20 heteste blonde boksflettene å prøve i 2021

instagram viewer

Box Braids on a Long Bob

Box Braids on a Long Bob

Instagram @braidsbymiss_rubee

Disse boksflettene i en lapp vil garantert tilby Willow -utseende og vibber. De puffete endene gir virkelig dette utseendet en bemerkelsesverdig vri.

Boksflettet bolle i halv Updo -stil

Boks flettet bolle i halv updo stil

Instagram @carrietanner_comicstyles

Prøv en eske flettet bolle i en halv updo stil. Det er en stil som kan bæres av kvinner som ganske enkelt trekker håret halvt opp mens de lar litt hår ligge. Denne frisyren er perfekt for nyflettet frisyrer, da den krever minimal spenning.

Kasseflett med underskæring

Boksfletter med underskår

Instagram @mz_sofly

Boksfletter med underskår er en flettet stil med en barbert del på siden eller bak hodet. Underskår forkorter installasjonstiden for flettet og legger til en kant på frisyren din. Skill deg ut med blonde fletter og støpte sider.

Blonde Knotless Box Braids

Blonde knutløse boksfletter

Instagram @preciousbraidinghair

Blonde knutløse boksfletter kan installeres uten den pæren ved røttene som kan forårsake spenning. Knotless fletter er flotte for kvinner som ønsker fleksibilitet når de styler, pluss blonde gjør det bare morsommere!

click fraud protection

Caramel Blonde Box Braids

Karamellblonde eskefletter

Instagram @bsbeautybar.official

Karamellblonde boksfletter er en solbeskinnet beskyttende frisyre. Brunøyde jenter med gyldne glaserte undertoner kan installere disse fargeflettene. Karmelbrun fungerer godt med mørke røtter. Det er ikke nødvendig å fargelegge ditt naturlige hår.

Blonde boks fletter i en topp bolle

Blonde boks fletter i en topp bolle

Instagram @magicfingersstudio

Blonde boksfletter i en toppbolle er et tidløst stykke. Bli blond og ha det gøy med flettene dine feid opp, og viser frem rene partisjoner av flettings perfeksjon. Vipp hodet ned for å samle hår for en rask og enkel toppbolle.

Long Blonde Box Braids

Long Blonde Box Braids

Instagram @qthebraider

Gullblonde boksfletter passer perfekt til din bronsehud. Disse boksfletter i lengde få deg til å se ut og føle deg som kongelig!

Burgundy og Blonde Box Braids

Burgundy og Blonde Box Braids

Instagram @cae.creations

Individuelle fletter kan ha de individuelle fargene, og det gjør stilen enda mer kreativ. Blondien, brunlåsen og burgunder boks fletter i en frisyre.

Dirty Blonde Box Braids

Dirty Blonde Box Braids

Instagram @kurlykellzhair

Hvorfor ikke prøve disse skitne blonde boksflettene for å gi låsene dine en stor dimensjon? Denne blonde hårfargen og stilen er virkelig sexy!

Blonde fletter med frisyre med trekantsdeler

Blonde fletter med trekantsdeler

Instagram @bluehairguru

Geometrisk sett synes jeg denne blonde boksflettestilen på svart hår er en god idé. Drypp, finhet, swag- hva mer kan du be om? Se mer utrolig eskeflette med trekantsdeler.

Honey Blonde Box Braids

Honningblonde eskefletter

Instagram @jacarradaniellehair

Beskytt ditt naturlige hår mot naturlige skader og dårlig styling med disse honningblonde boksflettene. Hvis du har en naturlig brun hårfarge, kan du finne flere alternativer her—bronde boks fletter.

Box Braids med Platinum Blonde Color

Box Braids med Platinum Blonde Color

Instagram @bombystyle_braids

Et iskaldt drypp på lange fletter som er for kule for noen å bære. Denne ombre platinablonde boksfletteaksjonen blir mer kreativ hver dag.

Hekleboksfletter

hekleboks fletter

Instagram @naturezacapilar

Frihet kommer i alle former og bind. Med disse heklede fletter, det kommer av å måtte ha ditt valg av stil gjennom hårforlengelser og vev. Et stort utvalg farger å velge mellom, men disse choco blonde box flettene er på toppen av listen.

Store og blonde boksfletter

Store og blonde boksfletter

Instagram @hairbynodia

For en enklere variant av boksflettene, men like flatterende, kan du prøve å flette store hårbiter en om gangen. Disse lange blonde flettene kan være lik din vanlige stil, men også subtilt forskjellige.

Jumbo Blonde Braiding Style med svarte røtter

Jumbo Blonde Braiding Style med svarte røtter

Instagram @braidupp

Disse blonde boksflettene med svarte røtter gir en fin kontrast som er uformell og stilig. Oppnå utseendet med de blonde flettede hårforlengelsene, lagt til ditt naturlige, svarte hår.

Blonde Ombre Box Braids

Blonde ombre boks fletter

Instagram @jenestyles

Kremet og drømmende, denne blonde boksen flettet frisyre har alt.

Blondish og Black Box Braids

Svarte og blonde boksfletter

Instagram @okoyebraids

Farger ved siden av hverandre på langboksfletter er svært sjeldne fordi få kvinner kan trekke den av. Enten du går for virkelig mørke og virkelig lyse farger eller nyanser som er i nærheten av hverandre, husk at det er viktig å ha håret ditt som om du bare bryr deg!

Blonde og brune boksfletter

Blonde og brune boksfletter
Instagram @voodoobraids

og brune mikroboksfletter er en praktisk stil med lite vedlikehold, men likevel veldig stilig. Louisiana-baserte fletter Andra’el synes at det beste med denne stilen er de endeløse fargevalgene, så vel som stylingen. Utseendet varer også i 3 måneder!

Andra’el bemerker: “Disse blonde og brune flettene er for travle hardtarbeidende kvinner med lite tid til hår. Det er en flott beskyttelsesstil for barn og voksne. Husk å olje hodebunnen regelmessig. ”

Røde og blonde boksfletter med krøllete stykker

Røde og blonde boksfletter med krøllete stykker
Instagram @jlowedabraider

Disse små boho -flettene ble opprettet av salongseier Jocelyn Lowe fra Richmond, VA. Dette er røde og blonde boksfletter med krøllete stykker, som kan oppnås med forlengelser eller en parykk av menneskehår.

“Jeg elsker krøllene som er blandet med flettene. Krøllene gir flettene et helt nytt utseende som alle blir begeistret for, sier Lowe.

Denne stilen varer vanligvis 8-10+ uker, og du trenger ikke gjøre for mye. Lowe legger også til at "det krever bare et flett skjerf for dekning om natten og litt skum av og til."

Jumbo Box Braids med lys blond farge

Jumbo Box Braids med lys blond farge
Instagram @shez_ready

Disse blonde jumbo -boksflettene er dristige og vakre og ble laget av stylist Tanaishia Phillips fra Charlotte, NC. Det er fargen som gjør den fet, men det er en vakker beskyttelsesstil som kan brukes på mange forskjellige måter. Ta en titt på mer trendy jumbo boks fletter her.

Hvis du vurderer denne stilen, forklarer Phillips: "Jeg vil fortelle deg at fargen får deg til å skille deg ut. Du kan gjøre denne stilen i hvilken som helst farge. Denne stilen kan gjøres på alle hårtyper, men den fungerer best på grovt hår. ”

Denne flettestilen kan ta litt tid, avhengig av størrelse og lengde. Disse store flettene tok Phillips 3,5 timer å fullføre.

Teachs.ru
Brittany Sangastiano - De riktige frisyrene

Brittany Sangastiano - De riktige frisyreneMiscellanea

ForfatterBrittany Sangastiano er en krøllete hårentusiast som brenner for å hjelpe andre med å omfavne sin naturlige tekstur. Gjennom sin Instagram og YouTube har Brittany bygd et fellesskap med tu...

Les mer

Redaksjonen - 10/46 - De riktige frisyrene - Side 10Miscellanea

Hårtrender kan komme fra hvor som helst, og den siste fargestoffbesettelsen er intet unntak. Galaxy dye er en unik blanding av blått og lilla hår som er ment å ligne den stjernehimmelen. Det er man...

Les mer

Balayage Hårfargeideer og frisyrer for 2021 - De riktige frisyrene - Side 2Miscellanea

Balayage -hår er dagens synonym for moderne hår. Flate, monotone farger ga plass for flerdimensjonale fargestoffer som jobber i par med trendy hårklipp for å skape dynamiske frisyrer fulle av tekst...

Les mer
instagram stories viewer