15 Meningsfylte drømmefangertatoveringer for menn

instagram viewer
Dream Catcher Tattoos Men

Drømmefangere er vakre gjenstander som også er rike på symbolikk. Det er ikke vanskelig å se hvorfor noen vil bli tiltrukket av en tatovering som denne, som representerer beskyttelse. Talisman fungerer som en måte å filtrere bort onde tanker og fokusere på det gode, og det har blitt et utrolig populært kroppskunstalternativ. Noen liker å holde seg til det originale designet, som har røtter i indianerkulturen, med stykker som inkluderer fjær eller perler. Likevel foretrekker andre å legge til forskjellige elementer, noe som gir blekket ekstra betydning. Hvis du verdsetter visdom, så ha en ugle i stykket ditt. Eller du kan legge til navnene på de du er glad i og ønsker å ivareta. Hvis du leter etter inspirasjon til din siste tatovering, og vil ha noe som krever oppmerksomhet, men også er fylt med mening, trenger du ikke lete lenger

Innholdforestilling
1. Enkel Dream Catcher Tattoo
2. Native American Dream Catcher Tattoo
3. Dream Catcher Moon Tattoo
4. Dream Catcher Owl Tattoo
5. Liten drømmefangertatovering
click fraud protection
6. Dream Catcher Name Tattoo
7. Dream Catcher og Heart Tattoo
8. Dream Catcher Feather Tattoo
9. Dream Catcher Arm Tattoo
10. Dream Catcher Underarm Tattoo
11. Dream Catcher Shoulder tattoo
12. Dream Catcher Sleeve Tattoo
13. Dream Catcher Håndleddetatovering
14. Dream Catcher Foot Tattoo
15. Dragon Tattoo Back Tattoo
Vanlige spørsmål
Hva betyr drømfangeren tatovering?
Bringer Dream Catchers lykke til?

1. Enkel Dream Catcher Tattoo

Drømmefangere er ofte utrolig detaljerte, men noen ganger fungerer den enklere tilnærmingen best. Hvis du er en mer avslappet person som foretrekker minimalisme, kan du bli tiltrukket av en tatovering som fokuserer på de viktigste elementene i designet. Du trenger ikke å få et altfor komplisert stykke for å komme med en uttalelse, og menn som ønsker et klassisk og kult alternativ, bør velge grunnleggende konturer og fullføre det med svart blekk. Det er vanskelig å gå galt med a enkel tatovering!

Enkel Dreamcatcher -tatovering

2. Native American Dream Catcher Tattoo


Drømmefangeren er en indiansk skapelse, laget som et beskyttende objekt, og brukes til å avverge dårlige drømmer og skadelige tanker. Det første designet har siden blitt replikert flere ganger, og inneholder ofte forskjellige elementer; Noen menn ønsker imidlertid å hedre opprinnelsen til denne vevde bøylen. De kan gjøre dette med en tatovering av en drømmefanger og andre bilder som er hellige for kulturen. Husk at før du blir blekket med noen kroppskunst, bør du tenke på om det er kulturelt hensiktsmessig; du vil ikke fornærme med blekket ditt.

Indian Dreamcatcher Tattoo

3. Dream Catcher Moon Tattoo

Som navnet antyder, er drømmefangere assosiert med søvnen vår og er ment å beskytte individer mot dårlige drømmer og negative tanker. De er vanligvis håndlaget med en vevd bøyle, som har et edderkoppnett eller -nett i midten. Det er et populært valg å bli tatovert på grunn av den rike symbolikken og vakre detaljene i designet. Når det er sagt, kan du bli kreativ med det og inkludere forskjellige bilder. Utmerket tillegg til drømmefangeren ville være månen, som ofte representerer vekst og overgang.

Moon And Dreamcatcher Tattoo

4. Dream Catcher Owl Tattoo

I indianerkulturen ser du kanskje symboler på ugle og drømmefangeren kombinert. Ikke bare er dette et visuelt spennende tatoveringsalternativ, men også et som er rikt på mening! Den nattlige fuglen er ofte forbundet med visdom og kunnskap; det er også avdødes verge. På den annen side tilbyr drømmefangeren beskyttelse og kan bidra til å blokkere negative tanker og dårlig energi. Sammenslåingen av disse to bildene kan representere begge disse ideene. Eller kan tolkes som et budskap fra etterverdenen.

Ugle og drømmefanger tatovering

5. Liten drømmefangertatovering

Små tatoveringer har blitt et av de vanligste alternativene for å få blekk, og egentlig er det ikke vanskelig å se hvorfor. Størrelsen er utrolig tiltalende av flere grunner, inkludert det faktum at de er mer diskrete og kan plasseres hvor som helst på kroppen din. Designene kan også tilpasses, og du kan legge til flere tatoveringer og utvide det originale stykket hvis du ønsker det. Hvis dette er din første tatovering, er det også fornuftig å begynne i det små, slik at du kan få en forståelse av smerten som er involvert i prosessen.

Liten Dreamcatcher -tatovering

6. Dream Catcher Name Tattoo

Hvilken bedre måte å hedre noen du elsker enn å trykke navnet sitt på huden din? Disse tatoveringene har stor betydning for brukeren. Stykket er ment å vare evig; det er en måte å ha den personen med deg gjennom hele livet. En drømmefanger, som er ment å forhindre dårlige tegn og negativ energi, kombinert med navnet på noen kjære deg, er et vakkert design fordi det er en måte å vise hvordan du vil at dine nærmeste skal være beskyttet.

Dream Catcher Tattoo med navn

7. Dream Catcher og Heart Tattoo

Hvis du vil hedre den indianske kulturen, er det best å gjenskape tatoveringen din i et design som er så tradisjonelt som mulig, men det er ikke det eneste alternativet. Det er mange variasjoner; folk liker å bli kreative med sin kroppskunst ved å legge til landskap, ugler, bjørnepotavtrykk og til og med hjerter. Blekket ditt vil fortsatt symbolisere beskyttelse, men har også en ekstra betydning. I dette tilfellet hjertet, som representerer kjærlighet og hengivenhet. Du kan velge dette alternativet som en måte å minne deg selv på de du vil være trygg på, eller kanskje det er en måte for deg å erkjenne hva som er meningsfullt i livet ditt.

I SLEKT:20 hjerte tatoveringer for uttrykksfulle menn

Dream Catcher And Heart Tattoo

8. Dream Catcher Feather Tattoo

Fjær er et symbol som har stor betydning i indianerkulturen. De representerer mange ting, inkludert frihet, styrke, visdom og makt. Mange designere for drømmefangere kompletteres med fjær, som antas å hjelpe de gode drømmene, og positive tanker når den enkelte som de beskytter. Stykket får også forskjellige betydninger, avhengig av fjærene som brukes. For eksempel sies det at en ugle bringer visdom, mens en ørn representerer mot.

Dream Catcher And Feather Tattoo

9. Dream Catcher Arm Tattoo

Når du bestemmer deg for hvor du skal få en tatovering, er plasseringen ofte like viktig som ditt valgte design. Dreamcatcher kroppskunst kan være så komplisert eller så enkelt du vil. Hvis du velger et stykke med flere detaljer, er det lurt å ha en anstendig størrelse for å få blekk, og væpne er et utmerket valg. En annen pro av dette stedet er synligheten, så dette stedet bør være forbeholdt blekk som betyr noe for deg. Det er et av de minst smertefulle områdene å bli tatovert.

Tatovering på armen

10. Dream Catcher Underarm Tattoo

Tatoveringer på underarmen er et populært alternativ for menn fordi det er en plassering som fungerer godt for større, mer detaljerte stykker. Det er også et sted som egner seg godt til lange, smale design, noe som gjør en drømmefanger perfekt for dette stedet; du kan la fjærene eller perlene gå nedover, langs armen. Selv om det kan være litt ubehag når du velger dette hudstykket, pleier det generelt å være lavt på smerteskalaen, spesielt hvis du velger den ytre underarmen.

Underarmstatovering

11. Dream Catcher Shoulder tattoo

Mange menn blir tiltrukket av skulder tatoveringer fordi plasseringen ofte er forbundet med styrke og kraft. Hvis du legger til et design, som en drømmefanger, som representerer beskyttelse og positivitet, til dette stedet, blir det et enda mer tiltalende alternativ. Området er heller ikke blant de mest smertefulle stedene å bli blekket på grunn av den tykke huden og få nerveender. Når det er sagt, hvis kroppen din kommer nær skulderbladene, kan du forvente mer ubehag på grunn av nærheten til beinet.

Tatovering på skulderen

12. Dream Catcher Sleeve Tattoo

Ermet tatoveringer er brikker som vanligvis dekker hele armen din inntil håndleddet. Halvermet alternativer, som starter fra albuen og strekker seg nedover, er et annet populært valg. Det er så mye kreativitet involvert i disse designene, som kombinerer forskjellige elementer på en superkul måte. Du kan velge å fokusere på et enkelt tema, for eksempel ideen om en drømmefanger som beskytter deg mot negative tanker; eller legg til andre ting, for eksempel sitater eller bilder du velger. Det er ingen tvil om at dette stykket kommer til å snu på hodet!

Ermet tatovering

13. Dream Catcher Håndleddetatovering

Vil du kunne se tatoveringen din hver dag? Er det et stykke som betyr noe for deg, og du vil ha en påminnelse om dette? I så fall er a håndleddet tatovering er det ideelle stedet å få blekk. Området er lite, så det er best å velge enkle design. Det vil være et visst ubehag involvert i tatoveringsprosessen på grunn av tynn hud og mangel på muskler. Området har også en tendens til å falme raskere enn andre kroppsdeler på grunn av eksponeringen. Likevel er ethvert design her verdt smerten!

Håndleddetatovering

14. Dream Catcher Foot Tattoo

Når du bestemmer deg for hvilken kroppskunst du skal få den, bør du være oppmerksom på at ikke alle plasseringsalternativer er like når det gjelder smerte. En fottatovering er et veldig trendy sted å bli blekket, men det kommer til å gjøre vondt. Ubehaget avhenger av om designet krever mange detaljer eller skyggelegging. Det kan ikke nektes for at dette stedet kan komme med en uttalelse, men det vil også sannsynligvis falme raskere. Tenk tross alt på hvor ofte sokkene og skoene dine skal gni mot blekket.

Dreamcatcher Foot Tattoo

15. Dragon Tattoo Back Tattoo

En tatovering på baksiden kan uttale seg, og området er forbeholdt forseggjorte stykker. Hvis du blir tiltrukket av symbolikken til drømmefangeren, kan det være lurt å få den blekket på en stor skala. Det som gjør denne plasseringen så tiltalende er at den kan være et diskret alternativ, spesielt hvis du ønsker å dekke over blekket. Du trenger ikke verden for å se designet ditt for at det skal være unikt for deg. Det er mange positive sider ved å velge kroppskunst på baksiden, men du bør advares om at større brikker vil kreve lengre tatoveringsøkter, og det innebærer mer tid og ubehag.

Dragon Tattoo på baksiden

Vanlige spørsmål

Hva betyr drømfangeren tatovering?

Hvis du vil beskytte deg selv eller dine nærmeste, kan en drømmefanger være måten å gjøre dette på. Det håndlagde vevde objektet, designet i en bøyleform med et nett eller et nett i midten, stammer fra indiansk kultur, hvor det blir sett på som en beskyttende talisman. Det antas å stamme fra Anishinaabe -folket. Det er en historie om en edderkoppkvinne som ville besøke krybber til nyfødte; hun ville veve nettet sitt som en måte å beskytte dem mot ondskapen i verden. Det hellige symbolet er skapt for å forhindre individer i dårlige drømmer og skadelige tanker, filtrere ut negativiteten og erstatte den med positivitet. Det ville være best hvis du husket designens historie før du ble blekket. Gjør forskningen din for ikke å velge noe som kan anses som kulturelt ufølsomt.

Bringer Dream Catchers lykke til?

Det er mange mennesker som også tror at drømmefangere har en bredere mening enn bare legender knyttet til drømmer. For disse menneskene er drømmefangere lykke -sjarm som representerer god energi og bidrar til å nøytralisere dårlig energi.

Teachs.ru
10 Meningsfylte semikolon -tatoveringer

10 Meningsfylte semikolon -tatoveringerTatoveringer For Menn

Når det gjelder å velge en tatovering, søker mange mennesker etter kunst som betyr noe som ligger dem nært i hjertet. Semikolonet er et av de mest meningsfulle og bevegelige tatoveringsvalgene. Det...

Les mer
12 meningsfulle stammetatoveringer for menn

12 meningsfulle stammetatoveringer for mennTatoveringer For Menn

Det er så mange typer stammetatoveringer at det kan være vanskelig å bestemme seg for en. Fra å være estetisk tiltalende til å dele historier om arv, vil du være sikker på at tatoveringen uttrykker...

Les mer
20 kule Angel Wing -tatoveringer for menn i 2020

20 kule Angel Wing -tatoveringer for menn i 2020Tatoveringer For Menn

Engler er ofte forbundet med uskyld og renhet, og de antas å beskytte og lede menneskeheten. Det er av disse grunnene at bilder av disse himmelske vesener, eller nærmere bestemt deres vinger, er et...

Les mer
instagram stories viewer