18 elegante frisyrer for enhver formell anledning

instagram viewer

Uansett hvor spontan og forvirret du foretrekker å se i det daglige, er det umulig å unngå anledninger når du trenger å være elegant. Elegante oppdateringer og nedturer kreves for forskjellige typer formelle arrangementer og i kontormiljøer. Selv om dette er sjeldne muligheter i livet ditt, satser vi på at du ikke har noe imot å se elegant innimellom bare for en forandring. Noen av oss tror at elegante stiler kan gi deg flere år eller ved en feiltakelse knytter dem til noe strengt eller begrensende som en hvit skjorte og en forretningsjakke. Dette er bare misoppfatninger. Når du ser på følgende galleri, kommer du til å se hvor allsidig og inspirerende elegant det kan være. Så hvorfor ikke prøve dem?

Hvor er grensene for eleganse i frisyrer?

Hvorfor anser vi en frisyre for elegant, mens en annen omtales som uformell? Det er visse tegn som hjelper til med å gjenkjenne et elegant 'gjør'. Både frisyrer trukket opp og hår ned kan være elegante. Derfor, i tilfelle du bare foretrekker en eller annen type, kan du lage et konsept med din egen superflatterende elegante frisyre.

  1. Elegante oppdateringer. Updos er en mer vanlig type elegante doser. De er en flott match for gulvlange dekolletékjoler eller kjoler med interessante ryggklipp. Opptrukne stiler lar deg vise frem stilig tilbehør, som iøynefallende øredobber og elegante halskjeder som ellers kan gå tapt under manken din. Elegante oppdateringer er ryddig og nøyaktig: hver lås er avgjort forsiktig, selv om det er en intrikat, fancy design.
  2. Elegante downdos. Hvis du ikke har lyst til å trekke håret opp, kan du enkelt gjøre det med en frittflytende stil som ser ganske elegant ut. Slike frisyrer er vanligvis bølgete med hår feid tilbake, av ansiktet eller til den ene siden. Bølgene er glatte, skinnende, polerte og sprayet for å holde sammen.
  3. Elegante halv opp og halv ned stiler. Disse har ofte en buffant og frittflytende krøll. Bangs er også mulig, men de skal være pene og helst utformet til en side. Under påvirkning av dagens tendenser kan moderne elegante frisyrer få et veldig lett rotete preg. Hvordan ser det ut? Se nedenfor…

#1: Rotete, gjemt Chignon

Gi den klassiske chignon -frisyren en moderne rotete vri og gjør den ekstra voluminøs. Spray håret ditt med tekstureringsspray før du snurrer det til en bolle. Trekk endene i nakken og ta i bollen til du har fylde og volum du ønsker.

Rotete Chignon Updo for langt tykt hår

Kilde

#2: Løs og nydelig brudeoppdatering

Hvem sier at elegante frisyrer krever masse arbeid? Ta dine naturlige bølger og dra dem tilbake i en løs, lav bolle. For litt ekstra romantikk, la noen tråder henge løst. Topp utseendet med et hodebånd eller tiara, og du er klar for den turen nedover midtgangen!

Krøllete elegant oppdatering med Pompadour -smell

Kilde

#3: Eventyrlig frisyre

Prøv et eterisk halv oppdatering for din neste formelle begivenhet. Ta små deler av håret og fest dem med klare elastiske bånd. Knyt noen seksjoner sammen og gjenta denne tie-and-gather-metoden for et unikt utseende som får deg til å se ut som en eventyrprinsesse.

Enkel, elegant, halv oppdatering for langt hår

Kilde

#4: Myke, krøllete lokker for middels hår

Ikke begrens deg til oppdateringer for formelle saker. Krølle håret med et en-tommers krøllejern og fingerkam det slik at bølgene løsner og henger naturlig. Spritz med et volumiserende hårspray som holder seg sterkt, og du har fått det perfekte utseendet for en natt i byen.

Annonse

Middels lagret elegant frisyre

Kilde

#5: Søte og enkle strandbølger

Noen ganger er grunnleggende best, ikke sant? Hvis du har en ultrakort bob og ikke finner ut hva du skal gjøre med den, kan du prøve å krølle den med et strykejern. La endene være ukrøllede - dette gir rom for naturlige, strandete bølger som er enkle og vakre.

Shaggy Blonde Balayage Bob

Instagram/ @hairby_chrissy

#6: Twisted and Curled Low Chignon

Det er en grunn til at chignons har vært et toppvalg i elegante frisyrer så lenge. De har en måte å forvandle utseendet ditt fra "grunnleggende" til "fancy" på et øyeblikk. Gå for den velprøvde og vridde chignonen og se om du ikke er ballens ball.

Lav bryllup Elegant Updo med vendinger

Kilde

#7: Rask og enkel Sideswept krøller

Vis frem lengden og hårfargen din ved å la krøllene flyte til den ene siden. Lag en dyp sidedel og krøll håret med et 1 ¼-tommers krøllejern. Sprøyt krøllene med sprayvoks eller hårspray, men ikke børst ut krøllene! Du vil beholde formen på krøllen for dette utseendet.

Bridal Curly Side Downdo

Kilde

#8: Slank og glamorøs Updo

Gå for et Cinderella-like utseende ved å hale håret ditt opp mot kronen. Vikle en tynn flette rundt bollen din, samt et bedazzled hodebånd eller en perlerad. Dette vil gi litt stil til din elegante naturlige frisyre.

Formell, elegant bolle for svarte kvinner

Kilde

#9: Everflowing Side Braid

Bohemiske fletter er et godt valg i elegante frisyrer for langt hår. Prøv en flettet side som flettes rundt hodet og fortsetter nedover siden. Dette vil ikke bare se fantastisk ut med den trykte chiffongkjolen din, men også vise frem dine fletteferdigheter!

Side Braid Elegant Downdo

Kilde

#10: Bohemian Fishtail Crown

Hvis du er en jente som foretrekker et mer bohemsk utseende, er en fishtail krone veien å gå. Ingenting skriker stil og eleganse som uanstrengt flettet hår. Topp utseendet med et metallisk hodeplagg, så ser du omtrent den greske gudinnen!

Annonse

Halv Updo Med Fishtail Braid

Kilde

#11: Angre flettet oppdatering

Rotete boller kan virke som et mer uformelt utseende og et upassende alternativ for en formell begivenhet, men du vil bli overrasket over deres allsidighet! Når det er gjort riktig, er en løs, ugjort chignon det perfekte tilbehøret for din flotte antrekk.

Elegant flettet oppdatering for langt hår

Kilde

#12: Perfekt vinket Long Bob

Elegante frisyrer for kort hår kan noen ganger synes å ha få alternativer. Det er ofte best å gå med enkle, voluminøse krøller når du jobber med et rettetang for å få en slank lang bob eller et kortere snitt. Nøkkelen er å holde krøllene naturlige og litt ugjort, slik at du unngår “Shirley Temple” -effekten.

Krøllete Balayage Bob

Kilde

#13: Enkel og feilfri utblåsning

Aldri undervurder kraften i en god utblåsning. Tynt og fint hår kan ha nytte av en slank, blåst ut stil, ettersom det tilfører naturlig volum og fylde. Prøv å plage håret litt på kronen for en ekstra ekstra godhet.

Omfattende formell frisyre for middels hår

Kilde

#14: Pretty Pompadour og Low Bun

Pump opp den lave bollen ved å erte smellet og slanke sidene. Dette vil levere et pompadour -utseende som er utrolig elegant og trendy! Sørg for å sikre hårene med hårvoks eller gel, ettersom slike formelle frisyrer ser best ut når de er slanke.

Formell Chignon med Pompadour -smell

Kilde

#15: Romantisk retro frisyre

Klassiske og retro -dos gir flotte elegante frisyrer. Gi deg selv en 1920-talls makeover ved å trekke de krøllete låsene dine inn i en løs updo holdt med et tynt dobbeltstrenget hodebånd for en kul retro-stemning!

Rotete krøllete elegant Updo frisyre

Kilde

#16: Tangled and Twisted Low Braid

Noen fletninger handler om vendingene. Vri deler av håret og flett dem sammen for et komplekst utseende som faktisk er enklere enn det ser ut. Dette utseendet er flott for de med tykke, lange låser!

Annonse

Elegant fiskehale med vendinger

Kilde

#17: Flicked Back Stacked Bob

Korthårige damer gleder seg! Du kan fortsatt bli fancy med det beskårte snittet ditt! Bare føntørk den med en stor rund børste og krøll litt ut endene. Sørg for å være ekstra oppmerksom på kronen slik at den får litt løft og fylde.

Formell frisyre for omvendt Bob

Kilde

#18: Princess Braids With Curls

Prinsesseflett er et flott alternativ for elegante damer. Prøv to overlappende fletter som et søtt tilbehør til dine løse, flotte krøller. Denne stilen er perfekt for et hagebryllup eller arrangement.

Krøllete halvoppdatering med to fletter

Kilde

Som du ser, anses alle vintage frisyrer som elegante. Det er derfor de er så populære i dag. Med henvisning til fortiden for ideer, inkorporerer vi et moderne preg av en gang favoriserte doser for å gi dem en ny sjanse til å gnist med en svimmel suksess.

Teachs.ru

45 side frisyrer for prom å behage enhver smakArrangementerSkoleball

Sideboller, side hestehaler, side fletter, side cascading curls... disse har blitt rocket av kjendiser på de røde teppene på alle de største nylige hendelsene, så, gratulerer, sidefrisyrer har blit...

Les mer

40 beste korte bryllupsfrisyrer som får deg til å si “Wow!”BryllupArrangementer

Hva kan være viktigere for en fremtidig brud enn valget av en brudekjole? Bare valget av et bryllup frisyre! På den store dagen vil enhver brud være vakker, stilig, fantastisk og se slik ut på bryl...

Les mer

40 uimotståelige frisyrer for bruder og brudepikerBryllupArrangementer

Sophia Loren sa en gang: “Den riktige frisyren kan gjøre en vanlig kvinne vakker og en vakker kvinne uforglemmelig." Å se uforglemmelig ut på bryllupsdagen, enten du er bruden eller en brudepike er...

Les mer
instagram stories viewer