30 nydelige frisyrer til brudens mor for 2021

instagram viewer

Brudens mor fortjener å føle seg best på den store dagen!

For å se best ut på den spesielle dagen, velg en av disse vakre frisyrene til moren til bruden.

Det er den store dagen, og du vil absolutt se best ut som brudens mor, og det betyr at du trenger riktig frisyre. Det virker som det ikke er lett å finne noe enkelt, elegant og minneverdig, men ikke stress. Enten du foretrekker å ha håret opp eller ned, er det noe for deg. Sjekk bildene nedenfor!

1. Lav teksturert oppdatering. For brudens mor er en sofistikert oppdatering som den lave oppsveipede bollen myk, uanstrengt og elegant.

Lav oppdatering for brudens mor
Av Caitlyn

2. Loose Half Updo. Kvinner med skulderlangt hår vil elske den enkle halvoppdateringen som etterligner en downdo med en bouffant.

Enkel halvoppdatering med en Bouffant
Av Tamara

3. Krøllete halvoppdatering. Hvis du liker når håret ditt er nede, men ønsker en sammensatt frisyre, bruker du et krøllejern til å style den nedre halvdelen av håret mens du trekker den øvre halvdelen tilbake til en søt knute. Dette halvparten opp og ned håret er en klassisk løsning som aldri blir datert.

click fraud protection
Bryllup halv oppdatering for krøllete hår
Av Ashlee Piper

4. Slank og krøllete Updo. Denne krøllete bolle i to deler er en flott oppdatering som er lett å gjøre, perfekt for kvinner med halvlangt hår.

Krøllete Updo for middels langt hår
Av Tania

5. Flettet og gjemt Updo. For langt hår, trekk det inn i en lav oppdatering som ligner en fiskestjerneflett og stikk endene inn for et romantisk kveldsutseende.

Flettet Updo for langt hår
Av holliepocketthair

6. Valset Chignon for brudens mor over 50 år. For en vri på chignonen ruller denne håret fra hele hodet til en delikat innstikk.

Valset Chignon Updo Over 50
Av Lorna Davis

7. Lav krøllete bolle. De beste updo -frisyrene er enkle, som lave boller som enkelt kan suppleres med delikate bryllupshårstykker.

Wedding Bun Updo frisyre
Av Belinda Vangelov

8. Løst kort hår. For kort hår er en enkel bølget bobfrisyre med blomster elegant nok for brudens mor.

Mom of the Bride Wavy Bob Hairstyle
Av Anna Rodas

9. Vevd bryllupsfrisyre for brudens mor. For langt hår er en litt avslappet vevd updo med sidetrender den perfekte romantiske stilen.

Brudens mor Updo for langt hår
Av Ellada

10. Vevd Updo for kortere grå hår. Updo frisyrer er det mest elegante hårvalget for bryllupet. Selv kortere hår kan være litt krøllet og festet for å få et intrikat utseende, men lett å sette sammen oppdatering.

Grå Updo -frisyre
Av Shelly

11. Romantisk Twisted Bun Updo. Romantisk vridd updos er elegant, spesielt når den er prydet med en juvelert barrette.

Elegant bolleoppdatering
Av Melissa Christian

12. Chignon for brudens mor. Finner du ikke en diskret formell oppdatering? Chignonen er klassisk og ikke altfor oppsiktsvekkende.

Formell brudens mor Updo
Av Meghan

13. Myk bolle til datterens eller sønnens bryllup. Hvis du ikke er interessert i noe komplisert, er en lav, myk bolle med krøllete ansiktsrammer enkle, men ganske iøynefallende.

Enkel lav bolle til bryllup
Av Jessica

14. High Loopy Bun. Brudens mor kan være nesten like fancy som brudens hår. Prøv en voluminøs bolle for å føle deg kongelig.

Brudens mor Håroppdatering
Av Overdådig salong

15. Mor til brudens høye bolle. En enkel strømpebolle med ekstra tekstur kan også være en god idé for updos av brudens mor. Denne er stilig og enkel å gjøre selv.

Brudens mor Textured Bun Updo
Av Kristi Carpentier

16. Krøllete bolle med lyst tilbehør. Leter du etter unike frisyrer til moren til brudgommen? En krøllete bolleoppdatering vil ikke svikte deg når den er parret med et fancy hårstykke. Denne ideen vil også fungere for veldig kort hår.

Brudgommens frisyre for krøllete hår
Av hdhairdesigns

17. Rotete smultring med en Bouffant. Hvis du er over 60, er en smultringbolle en nydelig oppdatering å ha på bryllupet, spesielt hvis du har klart å beholde den naturlig grå hårfargen din.

Over 60 Donut Bun Updo
Av Rebecca

18. Fransk rulle med en Barrette. Brudens eller brudgommens mor kan velge denne franske rullen med bølgete tekstur og glitrende barrette som en utsøkt aksent.

Fransk rulle til brudens eller brudgommens mor
Av firemonkeyhairdesign

19. Loopy Tuck-In. Den elegante innstikningen viser frem swoopy stykker som er elegant draperte for en iøynefallende stil.

Elegant Tuck-in Updo
Av Lumani

20. Lav bolle med lagvis vendinger. For kort hår, prøv en lav bolle med lagvis vendinger for å gjøre oppdateringen mer intrikat utseende.

Low Bun Updo for kort hår
Av Stephanie

21. Fransk Twist. Se best ut på den store dagen med en fransk vri som ruller håret jevnt og viser glitrende rhinestones.

Brudens mor French Twist
Av Anna Lamberts

22. Bolle med smell. Kvinner med smell vil sette pris på en lav bolle som gjør at de kan pusse ut noen lagdelte ansiktsrammer på sidene.

Lav oppdatering med smell
Av Lizzie Liros

23. Sideoppdatering med en blomst. Den asymmetriske flettede oppdateringen med fascinator dukker virkelig opp og lar alle vite at du er brudens mor.

Mom of the Bride Updo med Fascinator
Av Dora Stanciu

24. Sideoppdatering for tykt hår. Hvis du liker asymmetriske flettede oppdaterte frisyrer, kan du prøve denne fishtail bun med et prangende klipp.

Side flettet Updo frisyre
Av Marce Hlavinka

25. Krøllete Updo for kortere hår. Siden du skal danse hele natten, trekker du håret opp av nakken, men lar de fremre krøllete stykkene ligge nede, spesielt i håret ditt er ikke veldig langt.

Hair Up frisyre for krøllete hår
Av modahairdesign

26. Wavy Downdo. Foretrekker du å slite håret ditt? Bruk et krøllejern for å oppnå enkle løse bølger eller stramme krøller.

Bølget hår ned for brudens mor
Av Jyz

27. Messy Curly Rolled Updo. Hvis du har kort tynt hår, kan en updo med mye tekstur og et lite iøynefallende tilbehør tykkere det flotte formelle utseendet ditt.

Formell krøllete oppdatering
Av Samantha

28. Grått håroppdatering. Over 60 og ønsker å se fantastisk ut? Utfyll brudgommen til brudgommen med dekorative hårnål.

Over 60 Brudgommens mor Updo
Av Jackie

29. Slank Chignon for langt hår. Legg til et par overlappende brikker og vendinger for flotte unike detaljer for å oppgradere din formelle favorittstil.

Formell Chignon med vendinger
Av Tyler

30. Flettet Updo for kortere hår. En ung brudens mor vil gi store hår misunnelsesvibber med en saftig fransk flette.

Søt flettet Updo for en ung brudens mor
Av Veras

Så om håret ditt er kort eller langt, slitt eller ned, er det mange frisyrer til mor til bruden som får deg til å føle deg som den spesielle damen du er.

Teachs.ru
50 uovertrufne frisyrer for kvinner over 40 år

50 uovertrufne frisyrer for kvinner over 40 årEldre

Du tror kanskje at frisyrer for kvinner over 40 er mindre elegante og iøynefallende enn frisyrer for yngre publikum. Imidlertid vil disse 50 utseende forandre deg!Velkommen varmt vær, solskinn, som...

Les mer
50 uovertrufne frisyrer for kvinner over 40 år

50 uovertrufne frisyrer for kvinner over 40 årEldre

Du tror kanskje at frisyrer for kvinner over 40 er mindre elegante og iøynefallende enn frisyrer for yngre publikum. Imidlertid vil disse 50 utseende forandre deg!Velkommen varmt vær, solskinn, som...

Les mer
50 trender i grått hår i 2021

50 trender i grått hår i 2021Eldre

Grått hår har vært en av de heteste trendene det siste året, og selv kvinner som ikke ser noen tegn til gråtoner, ber om denne vakre fargen på salonger! Så hvis du leter etter inspirasjon til hvord...

Les mer
instagram stories viewer