25 beste hjemmearbeidsjobber for alle

instagram viewer
Jobb hjemmefra

Enten du er isolert, leter etter en jobb med mer fleksibilitet eller trenger noe for å tide deg mens verden legger seg, kan det være fantastisk å jobbe hjemmefra. Pendelen er kort - bare avstanden fra sengen din til sofaen eller hjemmekontoret. Kleskoden kan være like uformell som pyjamas-chic. I tillegg forsvinner gaflene ikke på mystisk vis fra kjøkkenet. Teknologiske fremskritt og stadig mer fleksible arbeidsgivere betyr at det å jobbe hjemmefra blir mer tilgjengelig og levedyktig. Med en rekke roller som kan utføres hvor som helst, er det en jobb som passer for alle. Sjekk listen nedenfor for litt inspirasjon fra jobb hjemmefra.

Innholdforestilling
1. Kundeservice assistent
2. Salgsrepresentant på nett
3. Freelance innholdskriving
4. Bokføring
5. Virtuell assistent
6. Dataregistrering
7. Trener
8. Virtuell resepsjonist
9. Korrekturlesing
10. Blogging
11. Sosial mediesjef
12. Online veileder
13. Oversetter
14. Selges på Etsy
15. Evaluering av søkemotorer
16. Grafisk designer
17. Webdesigner
18. Programmering og programvareutvikler
click fraud protection
19. Transkriberer
20. Telefonsykepleier
21. Matchmaker
22. Innholdsmarkedsfører
23. Datatekniker for feilsøking
24. Online rådgivning
25. E-handel
Vanlige spørsmål
Hva slags arbeid kan jeg gjøre hjemmefra?
Hva er det vanligste hjemmearbeidsarbeidet?
Hvor mye tjener du på å jobbe hjemmefra for Amazon?

1. Kundeservice assistent

Kundeservicehjelp er en av de mer tilgjengelige rollene for å sette opp og jobbe hjemmefra. Disse rollene inkluderer vanligvis å bistå kundehenvendelser gjennom telefonsamtaler eller svare på nettprat. Det kan også inneholde noen administrative oppgaver. Stillingen krever gode kommunikasjonsevner, en pålitelig internettforbindelse og en datamaskin. Et headset for å ta anrop er ekstra nyttig hvis du er mye i telefonen.

Kundeservice assistent

2. Salgsrepresentant på nett

Hvis du har en bakgrunn innen detaljhandel, kan nettsalg være den perfekte jobben hjemmefra for deg. Denne rollen innebærer å selge selskapets produkter eller tjenester, ofte over telefon. Inngående kunnskap om hva du selger er avgjørende for å kunne svare på spørsmål og lyde trygt. Du trenger effektive overtalelses- og kommunikasjonsevner, da det kan være litt vanskeligere å avslutte et salg over telefon. Noen selskaper vil også ha sin egen salgsprogramvare, noe som kan kreve litt opplæring, men vil gjøre jobben lettere.

Salgsrepresentant på nett

3. Freelance innholdskriving

Freelance innholdskriving er perfekt for ordsmed, og er et utmerket arbeid hvor som helst. Det flotte med freelance innholdskriving er mangfoldet av tilgjengelige oppgaver. Denne typen jobb kan inkludere tekstforfatter for produkter eller tjenester, blogging, innlegg på sosiale medier, nettstedskopi eller til og med spøkelsesbøker. Det krever heller ikke formell utdannelse, men god forståelse av engelsk, stavemåte og grammatikk vil være en fordel.

Freelance innholdskriving

4. Bokføring

Du trenger ikke en regnskapsgrad for å gjøre bokføring; Men fordi det er mer spesialisert, krever det et TAFE- eller høyskolekurs. Lav klientinteraksjon og virtuell forretningsdrift gjør dette til den perfekte hjemmeværende jobben. Bokføring innebærer generelt bankavstemming, journalføring, kjøring av rapporter og litt datainføring. Heldigvis krever mange bedrifter en bokholder, så det kan være mange alternativer.

Bokføring

5. Virtuell assistent

Fremskritt i samarbeidsprogramvare og en økning i delte kalendere og e -postinnbokser betyr at den tradisjonelle rollen som kontor eller administrasjonsassistent lett har flyttet ut av kontoret. Virtuelle assistenter utfører geistlige og administrative oppgaver. Denne jobben kan omfatte å planlegge møter, ta telefonsamtaler, digital arkivering eller skrive. Alle disse oppgavene kan utføres fra ditt eget hjem. Denne rollen er flott for mennesker som har overlegen tidsstyring og er godt organisert.

Virtuell assistent

6. Dataregistrering

Dataregistrering er perfekt for folk som har mindre erfaring. Selv om mye datahåndtering er automatisert, er det fortsatt krav til et menneskelig preg. Dette kan omfatte tolkning av data fra skannede dokumenter, bilder eller håndskrevet informasjon. Oppmerksomhet på detaljer og et ønske om nøyaktighet er avgjørende i denne rollen. Selv om arbeidet kanskje ikke er det mest spennende, kan timene være veldig fleksible, slik at du kan passe det rundt barn, husarbeid eller andre forpliktelser.

Dataregistrering

7. Trener 

Trening kan ha mange former - fitness, forretninger eller liv - og kan gjøres mens du er hjemme. Hvis du er en kvalifisert personlig trener, kan du trene kundene hjemmefra ved hjelp av teknologi. Økter kan omfatte en-til-en videoopplæring med klienter, virtuelle gruppemøter eller et online trenings- og ernæringsprogram. For virksomhetscoaching er det mange bedriftseiere som søker mentorer og råd for å vokse selskapene sine. Hvis du har lang erfaring med virksomhet eller har lært noen verdifulle leksjoner som andre kan få innsikt i, er online business coaching en meningsfull jobb hjemmefra. Endelig er livstrening et annet godt alternativ for mennesker som er empatiske, flinke og flinke til å lytte. Livstrenere hjelper andre med å finne retning i livet ved å gi råd og veiledning for å sette mål for personlig eller faglig utvikling. Life coaching, som treningscoaching, er mer spesialisert og krever en formell sertifisering.

Trener

8. Virtuell resepsjonist

En virtuell resepsjonist er i hovedsak en profesjonell telefonsvarertjeneste. Det inkluderer ruting av telefonsamtaler og mottak av meldinger til personalet. Det kan være en overlapping med online kundeservice, avhengig av rolle og selskap. Som sådan kan du også svare på kundehenvendelser og svare på e -post. Alle typer virksomheter bruker denne typen tjenester, fra oppstartsselskaper med bare noen få ansatte til store selskaper som trenger å sette ut grunnleggende oppgaver. Søkere til denne jobben bør ha en høflig og vennlig telefonmåte.

Virtuell resepsjonist

9. Korrekturlesing

For ordsmedere med oppmerksomhet på detaljer på neste nivå og grammatisk nøyaktighet, kan korrekturlesing være den perfekte hjemmeværende jobben. Korrekturlesing er en mer dyktig rolle, selv om formell utdanning ikke er nødvendig. Korrekturlesere ser etter mer enn bare grammatikk, de ser også etter konsistens, formatering, stil og bekrefter fakta. I likhet med frilansskriving kan den typen arbeid som er tilgjengelig være veldig variert. Den ene dagen kan du korrekturlese bedriftskommunikasjon, og neste dag kan det være en roman.

Korrekturlesing

10. Blogging

Blogging er et fantastisk alternativ for folk som liker å skrive og fortelle. Du kan starte din egen, eller bidra som forfatter til andres blogg. Hvis du skriver for noen andre, vil det vanligvis være frilans, ettersom behovet for innhold kan variere. Hvis du velger å starte ditt eget, kan det være enkelt, men krever tålmodighet. Inntekter fra blogging er vanligvis enten gjennom annonsering på siden eller tilknyttet markedsføring. Du trenger tålmodighet for å bygge et publikum før det begynner å betale seg, men den umiddelbare belønningen er å kunne skrive om tingene du liker.

Blogger

11. Sosial mediesjef

Svært få bedrifter har ikke tilstedeværelse på sosiale medier i disse dager. Som sådan er det avgjørende å ha en sterk posisjon for å skille seg ut fra mengden. Å administrere selskapets sosiale medier hjemmefra innebærer å utvikle en sosial mediestrategi, skrive innlegg, grunnleggende grafisk design, betalte annonseplasseringer, analysere data og tolke trender. Avhengig av selskapet og graden av engasjement, kan det også inkludere samfunnsforholdsstyring. Denne blandingsposisjonen er utmerket for teknisk kunnskapsrike personer, med et hode for design og skriving, samt data.

Sosial mediesjef

12. Online veileder

Foreldre og lærere som leter etter litt ekstra inntekt, vil være godt egnet til online veiledning. Yngre barn kan bli coachet gjennom sin mer generelle læreplan av de fleste. Imidlertid, når elevene er på videregående, er det godt å ha omfattende kunnskap på et bestemt område og å spesialisere seg i det emnet. Dette er en høyere kvalifisert rolle, så en utdannelse, selv om den ikke er avgjørende, ville være utrolig nyttig, det samme ville en forståelse av skolens læreplaner og teste forventninger.

Online veileder

13. Oversetter

Hvis du er dyktig nok til å snakke mer enn ett språk, kan du bruke dem mens du jobber hjemmefra som oversetter. Oversettelse kan ha formatet for å konvertere dokumenter fra ett språk til et annet eller fungere som tolk over telefonen eller på en videosamtale. Etter hvert som verden blir mer og mer forbundet, vil mulighetene for oversettelse øke. Ingen formell utdannelse er nødvendig; du må imidlertid beherske alle språkene du jobber på. I tillegg er en evne til å gjøre flere oppgaver og tenke raskt fordelaktig når du tolker muntlig kommunikasjon mellom parter.

Oversetter

14. Selges på Etsy

For reklamer der ute, er det å lage produkter å selge på Etsy den ultimate jobben hjemmefra. Fra robust skinn og hjemmelagde plagg til fine smykker og tilpassede skrivesaker, det er så mange produkter å kjøpe. Å sette opp en Etsy -butikk er en glimrende måte å tjene penger på en hobby eller ferdighet du liker. Det endelige målet ville være et hjemmestudio hvor dine kreative juicer kan flyte, og morgenpendlingen er like lang som turen fra soverommet ditt.

Selges på Etsy

15. Evaluering av søkemotorer

Denne unike jobben er relativt enkel og krever bare en internettforbindelse og tilgang til en søkemotor. Det er et flott alternativ hvis du er ny på jobb fra hjemmet. Du vil motta et sett med retningslinjer, samt søkeord, og du må analysere og evaluere søkeresultatene dine i forhold til disse retningslinjene. Med tilbakemeldingen din kan søkemotorselskaper, for eksempel Google, forbedre nøyaktigheten av tjenestene sine.

Evaluering av søkemotorer

16. Grafisk designer

Jo flere ferdigheter du har innen grafisk design, jo mer kan du tjene på å jobbe hjemmefra. Noen selskaper krever bare enkel grafikk gjort ved hjelp av programmer som Canva. Denne typen jobb krever ikke formell utdanning, bare et øye for design. Men hvis du har en kvalifikasjon og erfaring med Adobe Suite, kan du enkelt lage en mer tradisjonell grafisk designkarriere, alt fra hjemmets komfort. Jobber kan variere fra logodesign, merkevarebygging til fotoredigering eller til og med bestilte kunstverk. Det er også mange markedsplasser for grafisk design, noe som gjør det enkelt å finne arbeid, spesielt hvis du har en grundig portefølje.

Freelance innholdskriving

17. Webdesigner

Hvis koding er ditt andre språk, er webdesign den perfekte rollen. Å lage unike nettsteder fra bunnen av kan være en svært lønnsom jobb hjemmefra. Det er en dyktig jobb, så det krever erfaring, kodingskunnskap, forståelse for design og en robust portefølje for å tiltrekke seg nye kunder. Nettdesignere vil også trenge gode kommunikasjonsevner for å samarbeide med klienten. Du vil få kunder fra forskjellige bransjer, dette gir mye fleksibilitet og variasjon.

Webdesigner

18. Programmering og programvareutvikler

En annen fantastisk hjemmeværende jobb for IT-guruer er programmering og programvareutvikling. I likhet med webdesign er dette en dyktig rolle og krever erfaring, i tillegg til en eller annen form for relevant utdanning og flyt i programmeringsspråk. Denne rollen kan innebære alt fra design og utvikling til implementering og testing av nye programmer eller programvare. Ofte vil denne typen stillinger kreve heltidstimer, men fleksibiliteten til hvor du jobber er opp til deg.

Programmering og programvareutvikler

19. Transkriberer

Transkribering er en spesialisert form for dataregistrering. Denne jobben innebærer å konvertere lyd eller video til tekst. Som sådan er skrivehastighet og nøyaktighet nøkkelen til suksess i denne rollen. Hvis du transkriberer bransjespesifikk lyd, for eksempel medisinske forelesninger eller rettsopptak, vil det være nyttig å kjenne sjargongen og akronymer for å unngå feil. Det gir virkelig fleksible timer og godtar mengden arbeid som passer din timeplan.

Transkriberer

20. Telefonsykepleier

Telefonsykepleie er et overraskende alternativ for registrerte sykepleiere som søker jobb hjemmefra. Det finnes flere typer telefonsykepleie. For det første lar sykling med triagepleie pasienter ringe for å få råd om hva de bør gjøre med et helseproblem. Sykepleiere vil vurdere problemet over telefon, og anbefale om det er behov for akuttbehandling, eller bare en tur til pasientens allmennlege er nok. For det andre bruker helseforsikringsselskaper også registrerte sykepleiere til å håndtere saksbehandling, godkjenne behandlingsplaner og gi generell utdanning. Selv om det kan være mindre pasientforbindelse enn å jobbe på et sykehus eller en medisinsk klinikk, har du fordelen av å jobbe hjemmefra.

Telefonsykepleier

21. Matchmaker

Hvis du anser deg selv som litt av en Amor, hvorfor ikke prøve matchmaking? Å jobbe for en matchmaking -organisasjon kan enkelt gjøres hjemmefra. Ta kontakt med klienter over telefonen for å finne ut hva de leter etter forelsket. Søk deretter i databasen etter potensielle treff. Sterke kommunikasjonsevner og empatisk natur er avgjørende for å lykkes i denne rollen.

Matchmaker

22. Innholdsmarkedsfører

Innholdsmarkedsføring er perfekt for de med markedsføringsbakgrunn og kreativ tenkning. En innholdsmarkedsfører vil lage en komplett plan for å lage og dele innhold for å forbedre kundeopplevelsene. Målet er å drive salg og gjenta forretninger gjennom autentisk historiefortelling. Dette er mer enn bare reklame og handler om å skape et tillitsforhold til kundene dine. Innholdet vil variere avhengig av hva virksomheten selger, men generelt kan alt produseres hjemmefra. Imidlertid er dette mer sannsynlig å være en heltidsrolle, snarere enn uformelle timer.

Innholdsmarkedsfører

23. Datatekniker for feilsøking

"Prøv å slå den av og deretter på igjen" sies lett over telefonen fra sofaen din. Vitser til side, IT -helpdesk -tjenester er de perfekte jobbene for å jobbe hjemmefra. De fleste selskaper tillater ekstern nettverkstilgang, noe som betyr at du kan koble til hvem som helst, hvor som helst. Ettersom flere og flere arbeidsstyrker omfavner fjernarbeid, må bistand være tilgjengelig for alle. En grunnleggende forståelse av IT er fordelaktig, men dette er stort sett en rolle på inngangsnivå. En empatisk natur og et ønske om å fikse ting vil også tjene deg godt i denne stillingen.

Datatekniker for feilsøking

24. Online rådgivning

Online rådgivning er en viktig ressurs for å nå utsatte og sliter i samfunnet som kanskje ikke har tilgang til tradisjonelle psykiske helsetjenester. Dette er en dyktig rolle som krever en formell kvalifisering innen rådgivning. Men hvis du har opplæringen, kan dette være en gledelig rolle å gjøre hjemmefra. Internett- eller telefonrådgivningstjenester betyr at klienter kan ringe eller chatte for konfidensiell rådgivning. Selv om det er ulemper med online- eller telefonrådgivning, er det utvilsomt betydelige fordeler. Disse inkluderer tilgjengelighet, reduserer frykten for fysisk å gå til rådgivning, rimelige priser og anonymitet.

Online rådgivning

25. E-handel

E-handel er en enorm industri, og det finnes en rekke forretningsmodeller tilgjengelig. Tilgjengelig kapital, tid og lagringsplass hjelper deg med å bestemme hvilken metode du bør bruke. Dropshipping ser deg sette opp en nettbutikk, og deretter sender leverandøren bestillingen direkte til forbrukeren. Dette er en superenkel form for netthandel, men det er mye du ikke har kontroll over. Et annet alternativ er engros-og-forretning-og-forretning og lagring, selv om dette krever betydelige økonomiske og tidsinvesteringer. Med private label eller white label -produksjon kan du outsource produksjonen i stedet for å sette opp ditt eget produksjonsanlegg. Dette kan være å bygge et unikt produkt eller for å pakke om et produkt som allerede eksisterer. Det krever generelt et relativt stort ordrevolum. For begge disse alternativene kan produsenten deretter sende til deg, eller en tredjepartsselger som Amazon.

Online kjøp og salg

Vanlige spørsmål

Hva slags arbeid kan jeg gjøre hjemmefra?

Det er mange jobber du kan gjøre hjemmefra. Hvorfor ikke prøve roller som kundeserviceassistent, salg på nettet, datainføring, virtuell assistent, transkriberer, grafisk designer, søkemotorevaluerer eller korrekturleser.

Hva er det vanligste hjemmearbeidsarbeidet?

De vanligste jobbene hjemmefra inkluderer bokføring, veiledning, virtuelle assistenter, skriving av innhold, kundeservicehjelp og salgsrepresentant på nettet.

Hvor mye tjener du på å jobbe hjemmefra for Amazon?

Prisen for jobb hjemmefra på Amazon vil variere avhengig av rollen. Salgs- og kundeservicerepresentanter kan tjene rundt $ 14 i timen, mens innholdsforfattere og rekrutterere kan tjene $ 18. Høyere betalende roller inkluderer Amazon -påvirkere og forretningsanalytikere som kan tjene over $ 20 i timen. Til slutt kan affiliate marketing gi deg 4–12% provisjon når folk kjøper gjennom koblingene dine.

Teachs.ru
15 beste butikkene i Melbourne for unike funn

15 beste butikkene i Melbourne for unike funnLivsstil

Vi liker alle et kupp, men butikkene er så mye mer enn brukte klær til reduserte priser. De er populære mulighetsbutikker hvor du kan finne donerte varer, vintage forhånds-elsket mote, husholdnings...

Les mer
25 morsomme ting å gjøre i Los Angeles

25 morsomme ting å gjøre i Los AngelesLivsstil

Los Angeles tiltrekker seg millioner av besøkende hvert år av en god grunn. Det er et sted for drømmer, suksess og unike opplevelser, og det er ikke mangel på morsomme ting å gjøre! Byen er hjemste...

Les mer
50 hobbyer for menn du kan starte hjemme

50 hobbyer for menn du kan starte hjemmeLivsstil

Få mest mulig ut av din tid hjemme ved å omfavne en ny hobby! Det er et stort utvalg av morsomme aktiviteter og ferdigheter du kan jobbe med uten å gå foten utenfor. Enten du foretrekker å jobbe me...

Les mer
instagram stories viewer