20 Breezy Beach Wedding Frisyrer

instagram viewer

Ideelt sett er bryllup en hendelse i livet, og du fortjener å ha seremonien du har drømt om, selv om det ikke stemmer overens med tradisjonene til familien din. Etter de fleste av moderne bruder, strandbryllup er den mest romantiske ferien man kan forestille seg. Stranden er stedet der du opprinnelig føler deg rolig og kan nyte øyeblikkets magi til det fulle. Det er derfor strandbryllupsfrisyrer ikke bør være forseggjort. De er like lette og spontane som atmosfæren på stedet, du velger for bryllupsseremonien din. Denne anmeldelsen forener trendy, stilige og elegante frisyrer for langt, middels og kort hår, du vil gjerne ha stylet til strandbryllupet ditt.

De vakreste frisyrene for bryllupet ditt på stranden

Det er mange krøllete frisyrer og elegante løse oppdateringer, i tillegg til frisyrer med hårblomster og ”doser å ha med slør til strandbryllupet ditt. Hvis du planlegger en magisk seremoni, kan du se på disse vakre ideene og få hårspirasjon!

#1: Nyromantisk frisyre med en krøllete sideponni

Frisyren med livlige låser, samlet i en løs sideponni, er ekstremt søt og helt passende for et strandbryllup. Tenk hvordan båndene til pannebåndet vil smigre i vinden som sommerfuglens vinger. Så enkelt og uendelig sjarmerende. Og dette er bare vårt første eksempel på strandfrisyren du kan gjøre for bryllupet ditt. Fortsett og se resten bilder, enda mer nydelig!

asymmetrisk nedgang for strandbryllup

Kilde

#2: Prinsesse-lignende lang krøllete frisyre

Å være en brud som ser ut som en pen prinsesse, er en jentedrøm for mange bruder. Bryllupet er øyeblikket da drømmene skulle gå i oppfyllelse. Krøllene med langstrakt form, som kan innramme pannen din på en elegant måte, kan spres naturlig over skuldrene dine eller elegant feies til en side. EN Hår i indisk stil stykket kan bli et utsøkt kompliment for ditt Princess -utseende.

RELATERT INNLEGG:20 Breezy Beach Wedding Frisyrer

krøllete strand bryllup frisyre for langt hår

Kilde

#3: Krøllete voluminøst ‘Gjør med et hodebånd

Stranden er ikke den beste innstillingen for å rocke sofistikerte frisyrer, men for en ekstra mystisk berøring kan du prøve et blikk med finurlige krøller som er i harmoni med turbulente havbølger. Et pannebånd med blomster som minner sjøstjerner er et flott tilbehør for denne nydelige frisyren.

voluminøs frisyre for strandbryllup

Kilde

#4: Edgy Wavy Beach Wedding Hairstyle

Hvilke ankere kan du legge til i din frisyre for å støtte det nautiske temaet for bryllupet ditt? Vel, tilbehør av blå og turkise farger, perler, kjeder, fishtail fletter? Ja, de vil alle gjøre det! Her er en ny kul idé å style bobben din til strandbryllupet.

Annonse

strand bryllup bob frisyre

Kilde

#5: Enkel feminin oppdatering for middels hår

Følelsen av sommerfugler i magen før seremonien kan beroliges med et forsiktig preg av din kjære. Og sommerfugler som et romantisk symbol på letthet og skjønnhet kan pryde din spontane updo med en sidevridning og en enkel lav bolle.

brudeoppdatering til strandbryllup

Kilde

#6: Elegant frisyre med pannebånd for kort svart hår

Kort hår vil se fint ut selv om det kommer til å blåse på bryllupsdagen. En enkel kort frisyre med rette silkeaktige lokker og et fancy pannebånd er en god idé. Dette utseendet er elegant og feminint, til tross for kort hårlengde.

strandbryllup kort frisyre

Kilde

#7: Strandbryllupshårideer for korte låser

Vel, med kort hår har du kanskje ikke så mye frihet når du vil prøve annerledes styling finish, hårfargeløsninger og uvanlige teksturer, men du kan kompensere det med iøynefallende hårstykker. Vanligvis vil disse se prangende ut på middels og langt hår. En annen søt måte å style veldig kort hår til bryllup på er å gre det tilbake.

kort frisyre med hodebånd til strandbryllup

Kilde

#8: Bryllup Pixie frisyre med frynser til strandseremonien

Som det er åpenbart fra de tidligere eksemplene, jo enklere frisyre og hårfarge er, desto lysere og større hårtilbehør har du råd til. Hvis du foretrekker å leke med høydepunkter og teksturere dine korte låser, velger du et ømt og delikat hodebånd.

brudepike -frisyre for strandbryllup

Kilde

#9: Krøllete Updo Med En Sea Star Hårlås

Dette utseendet vil utvilsomt glede Poseidon! En løs, krøllete updo er akkurat det som trengs for å se pen ut og føle seg komfortabel under strandbryllupsseremonien. Få tematilbehør for å forbedre frihetens ånd, iboende for alle strandbryllup. De fargerike småsteinlignende perlene og hårstangen til sjøstjernen er fantastisk!

krøllete updo for strandbryllup

Kilde

#10: Mermaid Look

Den sjarmerende havfruen ser slik ut er lett å oppnå på bunnen av en lang krøllet flettet frisyre. Du trenger hoppende krøller fra midtskaftet til ender og en nederlandsk flette, stylet som et hodebånd. Velg sminke med en aksent på øynene. Dette blikket ser ut til å se direkte inn i sjelen hans!

Annonse

strandbryllup lang krøllete frisyre

Kilde

#11: Beste strandbryllupshår

Hva kan se bedre og mer hensiktsmessig ut i rammene av et nautisk bryllup, enn naturlige strandbølger som er utformet til en løs krøllete updo? Dette er en veldig fin frisyreidé for strandbryllupet ditt som virker 100% harmonisk!

rotete updo for strandbryllup

Kilde

#12: Gresk rotete oppdatering med kjede

Gresk krøllete updos er også populære strandbryllupsfrisyrer. Slike oppdateringer med en finurlig interlacement av vendinger og krøller innebærer bruk av doble pannebånd. En kjede som på dette bildet kan tjene som en kreativ erstatning for et hodebånd.

Updo i gresk stil til strandbryllup

Kilde

#13: Messy Bun Hairstyle For Beach Wedding

Et blikk på en vakker havnymfe kan oppnås på bekostning av en søt rotete bolle på kronen. Vær oppmerksom på at det vil se spesielt kult ut hvis du tar vare på en kreativ hårfargeløsning på forhånd. Høydepunkter gir dimensjon til enhver frisyre og flytter den til neste nivå.

strand bryllup bolle frisyre

Kilde

#14: Høy oppdatering med ruller for både tykt og tynt hår

Franske ruller brukes ofte i vintage frisyrer, men som vi ser passer de også godt i søte oppdateringer med et snev av naturlighet og bohemsk chic. Et delikat hårstykke som dette minner om en sky av dråper fra bølgen som knuser ned på kysten. Prøv å plukke ut tilbehør som er mer eller mindre knyttet til temaet for bryllupet ditt.

updo frisyre for strandbryllup

Kilde

#15: Krøllete knute med en flette og tropiske hårblomster

Friske blomster i håret ditt er en utmerket strandbryllupshåride. Bruk hvite orkideer eller andre hvite eller lyse blomster som aksent. En voluminøs krøllete knute i nakken vil bli hundre ganger vakrere hvis du fullfører den med en stor blomst ved siden av øret.

updo med hårblomster til strandbryllup

Kilde

#16: Curly Side Downdo med et blomstret hodebånd

Blomstrete pannebånd er erstatninger for brudeslør. De ser best ut med bølgete og flettede frisyrer. Pannebåndet ditt kan være et ekte kunstverk, hvis du stoler på opprettelsesjobben til en profesjonell blomsterhandler. Vi elsker ideen om båndet, twining krøllene og holder dem på plass.

Annonse

side frisyre med blomster til strandbryllup

Kilde

#17: Enkel krøllete frisyre med et delikat hodebånd

Hvis du vil ha en maksimalt naturlig frisyre for det fine håret ditt, får du et utsøkt pannebånd og forbereder en base for det. Krøllete hår kan rynkes med stylingskum eller krøllforsterker, og rette låser foreslår et arbeid med krøllejern. Uansett, rotete, naturlig utseende krøller er enkle å style selv om du velger å gjøre frisyren selv.

strandbryllup enkel middels frisyre

Kilde

#18: Krøllete brudefrisyre for et luftig bryllupsslør

Fluffete bryllupsslør skaper den letteste disen og dekker bruden på den mest sjarmerende måten. Frisyren du planlegger å ha med et slikt slør skal være enkelt og moderat omfangsrikt. Krøller vil klare seg fint.

strand bryllup frisyre med et brudeslør

Kilde

#19: Krøllete Updo med et bryllupslør i ett nivå

Slør i ett lag ser ut og føles vektløs. De kommer ikke til å skjule strandbryllupsfrisyren din eller veie den ned. En løs krøllete rotete updo er en fin idé å gå med et slikt slør, men det kan også være en lav knute eller en bolle. Forresten, løse oppdateringer kommer ikke til å miste sin popularitet i 2021.

strandbryllup updo med et slør

Kilde

#20: Orkideer og et slør

Blomster vil forbedre den friske og ømme følelsen av strandfrisyren din, og det enkle fine sløret vil se guddommelig ut når det flyter i brisen for de vakreste bryllupsbildene. Kjolen og frisyren i dette tilfellet bør ikke overbelastes med detaljer.

strand bryllup frisyre med blomster og slør

Kilde

En frisyre for bryllupsseremoni ved stranden kan være veldig enkel og uanstrengt. Vær oppmerksom på valget av kompletterende tilbehør og hvordan de smelter inn i utseendet. Vi ønsker deg den vakreste bryllupsdagen med mange dype følelser, lyse inntrykk og fantastiske bilder!

Teachs.ru

25 Frisyrer for spesielle anledninger - De riktige frisyreneArrangementer

Fra ball til bryllup, det er mange livshendelser som krever en fancy frisyre. Når du er forpliktet til å gå utover den vanlige hestehale eller rotete bolle, vil disse frisyrene for spesielle anledn...

Les mer

25 Frisyrer for spesielle anledninger - De riktige frisyreneArrangementer

Fra ball til bryllup, det er mange livshendelser som krever en fancy frisyre. Når du er forpliktet til å gå utover den vanlige hestehale eller rotete bolle, vil disse frisyrene for spesielle anledn...

Les mer

Half Up Half Down Wedding Frisyrer - 50 stilige ideer for bruderArrangementer

Valget av riktig brudefrisyre er like ansvarlig som valget av en brudekjole. Hvis du ikke kan bestemme mellom en updo og downdo -type, foreslår vi at du tar hensyn til de forskjellige halvt opp til...

Les mer
instagram stories viewer