå går inn i den fantastiske verdenen av hårpleie eller du er klar til å prøve noe nytt, bør tørrsjampo finnes på alles bad – spesielt hvis du har krøllete hår.Tørrsjampo er hårpro...

Les mer
Jessica Carter – De rette frisyrene

Jessica Carter – De rette frisyreneMiscellanea

ForfatterJessica er en frisør på 16 år, uten tegn til å stoppe. Hun har en lidenskap for å få frem indre skjønnhet innenfor alle tjenestene hennes. Jessica spesialiserer seg på klipping og styling ...

Les mer
instagram stories viewer