40 ideer om rødt hårfarge - lys og lys rød, gule bølger, ingefærhårfarge

instagram viewer

Nyanser av rødt hår er det mest imponerende og lyse! Mens blondiner og brunetter krangler om hvem som ser mer prangende og vakrere ut, nyter rødhårete rett og slett livet. De trenger ikke delta i absurde diskusjoner. Med en så lys hårfarge er de bare guddommelige! Ildrøde og dype burgunderfarger kan anbefales for kvinner i alle aldre. Dessuten smaker forskjellige varianter av rød hårfarge ikke bare jenter med veldig lys hudfarge. Dagens palett med røde hårfarger er så allsidig at mange kvinner kan finne sine unike røde, rødbrune og kastanjetoner.

Trendy lyse nyanser av rødt hår

De lysere nyanser av rødt hår flatterer kvinner og jenter hvis naturlige hårfarge er varmblond. Disse kommer til å få frem det lekne notatet av utseendet ditt, myke opp ansiktstrekkene dine og legge en slem gnist til øynene dine. De mørkere røde nyanser eller plommereøde hårfarger blir alt brunhårede kvinner og mørke brunetter. Når du har funnet din ideelle nyanse, vil hele verden være for dine føtter! Se gjennom vår nye anmeldelse av de mest stilige ideene for rødt hårfarge og velg den du vil prøve under ditt neste besøk i salongen.

click fraud protection

#1: Burgundy Brown

Dette er en ideell nyanse for kvinner med bleke hudfarger. Blandingen av jordbær- og rosefarger tilfører varme til kjølige toner. I tillegg er den dempet nok til å fortsatt fungere i konservative miljøer.

#2: Amber Waves

En signaturfarge kan lages ved å blande forskjellige nyanser av rødt hår. Utseendet på dette bildet bruker en mørkere nyanse for dimensjoner og lysere fargetoner for å markere for form og struktur. For gamle Hollywood-bølger børster du ut krøller laget med et 2-tommers fatkrølle.

#3: Punk Princess

Vri hodene med solnedgangsfargede tråder. En håndmalt blanding av neongul, oransje og fersken skaper en unik farge som er like deler pen og punkrock. Sørg for å holde øyenbrynene i en naturlig farge og sminken din dempet, slik at utseendet ikke ser ut som et kostyme.

#4: Brannbil rød

Når du rocker en levende nyanse, er det best å holde lysere høydepunkter på et minimum fordi de kan fortynne fargen. Det er faktisk bedre å innlemme mørkere seksjoner for å gi fargedybden og få den til å se mer luksuriøs og skreddersydd ut.

#5: Asymmetrisk Auburn Cut

Et hakelengdesnitt kan være kjedelig og konservativt, spesielt fordi det er en så populær stil i disse dager. Skill deg fra mengden med en fet skrift mahogny rødt hår farge og et kreativt skrått snitt som er fremhevet av frynsekort sidelegg.

#6: Gulrottopp

En lys farge er den enkleste måten å trappe opp en standard middels hårklipp. Rødt hår i denne nyansen kan være vanskelig å trekke av; hvis du føler deg skremt, slapp av med en klassisk stil som ikke vil overvelde. Myke strandbølger mot endene vil tykke opp fine tråder og legge til mer kropp og bevegelse.

#7: Crimping It

Crimps kan ha vært noe du ønsket å forlate på begynnelsen av 2000 -tallet. Men alt gammelt blir nytt igjen. Løse s-formede bølger i kobberfarge er en moderne versjon av retro-frisøren. En midtdel er ideell for kvinner med runde kinn fordi den slankes i den bredeste delen.

#8: Fiery Ringlets

Det er mange forskjellige røde hårfarger å velge mellom. Nøkkelen til å finne den perfekte nyansen er å ta hensyn til undertonene i din hudfarge. Kule toner kan fungere med dype nyanser som burgunder mens varme toner kan trekke av røde med en oransje base som rødbrun.

#9: Sassy Layered Style

En av de beste måtene å få kroppen i tynt hår uten store krøller er ved å vippe endene. Dette fungerer best for mellomlangt hår som har blitt lagdelt. Sørg for å spørre stylisten din om lange alternativer for ansiktsinnramming.

#10: Klassiske krøller

Leter du etter en formell nedgang for ditt røde hår? Søk ikke lenger enn dette. Side-feide definerte krøller er en no brainer. Bruk sammen med en stroppeløs kjole for å vise frem stilen din.

#11: Dempet smeltet farge

Bekymret for at hårfargen din vil falme? Gå for en nydelig pastell lys rød hårfarge som i utgangspunktet er mer delikat enn fet og lys. Hvis du liker pastellhårstrenden, men vil ha en mer naturlig farge, kan du prøve denne myke nyansen i stedet for den typiske røykfylte grå og lavendel.

#12: Lette kobberkrøller

Tousled løse krøller er den beste hverdagsstilen for en ung kvinne fordi de er enkle og glamorøse på samme tid; perfekt for å vise frem gylne høydepunkter på slutten av kobbertråder. En dyp sidedel vil skjule lubne kinn og slanke ansiktet ditt.

#13: Red Alert

Noen kvinner er redde for å farge håret i lyse farger på grunn av vedlikehold og vedlikehold. Et triks er å holde røttene dine mørke for å skjule utvekstprosessen. I tillegg unngår den en sterk farge mot hårfestet.

#14: Full og flørtende

De som trenger inspirasjon til ideer om rødt hårfarge, bør se til et av dagens mest berømte røde hoder - Julianne Moore! Hun legemliggjør klasse, eleganse og stil mens hun rocker lange pulserende kobberrøde tråder; Style med helt svart for å få håret ditt til å poppe skikkelig.

#15: smell og høydepunkter

Alle elsker den uformelle, elegante "franske jentestilen." Tousled seng hode og mystiske smell er alt du trenger for å se umiddelbart stilig. Hvis du har et rundt ansikt, må du sørge for at smellet ditt faller forbi kinnbeina, slik at de ikke markerer de bredeste punktene dine.

#16: Red Riot

Punkrockstiler har en tendens til å være mer kreative og fargerike. Når du vil ha et mettet rødt utseende, kan det være vanskelig å også ha dimensjon og dybde innenfor en så lys fargetone. Å blande forskjellige nyanser av rødt i lignende toner vil oppnå dette uten å endre ønsket farge.

#17: Skill deg ut kanel

Mange mennesker fremhever vanligvis bilder av oransje eller dyp crimson når de tenker på nyanser av rød hårfarge, men det er også flere dempede alternativer. En rik brun med rødlige toner vil varme huden din og vil ikke være for opprørende for tradisjonelle miljøer.

#18: Enkel og grei

Selv om dette kanskje ikke er den mest innovative eller banebrytende frisøren, skårer den store poeng for sin allsidighet. Et langt sløvt snitt kan brukes i en rekke oppdateringer, flettede stiler eller bare lang og løs. Fordi fargen er så rik, balanserer du den ved å style med myk lilla øyenskygge og en blomstertopp.

#19: Vintage Vixen

Denne stilen er en unik blanding av retro og moderne kant. De korte sløve smellene og de røde leppene minner om pin-up legenden Bettie Page. Men pastellorange-y fargen tonet av gul og de dristige brynene føles veldig friske. Ved å falme toppen av stilen fra en lys oransje til en myk subtil fersken, kan du lage et utseende som er helt ditt eget.

#20: Spicy Side Bang

Hvis du har bestemt deg for å velge en rød hårfarge, hvorfor ikke gå hele veien? Det er ingenting subtil med denne stilen med sin pulserende tomatrøde. Det ser ut som en nyanse, men denne profesjonelle fargen ble faktisk laget med en blanding av røde, oransje og til og med gule toner mot endene.

#21: Klassisk lys rød hårfarge

Skuespillerinne Lily Cole vet at lysere fargetoner av rødt hår flatterer jenter midt i 20-årene mirakuløst. Lily's lange låser med en varm, mør glans ser attraktive og litt sassige ut. Den samme fargen kan nippe noen få år for damer over 30, spesielt hvis de fullfører utseendet med en populær naken sminke i dag.

#22: Nydelig Strawberry Blonde

Trendy lyse røde hårfarger fremstår som elegante og elite. Nicole Kidmans jordbærblonde ser fantastisk ut i elegante oppdateringer og uformelle, frittflytende frisyrer. Den passer for kvinner med ferskenhudundertone og blå eller grønne øyne. Nicole ble begavet med sin vakre rødlige blonde hårfarge, men etter å ha myknet sin naturlige farge til jordbærblond, hun har blitt til en guddommelig skjønnhet.

#23: Ginger Shade Of Red Hair

I dag er ingefærrød så populær at den imaginære klubben med kjendiserødhårede ønsker noen nye medlemmer velkommen hver nye sesong. For å prøve denne søte fargen, trenger du ikke å utsette låsene dine for den aggressive virkningen av permanente fargestoffer. Hvis din naturlige hårfarge er mørkblond, kan du ty til semi-permanente produkter. Marcia Cross gir oss et godt eksempel på brennende ingefærrødt hår for inspirasjon.

#24: Karamellblond som et alternativ

Her er en av de mest allsidige hårfargene for jenter og kvinner som liker å eksperimentere med utseende i forskjellige stiler. Det er egentlig ikke rødt, men vi kan ikke klassifisere det som en kul blond nyanse heller. Caras lange låser skinner i solen og avslører de varme karamellfargene. Hvis du ikke er klar til å gå rød, men vil nærme deg denne fargen, er karamell et perfekt alternativ.

#25: Amber Shade

Jessica Chastain traff merket da hun fikk farget håret til den gule røde fargen! Dens gyldne notater satte ideelt sett ut hassel eller blå øyne. Hvis du vil følge Jessicas eksempel, vet du at det ikke kommer til å være vanskelig å velge sminke og antrekk som skal parres med gult rødt hår. Det er en god match for både pastelltoner og rike mettede farger.

#26: Kobberskygge av rødt hår

Selv de mest pretensiøse stilkritikerne innrømmet at varmt kobber fargetone adlet utseende av Amy Adams. Den asymmetriske bølgete frisyren avslører den vakre ovale i Amys ansikt. Den lyse leppefargen er ikke i harmoni med hele utseendet. Og den delikate øyesminken gir Ammy vakre blå øyne uttrykksfullhet. Hvis du vil prøve fargen, må du ta i betraktning at det ikke er det beste valget for kvinner med blek hud og lyse øyne.

#27: Fatal Honey

Elvis Presleys barnebarn Riley Keough vet hvordan man skal se prangende ut. Hun komplimenterer den brennende røde manen sin med rød leppefarge, og disse to er faktisk en sprengningsduo, som vi kan se på bildet. Åh, sånn ser fatale kvinner ut!

#28: Mind-Blowing Tangerine Shade

Eksentriske mennesker kan ikke leve en dag uten lyse inntrykk. Tangerine hårfarge gjør utseendet ditt mer flamboyant, og handlingene dine blir mer selvsikre. Christina Hendricks setter pris på disse fantastiske effektene av mandarinhår og bruker dem til sin fordel. Rotete krøller og et lett løft ved røttene er alt som trengs for å oppnå det nydelige kjendisutseendet.

#29: Chic Dark Auburn

Det er ikke så mange mennesker med naturlig rødt hår. Hvis du ikke er en naturlig rødhår, men en brunette, og du vil prøve en rødaktig nyanse, har du minimale risikoer med rødbrun hårfarge, den som har en rødbrun tone, som Ariana Grande. Jenta har også valgt den utsøkte fade av rødbrun inn i den nydelige karamellen i endene. Så søt, hun er søt!

#30: Kanelrød

Hvis øynene dine er grønne eller grå og du har ferskenhud underton, vil den kanelrøde hårfargen smigre deg og se ekstremt feminin ut på låsene dine. Sjekk bildet av Emma Stone for å visualisere resultatet. Lysbølgene og den eksklusive hårfargen som denne kommer til å gjøre deg til et stilikon. Wow, rødt er virkelig mangefasettert! Hvem visste?

#31: Sjokolade rød

Det er en interessant uskrevet lov. Når du endrer hårfarge for en ny, uventet hårfarge, tiltrekker du deg positive endringer i livet ditt. Fargen på Drew Barrymore er en blanding av sjokolade og røde hårfarger. Sofistikerte fargetoner som Drews vil tiltrekke deg ekstra oppmerksomhet og avsløre din gode smak og stilfølelse.

#32: Rød hårfarge i høydepunkter for brunt hår

Lily Collins er en øm jente med høy kontrast i utseendet. Rik mørk brun hårfarge med veldig tynne røde striper er en nydelig løsning for brunetter som ønsker å gjøre hårfargen unik, og introduserer lyse varme toner på bekostning av høydepunkter.

#33: Tangerine Shades Of Red Hair In Balayage

Den brunfargede brunetten Emily Blunt prøvde en gang en varm brun tone og regnet ikke feil med suksessen til det nye utseendet hennes. Den silkeaktige gyldenbrune harmonerer med hennes blå øyne. Og de lyse mandarinhøydepunktene, strategisk plassert rundt ansiktet hennes, forsterker inntrykket.

#34: Dark Auburn

Når vi tenker på Hollywood -rødhårede, er Julianne Moore den første som kommer til å tenke på oss. Selv om hun tidligere måtte farge håret til blondt og brunt for å tilpasse utseendet til kravene til rollene, har rød hårfarge alltid vært Juliannes prioritet. Skuespilleren kombinerer treffende varme og kule toner av antrekk med sine vakre røde låser og gir henne preferanse til en nøytral sminke.

#35: Kobberrød

Debra Messing toner ofte sitt brune hår med kobber og rustne røde fargetoner. Den mørke kobberhårfargen smigrer hasselblå øyne og varm hudtone. Med en slik nyanse kommer du til å se fantastisk ut selv med en enkel frisyre, som Debras.

#36: Granateple skygge av rødt hår

Vi elsker teksten til Rihanna og håreksperimentene hennes. Alle husker hennes knallrøde låser som ble en sensasjon. Bare selvsikre og lyse fra naturen unge damer kan duplisere et så utfordrende utseende. Og vær oppmerksom på at når du skal prøve "risikable" røde hårfargeideer, er det bedre å eksperimentere med semi-permanente fargestoffer.

#37: Cherry Shade

Nyanser av rød hårfarge som denne rike, sexy tonen kan også kalles burgunder eller kirsebærcola. Sharons hårfarge er dristig nok, men den er edel og sofistikert. Hva kan vi si? Ozzy Osbournes kone ser nydelig og mye yngre ut enn hennes alder.

#38: Imitert palisander av rødt hår

Nyanse av imitert rosentre smigrer kvinner med middels brunt og mørkt brunt hår. Willa Ford vet at den rette hårfargen kommer til å lyse ikke bare øynene hennes, men hele livet hennes! Willas rosarøde tone er en passende hårfarge for hverdagen, men samtidig er det ganske fancy å virke vanlig eller hakket.

#39: Burgund

Svart og burgunder er en ny fargekode for inneværende sesong. I dette forholdet har lilla røde eller vinhår blitt en kul hårtrend. Hvis du ikke vil begrense deg med burgunderlepper eller Bordeaux -lakk på neglene, kan du prøve vinrød som hårfarge. Eksperimenter som Leigh-Anne Pinnock og Rihanna!

#40: Plomme rød hårfarge

Plommehårfarger er mer i de blå sorte tonene, men de har fortsatt en rødbrun tone i seg. Denne spesielle hårfargen vil være smigrende for brunetter med en kald hudtone. Cher Lloyd er klar over de sterkeste punktene i utseendet hennes, og hun får dem frem med sin trendy hårfarge.

Ulike nyanser av rødt hår formidler utseendet ditt på forskjellige måter. Varme rødlige karamelltoner legger til en dum tone; lyse oransje nyanser lar alle vite at du er morsom å være i nærheten, og dype vinfarger er bare ekstremt fristende og fascinerende. Vi håper du har likt disse røde hårfargeidéene og bestemt deg om den nye hårfargen.

Teachs.ru

20 beste hårfarger som virkelig får deg til å se yngre utFarge

Visste du at valg av riktig hårfarge kan slå et tiår av utseendet ditt? Det er riktig - det er visse hårfarger og nyanser som har vist seg å få oss til å se mer ungdommelige ut. Det kan være vanske...

Les mer

20 beste høydepunkter for ansiktsramme for hver grunnfarge og ansiktsformFargeHøydepunkter

Det er mange måter å trekke oppmerksomheten til dine favoritt ansiktstrekk. Et hårklipp, så vel som farge, sminke, smykker og overkroppsklær spiller alle en rolle i innramming av ansiktet. Det er b...

Les mer

24 beste sommerhårfarger for 2021Farge

Tenker du på å gjøre en subtil eller dristig hårfargeendring i de varmere månedene fremover? Våren og sommersesongen er en utmerket tid for å bytte hår. Vi har sporet noen av våre favoritt Instagra...

Les mer
instagram stories viewer