47 Populære ideer til kobberhårfarge å be om i 2021

instagram viewer

Kobberhøydepunkter på brunt hår

Kobberhøydepunkter på brunt hår

Instagram @behind_beas_chair

En enkel måte å lyse opp og gi ditt brunettehår liv er å blande det med saftig hasselstykker! I tillegg viser kobberhårets høydepunkter effektivt formen og lagene på dette fantastisk stablet bob.

Bright Red Copper Penny Hair

Lys rød kobberhårfarge

Instagram @_danielledoeshair

Virkelig stilig og behagelig for øynene - dette glamorøse lys kobberrød bob har fanget våre hjerter! Style med en stor bølge for å skryte av sin livskraft og med et fullt smell for et komplett sofistikert utseende.

Sandbrunt kobberhår

Sandbrun kobber

Instagram @jordan.ashleigh.hair

Få en balayage som titter gjennom ditt naturlige røde hode med en gresskarinspirert fargesmelte. De rike tonene utfyller og viser frem teksturen på lagene og endene.

Kobber Bob

Kobber Bob

Instagram @michele_bonansinga

Gi lokkene dine et lett og sunt utseende ved å få denne livlige rød-oransje fargen. Med en farge som krever mye TLC, er å holde den kort, men stilig, en smart måte å rocke denne ut på.

Sandbrun til Brightened Copper Ombre

Sandbrun til Brightened Copper

Instagram @bymae.lynn

click fraud protection

De dramatiske blonde endene gjør utseendet så lett og mykt, men smigrende og rikt. Et brunt til kobberhår ombre fungerer best på hvilken som helst hårlengde så lenge det er bølger for å få det til å se superdimensjonalt ut.

Kobberrød Bob

Kobberrød Bob

Instagram @tmelong

Hvem liker ikke en god kobberhårton på en nyslått bølgete bob med virkelig søte smell? Denne flerdimensjonale frisyren er så effektivt utført, takket være fargearbeidet som holder alt sammen.

Coppery Redhead Blunt Cut

Coppery Redhead Blunt Cut

Instagram @klodissalon

Overgang vakkert inn i rødhårede verden med et lyst kobber i en subtil ombre. Denne hårfargen er så levende, men myk og fungerer godt med mørkerøde røtter.

Oransje kobberhår

Oransje kobberhårfarge

Instagram @hit_friz

Oransje kobberhår har en myk og falmet tone, som er veldig feminin! Den tilbyr den "kule jenta" -stemningen som passer yngre damer. For å gi den et mer moderne preg, jazz den opp med løse bølger og krøller. Fest deretter stilen med en tåke av teksturspray for å øke definisjonen og dimensjonen.

Mørk rød til lys kobber

Mørk rød til lys kobber

Instagram @hairlovebyjessica

Hvilken bedre måte å vise frem det nymalte kobberhåret fra røtter til ender enn å style det med en kul toflettet toppknute som denne? Den naturlige dybden denne edgy fargen vil gi håret ditt, vil gjøre deg spent på de forskjellige måtene du kan style det på.

Kobberblond Ombre

Kobberblond Ombre

Instagram @fameho0ker

Sunt hår er nøkkelen for å oppnå en levende skinnende og glatt ombre som denne. Denne vakre fargestilen ville fungere best på langt hår for en jevnere overgang.

Balayaged kobber

Balayaged kobber

Instagram @younghairpdx

En fantastisk brennende rødbrun til kobbersmelting fortjener å bli notert av alle. Bare husk å tenke på undertonene dine hvis du vil prøve denne ombreen som er ideell for middels til langt hår.

Ingefær kobber

Ingefær kobber

Instagram @leticiaoliveirashc

Ikke vær redd for å gå drastisk med en lys ingefærskygge som denne som passer til bleke og kule hudtoner. Denne veldig feminine bob -kuttet med krøllete ender ville ikke vært på sitt beste uten hjelp av denne dimensjonale kobberfargen.

Mørk brun kobber

Mørkt brunt kobber rett hår med smell

Instagram @kauneustanner

Kobberbrune ville se mest yndige ut når de ble gjort på super rett, fint hår da det fanger lyset best og gir et glatt, glansfullt utseende. De lysende smellene fullfører definitivt hele stilen.

Kobberfarge på mørkt hår

Sjokoladebrunt kobberhår

Instagram @mechehairnz

En levende kobberundertone kan gjøre håret ditt annerledes og forbedre det generelle utseendet ditt når det gjøres riktig. Røde og brune uten tvil gå godt sammen.

Kobberhår for mørk hud

Krøllete kobberhår for mørk hud

Instagram @certifiedheadturner

Et levende kobber kan få frem de varme undertonene i din mørke hud, spesielt på flerdimensjonale krøller som dette. Hvis du ønsker å ha lite daglig vedlikehold og opprettholde fuktighet for håret ditt samtidig, så styler det med en fet mohawk med cornrows på sidene ville være måten å gjøre det på.

Langt hår med lys kobberglans

Rett lyst kobberhår med senterdel

Instagram @hair_beat

Et levende varmt kobber på et fabelaktig rettet hår er en lett klassisk stil. Å style den med en midtdel gir også en superpolert fin effekt og ville se best ut på et kort og symmetrisk ansikt.

Fiery Copper Balayage

Brennende kobberrød ombre hårfarge

Kreditt: Pinterest

En dyp mahogny rot som smelter til lyse jordbærender gjør at dette kobberinspirerte utseendet skiller seg ut i en mengde.

Balayage fersken kobber

Balayage fersken kobber
Instagram @maggiecoiffure

Spørsmål og svar med stilskaperen, Maggie Coiffure
Eier / frisør @ Center De Jouvence i Rosemere, QC

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette kaller vi fargesmelting. Det er en teknikk som blander farger og ikke etterlater klare linjer mellom de forskjellige tonene, noe som skaper en flerdimensjonal effekt. Det er veldig trendy akkurat nå og så gøy å innse.

Når det gjelder fargen, føler jeg at det er en ny kobberbølge, og jeg er forelsket i disse nye, myke blonde kobbertonene og bestemte meg for å bruke dem på dette "lerretet". Når det gjelder mellomlengde hårklipp, "lob", "clavi-cut" eller long bob, men vi kaller det, det er rett og slett nydelig og lett å ta vare på. Denne stilen er for meg frigjørende! Ingen langt hår er bundet mesteparten av tiden. Hei, Hollywood-stjerne-bare lag rotete halvkrøllede bølger, få solbriller, og du vil allerede føle deg som en superstjerne!

Noen råd til noen som vurderer det?

Først må du spørre frisøren din om håret ditt er sunt nok til en balayage. Jeg bruker personlig Depigmento, et nærende, rekonstruerende lightener som gir den ekstra glansen. Denne stilen passer perfekt for mange av oss, siden den har forskjellige nyanser og passer derfor godt til forskjellige hudtoner. Imidlertid er det alltid viktig å sørge for at enten de varme eller kalde fargetonene passer til vår pigmentering i håret i huden.

Lett å style siden den ikke er for lang, men du kan fortsatt pakke den inn i en hestehale når du kommer til treningsstudioet! Perfekt for et rundt ansikt, men passer stort sett til alle former. Jeg håper denne stilen er kommet for å bli fordi jeg elsker å se mine klienter forlate salongen ekstra stilig!

Kastanje til lysere kobber Ombre

Kastanje til lysere kobber Ombre
Instagram @vintagerosebloom_

Spørsmål og svar med stilskaperen, Juanita Seitz
Uavhengig frisør i Las Vegas, NV


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Min absolutte favoritt ting med denne fargen er at den minner meg om en solnedgang. Måten gyllen brun smelter så fint inn i kobberet, minner meg bare om en perfekt solnedgang.

Når krøllene treffer sollyset, ser du alle de forskjellige tonene. Dette var definitivt veldig gøy for meg å gjøre.

Noen råd til noen som vurderer det?

Varmere undertoner i huden din vil få frem det beste kobberet, så husk det når du velger en farge som denne.

For det andre, vær spesifikk på hva slags kobber du leter etter fordi det er mange forskjellige varianter, og når du får en lysere farge enn din naturlige, selv med kobber, vær forberedt på å ta godt vare på din hår. Det betyr at du bruker de beste sjampoene og balsamene som er beregnet på fargebehandlet hår og de riktige produktene for å beholde hårets integritet.

Sist men ikke minst, hvis din livsstil er litt travel, så tror jeg at kobber pleier å passe bedre bare fordi jo rikere kobber jo bedre fade ut, og jo bedre fade ut jo lengre tid kan du gå mellom tonere og touch-ups.

Kirsebærrød til kobberfarget

Kirsebærrød til kobberfarget
Instagram @erika_gravel

Spørsmål og svar med stilskaperen, Érika Gravel
Frisør / Stylist / Propriétaire @ Espace Beauté i East Angus, QC


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Brannhår, vakker kobberfarge, skinnende hår, vakre krøller.

Den beste måten å ha vakkert hår på, er å behandle! Jeg liker veldig godt Olaplex -behandling, og jeg brukte Lumishine -fargestoffer som reparerer håret.

Til krøllene liker jeg å bruke jernkjegelen min, fordi den gjør mirakler! Da er det bare å passe fingrene eller en kam med store tenner, og du er ferdig.

Noen råd til noen som vurderer det?

For vedlikehold av dette håret er det nødvendig å ha en god sjampo og balsam som er fra et profesjonelt merke (jeg liker Redken -fargestrekningsmagnetikk). Du trenger også en god behandling som vil reparere, fukte og samtidig gjenopplive fargene som Joico glanslås.

En herdende olje har alltid sin plass også, og litt hårspray for finish vil gjøre susen.

Lang kobber til Merlot Ombre

Lang kobber til Merlot Ombre
Instagram @jemhaircanfixthat

Spørsmål og svar med stilskaperen, Meghan
Stylist @ JEM Hair Studio i New Paltz, NY


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er en varm rød til kobberfargesmelte med en pop gul som jeg personlig liker mest.

Noen råd til noen som vurderer det?

Tenk om dette passer din personlige stil og livsstil, da denne typen farger trenger litt vedlikehold.

Varm kobber

Bølget varmt kobberhår
Instagram @hairbygenesis

Spørsmål og svar med stilskaperen, Genesis Diaz
Frisør @ Cuts Etc. i Corpus Christi, TX


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Det jeg liker med dette varme kobber -utseendet er at det er veldig unikt. De fleste er redde for å komme seg ut av komfortsonen når det gjelder håret.

Å legge til høydepunktene ga håret hennes en viss dimensjon! Høydepunktene og kobber utfyller hverandre veldig godt.

Noen råd til noen som vurderer det?

Du kan ikke gå galt med kobber. Kobber er veldig universelt og kan fungere med alle som ikke er redd for å rocke det!

Sjokolade og kobber

Sjokolade og kobberhårfarge

Instagram @jecoart_

Hvis du vil ha en lys morsom farge som kobber og sjokolade, vær klar til å rocke den! Hoder vil snu og du vil bli stirret på. Vær klar til å se fantastisk ut og gå for det!

Jo mindre du sjampo desto bedre (tørr sjampo er din beste venn) og jo kjøligere vann desto bedre. Tenk på det som dine lyse klær. Du vil aldri vaske lysene i varmt vann, ellers vil de falme ekstremt raskt. Det samme gjelder håret ditt!

Stol på prosessen. Hvis stylisten din sier at det kan ta mer enn en økt, la henne gjøre det på mer enn en økt! Hvis håret ditt er mørkt, kan du ikke bare legge til en lys farge uten å lette det først. Tenk på håret ditt som konstruksjonspapir og hårfargen som fargestifter. Hvis du har et svart eller brunt stykke papir og du fargelegger det med et rødt eller lilla eller kobberstift, kommer det ikke til å dukke godt opp. Men hvis du legger det på et hvitt papir, kan det skje fantastiske ting! Du vil være lysere for at de lysere fargene skal vises i håret ditt.

Krøllete kobber kanel

Krøllete kobber kanel
Instagram @marcydoeshair

Spørsmål og svar med stilskaperen, Marcy Malin
Frisør @ Penrose Academy i Scottsdale, AZ


Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg vil beskrive dette utseendet som et dimensjonalt kobberrødt med en skyggerot. Jeg gikk omtrent to nyanser mørkere på basen og smeltet den til en levende rød på endene.

For en ekstra kobberaktig pop brukte jeg den semi-permanente Joico Intensities-linjen i oransje mens jeg var i vaskeskålen.

For det ferdige utseendet stylet jeg håret med løse bølger for å utfylle den morsomme dimensjonen. Du kan heller ikke se det på dette bildet, men vi farget øyenbrynene hennes for å hjelpe til med å få hele utseendet sammen.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette utseendet kan lett oppnås for personer med lysere hår, men de med mørkbrunt eller svart hår må forhåndslysne håret for å oppnå denne lysstyrken.

Vær forberedt på ekstra tid og kostnader. For de som ønsker denne morsomme fargen, er hjemmetjenesten kritisk. En fargesikker sjampo og balsam i salongkvalitet er nødvendig for å opprettholde denne fargen.

En profesjonell sjampo eller balsam for fargeavsetning kan også hjelpe til med vedlikehold hjemme, men det er viktig å booke med stylisten din om 4-6 uker. Dette vil sikre at kobberrødt forblir friskt og levende.

Gresskar Spice Kobber

Gresskar Spice frisyre
Instagram @shearreligion.pro

Spørsmål og svar med stilskaperen, Tabitha Bryson
Hårstylist @ Scout's Barbershop i Nashville, TN


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Denne fargesmeltingen minner meg om alles favoritt høstdrikke gresskar krydderlatte! Min favoritt ting om det er at det er en flott overgangsfarge for sommerblondiner. Det legger til det kobberunderliggende pigmentet før det overføres til sine mørkere vinterfarger.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg brukte alle Wella-farger, ved å bruke en dypere kobberrød med 10 volumer ved basen, et kobbergull som er omtrent to til tre nyanser lysere med 20-30 volum i mellomakselen, og et høyt løft naturlig (for gull toner). Hvis de allerede er blonde som min klient var, vil et semi-permanent nivå 9-10 gull fungere vakkert.

Jeg brukte Kevin Murphy Body. Byggmester for å blåse ut håret, og deretter Kevin Murphy Anti. Gravity spray for å sette krøllene hennes. Jeg brukte da det nye Kevin Murphy -soverommet. Hårtekstur spray for å pusle og definere krøllene, og litt av Kevin Murphy -økten. Spray til slutt.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Jeg anbefaler dette utseendet for lyse hudtyper med mer nøytrale/rosa undertoner. Fargen med høy løft på endene gjør seg best på fint hår, men tykt hår kan også ha den. Det kan bare ta to prosesser for å komme til ønsket letthet.

Jeg tror denne fargen vil passe til nesten alle som leter etter varme i livet! Det kan være stilig eller edgy, avhengig av hvem som bruker den.

Kobber solnedgang

Kobber Sunset frisyre

Instagram @elshairatoasis

Spørsmål og svar med stilskaperen, Elizabeth Snowden
Hårartist/stylist @ Oasis Salon & Spa i Salisbury, NC


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Denne fargen er en rik blanding av kobber og røde kobbertoner, som kombinerer noen få nyanser for å få det generelle utseendet til å poppe. Det minner meg om de varme, glødende nyanser som solnedgangen viser om høsten (som jeg ELSKER). Apropos høst, det minner meg også om de fallende bladene! Det er et perfekt valg for denne tiden av året.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

For å beholde fargenes livlighet anbefaler jeg å bruke en sulfatfri, fargebeskyttende sjampo. Min personlige favoritt er Redkens Color Extend Magnetics. Jeg elsker også å bruke et glansserum i stedet for en spray for å legge til mykhet og sprette til krøllene. Dette gjør også at fargen virkelig glitrer. Jeg elsker Redkens Glo Dry. Hver kvinne trenger også en god brukbar hårspray, selvfølgelig. Control Addict er mitt valg!

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Dette er en ganske lite vedlikeholdsfarge som gjør den til et alternativ for de fleste. Det må oppdateres omtrent hver sjette til åtte uke for å fylle intensiteten. Det fungerer bra på alle hårtype og fungerer fantastisk for de med kule hudtoner.

Kobber er en helt fantastisk farge på de med blå eller grønne øyne. Imidlertid kan kobber tilpasses varme hudtoner og øyefarger, så til syvende og sist er det et alternativ for alle hvis det gjøres riktig!

Mørk kobberbalayage med mahogni -nyanser

Mørk kobberbalayage med mahogni -nyanser
Instagram @kiramichele13

Spørsmål og svar med stilskaperen, Kira Rodriguez
Stylist/Salon Eier @ Frayed Hair Lab i College Station, TX


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en kobberinfisert balayage. Det er perfekt for høsten! Jeg elsker fargens rikdom og bevegelsen de lettere kobberbitene bringer til den generelle stilen.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

For å lage dette utseendet brukte jeg TIGI Copyright Color. Basen er en blanding av nivå 4/5 med infusjoner av kobber/mahogny. På hennes ender brukte jeg en fargeblokk-teknikk hvor jeg vekslet en lysere kobberformel (på forhåndslettet hår) og en dypere formel for å oppnå et mer organisk utseende.

For å opprettholde dette utseendet, ville jeg foreskrive TIGIs Sfactor True Lasting Color -sjampo og balsam og Sfactor True Lasting Color Oil. Jeg anbefaler også sjamponering med kaldt vann for å forhindre falming.

Hvis TIGI ikke er ditt foretrukne merke, er det greit! Så lenge du bruker profesjonelle produkter for fargebehandlet hår, er du gyllen.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Dette utseendet er perfekt for den på farten klienten som ikke kan forplikte seg til å komme inn i salongen hver femte uke. Det er et lite vedlikeholdsutseende som krever en rotretusjering etter klientens skjønn. Det er både kostnadseffektivt og enkelt, så du kan ikke gå galt med det!

For klienter med mer skinnende hud, vil jeg anbefale å lette det generelle utseendet ett til to nivåer.

Allsidig brun kobber høydepunkter

Allsidig Brown Copper Balayage hårfarge
Instagram @kabrinawilliams

Spørsmål og svar med stilskaperen, Kabrina Williams
Stylist @ Alter EGO Style House i Raleigh, NC


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Ærlig talt beskriver jeg dette utseendet som fantastisk! Denne kobberbalayagen jeg skapte kan gå fra sesong til sesong og fortsatt være på trend. Utvekstprosessen kommer til å være sømløs uten noen harde grenselinjer.

Min favoritt ting om denne skapelsen er dimensjonen. Høyder og nedturer vil tvinge øyet til å bevege seg opp og ned av klientens hår!

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

For å lage fargen brukte jeg Wella’s Blondor i forholdet 1: 1,2 for tykkelse og løft. Jeg glaserte også denne klienten med Wellas Color Touch! Til styling brukte jeg Oribe Straight Away og Royal Blowout. Gjesten min har naturlig løse krøller, og disse produktene forseglet dem vakkert!

Igjen, jeg bruker ordet fantastisk fordi vedlikeholdet for dette utseendet er lett peasy! Hverdagskvinnen har ikke tid til å være i salongen hver fjerde uke for en touch up lenger. Med balayage vil du ikke ha noen grenselinje. Den eneste delen å opprettholde er skyggen du velger. Med dette kobberlooket ville du komme inn i salongen for en glasur hver sjette til åtte uke eller når du føler behov for en oppfriskning!

Hvis du gjør din del hjemme og bruker fargesikre sjampoer/balsam, kan det også forlenge tiden mellom avtaler. Jeg anbefaler Oribe Beautiful Color Shampoo og Conditioner på det sterkeste!

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Jeg anbefaler dette utseendet for noen på jakt etter en moderne fargetjeneste. Dette utseendet fungerer bra på de som krever lite vedlikehold. Kobber kan være lysere eller nedtonet, noe som gjør det mulig for en rekke nyanser å imøtekomme de i forskjellige arbeidsinnstillinger. Man har muligheten til å bære det med et fullt balayage hele hodet og fortsatt ha dimensjon under eller delvis for de som ikke finner seg i å ha på seg håret så ofte.

Når det gjelder hårtype, har alle sjansen til en flott balayage. For de med krøllete/stramme krøller, husk at hvis du bruker håret både krøllete og rette, balayage er et flott alternativ, men for mye lysere hår kan føre til at håret ditt får et utseende ombré. Hvis du strengt krøller håret ditt, kan Pintura Highlights også være et alternativ, og du kan få lignende resultater!

På grunn av det faktum at det er flere nyanser av kobber, kan alle hudtoner komme inn på kobbervibber! Kobber par godt med dempet eller til og med høye toner så langt som klær. Jeg føler at hårfarge ikke alltid handler om hudtoner, det handler mer om selvtillit!

Prøv noe nytt. Hvis det er en ny sesong og du fortsatt puster, må du prøve det!

Stilig, lys kobber

Stilig, lys kobberhårfarge
Instagram @myzyyz

Spørsmål og svar med stilskaperen, Mitchell Yaholnitsky-Zornow
Senior Stylist @ Goodhearts Salon and Spa i Toronto, CA


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Min favorittdel av dette utseendet er at vi beholdt hennes naturlige rotfarge, bare forsterket den litt for å gi det dramatiske utseendet, men uten å skape og harde gjenvekstlinjer. Det bidrar også til å gi litt mer dybde til fargen og lar kobberet poppe.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Dessverre liker kobber/røde toner å falme. Jeg anbefaler på det sterkeste en mildere sjampo for farget hår eller sulfatfrie produkter. Å legge til en kobbersjampo som Joico Color Infuse kobbersjampo/balsam er en fin måte å holde kobberets livskraft hjemme mellom salongbesøk.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Dette utseendet er flott for alle som liker å skille seg ut og bli lagt merke til. Kobbertoner er alltid gode på en mer rettferdig hud, og kan også bidra til å fremheve myke fregner og få grønne øyne til å poppe! En kobberhårglans eller balsam er levedyktig for å opprettholde tonen.

Dette er en flott måte å rocke en morsom og høy farge på en stilig og vakker måte som gjør det enkelt å rocke på kontoret.

Mørk brun til kobber rød Ombre

Mørk brun til kobber rød ombre hårfarge
Instagram @hair_by_aliciacal

Spørsmål og svar med stilskaperen, Alicia Calvaresi
Leder/frisør @ It's All the Rage Hair Designs i Wyomissing, PA


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive dette utseendet som den perfekte høstfargen. Det minner meg om en høstbladhaug! Med den mørkere roten og de livlige ender, gir det utseendet en dypere kontrast rundt ansiktet med en varm varme i endene.

Min favoritt ting med dette utseendet er den sømløse overgangen fra mørk til lys. Det er nydelig profesjonell farge, men med bare et snev av kant.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Mitt favorittprodukt for å opprettholde denne fargen ville være Bed Head Color Goddess Shampoo and Conditioner. Dette produktet er flott for å beskytte varme farger mot UV -stråler og varme fra stylingsverktøy. Det beste produktet for å skape tekstur i denne stilen er Bed Head Joyride. Det er en teksturerende pulverbalsam som gir håret fantastisk volum!

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Jeg anbefaler denne fargen til alle med en lysere hudtone. Varmen i håret ser flott ut med en lys eller lys/varm hudtone. Dette utseendet kan oppnås på hvilken som helst hårtype, men jeg vil anbefale rett eller bølget hår for å se fargeovergangen.

Jeg vil ikke anbefale denne fargen hvis du vasker håret daglig da fargen har en tendens til å falme raskere. Jeg anbefaler denne fargen til alle som ønsker et kreativt nytt utseende uten å måtte komme inn hver fjerde uke for en touch up!

Sunset Copper

Sunset Copper frisyre
Instagram @hairbyceciliak

Spørsmål og svar med stilskaperen, Cecilia Kerr
Redken Artist / Redken Certified Colorist @ Versailles Salon & Spa i Tracy, CA


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive dette utseendet som solnedgangskobber. Min favoritt ting om det er livskraften og dimensjonen jeg kan oppnå med Redken Shades EQ Cream.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg brukte Redken Shaes EQ Cream, pH Bonder og Color Extend Magnetics for å oppnå dette utseendet. Hun ble forhåndslyst, så evnen til å oppnå vibrasjon og det ferdige resultatet ble fullstendig tilpasset.

Redken Color Extend Magnetics sjampo, balsam og Megamask er det som trengs å bruke mellom tjenestene for å opprettholde helse og farge.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Dette utseendet er for alle og enhver! Så lenge de er opplyst på forhånd, vil de oppnå livskraft. Resultatene varierer avhengig av startnivå, men alle Redken -farger er tilpasset og gir vakre resultater.

Naturlig kobber på brunt hår

Naturlig kobberhårfarge på brunt hår
Instagram @kbk_hairstylist

Spørsmål og svar med stilskaperen, Kadi Kirk
Kosmetologmester @ Refuge Frisørsalong i Dawsonville, GA


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette utseendet minner meg om høsten. Jeg elsker at det fortsatt er naturlig, men levende samtidig. Min favoritt med utseendet er dybden på fargen med kontrasten.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg anbefaler at håndkle tørker klienten og sprayer i 12 Benefits Spray. Tilsett Kenra Thickening mousse bare på roten og Olaplex nummer 3 gjennom endene. Fønk produktet inn til 80 prosent tørt, og ta deretter inn den runde penselen for volum.

Bruk en Hot Tools -stav for å lage bølger, spray inn litt Joico Hair Shake og kjør fingrene gjennom håret for å fullføre.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Jeg anbefaler dette utseendet for middels teksturert hår. Middels til bleke hudtoner (selv med fregner) ser ekstremt søte ut med dette utseendet. Klienten min har grønne øyne, og det er perfekt for henne!

Jeg føler at dette utseendet er perfekt for enhver livsstil. Det er flott for folk som alltid er på farten, og også perfekt hvis du vil legge litt ekstra arbeid i det med strandkrøller.

Intens kobberhår med gule høydepunkter

Intens kobberhårfarge med gule høydepunkter
Instagram @_all_dolledup_

Spørsmål og svar med stilskaperen, Sarah Barthelmes
Hårstylist/ Makeup Artist @ The Last Tangle Salon i Vacaville, CA


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Jeg elsker dette utseendet fordi det virkelig får frem den kjedelige kanten som vi trenger noen ganger. Det utfyller de som er naturlige rødhårede og jordbærblondiner, så vel som de som har en lys hudfarge. Ved å intensivere kobber/røde toner og legge til dimensjon med gul høydepunkter, det gir virkelig liv til fargen.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Du vil bruke en sulfatfri sjampo for å bevare fargenes livlighet. I tillegg vil skylling med kaldt vann sikre fargenes levetid.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Dette utseendet er perfekt for de som ønsker å omfavne sitt naturlige rødt hår og gi det liv igjen.

Kort kobberhår

Bob med hårfarge i kobber
Instagram @jamescameronhairdressing

Spørsmål og svar med stilskaperen, James Cameron
Salongseier @ James Cameron frisør i Elgin, Storbritannia


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive dette utseendet med ett ord... fantastisk! Min favoritt med dette utseendet er glansen og fargen. Det fungerer veldig bra med formen for å vise frem hårklippet.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg brukte Wella-farge på håret, men for å beholde fargen i toppform, anbefaler jeg Lanza Healing Color-sjampo og balsam, samt Lanza Healing Oil til stil. Disse produktene gir fantastisk glatthet og glans for å vise frem kutt og farge.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Jeg tror alle klienter kan bruke denne stilen, men det fungerer best på tykkere hår, slik at du får dybden i hårklippet. Jeg har gjort dette kuttet og fargen på både bleke og varme hudtoner.

For å opprettholde skarpheten i dette utseendet, krever det vedlikehold og regelmessige salongbesøk. Når det gjelder fargen, tror jeg at enhver hudfarge kan trekke av kobberfarger. Det er ganske enkelt et tilfelle å finne den riktige kobberfargen som passer deg best.

Naturlig lysebrun kobber

Naturlig lysebrun kobberhårfarge
Instagram @torijaynehair

Spørsmål og svar med stilskaperen, Tori Heath
Balayage/Blonde Specialist @ Salon De Cheveux i Temecula, CA


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Jeg tror jeg vil beskrive dette utseendet som et naturlig kobber tatt til neste nivå. Min favoritt ting med dette utseendet er at det er så flerdimensjonalt, og ærlig talt så veldig naturlig og vakkert.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg skapte dette utseendet med noen malt på balayage med Keunes Ultimate Blonde Lightener med 20 volumer. Vi skyllet og fortsatte deretter med en blanding av Keunes Color Cravings -balsam i Peach Mist og Sunset Copper, og lot det sitte i 15 minutter.

For å opprettholde hennes flotte farge, anbefalte jeg å bruke Unite 7 Seconds sjampo og balsam for glans, fuktighet og fargebeskyttelse. For hennes nydelige bølger brukte jeg et 1-tommers jern fra Babyliss, etterfulgt av Unite Texturiza og Unite Tricky Lite Spray for å holde det voluminøst og sprett.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Etter min mening er kobber så allsidig. Jeg tror virkelig at kobber kan fungere med de fleste hudtoner og hårtekstur, men det er avgjørende å finne det perfekte kobberet for gjesten din. Denne fargen var naturlig og lite vedlikehold, noe som gjorde den perfekt for min klient og hennes travle livsstil som lærer.

Brennende rødt kobber med smell

Brennende rød kobberhårfarge med smell
Instagram @myriamcurtet

Spørsmål og svar med stilskaperen, Myriam Curtet
Master Hair Colorist @ Brickell 777 Salon and Spa i Miami, FL


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette utseendet er veldig trendy og kobber har vært en veldig studert farge i mange år. Dette kobberet er en brennende farge som understreker klientens personlighet. Jeg elsker det!

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

For å lage dette utseendet brukte jeg L’Oréal -farge, og blandet 8.34 og 7.40 med 30 vol. ved røttene. Etterpå balayage vi farget med Studio D 20 vol. for maling. Jeg skyllet med Pravana ChromaSilk Copper i 20 minutter.

For vedlikehold anbefaler jeg Kerastase -sjampoen for farget hår og Pravana ChromaSilk -masken i kobber. For å understreke tørketrommelen, bruk Kerastase Touche Finale Polishing Serum.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Hudtonen er veldig viktig når du velger en kobberfarge. For eksempel bærer lyse hudtoner pent, så vel som de med klare øyne. På naturlig kobberhår kan vi velge en lett balayage for å styrke fargen. For blondiner velger vi mykt kobber. For brunettene er en intens kobberfarge fantastisk.

Jeg anbefaler på det sterkeste å konsultere en erfaren frisør/kolorist for å velge kobberfarge. Ikke prøv dette hjemme! Som med alle farger krever kobber en god del vedlikehold.

Dyp ingefær kobber

Deep Ginger kobberhårfarge
Instagram @vero_benwell

Spørsmål og svar med stilskaperen, Vero Benwell
Hårstylist @ Priska & Co i Montreal, Quebec


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette utseendet er dyp ingefær! Det jeg liker mest med denne fargen er dybden på den. Jeg elsker hvordan de mørke røttene forsiktig smelter inn i dette rike og lyse kobberet. Det er en veldig flerdimensjonal farge som gjør den så lysende.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

For å opprettholde og forlenge denne brennende fargen, anbefaler jeg definitivt å bruke en sulfatfri og fargebeskyttende sjampo. Du kan også bruke en rotløfter for å gi fint volum og stylingkrem for å få de krøllete krøllene til å vare hele dagen. Jeg brukte en rund pensel for krøllene, men et strykejern ville være perfekt for enkelt å gjenskape dette utseendet hjemme.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Dette brennende kobberet går perfekt på lys porselenhud, og det vil gi denne hudtonen mer brunfarge. Enhver hårtype kan passe denne fargen, men du må vite at det vil være høyt vedlikehold. Dessverre skylles ofte kobber, ingefær og røde farger raskt ut. Jeg anbefaler å oppdatere den hver femte uke.

Sandbrune kobberkrøller

Sandbrune kobberkrøller
Instagram @hairbynicoleliu

Spørsmål og svar med stilskaperen, Nicole Liu
Stylist @ CoCo North i Huddersfield, Storbritannia


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Jeg elsker dette utseendet fordi jeg tror balayage/ombré virkelig beveger seg med tiden i stedet for å sitte stille. Det er spennende å introdusere de dristige fargene (i stedet for hverdagens brunetter og blondiner)!

Jeg elsker å leke med kobberfargene, og å lage denne kobberbalayagen var virkelig fantastisk! Jeg elsker hvordan edgy men stilig ser ut.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg understreker alltid viktigheten av kvalitetsprodukter for mine kunder. For å opprettholde dette utseendet, er sulfatfri sjampo og balsam et must! Coppers/Reds/lilla er den vanskeligste fargen å vedlikeholde, så jeg anbefaler alltid kundene mine å komme tilbake til salongen om to uker for en Wella Color Fresh eller en Wella Perfecton for å holde liv i liv.

Jeg avsluttet klientens hår med en bølge. Balmain Tong (mellomstor fat) er perfekt for å lage strandbølger. Mitt favorittprodukt for bølget hår er Alterna Beach Waves. Det er oljebasert, så det bidrar til å bekjempe krus og havsaltet bidrar til å forbedre krøllen.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Denne fargen kan passe enhver klient, kobberfargene passer både til kule og varme hudtyper, noe som er flott! Den beste typen hårtype for denne fargen vil jeg si er en middels til tykk tetthet, for å la den sanne fargen skinne gjennom jo mer hår du må leke med og skape bevegelse jo bedre. Denne fargen er perfekt for klienter som ønsker noe ganske edgy og dristig, og de vil uttrykke det der dristighet gjennom håret, men på den annen side er det ikke bra for noen som vil ha noe lavt vedlikehold.

Lysere kobber med gullhøydepunkter

Lysere kobberhårfarge med gullhøydepunkter
Instagram @catherineatantoninosalon

Spørsmål og svar med stilskaperen, Catherine Elizabeth Wallis
Frisør @ Antonino Salon i Birmingham, MI


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette håret utstråler varme. Glitter av gull spiller av kobbertonene når det treffer lyset. Jeg elsker det fordi det er et morsomt, men sofistikert utseende.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg brukte Wella hårfarge for å lage denne nyansen på klienten min. Kobbertoner blekner lett, så jeg anbefaler å bruke en fargesikker sjampo og balsam for å øke fargenes levetid.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Kobbertoner fungerer godt på mennesker med lys hud med grønne eller blå øyne. Disse tonene kan varme opp en blek hudfarge og gi liv til håret. Kobberhår krever vedlikehold og regelmessige besøk i salongen for å oppdatere fargen.

Rooty Long Layered Golden Copper

Rødt langt hår med lag og kobberfarge
Instagram @mis_heatherlynn

Spørsmål og svar med stilskaperen, Heather Lynn Thompson
Color Tech @ Toni & Guy Maxwell Place i Hoboken, NJ


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette er rotete, dimensjonale, gyldne kobberhårfarge, som er nær en rødbrun hårfarge! Jeg elsker denne fargen fordi den kan være både tradisjonell og hodevending på samme tid. Selv om jeg er rødhåret, ELSKER jeg rødt/kobberhår. Øynene trekkes til disse varme tonene, og de skiller seg ut i mengder.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Det er alltid en konstant kamp for å beholde rødt hår like levende som det var da du gikk ut av salongen. Mitt viktigste råd er å unngå å vaske håret ditt hver dag! For å holde rødt hår levende mellom fargetjenester, anbefaler jeg også alltid å investere i en rødtonet sjampo. Mine personlige favoritter er WaterColors Fluid Fire for ditt sanne rødfargede hår, Liquid Copper for ditt kobbertonede hår og Crimson Splash for ditt fiolett/rødtonede hår. For dette utseendet vil jeg anbefale Liquid Copper.

Salongbesøk anbefales hver sjette til åtte uke for å berøre røttene og få en glans for å lyse opp den generelle fargen.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Du må sørge for at klientens hudfarge er komplementær med den røde fargen de leter etter. Lyse hudtyper med rosa/rosa undertoner bærer jordbærblonde og lyse kobberfarger veldig godt. Lyse til middels hudtoner med varme gyldne eller røde undertoner er de mest varierte og kan bære alt fra gylden jordbær til kobber/rød rødbrun til lyst, rødt tonet hår. Middels hud med olivenundertoner ser best ut med kirsebær og fiolett-rød. Mørke hudtoner bør holde seg borte fra gyldne toner, da blå/fiolette røde er mest gratis.

Kobber rødbrun

Kobberrødbrun frisyre
Instagram @linda_danabartoneco

Spørsmål og svar med stilskaperen, Linda Hansen
Hårstylist @ Dana Bartone and Company Hair & Makeup Salon i Cheshire, CT


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive fargen som en rødbrun kobber, og en vakker farge som beveger seg inn i høsten. For å oppnå denne fargen bruker vi L’Oréal Dia Richesse 6.53 med en kobberblander for å virkelig intensivere fargen.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

For å opprettholde fargen anbefaler jeg alltid L’Oréal Professional Vitamino Color Shampoo, samt L’Oréal Professional Color 10 IN 1 Perfecting Multipurpose Spray. Disse produktene vil hjelpe klare farger som dette ved å beskytte mot falming. Dette fungerer også som et leave-in/varmebeskyttende middel, så det er det perfekte produktet for en klient med lavere vedlikehold som ikke vil bruke fem forskjellige produkter i håret!

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Denne fargen er en av mine favoritter, og jeg føler at hvem som helst kan trekke denne fargen! Når det gjelder klienten min, har hun veldig tykt, naturlig krøllete hår. Hun har også en underskæring (dessverre ikke vist på bildet) for å fjerne litt vekt fra håret. Dette ser fantastisk ut når hun bærer håret! Hun er også ganske lite vedlikehold når det gjelder styling av håret. Noen dager vil hun bruke den med sin naturlige krøll, eller noen ganger bruker hun tid på å glatte håret. Denne fargen ser flott ut uansett! Hun har brune øyne, men blå øyne ville også få denne fargen til å poppe.

Jeg tok kontakt med denne klienten for å spørre om hun ville si noe om hårfargen sin, og hun sa: “Jeg elsker fargen så mye. Jeg hadde aldri trodd at jeg noen gang ville begynne å farge håret mitt, men nå ville jeg ikke ha det noen annen farge! ”

Rik kobber

Rich Copper frisyre
Instagram @austin_myreis

Spørsmål og svar med stilskaperen, Austin Laflamme
Luksus frisør @ Reis -salongen min i Exeter, NH


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette utseendet sier høst! Fall får frem vakre rike og varme toner, og jeg elsker å korrelere dem inn i håret.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg er Oribe besatt! For dette utseendet brukte jeg Imperial Blowout på roten. Dette produktet er et must for noen som ikke har tid til å blåse ut håret hver dag. Dette produktet holder utblåsningen din i flere dager!

Jeg brukte Royal Blowout på mellomaksel og ender for raskere tørking, og litt Gel Serum på endene. Jeg grovtørket håret til omtrent 80%, og kjørte deretter den store runde børsten gjennom for utjevning. Jeg avsluttet med et 1 3/4-tommers krøllejern, som krøllet vekk fra ansiktet. Dette er en 20-30 minutters titt!

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Denne fargen er flott for alle som har en lys hudtone. Rødt bidrar til å bringe fargen til blekere hudtoner. Stilen er veldig allsidig og vil se bra ut på alle, uansett hvor langt håret er.

Blandede kobbertoner

Blended Copper Tones frisyre
Instagram @maria_hairartistry

Spørsmål og svar med stilskaperen, Maria Cruz
Salongsjef/Senior Stylist @ Ulta skjønnhetssalong i Pasadena, TX


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette er den perfekte dristige høstlooken! Min favorittdel er de blandede kobbertonene. De minner meg om Colorado høstløvverk.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg anbefaler Joico kobber/rød sjampo for hjemmepleie, sammen med å bruke kaldt vann til sjampo og et middels varmeverktøy for å style. Disse elementene vil alle hjelpe med fadingprosessen.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Jeg anbefaler dette utseendet for varme hudtoner med fin middels hårtekstur. Det er definitivt et utseende med høyt vedlikehold, så jeg foreslår det ikke for personen som bare besøker salongen to ganger i året. For å holde det fint og friskt, foretrekkes besøk hver fjerde til seks.

Balayage fersken kobber

Balayage Peachy Copper frisyre
Instagram @thecolourbarwirral

Spørsmål og svar med stilskaperen, Michelle Boylin
Stylist @ Color Bar Wirral Salon i Bebington, England


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en naturlig smelte til et ferskenaktig kobber i balayage. Det vil vokse ut naturlig og mykt, så det er faktisk lavere vedlikehold enn man skulle tro. Gjesten min kan komme inn i salongen for å få røttene hennes fylt opp og ender oppfrisket etter behov.

Jeg elsker dette utseendet fordi du fortsatt kan ha det gøy, selv om det ser naturlig ut!

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg brukte Wella Color Touch og Wella Magma for å lage dette utseendet. Produktene jeg anbefaler er Wella Color Brilliance fine/normal sjampo og Wella Recharge varmrød balsam for å opprettholde kondisjon og farge.

For å style anbefaler jeg alltid Wella EIMI Thermal Image varmebeskyttelsesspray. Dette vil beholde hjelp til å holde fargen levende hvis gjesten bruker varme verktøy på håret. Jeg anbefaler også EIMI Flowing Form Anti-Frizz Smoothing Balm for å skape et mykt utseende med høy glans, i tillegg til EIMI Glam Mist og EIMI Just Brilliant shine pomade til slutt.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Jeg anbefaler dette utseendet til klienten som ønsker en rot med lite vedlikehold, men ønsker å ha det gøy med endene. Det er perfekt for noen som tør å skille seg ut i mengden, liker å ha det gøy og er utadvendt.

Når du velger en farge for håret ditt, er konsultasjon nøkkelen. Du må alltid ta hensyn til hudfarge, øyefarge og livsstil. Gjestens hudfarge er lys med kule undertoner. Dette forteller meg at hun vil passe til flere ferskenfarget toner av kobber i stedet for et rødt kobber. Jeg brukte flere rosa toner under, men i ansiktet brukte jeg flere ferskenfarger for å utfylle hudtonen hennes.

Håret er fint i tekstur, men hun har mye av det. Den har også en liten naturlig bølge. Håret hennes var i god stand, og vi gikk ikke på kompromiss med det. Gjesten min er en mamma på heltid og vil ikke være i en salong hver fjerde til sjette uke. Rottrekkfargen er ikke høyt vedlikehold, og hjemmepleieprodukter vil hjelpe henne med å opprettholde kobberet.

Kobberfargesmelte

Copper Color Melt frisyre
Instagram @hairbykamif

Spørsmål og svar med stilskaperen, Kami Fortier
Hårstylist @ Perimeter Studio i Regina, Saskatchewan, Canada


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive dette utseendet som en smelte av kobberfarge. Min favoritt med denne fargen er hvordan den utfyller sesongskiftet. For blonde klienter som ønsker å bli mørkere, er dette det perfekte overgangsutseendet.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Å opprettholde en kobberhårfarge kan være vanskelig. Jeg anbefaler å bruke fargebalsam eller fargeball noen få vasker for å forhindre falming.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Jeg anbefaler denne fargen til enhver klient som leter etter en super morsom, men likevel naturlig hårfarge. Coppers passer også godt til lys hud, fregner.

Kobber med gyldne toner

Gullfarget kobberhårfarge
Instagram @stephanieadamsartistry

Spørsmål og svar med stilskaperen, Stephanie Adams
Frisør / fargelegger / makeupartist @ Stephanie Adams Artistry i Roseville, MN


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Dette utseendet minner meg om høsten og bladbyttet. Jeg elsker de røde, kobber og gyldne tonene.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Jeg føntørket med Evo Shape Vixon volumizing lotion og Root Canal volumizing spray og krøllet med et 1-tommers krøllejern. Deretter brukte jeg Evo Shebang-a-bang tørr sprayvoks for å gi tekstur.

For røde er det spesielt viktig å bruke en fargesikker sjampo og balsam. Jeg brukte Evo The Therapist -sjampoen og balsamen.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Denne klienten var veldig blond før denne fargen, så dette er en god start hvis du prøver å gå over fra lys til mørkt. Hun har fint hår, så den dimensjonale fargen gir dybde og får det til å se fyldigere og tykkere ut. Hun har en lys øyenfarge, så det røde får virkelig øynene til å poppe. Håret hennes har naturlige gyldne undertoner, så de røde fungerer virkelig for henne.

Heftig Fiery Copper

Fierce Fiery Copper frisyre
Instagram @styling_by_sou

Spørsmål og svar med stilskaperen, Soula Lambropoulos
Creative Director @ YourSpace frisørsalonger og spa i Newmarket, Ontario, Canada


Hvordan vil du beskrive dette utseendet, og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive dette utseendet som et voldsomt, brennende kobber. Jeg var veldig spent da klienten min ønsket et morsomt, nytt utseende. Min favoritt ting om det er at det er en dristig, levende farge og er perfekt for høsten.

Hvilke produkter anbefaler du for å lage og opprettholde dette utseendet?

Min klient hadde naturlige nivå 6-røtter og forhåndslette nivå 9-ender. Ved å bruke L’Oreal Professionnel Majirel -farge laget jeg en skyggerot med 3/4 7,40, 1/4 7N og oransje booster @30V. I endene hennes brukte jeg like deler 7.40 og oransje booster @30V som gjorde fargen så levende.

For å opprettholde dette utseendet, foreslår jeg å bruke en profesjonell fargesikker sjampo og balsam. Jeg anbefaler også en farget balsam som Revlons Color Ball i 740. Å bruke dette vil bidra til å opprettholde denne hårfargen mellom salongbesøk.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet?

Vanligvis ser klienter med lys hud og blå/grønne øyne som min klient bra ut i disse tonene. Imidlertid føler jeg at alle med hvilken som helst hårtype kan vugge denne fargen hvis de virkelig vil ha den.

Frisøren din bør fortelle deg at disse fargene blekner raskt og at vedlikehold er nøkkelen. Hvis du ikke kan forplikte deg, kan det hende at denne fargen ikke er noe for deg.

Teachs.ru
18 vakreste platina-nissesnitt for kjøligere blondeavlinger

18 vakreste platina-nissesnitt for kjøligere blondeavlingerMiscellanea

Et platina nissesnitt er en edgy kortlengde karbonade med metallic blond hårfarge. Du kan style den på forskjellige måter for å passe til enhver ansiktsform og tilpasse nyansen for å matche de fles...

Les mer
23 fascinerende lange shag med smell for et friskt, nytt utseende

23 fascinerende lange shag med smell for et friskt, nytt utseendeMiscellanea

Bølget lagdelt hår med frynser for tykt hårInstagram @brianaguilarhairLa oss si at du vil være trendy, men er redd for å barbere deg. Bølgete lagdelt hår med frynser for tykt hår damer kan styles s...

Les mer
21 søteste bølgete bobler med smell kvinner får akkurat nå

21 søteste bølgete bobler med smell kvinner får akkurat nåMiscellanea

Choppy Bob med sidesmellInstagram @rodrigues_ricardoEn hakkete, bølgete bob med smell på siden er en fin måte å gi fint hår mer fylde. Sidesmell er også perfekt for å myke opp firkantede ansikter.I...

Les mer
instagram stories viewer