Slik rengjør du makeup -svamper på den riktige måten

instagram viewer
Makeup svamper

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære mer

Den ydmyke sminkesvampen er et av de viktigste verktøyene i en kosmetisk samling. Når de brukes riktig, kan de lage en feilfri finish som ser ut som airbrushing. Imidlertid er det også nødvendig å ta godt vare på dem, siden de har en tendens til å bli skitne ganske fort. Når de ikke er i bruk, kan de skaffe tonnevis med bakterier, samt sminke, og til og med resultere i mugg. Så for å unngå dette kan du rengjøre sminkesvampene på den riktige måten.

Innholdforestilling
Hvor ofte skal jeg rengjøre sminkesvampen min?
Slik rengjør du makeup -svamper
Bruk såpe eller rensemiddel
Bløtlegg makeup -svampen
Rengjør sminkesvamp i mikrobølgeovn
Bruk olivenolje og oppvaskmiddel
Bruk en rengjøringsløsning
De beste sminkesvampene
Vanlige spørsmål
Når skal jeg kaste sminkesvampen min?
Er det bedre å bruke pensel eller svamp til foundation?
Hvor lenge varer en sminkesvamp?
Er sminkesvamper gjenbrukbare?
Er det greit å påføre foundation med fingrene?
click fraud protection

Hvor ofte skal jeg rengjøre sminkesvampen min?

For å holde huden frisk og sunn, er det best å rengjøre den ganske regelmessig. Svampen suger til seg mye produkt, og siden den legges i vannet før du bruker den, kan det også vokse bakterier inne. For å unngå dette, anbefales det at du vasker den grundig en gang i uken. Det er mange måter du kan gjøre dette på, men sørg for at den er ferdig minst fire ganger i måneden - ingen vil legge gammelt fundament og bakterier på huden deres.

Hvor ofte skal jeg rense sminkesvampen min

Slik rengjør du makeup -svamper

Bruk såpe eller rensemiddel

En av de raskeste og billigste måtene å vaske sminkesvampen på er med standard såpe eller et rengjøringsmiddel. Det er et mylder av produkter du kan bruke for å få det kosmetiske verktøyet rent og pent.

1. Bløtlegg svampen i varmt vann - den vil ekspandere slik at såpen kan rense ut hvert sted.
2. Bruk små, sirkulære bevegelser, gni den skitne svampen i håndflaten og se overflødig sminke komme ut.
3. Fullfør dette trinnet til det er helt rent fra sminke.


Rengjør sminkesvamp i en såpe eller rensemiddel

Bløtlegg makeup -svampen

En annen tidsbesparende og grei måte å rengjøre sminkesvampen på er å suge den i varmt vann. Det er et flott skritt hvis den vanlige vasken du fullfører ikke fjerner smusset helt. Ideelt sett fungerer dette best med varmt såpevann, og du vil beholde det i væsken i mer enn 30 minutter. Dette vil fungere for å aktivt fjerne fundamentet og overflødig produkt som blir tettet i sminkeverktøyet. Etter 30 minutter tørker du den ut med et håndkle, og sørg for at den er fri for fuktighet før du bruker den igjen.

Bløtlegg makeup -svampen

Rengjør sminkesvamp i mikrobølgeovn

Det er en interessant metode for å rengjøre sminkesvampene dine, da det må gjøres riktig for at det skal fungere. Hvis du ikke følger disse trinnene, kan du ende opp med å ødelegge varen.

1. Bløtlegg den i en kopp varmt såpevann og sørg for at den begynner å bli ren.
2. Klem den så den er fullstendig mettet, og ha den tilbake i væsken.
3. Sett koppen i en mikrobølgeovn i ett minutt.
4. Vent fem minutter til vannet er avkjølt - Dette er et viktig trinn, så sørg for å være tålmodig og la varmen dempe litt.

Rengjør sminkesvamp i mikrobølgeovn

Bruk olivenolje og oppvaskmiddel

Hvis du leter etter en antimikrobiell, antibakteriell og antiviral måte å rengjøre sminkesvampen på, kan du ikke gå forbi olivenolje og oppvaskmiddel. Som et utmerket alternativ til tradisjonelle rengjøringsmidler, fungerer dette som en rask og enkel løsning for å få dine kosmetiske verktøy ferske.

1. Kombiner varmt vann, olje og babysjampo eller oppvaskmiddel.
2. Dypp svampen i formelen, kjør den deretter under en varm tapp og klem ut overflødig produkt.
3. For å få ut all oljen, klem sminkesvampen tre ganger og skyll den med en ansiktsrens. Det hjelper med å fjerne alt som er igjen inne i verktøyet.

Bruk en rengjøringsløsning

Få sminkesvampen din til å glitre igjen ved hjelp av en rengjøringsløsning. Enten dette er et merket produkt eller micellært vann, kan du oppnå fantastiske resultater med dette alternativet. På samme måte som andre væsker, er dette en fin måte å holde skjønnhetsverktøyet ditt fri for bakterier og bakterier.

1. Tilsett rengjøringsoppløsningen i varmt vann, og sørg for at det har mange bobler.
2. Bløtlegg sminkesvampen i vannet, og klem den for å utvide den til sin fulle størrelse. Det sikrer at du rengjør hele svampen.
3. Gni svampen over hånden eller et rengjøringsbrett for å fjerne produktet fra innsiden. Klem den og gjenta prosessen til den er grundig vasket.
4. Tørk av svampen med et rent håndkle og la den sitte. Unngå å bruke den mens den fortsatt er våt.

Rengjør sminkesvamp med en rengjøringsløsning

De beste sminkesvampene

Det er viktig å vaske sminkesvampen regelmessig, men etter tre måneders bruk er det også en god idé å bytte den. Ulike typer svamper passer til forskjellige bruksområder - hvis du foretrekker flytende foundation, velger du en mikrofibersmikser som ikke suger opp for mye produkt. Hvis du foretrekker å bruke pulver, unngå å bli varen for våt før bruk. For de som bruker concealer på det ytre munnviken eller under ja, er det best å kjøpe en mindre versjon av den originale blenderen. Hvis du fortsatt er usikker, her er noen av de beste alternativene.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge In Pink | Showpo
Dripping In Diamonds Blender Essentials Set

Aesthetica Cosmetics Beauty Sponge Blender
Beakey 5 stk Makeup Sponge Set Blender Beauty

Vanlige spørsmål

Når skal jeg kaste sminkesvampen min?

Du bør gjøre makeup -svampene dine dype rengjøringer hver uke og en grundig helsesjekk en gang i måneden. Du vet at det er på tide å kaste sminkesvampen din hvis den har sta flekker som ikke kommer ut ved vask, eller hvis den er revet, revet eller går i oppløsning. Å beholde det når det er i en så tøff tilstand vil ikke gjøre en god jobb med sminken din, og du risikerer å spre bakterier over ansiktet ditt.

Er det bedre å bruke pensel eller svamp til foundation?

Hver foundation -påføringsmetode har forskjellige fordeler og ulemper. En svamp skaper enkel, feilfri blanding og fungerer best med lettere, flytende formler. De trenger også vanlig vask og er ikke like hygieniske. Alternativt kommer børster i en rekke former og størrelser for enkel skreddersy og gir en profesjonell finish. Imidlertid er det mer utfordrende å få en sømløs blanding, spesielt med flytende fundamenter. De er bedre egnet for kraftfundament enn svamper.

Hvor lenge varer en sminkesvamp?

Avhengig av hvor godt du ser etter det og hvor god kvalitet det er, vil en sminkesvamp vare tre til seks måneder.

Er sminkesvamper gjenbrukbare?

Ja, sminkesvamper er designet for å kunne gjenbrukes, men bør vaskes regelmessig og passes godt på. Hvis du ikke gjør det, blir de grobunn for bakterier, og du risikerer hudinfeksjon.

Er det greit å påføre foundation med fingrene?

Det er ok å påføre flytende foundation med fingrene, og det får produktet dypere inn i porene. Imidlertid får du kanskje ikke den samme glatte finishen som du ville bruke en svamp eller børste. Du vil også være forsiktig så du ikke trekker for hardt på huden som du gjør, spesielt rundt øynene, da dette kan forårsake rynker. Til slutt, hvis du bruker den med fingrene, må du bare vaske hendene grundig før du begynner.

Teachs.ru
15 beste sminkeprodukter for fet og akne utsatt hud

15 beste sminkeprodukter for fet og akne utsatt hudSminke

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære merFet og akneutsatt hud kan vedlikeholde høyt og krever en skjønnhetsr...

Les mer
15 beste concealers for øyne for strålende øyne

15 beste concealers for øyne for strålende øyneSminke

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære merConcealer er en pålitelig vare som nesten alle har i sin skjønnhetss...

Les mer
7 beste tips for naturlig sminkeutseende for nydelig hud

7 beste tips for naturlig sminkeutseende for nydelig hudSminke

Trend Spotter støttes av publikummet. Når du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. Lære merNår det gjelder sminke, er noen ganger mindre mer. Et glamorøst utse...

Les mer
instagram stories viewer