22 heteste røde lilla hårfarger (Balayage, Ombres og høydepunkter)

instagram viewer

Rød blond og lilla

Rødblond og lilla hårfarge

Instagram @kimberlytayhair

Rødblond og lilla hårfarger blandet sammen er en flott måte å tilføre din naturlige blondine mer livfullhet. Flere plommefarger som titter gjennom den klassiske blondinen, er et nytt inntrykk av ditt vanlige rødfiolette hår. Farging utføres på striper per lag som gir dette herlige resultatet.

Svart og rød-lilla

Svart rød lilla hårfarge

Instagram @shear.gemini

Den ultimate burgunder hårkombinasjon. Prøv å blande det med noen løse franske fletter og se hvordan fargene ser veldig lekne ut for øyet.

Rød til mørk lilla Ombre

rød mørk lilla ombre

Instagram @abxco.iriswong

Å se på håret alene får en hel reise til å tenke. Flerfarget hår forteller en hel masse historie som alle trenger å høre.

Dyp rød-lilla

Dyp rød lilla hårfarge

Instagram @hairbyladysadie

Luksusen til lilla hår i en rik rød-fiolett nyanse. Myke, løse krøller tar denne livlige fargen til neste nivå.

Rødt hår med lilla høydepunkter

Rødt hår med lilla høydepunkter

Instagram @desiree_styles

Å ha flerfarget hår med lignende nyanser ser ut til å utfylle hverandre godt. Ikke bare er det en måte å bytte kjedelig hår på, men det gir også et smakfullt syn for alle.

click fraud protection

Lys rød og lilla

lys rød lilla hårfarge

Instagram @shell.vega

Når du har muligheten til å slite solnedgangen i håret ditt, må du gjøre det som dette. Den flerfargede lys rød og lilla farger gjør dette spennende hver gang du ser på det.

Mørk rød-fiolett med høydepunkter

Mørk rød fiolett hårfarge med høydepunkter

Instagram @embbeautyxx

Mauve damer kommer din vei! Og hva mer for å krydre det enn å ha høydepunkter? Virkelig en majestetisk kombinasjon.

Rød-lilla høydepunkter på brunt hår

Rød-lilla høydepunkter på brunt hår

Instagram @tifflovescolor

Lagret vin er for en kvinne, og det samme er denne fine plommefargejobben. Se mer moden, men fortsatt forfriskende ungdommelig ut med denne fargestilen.

Rødaktig lilla og brun

Rødaktig lilla og brun hårfarge

Instagram @blueberrymoonsalon

Hvis du vil ha en upåfallende hårbytte, kan dette være den for deg. Alle de svake brun-lilla fargene gjør utseendet så elegant.

Red Velvet Balayage

Red Velvet Balayage

Instagram @dianarebman

Så søt som det høres ut, er denne fargestoffet en for å gi deg kandiserte komplimenter! Mellomlangt hår krydret kan føre til alvorlig bluss på utseendet ditt.

Mørk til lys rød-lilla Ombre

Mørk til lys rød lilla ombre

Instagram @tanias_hair_studio

Jo blankere, jo bedre! Silkemykt er faktisk den ubestridte fargen på de kongelige som du kan ha på deg!

Red-Plum Balayage

rød plomme balayage hårfarge

Instagram @dangthathairdoe

Aldret som fin vin, saftig plommelåser som dette er de ultimate hårmålene.

Svart og rød-lilla

Svart og rød-lilla
Instagram @hairbynikimarie

Spørsmål og svar med stilskaperen, Niki Marie
Salongseier / frisør @ Niki Marie's Salon and Spa i Ilion, NY

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er et rotete balayage -utseende. Håndmalte stykker for å oppnå en mørkere rot med lilla/rød på endene. Vi gjør en stykke lob -stil for hennes snitt!

Noen råd til noen som vurderer det?

Når du vurderer hvilken som helst farge med røde fargetoner i, er vedlikehold svært viktig. Røde blekner lett, så du vil være sikker på at du bruker profesjonelle produkter. Vask med kaldt vann vil også bidra til å opprettholde fargen lenger. Du må oppdateres oftere enn å ha en mer naturlig farge. Husk også å bruke et varmebeskyttende middel, da høy varme vil falme fargen din raskere!

Brun og rød-lilla

Brun og rød-lilla
Instagram @colorsbycarolynpajula

Spørsmål og svar med stilskaperen, Carolyn Pajula
Frisør @ Iluarsenal i TLL, Estland


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Det beste med dette utseendet er at du kan bruke det som en stilig kvinne eller en opprørsk skolepike fordi fargede lag er mellom og når du slipper løs håret, dekker det den fargerike delen. Hvis du er fascinert av alle disse vakre fargede hårene, men ikke er veldig sikker på om det er noe for deg, så er det alltid en god ting for å begynne med det nederste laget, og etter en tid med bruk av det, har du en ide om hvor kult det faktisk er å prøve noen sprø fargelegging!

Min favoritt look for denne typen fargestil er en hestehale eller en litt sassy øvre bolle med bølger. Tingen med rød farge er at den ser ganske perfekt ut på alle hudtoner bortsett fra rødlig fordi det i dette tilfellet kan være for mye, og det vil definitivt få mer ut av den rødlige delen av hud. Selv om det kan være noe annet å blande det med brun farge og kalde lilla toner!

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg anbefaler å bruke farget hårsjampo og nærende fargemasker for å holde den røde glødende og vare lenger. Legg til en matchende leppestift med denne typen hår, og det kan være alt du trenger for et perfekt jentekveldsutseende. Du må ha litt ild i deg fordi rødt er fargen på lidenskap!

Burgund og Violet Ombre

Burgund og Violet Ombre
Instagram @dietzcoiffeurstaugustin

Spørsmål og svar med stilskaperen, Jessy Hüttner
Frisør @ Dietz Coiffeur i St. Augustin, Tyskland


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en lang, strukturert hårklipp som er kortere foran.

Min favoritt med dette utseendet er absolutt fargen mørk fiolett ved røttene, blandes mykt inn i en lys bærtone.

Noen råd til noen som vurderer det?

For å style dette utseendet må du føne håret helt. For bølgene kan du bruke et krøllejern eller lage krøller med et rettetang.

Du kan avslutte utseendet med en tekstureringsspray for et friskere, mer leken utseende eller bare fikse krøllene med hårspray for å holde dem på plass.

Jeg tror dette utseendet er for alle, uansett om håret ditt er tynt, tykt, rett eller krøllet. Det viktigste er absolutt hårpleie!

Rød oransje og lilla

Rød oransje og lilla
Instagram @kathydoeshair

Spørsmål og svar med stilskaperen, Kathy Miliano
Stylist @ Carl Michael Salon i Wakefield, MA


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Min favoritt med dette utseendet er at det matcher min klients personlighet. Hun er veldig uttrykksfull, levende og morsom. Jeg elsker den kaskaderende fargen og snittkombinasjonen, ettersom håret virkelig viser de forskjellige fargene som falmer inn i hverandre-den kule lilla som kompletterer den røde og oransje.

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg vil anbefale denne hårfargen til alle som liker å uttrykke seg gjennom hvordan de ser ut. Stilen ville se bra ut på alle, ettersom det er kule og varme toner og er bare så levende og morsomt. Du kan også gjøre denne fargen på et kortere snitt.

Omsorgen for dette utseendet er imidlertid veldig viktig, ettersom livlige farger kan falme raskere hvis de ikke blir tatt godt vare på. Definitivt trenger du en fargesikker sjampo og balsam samt en fuktighet/protein-kombinasjon av leave-in-produkter.

Rosa og rød-lilla

Rosa og rød-lilla
Instagram @princesspinkhair

Spørsmål og svar med stilskaperen, Meagan Eichler
Frisør @ Cutting Edge Hair i Carrollton, TX


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Vi brukte hennes eksisterende balayage og ga henne et lysere utseende for våren ved å bruke flere forskjellige tilpassede blandinger av Pulp Riot semi-permanente farger. Jeg elsker måten mørkere lilla bland inn i de lysere rosa!

Noen råd til noen som vurderer det?

Stol på at stylisten din hjelper deg med å velge farger basert på hvor lyst håret ditt er. Etterbehandling er det største engasjementet når du ønsker lyse, levende farger! En gang i uken (i iskaldt vann), vask med sulfatfri sjampo for å beholde fargen så lenge som mulig!

Rød-lilla med blonde høydepunkter

Rød-lilla med blonde høydepunkter
Instagram @stylist_maria.alicia

Spørsmål og svar med stilskaperen, Maria-Alicia Smithell
Frisør / salong eier @ Dolce Vita Salon & Spa i Windham, NH


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Det er en fiolett mahognibase med blonde høydepunkter.

Jeg elsker hvordan det gir et dristig dimensjonalt utseende, enten det er slitt rett eller med krøller. Å ha de lyse blonde høydepunktene mot den fiolette mahognybasen gir et øyeoppblåst og hodevendt utseende.

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne lille A-line hårklippingen fungerer på de fleste hårtyper, og fargen er flott for noen som ønsker litt pop og livlighet i fargen uten å gå helt til en "motefarge".

For å opprettholde livskraften til denne fargen, anbefaler jeg alltid en fargesikker sjampo og å skylle med kjøligere vann for å holde de røde/fiolette tonene lenge.

Mørk rød-lilla

Mørk rød-lilla
Instagram @hairbyadriennewalsh

Spørsmål og svar med stilskaperen, Adrienne Walsh
Frisør @ Soma Spas i Regina, SK


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne fargen er levende, men med dybde! Jeg elsker fargen og glansen den holder!

Noen råd til noen som vurderer det?

Du må gå lys først før du kan gå til en levende farge! Vedlikehold er viktig fordi disse fargene blekner så raskt, men det kan hjelpe å kjøpe en sjampo som setter inn farge. En rød eller rosa sjampo vil hjelpe med denne fargen.

Rød, lilla og rosa

Rød, lilla og rosa
Instagram @hotkisshair

Spørsmål og svar med stilskaperen, Olivia Hotchkiss
Frisør / øyevippetekniker @ Hair av Olivia i Calgary, AB


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en veldig unik og kreativ frisyre som ville skille seg ut i mengden. Fargen er en veldig vakker og levende rød med aksentstykker av rosa og lilla innramme ansiktet hennes. Klippet gjør at flere lag kan sees i håret, men gir også fargen mange dimensjoner.

Mitt favorittaspekt ved snittet må sannsynligvis være det faktum at det er to tråder på hver side (fire totalt) som har en veldig leken lilla og rosa farge som skiller seg ut fra den røde basen.

Noen råd til noen som vurderer det?

Hvis du ønsker å ha denne frisyren, vil jeg absolutt vurdere Joico rød sjampo ettersom rødt er en farge som blekner veldig raskt. Selv om det kan være vanskelig, kan du prøve å unngå de rosa og lilla stativene fordi den røde sjampoen potensielt kan farge de lysere trådene røde.

Hvis du ikke er en som er villig til å legge engasjementet og tiden i håret ditt, er dette ikke stilen for deg, ettersom rotretusjeringer er obligatoriske, så vel som å bruke en rød sjampo/tilstand for å opprettholde det livlige farge. Snittet på denne frisyren er ekstremt lagdelt. Hvis du har veldig fint/tynt hår, vil jeg ikke anbefale å få dette klippet, da det kan skape en illusjon om at du mister hår. Denne spesifikke kuttet kan være bedre egnet for kvinner med veldig tykt hår fordi det tillater håret mer bevegelse og får det til å føles mindre tungt.

Blå og rød-lilla

Blå og rød-lilla
Instagram @hairbyjesssb

Spørsmål og svar med stilskaperen, Jessica Benczkowski
Frisør og kolorist @ MasterCuts i Wilkes Barre, PA


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er et galaksehår. Min favoritt ting om det er fargevalgene og hvordan de alle går så bra sammen. Krølling av håret avsluttet definitivt utseendet ved å avsløre alle fargekombinasjonene, inkludert de under.

Noen råd til noen som vurderer det?

Bruk en god fargesikker sjampo som er fri for alle sulfater! Selv om dette utseendet definitivt er unikt, er det mye vedlikehold som følger med for å beskytte og forlenge fargenes levetid. De bør vaske håret med kaldt vann og bruke et varmebeskyttende middel når du bruker noen form for stylingverktøy. Varme kan faktisk fjerne fargen fra håret.

Burgunder rød-lilla

Burgunder rød-lilla
Instagram @angiemillerdoesmyhair

Spørsmål og svar med stilskaperen, Angie Miller
Hair Designer @ Hair av Angie Miller i Manchester, MO


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er en flerdimensjonal rødfiolett hvis vi snakker i profesjonelle stylisttermer. En klient kan kalle det en burgunder, vinfarge eller morbær.

Hvis en klient ønsker å gå for en dypere rød eller legge til litt dybde i den nåværende røde fargen, er dette en fin måte å gjøre det på. Å legge til noen lowlights skapte noe iøynefallende og mer bevegelse i håret.

Denne klienten hadde veldig tett hår, så jeg gikk inn med vekslende skiver og vevde folier omtrent hver 3/4 ″ med en 3VV og 4RV i like deler i Matrix ColorSync og 10 volumutviklere. Mellom alle foliene påførte jeg 5XR, 5RM og INRV i Joico Vero K-Pak farge og 20 volum i hodebunnen i 20 minutter, og trakk deretter gjennom endene i 15 minutter. Sjampoert i kaldt vann med Biolage Color sjampo og brukt Biolage Color Conditioner.

Hun tok også med seg den røde virale fargedeponerende balsamen for å hjelpe henne med å opprettholde livskraften til neste avtale. Det har gått over en måned, og jeg så henne kort for å hente et produkt, og hun fortalte meg at hun ikke engang har trengt det enda fordi det fremdeles ser fantastisk ut. Jeg anbefaler alltid sulfatfrie sjampoer og balsam for mine klienter, men spesielt rødhårede klienter. Og, selvfølgelig, profesjonelle produkter.

Min favoritt ting med denne fargen var det enorme smilet jeg fikk på klientens ansikt. Jeg elsker livskraften og glansen i den og hele dimensjonen den ga henne tidligere kjedelig hår. De diagonale foliene gjorde det der hun kunne bære det på jobb, på treningsstudioet, hvor som helst uten striper, noen ganger kan det oppstå horisontale folier. Foliemønsteret vil ikke vise gjenvekst fra folielinjene raskt, så vi kan ganske enkelt retusjere grunnfargen hennes et par ganger før vi må gjøre hele prosessen igjen, og spare tid og penger.

Snittet og stilen var et enkelt, langt lagdelt snitt med en ansiktsramme og en rask 1-tommers jernløs krøll som jeg greet ut. Klippet tok litt vekt av det tykke håret hennes uten å gjøre det for hakket. Jeg gjorde en Sam Villa -metode for å ta trekantede seksjoner og styre dem mot ansiktet fra baksiden og mot motsatt side av hodet fra sidene og gjør et dypt punkt kutting.

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne fargen kan brukes av så mange hudtoner, men jeg tror noen som er lyse med blå øyne er den perfekte kombinasjonen. Den røde får blå øyne til å poppe og glitre, og de røde fioler er bedre enn kobbertoner på lys hud, etter min mening.

Teachs.ru
Marrah Troyer - De riktige frisyrene

Marrah Troyer - De riktige frisyreneMiscellanea

ForfatterMarrah Troyer har stått bak stolen i 10 år nå har elsket å komme i kontakt med likesinnede individer. Det er derfor The Hairdressers Magic Mentorskap og kurs ble født. Marrah elsker å få j...

Les mer

Redaksjonen - 4/46 - De riktige frisyrene - Side 4Miscellanea

Det kan være en vanskelig oppgave å finne en stil som matcher din nye etappe i livet mens du fortsatt omfavner en ungdommelig stemning. Imidlertid er det flere fine korte frisyrer for kvinner over ...

Les mer

Ekspert Tips for hårstyling - De riktige frisyrene - Side 3Miscellanea

Uansett om håret ditt er rett eller krøllete, kuttet i lange lag eller korte nisser, farget rosa eller grått, trenger det en form for styling fra din side. For ikke å snakke om vår evige kamp for å...

Les mer
instagram stories viewer