20 Meningsfulle tatoveringer for mor og datter

instagram viewer
Mor og datter tatoveringer

Det er ingenting som er som forholdet mellom mor og datter. Og hvilken bedre måte å vise hvor mye dere bryr dere om hverandre enn med tatoveringer? I likhet med bindingen mellom dere, vil blekkingen vare livet ut. Fra matchende tatoveringer til meningsfulle symboler og ordtak, disse tegningene til mor og datter vil inspirere deg og varme hjertet ditt.

Innholdforestilling
1. Matchende tatoveringer
2. Små tatoveringer for mor og datter
3. Symbol tatoveringer
4. Elefant tatoveringer
5. Uendelige tatoveringer
6. Sol og måne tatoveringer
7. Bond -tatoveringer
8. Kinesiske tatoveringer
9. Ordtak Tatoveringer
10. Keltiske tatoveringer
11. Sommerfugl tatoveringer
12. Koble tatoveringer
13. Hjerte tatoveringer
14. Blomstertatoveringer
15. Holder hendene tatoveringer
16. Pinky Swear Tattoo
17. Fugler Tatoveringer
18. Skrive tatoveringer
19. Tatoveringer av tre
20. Mor datter og sønn tatoveringer

1. Matchende tatoveringer

Matchende tatoveringer er det ideelle valget for mødre og døtre som er to erter i en belg. Twin tatoveringer viser hvor mye du tenker likt og alle tingene du har til felles. En matchende tatovering er også en fantastisk måte å minnes en spesiell opplevelse dere to har delt.

Matchende tatoveringer

2. Små tatoveringer for mor og datter

Små tatoveringer er ikke mindre meningsfylt enn større design, så hvorfor ikke velge en liten og delikat mor-og-datter-tatovering? Et mindre blekk er også mer allsidig da det kan plasseres hvor som helst. Tenk på et par trendy finger-tatoveringer, en liten design på håndleddet eller til og med bak øret.

Liten mor og datter tatovering

3. Symbol tatoveringer

Noen ganger sier bildene høyere enn ord! Et symbol er ideelt for mødre og døtre som ønsker en enkel, men meningsfull tatovering. For de mer tradisjonelle uttrykker det klassiske mor- og barnesymbolet det nære morsbåndet. Andre foretrekker kanskje et mer abstrakt symbol i en kunstnerisk stil.

Symbol tatovering

4. Elefant tatoveringer

Elefanter er ikke bare noen av de mest majestetiske og vakre dyrene på jorden, men er også sterkt matriarkalske. Hver elefantflokk består av mødre og deres barn. På grunn av det, elefant tatoveringer er en fantastisk idé for en mor og datter. Elefanter er også sterkt knyttet til hukommelse - som det sies: 'En elefant glemmer aldri' - så blekkingen din vil alltid minne deg på hverandre.

Elefant tatovering

5. Uendelige tatoveringer

Uendelighetssymbolet er en populær tatovering, men det er også veldig passende for mor og datter. Symbolet representerer ting som varer i evigheten, og ingenting er så uendelig og evig som en mors kjærlighet til barnet sitt. Prøv å tilpasse uendelig tatoveringen din med fødselsdager eller fødselsblomster for et unikt preg.

Infinity Tattoo

6. Sol og måne tatoveringer

Soltatovering og månetatoveringer er ideelle for mødre og døtre som har forskjellige, men komplementære personligheter. Dualiteten til disse to himmellegemene gjenspeiler hvordan motsetninger fullfører hverandre. De kan også representere hvordan du aldri er alene - du beholder hverandre i hjertet ditt hver dag og natt.

Sun And Moon Tattoo

7. Bond -tatoveringer

Det er mange forskjellige typer tatoveringer som kan uttrykke det unike båndet mellom mor og datter. Et søtt alternativ er et tegneserieportrett av dere sammen, som inneholder et koblingselement, som en linje. På den måten, når du ser på tatoveringene dine sammen, er de forbundet. Bond -tatoveringer ser best ut på en plassering der du hele tiden kan se dem, for eksempel håndleddet eller underarm.

Mor og datter Bond Tattoo

8. Kinesiske tatoveringer

Familien er sentral i kinesisk kultur, og hengivenheten og kjærligheten til en mor til barna hennes er veldig viktig. En mor-datter-tatovering i det kinesiske skriften ser ikke bare interessant og vakker ut, men føles også mer privat fordi ikke alle kan lese den. Det er en enklere, mindre og mer delikat form for et ordtatovering. Andre alternativer inkluderer dine kinesiske dyrekretsdyr eller et kinesisk ordtak om familie.

Kinesisk tatovering

9. Ordtak Tatoveringer

Det er mange ord om mødre og døtre, som kan inspirere til matchende tatoveringer. Fra folkelig visdom til kjente sitater eller til og med tekster, ordtakstatoveringer er poetiske og forblir i minnet ditt. Disse tatoveringene er meningsfylte og personlige, og er en fin måte å uttrykke hva du og din mor føler for hverandre.

Ordtak Tattoo

10. Keltiske tatoveringer

Mødre og døtre kan hylle arven sin med en keltisk tatovering. Den keltiske kunststilen innebærer mange ringer, knuter og spiraler, som symboliserer evighet og spiritualitet. Tallet tre brukes også ofte i keltisk kunst, så en tatovering som en triskelion, treenighetsknute eller shamrock kan være ideell for en mor og hennes to døtre. Det er også spesifikke moderskapskeltiske knuter.

Keltisk tatovering

11. Sommerfugl tatoveringer

EN sommerfugl er en veldig meningsfull design når det gjelder tatoveringer av mor og datter. De er ikke bare forbundet med kjærlighet, transformasjon, frihet og håp, men de er også feminine og grasiøse. Som et resultat er de perfekte for en mor og datter som elsker natur og skjønnhet og ønsker et blekk som er både pent og poetisk.

Butterfly Tattoo

12. Koble tatoveringer

En av de søteste tatoveringene for mødre og døtre er et sammenhengende design. Disse tatoveringene er bare fullstendige når de blir sett side om side, og av den grunn symboliserer de hvordan du fullfører hverandre. Et vakkert alternativ for mødre og døtre som ofte er fra hverandre, og tatoveringer som er koblet sammen, minner deg om hverandre når du ser på dem og bringer tilbake glade minner om da du sist var sammen.

Tilkoblede tatoveringer

13. Hjerte tatoveringer

Et klassisk og emosjonelt tatoveringsalternativ, hjerter symboliserer kjærlighet og hengivenhet. Det er ingen enklere måte å vise hvor mye du og din mor betyr for hverandre! Prøv å legge hverandres initialer til tatoveringen, eller et annet personlig preg som bursdagen din.

Hjertetatovering

14. Blomstertatoveringer

Blomstertatoveringer har en feminin appell som gjør dem perfekte for en mor og datter tatovering. Tradisjonelt er nelliker knyttet til mødre og morsdag fordi de betyr kjærlighet, tro, renhet og sjenerøsitet. Roser representerer også kjærlighet, mens dagliljer og orkideer er forbundet med morskap og barn i kinesisk kultur.

Blomster tatovering

15. Holder hendene tatoveringer

Når du ikke kan holde din mors hånd, er det neste beste å ha en håndtatovering! Disse tatoveringene representerer nærhet, lojalitet, vennskap, respekt og kjærlighet. De betyr også at moren din aldri vil svikte deg, og du vil alltid trenge henne i livet ditt. På grunn av den enkle og vakre betydningen er tatoveringer som holder hender noen av de mest populære for mødre og døtre som er det bestevenner.

Holding Hands Tattoo

16. Pinky Swear Tattoo

En pinky banne - også kalt et pinky løfte - innebærer at to personer låser sammen fingrene for å symbolisere en avtale. I tatoveringsform betyr en pinky banne lojalitet, ærlighet og å holde ord. For mødre og døtre kan denne tatoveringen representere ditt livslange løfte om å alltid være der for hverandre.

Pinky Swear Tattoo

17. Fugler Tatoveringer

Fugletatoveringer er noen av de mest populære designene for mødre og døtre på grunn av deres betydning. Flygende fugler kan representere døtre som har vokst opp og ‘forlatt reiret’ og hylle kvinnen som lærte dem å ‘fly’ i livet. Mødre velger ofte en "tre små fugler" -tatovering for å representere tre døtre, mens hønetattoveringer tradisjonelt er forbundet med morskap og pleie.

Fugler Tatoveringer

18. Skrive tatoveringer

Det er mange poetiske og meningsfulle tatoveringsalternativer for mor og datter, og en av de beste er å skrive tatoveringer. Fra ordtak til sangtekster er det veldig personlig å skrive tatoveringer. Du kan legge til et unikt preg og få skrivetatoveringen blekket basert på håndskriften din. På den måten vil du alltid bære et stykke av hverandre med deg.

Skriver tatovering

19. Tatoveringer av tre

Trær er ofte forbundet med familie, visdom, alder og beskyttelse, noe som gjør dem perfekte for en mor-og-datter tatoveringsdesign. De er ideelle for mødre og døtre som er like, som i ordtaket: 'Eplet faller ikke langt fra treet. ’Trær er et flott tatoveringsvalg for folk som setter stor pris på familiebåndene sine og røtter.

Tatovering av tre

20. Mor datter og sønn tatoveringer

For mødre med datter og sønn kan det være utfordrende å få en tatovering som passer til alle stilene dine. Minimalistiske og meningsfulle tatoveringer er et populært valg fordi de verken er maskuline eller feminine. Noen populære alternativer inkluderer soler og måner, trær, stjerner og løvetann.

Mor datter sønn tatovering

Teachs.ru
50 beste armtatoveringsideer for kvinner i 2021

50 beste armtatoveringsideer for kvinner i 2021Tatoveringer For Kvinner

Tatoveringer er en fantastisk måte å uttrykke seg på. For å vise verden de tingene som er viktige i livet ditt eller tjene som en påminnelse om de tingene du har kjært. Plasseringen av kunstverket ...

Les mer
50 kuleste geometriske tatoveringsdesign

50 kuleste geometriske tatoveringsdesignTatoveringer For Kvinner

Geometriske tatoveringer er elsket av mange fordi de skaper en følelse av balanse, symmetri og til og med mystikk. Nesten alle design kan ha et geometrisk element innlemmet i dem, noe som gjør det ...

Les mer
50 slående piltatoveringsdesign i 2021

50 slående piltatoveringsdesign i 2021Tatoveringer For Kvinner

Pil og bue er et kraftig våpen som ble brukt av indianerne til å jakte, kjempe og beskytte. Det blir ofte sett på som et symbol på styrke og motstandskraft, og det er derfor det har inspirert et br...

Les mer
instagram stories viewer