10 Magiske bryllupssminke ser ut for din spesielle dag

instagram viewer
Vakker bryllupssminke ser ut for alle slags bruder

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære mer

Det kan være vanskelig å finne det perfekte bryllupssminkeutseendet for din spesielle dag-så mange stiler, valg og skjønnhetstrender kan komplisere beslutningsprosessen. Vi har dekket deg med en guide til de vakreste sminkestiler som er tilgjengelige for alle slags bruder, noe som gjør det enklere å planlegge den spesielle dagen.

Innholdforestilling
1. Naturlig bryllupssminke
2. Klassisk bryllupssminke
3. Dramatisk bryllupssminke
4. Glamorøs bryllupssminke
5. Smokey Eye Wedding Makeup
6. Røde lepper Bryllupssminke
7. Vintage bryllupssminke
8. Bohemisk bryllupssminke
9. Strandbryllupssminke
10. Vinterbryllupssminke
Vanlige spørsmål
Hva er brudesminke utseende?
Hvordan velger jeg bryllupssminke?
Hva er de forskjellige typene sminke?
Bør jeg lage min egen sminke til bryllup?

1. Naturlig bryllupssminke

Det siste du trenger på den spesielle dagen din, er å bekymre deg for sminken din og om den skal forbli, fremdeles frisk og like vakker som da den ble påført første gang. Naturlig sminke er ideell for å sikre lang levetid, med fokus på dugg hud og nøytrale øyenskygger. En naken leppe betyr ingen fargerik flekker etter en seremoniell smooch, og hvis du ikke kan ta kontakt regelmessig, vil det ikke være merkbart. Et naturlig brudesminkeutseende er også perfekt, ettersom det fremhever funksjonene dine, og sikrer at du er den beste versjonen av deg selv på den spesielle dagen.

click fraud protection

Naturlig bryllupssminke

2. Klassisk bryllupssminke

Et klassisk sminke -utseende er et perfekt alternativ for den store dagen, da det vil være elegant, tidløst og ikke gå av moten. For å oppnå dette utseendet, gå for enkel øyesminke med fløyelsaktig brune, og avhengig av øyeformen, et rent snitt eyeliner. For å myke utseendet ytterligere, prøv en mørk brunt øyer snarere enn svart, sammen med rosenrød rosa leppestift. Ikke overdriv med bronzer heller-behold de naturlige egenskapene dine forbedret og ikke maskert for en klassisk glamour hele dagen.

Klassisk bryllupssminke 2

3. Dramatisk bryllupssminke

Du kan fortsatt oppnå feilfri, romantisk bryllupssminke og uttale deg samtidig. For en mer dramatisk stil, gå for tykke fulle vipper og eyeliner, sammen med røykfylte brune nyanser. For større øyne, kjør a blyant eyeliner i vannlinjen din for å få øynene til å poppe, og for mindre øyne, hold deg til en flytende eyeliner med en flick for å forlenge øyet. I tråd med det dramatiske temaet, velg en naken leppe, ettersom en fet leppe kan være for mye for lerretet ditt. For å avslutte, støv ansiktsrammen lett med en bronzer for å komplimentere de dype tonene i øyenskyggen.

Dramatisk bryllupssminke 1

4. Glamorøs bryllupssminke

Nøkkelen til vakker bryllupssminke er å holde den relativt myk, men fortsatt feminin og flørtende. Et glamorøst brudeutseende tar bryllupet ditt til neste nivå, og spiller opp funksjonene dine på den mest flatterende måten. Hold brynene buskete og naturlige, med gylne øyne for en tidløs nyanse. Påfør tykke strøk med mascara både på topp og bunn, og for de kortere vippede damene, ikke vær redd for å bruke falske øyenvipper. For en myk, sulten berøring, bruk en kobberøyel langs den øvre vippekanten for ekstra dybde, og bland det ut, slik at linjen ikke er alvorlig. Sørg for å matche leppe- og kinnskyggen til tonene i øyenskyggen for en sømløs finish.

Glamorøs bryllupssminke 2

5. Smokey Eye Wedding Makeup

Du kan fortsatt oppnå romantisk røykfylt øyesminke uten at det ser for tungt eller mørkt ut for din spesielle dag. Velg en kullgrå palett, og bygg mørkere nyanser i øyets ytre hjørner og lysere på lokket. Hvis du ikke er en stor fan av askefarger, eller hvis de bare ikke passer din hudfarge, velger du heller sultne plommeskygger, noe som betyr at du fortsatt kan oppnå den røykfylte trenden. For å balansere fargene, avslutt med en naken leppestift med varme undertoner.

Smokey Eye Wedding Makeup

6. Røde lepper Bryllupssminke

Tidløs og klassisk, en rød leppe har lenge vært en favoritt i skjønnhetsverdenen. Dette utseendet er idiotsikkert når det gjelder å trekke et vakkert bryllupsmakeup -utseende, og hvis du er en som har en modig, moderne stil, så er dette et perfekt alternativ. Når du velger riktig nyanse, ta hensyn til hudtonen din og om du har kjølige eller varme undertoner - dette vil sikre at du får riktig farge og dermed riktig sminke. I tillegg går du etter en langvarig formel, så puten din er perfekt hele dagen.

Røde lepper Bryllupssminke

7. Vintage bryllupssminke

Når du tenker vintage sminke, dramatisk bevinget fôr, og kirsebær leppestift hele våren i tankene. Frykt ikke, du kan fortsatt få nydelige vintage vibes fra sminken din uten å gå over toppen. For hud, hold den ren og enkel, og la bronzeren ligge i skuffen for denne. La i stedet øynene være i fokus, med en flicked liquid liner og voluminøse vipper. Avslutt utseendet med en blank aprikosleppe.

Vintage bryllupssminke

8. Bohemisk bryllupssminke

Boho brudesminke er den ultimate romantiske stilen for bryllupsdagen, og det er så enkelt å oppnå. Hold huden naturlig og dugg, priming hud med en illuminator for lys og glødende hud for basen. Fremhev høydepunktene i ansiktet ditt for å fremheve funksjonene dine mens du legger til noe gnist, og pastell rose leppestift for å holde sminken myk. Hvis du har en blomsterkrone på, bruk lignende nyanser som blomsteroppsettet for øyeskyggen din.

Bohemian Wedding Makeup 1

9. Strandbryllupssminke

Alle drømmer om å ha en strandbryllup, og nå kan du få drømmesminken din til å matche. Tenk duggete, bronsehud for å få det ultimate beach-babe-utseendet, sammen med en naken lipgloss med kul nyanse. For å forberede huden, bruk en lysende primer for å få en sunkissed hud. Hold brynene buskete og naturlige, med champagne øyenskygge på lokkene. For å supplere, vil en pop med highlighter på cupidens bue, det indre hjørnet av øynene og pannebenet ta det blanke utseendet til neste nivå. For å fullføre, jobber du med bronzer langs ansiktsrammen i form av et nummer 3; langs hårlinjen, inn i kinnbenet og langs kjeven.

Strandbryllupssminke

10. Vinterbryllupssminke

Vinteren er beryktet for å tørke ut huden din, så sørg for at huden din er fuktet, prepped og bruk et flytende eller kremfundament for basen din. I tillegg vil en dristig leppe for bryllupet ditt gi enda mer glamour - gå for plomme, bær, og rødvin toner for den ultimate vinterskyggen. Hold lokkene enkle og ikke for dramatiske, slik at leppestiften kan være stjernen i showet.

Vinterbryllupssminke

Vanlige spørsmål

Hva er brudesminke utseende?

Et brudesminkeutseende er et du bruker på bryllupet ditt. Vanligvis er den designet for å vare hele dagen, fotografere godt og se vakkert ut. Akkurat som vanlig sminke, er det mange stiler du kan velge mellom. Disse inkluderer naturlig, vinter, sommer, vintage, røykfylt, dramatisk, rødlipet-alternativene er nesten uendelige. Du vil velge noe som gjenspeiler deg og din estetikk, men som også får frem de beste funksjonene dine.

Hvordan velger jeg bryllupssminke?

Å velge bryllupssminke kan være vanskelig. Ting du bør vurdere er sesong, beliggenhet, sted, tema, kjole, hudfarging og undertoner, og det vanlige sminkeutseendet ditt. Hvis du har et strandaktig sommerbryllup, er det best å gå for noe lett, mens hvis du skal ha et vinterbryllup i snøen, er det den perfekte muligheten til å rocke noe mer dramatisk. Selvfølgelig vil du heller ikke se ugjenkjennelig ut når du går nedover midtgangen, så hvis du vanligvis ikke bruker sminke, gå for noe mer naturlig.

Hva er de forskjellige typene sminke?

Noen av de forskjellige bryllupsmakeupene inkluderer naturlige, klassiske, dramatiske, glamorøse, røykfylte øyne, røde lepper, vintage, bohem, strand og vinter. Selvfølgelig er alternativene nesten uendelige, og du kan hente inspirasjon fra hvor du vil.

Bør jeg lage min egen sminke til bryllup?

Å lage din egen sminke til bryllupet ditt kan spare penger, men det kan også føre til mer stress. Hvis du er litt proff og har teknikken nede, kan det være morsomt å gjøre det selv. I tillegg vet du nøyaktig hva du liker og hva som fungerer. Men hvis du vanligvis ikke sminker mye eller ikke eier mange produkter, kan det være nyttig å få en profesjonell. De vil kunne gjøre det stressfritt, sikre at utseendet ditt varer og gi deg litt velvære på den spesielle dagen.

Teachs.ru
5 Utrolig enkle sminkeopplæringer for brune øyne

5 Utrolig enkle sminkeopplæringer for brune øyneSminke

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære merDet faktum at brune øyne er vanlige, hindrer dem ikke i å være utrol...

Les mer
Hva er Airbrush Makeup og hvordan få utseendet

Hva er Airbrush Makeup og hvordan få utseendetSminke

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære merEnten det er bryllupsdagen eller du bare prøver noe nytt, er airbrus...

Les mer
De beste nakne leppestiftene og leppeglansene for hudtonen din

De beste nakne leppestiftene og leppeglansene for hudtonen dinSminke

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære merNaken er en leppefarge som hver kvinne bør ha i sminkesettet. Allsid...

Les mer
instagram stories viewer