17 heteste sølvlilla hårfarger fra 2021

instagram viewer

Blond med sølvlilla hår

Blond med sølv/lilla

Instagram @marysmith.hair

For damer som ikke vil gå helt ut med en levende farge, er dette en søt lilla hår idé å teste vannet. Periwinkle -stripene gir også kontrast til din lysere naturlige hårskygge.

Icy Opal Balayage

Icy Opal Balayage

Instagram @hairbyaliciaweb

Bli mer kreativ med en fortryllende blanding av levende farger som disse her. Babylights og de som dør for strandbølger bidrar alle til magien i dette havfruehåret.

Lys sølv lilla

Lys sølv lilla

Instagram @myratheartist

Denne delikate pastellombreen er ikke lett å vedlikeholde, men det vil sikkert være en av de beste beslutningene du noen gang har tatt.

Kort sølvfarget hår

Kort sølvfarget hår

Instagram @sachikoshairstyling

Vi elsker denne røykfylte tekstureffekten gjort av de grå spissene på dette lang nisse. Hårklipp som dette ser helt kult ut med magiske unaturlige farger som dette!

Lilla til sølv Ombre

Lilla til sølv Ombre

Instagram @ajennalene_rush

Den sømløse blandingen på dette lange, rette håret er absolutt perfeksjon. En kontrastblanding som denne er flott hvis du ikke vil ha en solid "do over all".

click fraud protection

Pastell sølv lavendel

Pastell sølv lavendel
Instagram @sophiekyoon

Spørsmål og svar med stilskaperen, Sophie K Yoon
Uavhengig frisør i Long Island og Queens, NY

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Min klient ønsket et enkelt, men morsomt utseende på slutten av sommeren. Jeg foretrekker å jobbe med lilla siden det etterlater selv det mest gjenstridige, varmfargede asiatiske håret med en asket og kul blond når det forsvinner.

Den beste delen med dette utseendet var at det er ekstremt lite vedlikehold og subtil nok til at hun kan bære det på jobb. For de som jobber i profesjonelle omgivelser, kan endene på det lange håret farges alltid skjules med noen få franske pins og en høy bolle. Det er. EN. Se.

Noen råd til noen som vurderer det?

Det er definitivt et blikk du må være forpliktet til. Det krever litt styling og litt mer enn bare å rulle ut av sengen for å vedlikeholde. Men for det meste vil fargen falme, og til slutt sitter du igjen med noen morsomme lyse høydepunkter for å gi håret mer liv.

Jeg synes at lilla virkelig utfyller alle hudtoner, i motsetning til en rød eller en blå. Det er virkelig ethvert ansikts mest nøytrale farge når du leter etter liv.

Noen ting du bør vurdere: Unngå å bruke hvite hvis du bruker en virkelig midlertidig farge. For å vaske håret, bruk et hvitt håndkle siden du kan bleke flekkene ut. Lev litt, noen farger vil ikke skade.

Fiolett og stål

Fiolett og stål
Instagram @claudette.artistry

Spørsmål og svar med stilskaperen, Claudette Viramontes
Master frisør @ Cielo Salon and Spa i Las Vegas, NV


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Når jeg ser på dette bildet, ser jeg et enhjørning, havfruehår, noe magisk. Jeg elsker å se hvordan det er forskjellige farger av lilla, sølv og til og med blå fargetoner. Å holde basen (røttene) mørk hjelper enhver klient med å overgå til denne morsomme fargen.

For frisyre er stilen min noe som kan få meg ut av døren på 10 minutter eller mindre. Med denne kuttet er det så enkelt.. bare ta en stav/ krøllejern og velg seksjoner for å krølle, ikke hvert eneste hårstykke er krøllet, det gir det et mer "rotete utseende" som er det alle leter etter akkurat nå.

Noen råd til noen som vurderer det?

For en klient som vurderer dette utseendet, sørger jeg alltid for å lære dem om vedlikehold hjemme og i salongen. I dag har vi så mange forskjellige fargesjampoer som kan hjelpe en klient med å holde tritt med håret hjemme. Min favoritt er "viral sjampo."

Dette er et utseende som definitivt vil få folk til å kommentere håret ditt, så jeg spør alltid kundene mine om de er komfortable med å ha oppmerksomhet. Det er en så morsom farge at andre mennesker kommer og sier "Jeg elsker deg hår."

Dette snittet kan også tilpasses hvilken som helst ansiktsform, for rundere ansikter forlater fronten lengre og avtar i ansiktet ditt! Også å legge til noen frynser vil gjøre ansiktet ditt mer ovalt!

Hvis du vurderer dette utseendet, foreslår jeg at du husker den daglige hårrutinen. Annenhver dag vil du holde tritt med fargesjampoer hjemme. Kommer inn i salongen omtrent hver 5. uke for en fargetouch og en hårklipp for å holde den frisk.

Grå til sølv Lilla Ombre

Grå til sølv Lilla Ombre
Instagram @hairsoakedinbleach

Spørsmål og svar med stilskaperen, Nikki Parsons
Sertifisert Colorist @ Spa Bella Salon & Boutique i Point Pleasant Beach, NJ


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet vil bli betraktet som en "levende ombré" eller "balayaged vivids." Dette utseendet blir mer og mer populær blant gjester som har tenkt på alternativ "fantasy" hårfarge, men ikke er gift med idé. Jeg elsker at denne gjesten valgte å ha en lavendeltone i enden fordi hun allerede er blond. Etter hvert som fargen bleknet, tonet det blondinen hennes på samme måte som en fiolett toner eller lilla sjampo ville gjort.

Noen råd til noen som vurderer det?

Bli vant til kalde dusjer og øk produktspillet ditt. Lettere semi-permanente vivider forblir dypt pigmenterte for bare noen få vasker. Sørg for at du bruker en sulfatfri sjampo. Dette betyr ikke "gå til Walgreens og hent en sulfatfri sjampo." Få en profesjonell som er anbefalt av frisøren din for å støtte denne hårvennlige hårfargen!

Hvis du vil ha akkurat dette utseendet, spør stylisten din om håret ditt kan få det lyset. Gjesten på bildet har blitt fremhevet i årevis og bruker alle de riktige sjampoene, balsamene og stylingproduktene for å beskytte håret mot varme. Bruk en lilla sjampo for å holde blondinen lys! Mine favoritter er Redken Color Extend Blondage eller Milkshake Silvershine.

Tips: For å unngå at fargen falmer fra endene mens du vasker, må du bare sjampo røttene og holde endene til siden når du skyller sjampoen. Ikke la sjampoen trekke den morsomme fargen rett ut av håret ditt!

Midnight Purple Silver

Midnight Purple Silver
Instagram @colorfulcreationsbykaylee

Spørsmål og svar med stilskaperen, Kaylee Nicole Merritt
Stylist @ Denton Color Lab i Denton, TX


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er veldig populært akkurat nå. Det er en litt vinklet bob med strukturerte lag med middels/korte lengder! Jeg elsker å legge en beach wave curl til denne lengden fordi den viser all tekstur og farger i håret! Jeg bruker et 1 ″ 1/4 krøllejern for å oppnå disse bølgene.

Noen råd til noen som vurderer det?

Klienten min hadde middels langt hår med 3 tommer ny vekst, tidligere rød midtskaftfarge og grønne ender. Etter å ha løftet henne til et nivå 8/9 smurte jeg Guy Tang 3MV på hennes nye vekst og smet det nedover hårstrået og påførte Guy Tang 8SP på endene.

Hvis du ønsker å oppnå dette grå utseendet, og du har den forrige fargen, vil det ta flere økter å fjerne eventuell gjenværende farge for å nå det nødvendige lysstyrken.

Hvis du har naturlig mørkt hår og ingen tidligere farge, tar det vanligvis flere økter godt fordi vi må bryte gjennom de forskjellige undertonene som rødt, oransje og gult for å få blond.

Hvis du har naturlig lyst hår og ingen tidligere farge, vil det være lettere å få dette utseendet med kanskje 1 eller 2 økter avhengig av hvor godt håret løfter seg under lysningen.

For å opprettholde dette utseendet må du bare vaske i kaldt vann. Jeg anbefaler å bruke Redken Genius Wash i rotasjon med Redken Color Extend Magnetics for rensing. Pasteller har en tendens til å falme raskere enn normal farge, så det er veldig viktig å bruke riktig sjampo og balsam.

Det er alltid en god idé å bruke et varmebeskyttende middel før stylingsverktøy fordi varme også kan få fargen til å falme.

Lilla hår med sølvhøydepunkter

Lilla hår med sølvhøydepunkter
Instagram @hairdreamergypsy

Spørsmål og svar med stilskaperen, Jennifer Schropp
Eier @ Kismet Studio i Farmington, MI


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er en lilla, rosa og sølvfarget smelte. Det største med det er glansen fordi de fleste mennesker automatisk likestiller disse fargetypene med skadelig lyn tjenester, og denne bestemte klienten har sett meg konsekvent for lyttetjenester etterfulgt av levende fargeoverlegg for over et år. Du kan se hvor sunt og lykkelig håret hennes er fordi vi bare bruker de beste produktene og den mest oppdaterte teknologien og utdannelsen.

Noen råd til noen som vurderer det?

Vedlikehold og hårkondisjonering er våre viktigste bekymringer, etterfulgt av budsjett og tidsplan. Det er en rekke ting jeg anbefaler om fra produkt til styling, til varmeforbruk, vanntemp, hyppighet av sjamponering, akkurat som med alle typer hårfargingstjenester. Det er viktig å vurdere hva investeringen i vedlikehold kommer til å være før du forplikter deg til noen form for drastisk hårfargeendring. Det kan være en avtale og sjampo eller flere økter og forskjellige produkter for å få håret til å se vakkert ut.

Lilac og Platinum Balayage

Lilac og Platinum Balayage
Instagram @hairstylistshawna

Spørsmål og svar med stilskaperen, Shawna Arsenault
Frisør @ RondezVous Frisørsalong i Sudbury, ON


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg vil beskrive dette utseendet som isete blondt hår med en lilla balayage. Det kuleste med det er om det er rett eller krøllete - som på bildet - det ser fortsatt flott ut. Overalt hvor håret ditt beveger seg, får du en farge.

Det er et fantastisk utseende for folk som er redde for å prøve en farge over hele håret og bare vil ha litt farge. På denne måten får de fargen de ønsker seg, men bare noen få steder. Når det gjelder hårklippet, vil alt med tekstur gjøre, slik at du kan se fargen som dukker opp. Legg til litt lagdeling i håret ditt, slik at du kan se fargen mer når den er rett.

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne fargen er meget høyt vedlikehold. Dessverre er det ingen direkte fargestoffer som varer lenge, spesielt hvis du velger en farge som er mer pastell. Dessuten, jo mindre du vasker håret ditt, jo bedre, da fargen vil vare lenger. Ved å bruke de riktige sjampoene og balsamene som er fargebeskyttende, vil fargen din vare så mye lenger.

Denne fargen ville se bra ut på alle som er villige til å rocke den. Det ville se bra ut på langt hår, kort hår, blondt hår eller brunt hår (husk at du må lysne brunt hår for at det skal vises).

Sølvhår med lilla høydepunkter

Sølvhår med lilla høydepunkter
Instagram @tara.mera_the_creator

Spørsmål og svar med stilskaperen, Tara Mera
Stylist @ The State i Livermore, CA


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Fargen er en krysning mellom fiolett og sterling røyk. Det beste med denne fargen er multikontrasten til fiolette fargetoner. Jeg brukte tre forskjellige teknikker for å skape en perfekt blanding, inkludert skivevinkler rundt hodet, fargesmelting og et fargeoverlegg ved bollen for å låse den inne

Noen råd til noen som vurderer det?

Vær forberedt på å holde tritt med fargene med høyt vedlikehold. Sølv og pastellfarger er så lyse at de har en tendens til å falme hvor som helst mellom 2-3 vasker. Jeg prøver alltid å legge en pop til pastellhår. Ved å legge en pop med en lysere, levende farge, vaskes den på håret ditt hver vask og gir det et lite fargeoverlegg. Et annet tips du kan gjøre for å holde det levende er å bruke en balsam som kalles Viral. Jeg vil personlig anbefale å blande syrin og sølv sammen for å lage en perfekt sølvfiolett tone.

Sølv til lilla Omvendt Ombre

Sølv til lilla Omvendt Ombre
Instagram @amichellehair

Spørsmål og svar med stilskaperen, Alexis Nekvapil
Stylist & Esthetician @ Revive Your Hair Spa & Juice in New Windsor, NY


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Hvis jeg skulle kalle dette utseendet, ville jeg kalle det en "Icy Lilac Melt." Hvis jeg var på utkikk etter et slikt utseende på Pinterest, ville jeg skrevet i søkefeltet "sølv til lavendel balayage". Jeg føler at du kan tolke dette utseendet på mange forskjellige måter, og det kan være flere titler.

Den beste delen med å gjøre dette utseendet ville være å blande fargene. Det er alltid så tilfredsstillende å se når fargen bare smelter så sømløst inn i hverandre når du maler den med penselen din. Jeg må si enten blandingen av selve fargen eller å blåse den ut var min favorittdel. Det er alltid så gledelig å se at arbeidet ditt fungerer som du og klienten din så det mens du blåste det ut og så på fargene som kom sammen når det tørker.

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg anbefaler at de er godt informert om hjemmetjenesten etter denne prosessen. Et utseende som dette med en farge er ideelt for noen som leter etter en morsom forandring, men ikke er sikker på om de vil ha det permanent. Jeg har gjort klienten min til en iskald blondine en stund nå, og på en av avtalene våre hadde hun fortalt meg at hun alltid hadde ønsket å prøve lilla, men var redd for å beholde den på lang sikt. Så etter min profesjonelle mening, følte jeg at en pastellversjon ville være i hennes beste interesse. Det ville ikke bare falme ganske fort, men det ville naturligvis bare falme til en iskald blondine mens den skyller ut.

Hvis du er godt informert og kan ta vare på det med mye kjærlighet og tålmodighet, så tror jeg at du vil falle for dette morsomme utseendet. Hvis du ønsker å komme til en farge så lys som denne, må du være forberedt på en langvarig prosess. Hvis du har håret mørkere enn nivå 5, kan det ta opptil noen få økter for å oppnå denne fargen. Min klient var naturlig nok på nivå 6, og for å bli så lett som dette måtte vi oppnå et nivå på 9+. Nå med pasteller som denne lilla, er 9+ nivået du må oppnå for at den skal holde sitt fulle potensial. Det er super viktig med motefarger å ta vare på det deretter:

Hvis du får en pastellfarge, krever det hengivenhet og omsorg og ofte to ukers vedlikehold. Vask håret med kaldt vann og fargesikker sjampo/balsam. Ikke vask håret ditt hver dag. Det finnes alternativer som tørr sjampo for å unngå daglig vask. Ikke bruk sjampo for apotek som Pantene eller Head and Shoulders. Unngå varme verktøy, eller hvis du er en vanlig bruker, ikke sett den på den høyeste innstillingen, fordi varmen helt vil få fargen til å falme.

Disse reglene gjelder også for den isete platinaen som oppnås i dette utseendet. Hvis du er som min klient som liker å vedlikeholde de iskalde låsene, er det avgjørende å få en lilla sjampo. Mitt personlige favorittmerke akkurat nå er Milkshake. Det er så mange faktorer som kan endre dette utseendet når du ikke har en lilla sjampo for å opprettholde utseendet ditt. For eksempel, hvis du har hardt vann mesteparten av tiden, blir du veldig raskt messing.

Til alle som er villige til å gjøre noe morsomt og eventyrlig og klar for en forandring, sier jeg definitivt at du skal gå for det eller konsultere stylisten din! Det er alltid gøy for både stylisten og klienten å prøve noe nytt!

Lys lilla og sølv Balayage

Lys lilla og sølv Balayage
Instagram @emilygracecos

Spørsmål og svar med stilskaperen, Emily Nestman
Fase to student / utdannet @ Paul Mitchell skolen Toledo i Toledo, OH


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er det perfekte lys lilla og sølvbalayage for noen som er dristige og dristige! Denne kutt og stil er elegant og fanger det vandrende øyet. Disse krøllene er super enkle for den daglige kvinnen å oppnå. Alt du trenger er 10 minutter, et strykejern, litt hårspray og en stor kam!

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg foreslår at du oppdaterer den annenhver uke eller bruker en viral sjampo for å holde den levende! Levende farger blekner for hver vask og bruk av riktige produkter hjelper deg med å holde fargen levende og like vakker som da du forlot salongen! Denne fargen lyser med krøller og var fantastisk rett også. Denne klienten hadde en dristig personlighet, så vi trengte farge for å passe hennes spunky liv!

Pastell sølv og lilla

Pastell sølv og lilla
Instagram @stolercreations

Spørsmål og svar med stilskaperen, Beth Chrisner
Frisør @ About Faces Day Spa Salon i Annapolis, MD


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er "lilla stål", en morsom kombinasjon av sølv og lilla. Min favoritt med dette utseendet er hvordan fargen blekner fra mørkere lilla til lysere sølv. Det er også en pastellfarge det ser bra ut rett og kan se flott ut når det er krøllet.

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg tror alle som leter etter et funky look kan trekke denne fargen. Jeg vil fortelle enhver klient som ønsker dette utseendet at det krever mye mer vedlikehold enn andre farger. Jeg anbefaler en fargesikker sjampo og balsam, og å vaske den med kaldere vann, samt ikke å vaske den hver dag.

Sølvlilla med mørke røtter

Sølvlilla med mørke røtter
Instagram @sammisitu__stylist

Spørsmål og svar med stilskaperen, Sammi Situ
Haircut Specialist & Color/Balayage Specialist @ Hair Av Sammi Situ i Arcadia, CA


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet på metalliske lavendel babylights+balayage er en veldig trendy moderne hårfarge. Det har vært et populært krav! Det beste med denne fargen er at den er så magisk fordi den endrer farger i forskjellig belysning.

Det ser mer lavendel ut under en gul belysning eller solen. På den annen side ligner det mer et blålig sølv under en kjøligere belysning. Jeg elsker også å gi kundene mine at strandbølgen ser ut som et ferdig utseende etter farging fordi den ser mer dimensjonal ut.

Noen råd til noen som vurderer det?

Det er høyt vedlikehold. Håret må forhåndsforstrammes til nivå 9/10. Dessverre varer ikke disse fargene for lenge, så jeg anbefaler å få noen produkter som hjelper fargen til å vare lenger. Det er et produkt fra Lanza som kalles fargebeskyttelsen, og du kan spraye det på håret før du sjamponerer så fargen kan beskyttes mot vannet. Jeg har personlig brukt den for å bevare hårfargen min, og det hjalp virkelig å vare lenger! I tillegg vil en god lilla sjampo, permisjon i balsam og en god hårmaske være godt å beholde denne motefargen.

Jeg tror også at når du velger en hårfarge som ikke ser naturlig ut, anbefales det på det sterkeste å ha sminke for å endre hudtonen din for å matche hårfargen. Jeg kan også tenke meg at de som liker disse kule fargene ville ha klær som er litt mer fasjonable. Det er imidlertid ingen regel om hvem som kan ha hvilken hårfarge, så bare prøv det hvis det er på bøttelisten din!

Sølvfarget ametyst Balayage

Sølvfarget ametyst Balayage
Instagram @deadmondwalking

Spørsmål og svar med stilskaperen, Suzanne Tringali
Kosmetolog / makeupartist @ R Salon i Phoenix, AZ


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg løftet klienten min til en platinablondine på nivå 10. Tonet henne deretter for å oppnå sølvspisser der hun var på nivå 12. Jeg brukte et halvlilla innskudd for å oppnå den lilla skyggen. Klienten min endrer den morsomme fargen til det hun føler etter 4-6 uker når den forsvinner. Vi vokste ut hennes underskårelse til denne kuttbobben. Elsker å bruke en teksturspray for ser slik ut. Sørge for at klienten din har et godt system for gjenoppbygging av obligasjoner hjemme.

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg anbefaler alltid mine klienter å bruke iskaldt vann når de vasker og en fargesikker sjampo. Hvis de har en morsom farge, anbefaler jeg en farge på innskudd for å opprettholde hjemme mellom øktene. Dette er en flott stil for folk som har lov til å ha det gøy hår på jobben. Dette utseendet kan ta flere økter for å oppnå avhengig av hva klienten for øyeblikket har på gang med håret. Det kan være mer vedlikehold enn noen ønsker. Så det er ikke for alle. Hvis du har lyst hår og liker å ha det gøy med hår, ring meg definitivt! Jeg elsker å se på naturen for å inspirere meg.

Teachs.ru
Teksturert hårtrend

Teksturert hårtrendMiscellanea

Berøringer av tekstur er over hele Hollywoods røde tepper denne sesongen - begjærer utseendet? Vi spurte noen av våre stylistvenner om hvordan de skulle komme i gang med strukturert hår!En enkel op...

Les mer
6 må ha hårstrømpe for hårelsker

6 må ha hårstrømpe for hårelskerMiscellanea

1. Angel av Thierry Mugler Parfuming Hair Mist - Denne fine sprayen fra Thierry Mugler nøytraliserer uønsket lukt som tobakk og forurensning, samtidig som den gir et snev av en himmelsk feminin duf...

Les mer
24 lilla høydepunkter som trender i 2021 for å vise fargelisten din

24 lilla høydepunkter som trender i 2021 for å vise fargelisten dinMiscellanea

Elektriske lilla høydepunkter i brunt hårInstagram @colleengoodhairHvis du leter etter ideer om lilla hår, kan du velge elektriske lilla høydepunkter i brunt hår. Ultrafiolette høydepunkter med myk...

Les mer
instagram stories viewer