50 nyanser av burgunder hårfarge: mørk, rødbrun, rødvin, rødfiolett

instagram viewer

Burgund (mørk rød, rødvinfarge) brukes aktivt for hårfarging hos brunetter. Blondiner og kvinner med medium brunt hår noen ganger også ty til denne edle fargen for å se lysere ut, vel, mye lysere. Selv rødhårede kan prøve noen nyanser, som minner seg om burgunder, men lener seg mot de varmere fargene med blanding av kanel. Klassisk, levende eller gammel burgunder, rødbrun eller okseblod... så hvilken skal du velge? Her er 50 illustrerende eksempler på hvordan du kan bruke den mørkerøde fargen når du farger håret ditt eller forfrisker det med koloristiske metoder.

Fantastiske muligheter for burgunder hårfarge

Den livner opp lokkene dine, legger dem til en mystisk undertone eller tvert imot den dristigste nyansen du noen gang kunne forestille deg på deg selv. Burgund tilpasser seg din grunnleggende hårfarge og lar deg nå dine mål. Vil du være i sentrum for alles oppmerksomhet? Lage et smart retro -utseende? Vil du legge til en fargefarge for høstperioden som vil passe i takt med naturendringer? Introdusere litt krydderfarge og glans for brunettlåsene dine? Ikke noe problem, se gjennom bildene nedenfor og velg.

click fraud protection

Opprinnelig ble burgunder -fargen ansett som en perfekt nyanse for ekte brunetter. I disse dager tør til og med noen blondiner gå så lyst og iøynefallende. Hvis et skritt mot dristige vinøse fargenyanser virker for utfordrende for øyeblikket, men du er fristet til å prøve noe revolusjonerende, bør du vurdere ombre i røde og lilla toner med demi-permanente fargestoffer. De vasker ut etter 24 sjampoer, så du kommer ikke til å kjede deg med de prangende endene dine. Denne ideen ser for eksempel ganske kul ut på mellombrunt hår. Vinous highlights, som en annen kompromissløsning, er ideelle for svart, mørkebrunt og mellombrunt hår. Vel, la oss se noen bilder.

#1: Mørk rød fløyel

Mørkt burgunderhår med høydepunkter

Kilde

De røde fløyelscupcakes du elsker å sluke kan nå kanaliseres i håret ditt, og resultatene er like herlige. Velg en rik nyanse av burgunderrød som smelter godt ut i en pen balayage -effekt. Kan du si "yummy?"

#2: Mørkt sjokoladehår med Burgundy Balayage

Den rike burgunder hårfargen i balayage fremhever glans og bedøvelse. For å gjøre kvaliteten på fargen enda mer tydelig, legg til lange lag med lite vedlikehold som vil gjøre at håret ditt ser sunt og luksuriøst ut.

Mørk Burgund Balayage Hårfarge

Instagram / @Amandageissler_

#3: Lyse burgunderlåser

Å vise det burgunder lilla håret du investerte i er enklere enn du tror. Gi deg selv en slank, silkeaktig utblåsning og la hårfargen virkelig skinne. Bare bruk en rund eller padlebørste og kjør den gjennom en del fuktig hår mens du følger den med en hårføner.

Langt, rett burgunderhår

Kilde

#4: Dypt og mørkt lilla hår

Mørkerøde fiolette lokker er omtrent like hår som du ser naturlig ut som du kommer til å få, uten å bli naturlig. Prøv en nyanse som har en subtil lilla skjær som ikke er utrolig merkbar... til du står i solen. Så, se gnistene fly.

Mørkt burgunder og fiolett hår

Kilde

#5: Mørk lilla løse låser

Lilla hår gir ofte bilder av fluorescerende fiolette låser. Gå en annen retning og prøv dypt, mørk lilla hår i stedet. Dette utseendet er flott: den rike nyansen er allsidig nok til å ta deg fra sommeren til å falle sømløst.

Veldig mørkt burgunderbrunt hår

Kilde

#6: Lys svart bringebærhår

Du vil sannsynligvis få ditt mørke hår til å skille seg ut. Farg den lyse burgunderrød, skyggen du ikke ser så mye i disse dager. I halve oppdateringer vil røttene dine vise de levende lengdene, nydelige i subtile bølger, velformede krøller eller rette tråder.

Mørkt hår med lyse burgunderrøde høydepunkter

Instagram / @hårstyleman

#7: Mykt kanelbrunt hår

Den rødbrune hårfargen forbundet med krydret kanel er hva hårdrømmer er laget av, og det vil virkelig gjøre din lange frisyre unik. Slitt krøllete eller rett og med en enkel senterdel, vil det se fantastisk ut.

Langt, rødbrunt hår

Instagram / @brit_bellasalonandboutique

#8: Nydelig mørkt burgunderhår

Burgunderhår er et nydelig fargevalg for brunetter. Det smigrer også alle hudtoner. En solid hårfarge er feilfri i dette tilfellet, men du kan også leke med subtile høydepunkter eller babylights.

Solid burgunder hårfarge for brunetter

Instagram / @caroliiine_k

#9: Espressohår med høydepunkter i rødvin

Du kan enkelt oppnå burgunderhår ved å legge til noen rødvin -høydepunkter på en espressobunn. Dette skaper en vakker rødaktig lilla nyanse som ser utrolig slående ut når den fanger lyset.

Burgunder høydepunkter for svart hår

Instagram / @gohardhairdesigner

#10: Barely There Burgundy Tint for Brunettes

Hvis du liker ditt dype brunettehår og bare vil ha et snev av rødvinhårfarge i låsene dine, trenger du ikke å forplikte deg til en solid burgunder hårfarge. Kast inn noen veldig subtile balayage -høydepunkter for å gjøre manken din dimensjonal og farget i motsetning til nøytral. Denne mer subtile fargestoffjobben ser fantastisk ut hele året med praktisk talt hvilken som helst hudfarge og antrekkfargepalett.

Subtile burgunder -høydepunkter

Instagram / @studio16.jen

#11: Elegante mørke lilla låser

Langt, glatt ametystfarget hår er drømmene. Gjør det til virkelighet ved å fargelegge de lange låsene med en purpurrød fargetone og la dem bare henge naturlig. Ingen muss, ingen oppstyr.

Langt, rett mørkt burgunderhår

Kilde

#12: Utsøkt burgunderfarget brunt hår

Disse perfekte bourgogne-fargene, disse lokkene har blitt tonet for å skape rødbrunt hår som gir den ultimate stilerklæringen. Den gode nyheten er at denne nyansen ser særegen ut, enten du har korte eller lange låser.

Langt krøllet burgunderhår

Instagram / @kaoticcosmo

#13: Høydepunkter i Burgund og Scarlet

Prøv et burgunder hårfarge over svart hår og krydre det med skarlagens høydepunkter for en fantastisk blanding vennene dine vil elske på deg. De myke bølgene holder det generelle utseendet feminint og flørtende.

Burgunderhår med Scarlet -høydepunkter

Instagram / @kristen_o_legalhair

#14: Lys Burgundy Balayage med svarte røtter

To-tone og litt mer alternativt, svart burgunder-hår gir en fengende kontrast for modige, eksperimentelle individer. For å skape et mer synergisert utseende mellom de to fargene, velg en balayage -teknikk.

Glanset svart og burgunder hår

Instagram / @makeupbyfrances

#15: Subtile lavendel og burgunder høydepunkter

Burgunderfarge kombinert med en subtil fiolett er en uvanlig, men iøynefallende kombinasjon som alle vil beundre. For en fantastisk løsning for svart hår!

Burgundy Balayage Med Violette Babylights

Instagram / @arina_beauty_salon

#16: Veldig subtil burgunder brun balayage

Hvis du er ny på burgunderlåser, kan du først eksperimentere med rødbrunt hår. Dette kan for eksempel oppnås med en enkel balayage gjennom tynne subtile fargebånd påført din naturlige brunettfarge, uten tidligere bleking. Det er et av de beste burgunderbrune utseende for nybegynnere.

Svart hår med en burgunderfarge

Instagram / @lovelylauren03

#17: Burgund og Magenta Balayage

For en unik, utrolig levende stil, kan du be hårfargen din om å tilpasse lokkene dine til det spektakulære sammenstøtet mellom magenta rosa og dyp burgunder med den sorte basen. Å farge hele hodet magenta blir for overveldende, derfor handler det om å velge balayage.

Svart lapp med lyse burgunder -høydepunkter

Instagram / @glamhairbymarie

#18: Middels svart hår med lilla fargetone

En lavmælt burgunderstil hvis du allerede har eller vil ha svart hår med en vri, er lilla fargetone diskret, men seriøst elegant. Det tar vanligvis mer til endene, noe som gir lokkene dine et mørkere utseende ved røttene som gradvis blir lysere når det renner til bunnen.

Subtil svart lilla hår

Instagram / @thatprettyhair

#19: Rich Plum Red Hair Color

Middels og kort burgunderhår kan absolutt være like imponerende som lengre stiler, spesielt hvis låsene dine er spesielt rike på fargetoner. For eksempel forbedrer denne høyt pigmenterte plommefargen funksjonene dine og sikrer at du lett kan bli sett i mengden av alle de riktige grunnene.

Krøllete Bright Burgundy frisyre

Instagram / @melly_does_myhair

#20: Mørkt sjokoladehår med kirsebærhøydepunkter

Helt annerledes enn å ha brunett hår med burgunder høydepunkter, den mørk sjokolade og kirsebærfarger skaper en velsmakende kombinasjon som er en godbit for øynene. Spør frisøren din om subtile kirsebærhøydepunkter på mørkebrunt hår for morsomme og sære lokker.

Subtile røde høydepunkter for brunt hår

Instagram / @aimee_cuts_and_dyes

#21: Svart hår med mørke burgunder -høydepunkter

For svart hår på skulderlengden, må stylisten sette inn dype burgunder høydepunkter for å få en ellers vanlig frisyre.

Dype burgunder høydepunkter for svart hår

Instagram / @emilyjewellhair

#22: Svart hår med brune og burgunder høydepunkter

Hvis du har svart hår, kan du bare legge til varme brune og burgunderrøde høydepunkter for å utvikle en kul og uvanlig farge som ligner på mørk rødbrun. Variasjonen av fargetoner betyr at det ikke ser like brash ut som andre effekter, men fortsatt seriøst elegant.

Dempet Burgundy Balayage for svart hår

Instagram / @hairbynoora

#23: Mørkt hår med subtile burgunder -høydepunkter

Hvis du må følge en streng kleskode på jobben, kan du prøve svart, mørkbrunt eller rødbrunt hår med subtile burgunder -høydepunkter. Merkbar og profesjonell, men ikke distraherende. Det vil heller ikke kreve mye vedlikehold for at det skal se bra ut.

Svart hår med rødbrun høydepunkter

Instagram / @aliraehairstylist

#24: Subtilt Merlot Balayage bølget hår

Det er noen tilfeller der burgunder og brunt utgjør den ultimate kraftduoen, og dette er absolutt en av dem. Legg til noen myke merlottoner i endene, sammen med noen definerte kurver ved hjelp av et krøllejern, for den søteste bølgete balayage -effekten.

Burgundy Balayage for tykt svart hår

Instagram / @brittanynunan.hair

#25: Tawny og Burgund -blanding for brunt hår

En mørkerød hårfarge blandet med brunt får denne bølgete hakkete bobben til å blomstre. Med håret trukket opp i en ponni, vil du også se veldig pen ut.

Mørk rød hakkete Bob

Instagram / @tame_to_tease

#26: Elegant lilla balayage for svart hår

Du kan enkelt og raskt oppnå subtile røde lilla ender bare ved å bruke balayage -tilnærmingen til svart hår. Mykere og mer naturlig utseende enn en allsidig farge, symboliserer denne stilen klasse og eleganse mens den fremdeles er utenom det vanlige.

Svart hår med subtil lilla balayage

Instagram / @aimee_cuts_and_dyes

#27: Skinnende lilla brunt hår

Elsker du lilla? Vis frem ditt mellomlange hår med din favoritt nyanse. Slitt rett eller bølget, det er en vakker stil du vil elske.

Mørk lilla Layered Lob

Instagram / @natalies_hair_design

#28: Sofistikert Burgundy Balayage med berøring av kobber

En moderne oppdatering for ditt brune burgunderhår. Du kan legge til et snev av kobber for å skape den perfekte rødbrune lilla balayagen. Maroon hår ser spesielt oppsiktsvekkende ut hvis du naturlig har mørkt hår og mørkebrune, grønne eller blå øyne.

Langt lyst burgunderhår

Instagram / @0marr_2017

#29: Maroon Mane i lag

Mens pastell, bomulls-candy hår er alt raseri akkurat nå, ikke undervurder kraften i stilig mørkt burgunderhår. Når den er lagdelt og stylet til perfeksjon, er den like dristig og like iøynefallende. Så slipp det rosa hårfarget ditt og bytt det med en rød farge.

Middels lagdelt frisyre for tykt hår

Kilde

#30: Berry-Beautiful Highlights

Lag en fargerik kontrast i ditt mørke hår ved å velge burgunder høydepunkter. Og for å virkelig vise dem frem, par dem med en enkel, slank, rett stil som lar fargen snakke (og denne sier "Berry beautiful!").

Black And Burgundy Bob

Instagram / @thescissorsammurai

#31: Svart til dyp burgunder makeover

Leter du etter en dramatisk og pen forandring for å jazz opp det svarte håret ditt? Den mørke burgunderbalayage -løsningen tar det lange håret fra kjedelig til vakkert. Skal du på jobb? Bruk den rett eller i en lav ponni for å vise frem den rike fargen. Skal du ut på date? Med frodige voluminøse krøller vil du gjøre et fantastisk førsteinntrykk.

Mørk Burgund Balayage

Instagram / @camouflageandbalayage

#32: Purple Tipped Tresses

Du trenger ikke å farge hele hodet for å nyte fordelene med burgunderhår. Ta babytrinnet til burgunder ved å dø endene og frontdelene i litt vasket ut rødlige lilla nyanser. Blitsen av farger er fortsatt dynamisk og helt fet.

Fiolett Ombre For Mørkebrunt Hår

Kilde

#33: Mørkerøde ringletter

Bland dine dype burgunderlåser med dine naturlige, mørke røtter for en blendende frisyre som er ideell for mellomtoner til oliven hudtoner. Prøv å krølle håret løst ved å vikle det rundt en tomme krølltang og la endene være fri for varme. Du får vakre bohemske bølger som skriker "kul jente."

Bright Burgundy Balayage Hair

Kilde

#34: Burgund on Fire

Se nøye på denne burgunder hårfargen, og du vil se små innslag av blondine som titter gjennom. Disse barnelysene brenner den burgunder -skyggen i brann, og det hakkete snittet med forskjellige lengder gir bare det flammende utseendet.

Wavy Layered Burgundy Lob

Instagram / @emmanuelkuthaus

#35: Ravishing Red Barrel Curls

Når det gjelder rødbrunt hår, må du noen ganger gå stort. En fin måte å gjøre det på er å gi deg selv noen vakre, flytende fatkrøller. Bruk et 1 ½-tommers krøllejern til å krølle deler av håret utover, vekk fra ansiktet.

Tykt mellomlangt burgunderhår

Kilde

#36: Chocolate Cherry Curls

Det perfekte eksempelet på burgunderbrunt hår, disse saftig krøllene må ha kommet fra en bolle med sjokolade og kirsebær som ble brukt som fargestoff, og resultatet ser så godt ut at vi vil smake.

Bølget brun Bob med burgunder -høydepunkter

Instagram / @studio417salon

#37: Pixie Perfect

Som om det rocker en nisse er ikke allerede kult, og å våge deg en mindre tradisjonell hårfarge på toppen av det klippet tar ditt utseende til neste nivå av elegant. Dette nissen-møter-rødbrune håret skriker "jobb hardt, fest hardere."

Burgund Pixie frisyre

Instagram / @salonchristol

#38: Tranebærkrøller

Middels lange teksturerte bølger er trendy, men får dem til å skille seg enda mer ut ved å gi noen tranebærhøydepunkter i bland, for i motsetning til tranebær på boks servert på Thanksgiving -middager, er dette et søtt bæralternativ du ikke bør gå forbi.

Svart Bob med Burgundy Balayage

Instagram / @cooperativesalon

#39: Mahogni Mane

Lange, skinnende, sprettende krøller - denne fantastiske manen ble enda mer slående med en dyp mahogni -nyanse. Og det beste med burgunderfarger som denne er at de er profesjonelle nok til arbeid, men unike nok til at du skiller deg ut.

Langt burgunderhår med rotfade

Instagram / @hårpleier

#40: Burgund Ombre

To farger i en, denne mørke manen ble forvandlet til rødbrunt hår med det magiske preget av en talentfull stylist. De ombre effekt får det til å se ut som om hennes naturlige mørke låser smelter i et magisk burgunder -basseng, og vi vil dykke ned!

Svart hår med burgunder høydepunkter

Instagram / @kristen.lumiere

#41: Klassisk nyanse med subtile rødbrune høydepunkter

Burgunderhår ser veldig stilig ut med svarte klær og tilbehør. Velg en solid, klassisk mørk brun tone med veldig subtile eller til og med blonde høydepunkter for ditt mest trendy utseende.

mørk brun burgunder hårfarge

Kilde

#42: Lavendelglasur

Burgund som lener seg mot den blå paletten er sjarmerende, uten tvil. Hvis du tilfeldigvis har blå øyne eller bare har en lidenskap for blå nyanser, kan du ta denne ideen for din nye hårfarge.

burgunder hår med fiolett glasur

Kilde

#43: Gløgg

Burgunder blandes også med rødbrun, det samme som port og claret med krydder på en kald vinterdag. Denne interessante koloristiske ideen utføres med balayage -teknikken, når fargen plasseres strategisk på større seksjoner.

mørkbrunt burgunderhår med høydepunkter

Kilde

#44: Rolig

Noen jenter viker unna burgunderfargen når de velger hårfarger, rett og slett fordi de tenker på noe prangende. Men rødvin kan være veldig "rolig", elegant og anstendig som denne nydelige nyansen med tilfeldige kirsebærtrehøydepunkter.

mørk brun burgunder hårfarge

Kilde

#45: Sexy hårfarge for bølget hår

Hvis du vil fremheve din femininitet og lidenskapelige natur, kan du prøve kastanje burgunder som på bildet. Det ser fantastisk ut på de lange krøllete låsene! Ikke glem å bruke profesjonelle produkter for farget hår for å opprettholde fargen og glansen på lokkene dine.

burgunder hårfarge i kastanje

Eduard Derule / Shutterstock.com

#46: Svart hår med Burgund Ombre

Gi det tykke, svarte håret en fin liten oppgradering ved å kaste noen burgunder -høydepunkter inn i blandingen. Veving av fargetonen i bunnen av håret gir farger som er uventet og unik. Ingen vil noen gang våge å kalle deg kjedelig.

Burgunder høydepunkter for svart hår

Kilde

#47: Deep Violet Highlights

Gi det lilla røde håret en drømmende, eterisk kant ved å bære det med juveltonede høydepunkter. De glinsende fargestrengene vil se positivt fortryllende ut og gi "enhjørningshår" en helt ny mening.

Svart hår med lilla og brun balayage

Kilde

#48: Dark Violet Cascades

Bli leken med hårfargen din med rødbrune lokker som gir et slag. Fargen er ikke helt rød og ikke helt lilla, men helt fascinerende. Prøv det og se om du ikke drukner i komplimenter umiddelbart.

Langt burgunderhår med rødbrune høydepunkter

Kilde

#49: Sjokolade møter vin

Å legge burgunder til håret ditt kan være skremmende, men det kan være en mellomting, og denne nyansen er det. Overgangen fra dyp sjokolade ved røttene til myk burgunder mot endene er subtil, noe som resulterer i en burgunder brun nyanse som minner om de to favoritt tingene til den gjennomsnittlige jenta: sjokolade og vin.

Svart hår med Burgundy og Maroon Balayage

Instagram / @thescissorsammurai

#50: Spicy Burgundy Balayage Hair

For å forbedre lysstyrken til burgunder -lokkene dine, kan du be frisøren din om å innarbeide noen krydrede røde høydepunkter i endene dine for et ganske subtilt utseende med forskjellige toner. På grunn av tofarget effekt får den også rottonen din til å se blankere og sunnere ut. Resultat.

Lys burgunder hårfarge

Instagram / @hairbynoora

Vel, vi håper du har funnet din favoritt rødvinton med en kjøligere eller varmere base som smaker og føles best. Burgund er flatterende for praktisk talt alle hudtoner. Du trenger bare nøye å velge din perfekte nyanse.

Teachs.ru

Lilla Ombre -hårideer: Plomme, lilla, lavendel og fiolette hårfargerFargeOmbre

Lavendel ombre hår er en veldig morsom måte å få en kreativ stil uten mye daglig vedlikehold. Enten du velger å gå tamme med utvasket hårkritt eller gjøre hoppet til en permanent farge, gir lilla h...

Les mer
20 magnetiserende frisyrer med mørk blå hårfarge

20 magnetiserende frisyrer med mørk blå hårfargeFarge

Å eksperimentere med farger betyr ikke at du må gå med et fullstendig regnbueutseende. Faktisk trenger du ikke å være lys i det hele tatt. Du kan kanalisere den mørkere siden med mørkeblå hårfarge....

Les mer

40 Fairy-lignende blå Ombre frisyrerFargeOmbre

Ombre er ikke en oppfinnelse av den moderne hipstressen eller av den maniske pixie -drømmepiken. Imidlertid har versjoner av denne herlige stilen begynt å dukke opp i mer vågale farger sent. Blå om...

Les mer
instagram stories viewer