De beste herrearmbåndene som oser av kul

instagram viewer
De beste herrearmbåndene som oser av kul 1

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære mer

Hvis klær er kake, er smykker glasur. Selv om noen menn kan være motvillige til å bruke smykker, må du merke at det alltid er en stilig måte å bruke herretilbehør på. Armbånd er vårt svar. Avslappede, avslappede og lekne, armbånd er smykkeraser som hver mann kan bruke uten å føle seg overdrevet eller malplassert. Uansett om det er uformelle eller kledelige anledninger, kan forskjellige armbånd skille seg ut - slik at du kan skille deg ut på de enkleste måtene. Fra slitasje på håndleddet til stålversjoner, vi tar deg gjennom våre toppstilstips og populære herrem armbånd som oser av kult.

I SLEKT: En mannsguide for bruk av smykker

Innholdforestilling
Slik bruker du herrearmbånd
Hold det enkelt
Vær bevisst på antrekket ditt
Kule armbånd for gutter
Lærarmbånd for menn
Armbånd til menn
Ankerarmbånd for menn
Menns tauarmbånd
Gullarmbånd for menn
Sølvarmbånd for menn

Slik bruker du herrearmbånd

Hold det enkelt

Det beste tipset vi kan gi deg om smykker er å holde ting superenkelt og gå etter armbånd som er i samsvar med din personlige stil. Du må sørge for at armbåndene dine ikke er for høye. Bruk av smykker bør ikke tvinges, så vær oppmerksom på stiler du vil bruke jevnlig og vil eksistere godt sammen med din eksisterende garderobe. Investering i kvalitetsarmbånd er en god idé hvis du er ute etter brikker du skal ha hver dag. Ikke la deg lure av høye prislapper, ettersom billigere alternativer også kan være et godt kjøp.

Hold ting enkelt

Vær bevisst på antrekket ditt

Det høres ut til å være åpenbart, men ikke glem - armbåndene dine bør være i samsvar med dine respektive kleskoder. Beaded armbånd er en fin måte å livne opp uformelle dager på, men de bør unngås med firmaklær eller andre formelle klær. For mer kledd antrekk, velg klassiske stål som gull og sølv. Klassiske stålarmbånd er en mer klassisk måte å nærme seg håndleddsslitasje på, men sørg for at valgene dine ikke er altfor store eller tykke.

De beste herrearmbåndene som oser av kul

Kule armbånd for gutter

Lærarmbånd for menn

Flott for uformelle dager, lærarmbånd leser kult og stilig når det gjøres riktig. Med skinn, hold deg til mørkere, rikere toner. Svart, mørkere brun, dype burgunder og svake smaragder fungerer best. Tynnere skinnarmbånd er de enkleste og mest allsidige brikkene å jobbe med, og ser flotte ut når de kombineres med klokker. Mens skinnarmbånd fungerer bra for seg selv, kan du prøve å blande det med andre armbånd som perler for en strukturert tilnærming til håndleddet. Et flott par jeans sammen med en t-skjorte er den klassiske casual go-to, og skinnarmbånd er et godt tilbehør.

LÆRARMBAND

TOPPKJØP

ASOS LÆR OG FLETTET ARMBANDSPAKKE MED FJÆR
ASOS LÆR- OG FLETTET ARMBANDSPAKKE MED FJÆR I BRUN

ASOS DESIGN Brun pakke med skinn og perler
ASOS DESIGN Lær og vevd armbåndspakke i brun og rød

Armbånd til menn

I likhet med skinnarmbånd, er armbånd med perler et godt alternativ for et nytt tillegg til fritidsklær. Gå for rike brune og andre naturlige farger for armbånd som vil bli slitt med et stort utvalg av forskjellige klesplagg. Denim fungerer fantastisk med disse tonene, og de utfyller også marineblå, burgunder, smaragdgrønn og lignende. Treperler kan være flotte, men stil dem med forsiktighet. Hvis treperlene er for store eller feilformede, kan det se rotete ut. Velg mindre rundere perler som vil blande godt med et stort utvalg av klesvalg og klokker.

LAMPEARMBAND

TOPPKJØP

Asos Design Beaded Armbåndpakke i svart og brunt med hodeskalle
Asos Design Navy armbåndspakke med perler og hodeskalle i brun og svart

Burton Menswear Beaded armbånd i svart
Ikonmerke Brune perler og kjedearmbånd i 4 pakker

Ankerarmbånd for menn

Med marin innflytelse er menns ankerarmbånd en leken nikk til elementer av seiling. Forsikre deg om at ankeret ditt ikke er altfor stort eller prangende, og husk at alt er i det subtile av dette tilbehøret. Ankerarmbånd kommer også i et stort utvalg av forskjellige farger, så hold øynene åpne for lysere og mer levende versjoner. Dette vil lyse opp de uformelle antrekkene og gi estetikken din litt forskjell. Gå for vermillion rød, koboltblues, gressgrønt og kobberbrun og sørg for at ankeret ditt er i et stål som passer dine fargestoffer. Gullanker pleier å utfylle solbrun hud best. Mønstrede tau er også en god idé og nautiske mønstre som de kommer godt overens med seilingsinnflytelsen som ankerarmbånd gir. For helgeklær kan du kombinere ankerarmbåndene dine med en chambray-skjorte og slanke hvite chinos for en avslappet opplevelse av håndleddet.

ANKERARMBAND

TOPPKJØP

Asos Design ankerarmbånd i svart
Asos preget kjedearmbånd med anker

Ikon Merke Navy Beaded Armbånd Med Ankerlukking
Ikon Merke Navy Cord Armbånd Med Ankerlukking

Menns tauarmbånd

Ikke bare for speiderne, tau kan innarbeides i tilbehøret for å produsere en lagdelt estetikk. Nøkkelen til å trekke av tauarmbånd er å sikre at du har mer modne versjoner slik at de ikke leser barnslig eller billig. Store vevde versjoner kan være vanskelige å finne, men hvis du er i tvil, husk bare at mørkere farger er feilsikre og fungerer som en stift i den uformelle garderoben. Lysere mønstre kan også være morsomme for vanlige klær. Vi anbefaler også å velge tynnere alternativer som ikke er altfor store. Dette vil sikre at håndleddet ditt ikke plager klærne dine, men bare legger til et enkelt preg.

TOPPARMBAND

TOPPKJØP

Asos Design armbåndspakke med perler og tau i brunt
Asos Design skinnflettet armbånd i svart

Asos Design Plus skinn og vevd armbåndspakke i monokrom
Tommy Hilfiger belagt snorarmbånd i rødt

Gullarmbånd for menn

Gull er best for mørkere hudtoner. Gull fungerer godt med tradisjonelle farger, og for mannen som elsker marineblå er gull det beste alternativet. Gull er perfekt for utkledde anledninger, og er det ultimate for både formell og formell slitasje. Vær oppmerksom på at med gull handler det om å være subtil og enkel. Du vil absolutt ikke overdrive det med en altfor blinget tilnærming til gullhåndleddet ditt. Hold ting balansert og sørg for at armbåndene dine er enkle og av god kvalitet. Ekte gull er mye mer holdbart og en verdig investering hvis du er ute etter et stykke som du vil ha på deg utallige. En slank gullmansjett er en fin tilnærming - den er enkel og ser ikke prangende ut. Viktigst av alt, en flott enkel gullmansjett vil ikke date.

GULLARMBAND

TOPPKJØP

DESIGNB BANGLE CUFF ARMBAND I GULD EKSKLUSIVT TIL ASOS
Asos Design tungt kjedearmbånd i gull

Asos Design Midtvekt Kjedearmbånd I Gull
Gullarmbånd for menn

Sølvarmbånd for menn

For de fleste menn er sølv det mest forlokkende alternativet. Hvorfor er sølv den mest foretrukne nyansen? Den utfyller en rekke hudtoner og kan godt eksistere med uformelt og formelle antrekk. For fritidsklær er sølv enkelt og kan registreres som avslappet og avslappet. For et elegant utseende kan sølv øke formell slitasje og utfylle et bredt spekter av mørkere og lysere farger. Valget for bedriftsklær, sølv utfyller dresser og mørkere ertekåper utmerket. Den beste tilnærmingen til sølv håndleddsbruk er å gjøre det klassisk - velg slanke stykker som vil fungere gunstig både med klærne og armbåndsurene.

SØLVARMBAND

TOPPKJØP

Asos Design blandet kjede armbåndspakke i brent sølv
Kjedet og i stand Figaro Id armbånd i sølv

Gjenvunnet Vintage Inspired Bangle With Emboss In Silver Exclusive på Asos
Gjenvunnet Vintage Inspired Chain Armbånd I Sølv Eksklusivt På Asos

Teachs.ru
De beste herrearmbåndene som oser av kul

De beste herrearmbåndene som oser av kulHerre Stil

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære merHvis klær er kake, er smykker glasur. Selv om noen menn er motvillig...

Les mer
En komplett guide til kombinasjoner av svart drakt og skjorter

En komplett guide til kombinasjoner av svart drakt og skjorterHerre Stil

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære merEn flott passende svart drakt er den ultimate klassiske stiftet for ...

Les mer
Hvordan bruke en ertfrakk for et stilig vinterlook

Hvordan bruke en ertfrakk for et stilig vinterlookHerre Stil

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære merStiftelementer for enhver mann spenner fra flotte jeans til elegante...

Les mer
instagram stories viewer