35 fantastiske afrofrisyrer for menn

instagram viewer
Afro frisyrer for menn

Det er ingen hemmelighet at svarte menn ofte er velsignet med et fullt hode av tykt hår. Men med utrolig volum kommer behovet for en passende frisyre. Et snitt som temmer dine ville låser mens du viser dem frem, er den ideelle løsningen. Heldigvis er vi her for å hjelpe deg med å finne et utseende som passer dine tråder, samtidig som det ser seriøst stilig ut. Fra glatte fades til uformelle dreads, dette er de beste Afro -frisyrene for menn.

I SLEKT:15 beste svarte menns hårklipp for menn

Innholdforestilling
1. Afro + Sidedel
2. Afro + kort hår
3. Afro + Flat Top
4. Afro + farget hår
5. Afro + Low Fade
6. Afro + Short Dreads
7. Afro + langt rotete hår
8. Afro + Fade
9. Afro + Middels lengde krøller
10. Afro + Blond Buzz Cut
11. Afro + Beach Waves
12. Asymmetrisk Afro Flat-Top
13. Afro + Short Back and Sides
14. Afro + Dreadlocks
15. Afro + Undercut
16. Afro + Dreadlocks + Topknot
17. Afro + Skin Shave
18. Afro + pigget hår
19. Afro + Mohawk
20. Afro + Fade
21. Afro + Fringe
22. Kort Afro + Hard Part
23. Afro + Faux Hawk
24. Afro + Caesar Cut
25. Afro + Buzz Cut
26. Afro + Blowout
27. Afro + kortsider
28. Afro + fletter
29. Afro + flettet dreadlocks
30. Afro + Sidedel + Hudbarbering
31. Afro + Medium lengde hår
32. Afro + mellomdel
34. Afro + grått hår
33. Afro + Blonde Braids
35. Afro + Hard Part + Fade
Vanlige spørsmål
Hva er en Afro -hårklipp?
Kommer Afro tilbake?
Hvor ofte skal afrohår vaskes?
Hvor ofte bør du gre Afro -hår?

1. Afro + Sidedel

Legg til en viss form og definisjon til Afro din med tillegg av en stilfull subtil sidedel. For å gjøre det, forbered det fuktige håret med en krem ​​eller olje for å forhindre floker og bruk enden av en rottehale kam for avskjed.

2. Afro + kort hår

Hvis du har en overflod av volum og tekstur, hvorfor ikke vise det frem med en kort Afro -frisyre? Det er ingenting som dette klassiske utseendet på en frisk og praktisk stil.

Kort afro

3. Afro + Flat Top

En klassisk afro flat topp vil bruke alt det volumet godt. Trikset for å spikre dette snittet er å be om en litt avrundet rett vinkel der hårets sider møter toppen.

4. Afro + farget hår

Vil du endre din Afro uten å kutte i den? Vurder en farget Afro for din neste stil. Spesielt er blonde nyanser perfekte for å skape et spennende utseende som passer for enhver anledning.

Farget Afro

5. Afro + Low Fade

Hvis du ønsker å gi Afro et sofistikert preg, bør du vurdere et snitt med en lav fade. Ved å bare la frisøren trimme håret ved siden av ørene dine, kan du gjøre utseendet ditt umiddelbart mer moderne og slank.

6. Afro + Short Dreads

Hvis du liker utseendet på dreadlocks men finner ut at de er litt for ville for arbeidsmiljøet ditt, bør du vurdere å prøve korte Afro -dreads. For å lage utseendet, velg en kort lengde og legg til en smart del i midten av fryktene dine.

7. Afro + langt rotete hår

Hvis du er den typen herre som ikke følger reglene, kan lang rotete Afro bare være utseendet for deg. Stor, dristig og vågal, denne unike stilen kommer sikkert til å snu hodet.

8. Afro + Fade

En afro visne hårklipp er et utmerket alternativ for å legge til et smart og elegant preg på utseendet ditt. Best av alt, du kan slå den sammen med hvilken som helst frisyre på toppen.

9. Afro + Middels lengde krøller

En av de flotte tingene med Afro -frisyrer er at de kan fungere for hvilken som helst hårlengde. Så hvis låsene dine er en medium lengde, hvorfor ikke prøve en krøllete midlengde Afro med naturlige krøller for et utmerket full-volum utseende?

10. Afro + Blond Buzz Cut

Du trenger ikke alltid velge en lang frisyre for et dristig utseende. En blekende blond Afro summekutt kan skape like stor innvirkning som en supersized Afro.

Blonde Buzz Cut

11. Afro + Beach Waves

Ta stilen din til sjøen med noen utrolige Afro -strandbølger. Bare bruk en krølle-definerende produkt for å oppnå det perfekte krøllete utseendet.

12. Asymmetrisk Afro Flat-Top

Vil du ta din flat topp til neste nivå? En asymmetrisk flat-top Afro gir deg et dristig og iøynefallende utseende som garantert vil forbedre stilen din.

13. Afro + Short Back and Sides

En afro med kort rygg og sider er et smart og stilig utseende for herrer. For å spikre stilen, besøk en erfaren frisør og få dem til å gradvis overføre låsene dine fra lang til topp til kort rundt ørene.

14. Afro + Dreadlocks

For et blikk som er både kult og praktisk, middels lang Afro dreadlocks gjøre et utmerket valg. Bare hugg dem på hakenivå for å oppnå en smigrende og lett å administrere stil.


Middels lange dreadlocks

15. Afro + Undercut

Kombiner to flotte stiler i en med en imponerende Afro underskåret frisyre. Utseendet med høyt volum har en lang topp, stylet med en hårføner og Produkter, samt barberte sider.


Afro Undercut

16. Afro + Dreadlocks + Topknot

Hold frykten din unna ansiktet ditt og se bra ut med en Afro dreadlock toppknute frisyre. For mer interesse, bare legg til en stilig underskåret og a oppstilling.

17. Afro + Skin Shave

Glem å spille det trygt og omfavne et vågalt nytt utseende med en Afro hårbarbering frisyre. Så slående som det er stilig, er dette utseendet perfekt for moteriktige herrer.

18. Afro + pigget hår

Ved å vri deler av håret til små punkter, kan du enkelt oppnå en imponerende Afro med kort pigg krøller.

19. Afro + Mohawk

Gi dine voluminøse krøller en følelse av form og definisjon ved å velge en vridd Afro mohawk frisyre. Det moderne utseendet er trendy og perfekt å rocke i år.

20. Afro + Fade

Legg til en militær berøring til ditt Afro-teksturerte hår med høy visne hårklipp. Med super-korte sider og litt lengre lengde på toppen, er dette snittet slank og smart.

v

21. Afro + Fringe

En afro med utkant kan gjøre et utmerket valg for svarte menn. Utseendet, som ligner på en Caesar frisyre, kan lett bæres rett eller med bølger.

22. Kort Afro + Hard Part

Hvis du liker det praktiske kort hår men foretrekker et mer slående utseende, bør du vurdere å velge en kort Afro med en vanskelig del. Snittet, som har en barbert linje langs den ene siden av hodet ditt, er enkelt, men seriøst stilig.

23. Afro + Faux Hawk

Gi håret ditt et utseende som en dristig mohawk med en afro faux Hawk. Alt du trenger å gjøre er å klippe hårets sider kort og la det naturlige volumet gjøre resten.

24. Afro + Caesar Cut

Når det gjelder hår, er det ingenting som slår et klassisk snitt for tidløs stil og slitestyrke. Som sådan en afro Caesar cut er et fantastisk alternativ for de som er utenfor moter og trender.

25. Afro + Buzz Cut

Noen ganger er mindre virkelig mer. Så hvis du vil ha mer stil og praktisk, bør du vurdere å klippe håret til en ultrakort Afro summekutt.

26. Afro + Blowout

Du vil kunne vise frem ditt tykke og voluminøse hår i all sin prakt med en Afro utblåst frisyre. For å oppnå utseendet må du bare føntørke røttene etter vask og rette dem oppover.

Afro Blowout

27. Afro + kortsider

Vil du vise frem krøllene dine mens du holder dem under kontroll? En mini Afro med kortsider er den perfekte løsningen.

Afro med kortsider

28. Afro + fletter

For de som liker et flettet utseende, sikksakk Afro fletter kan gjøre et spennende alternativ. Så kunstnerisk som det er imponerende, vil dette utseendet gi deg seriøse stilpoeng.

29. Afro + flettet dreadlocks

Vil du rocke en morder dreadlocked se? Afro flettet dreads kan gjøre et seriøst stilig valg for herrer. De kan til og med knyttes til en halv-up-stil for å holde dem borte fra ansiktet ditt.


30. Afro + Sidedel + Hudbarbering

Vil du snu hodene mens du går nedover gaten? En afro sidedel med barbering av huden stil er akkurat det du trenger. Vill på toppen og slank på sidene, det kontrasterende utseendet er dristig og slående.

Side-del med hudbarbering

31. Afro + Medium lengde hår

Du kan vise frem krøllene dine uten å la dem løpe vilt med en middels lang Afro. Praktisk og stilig, dette utseendet er flott for herrer.


Middels lengde Afro

32. Afro + mellomdel

Vil du legge til et forskjell på din Afro -frisyre? Vurder å rocke en Afro med en midtdel for et unikt stilig utseende.

Afro med mellomdel

34. Afro + grått hår

Hvem sier at du må være ung for å rocke en fantastisk afro? En grå afro kan se like bra ut som en svart. Bare sørg for at du holder den pent trimmet for å sikre et passende sofistikert utseende.

Grått hår Afro

33. Afro + Blonde Braids

Ønsker du å legge til en ungdommelig vri på ditt Afro -utseende? Blond fletter er det perfekte alternativet. Kult og bekymringsløst, dette bleket utseendet kan fremheve stilen din med et morsomt preg.

Blonde fletter

35. Afro + Hard Part + Fade

Du vil se slank og suverent ut når du rocker imponerende vanskelig del med en visne frisyre. For å spikre utseendet, spør frisøren din om et kutt som gradvis avtar fra en lengre lengde på toppen til ingen hår rundt ørene med en barbert linje på den ene siden.

Hard Part With Fade

Vanlige spørsmål

Hva er en Afro -hårklipp?

En Afro -kutt er en som omfavner og feirer den naturlige teksturen, tykkelsen og volumet i svarte menns hår. Tradisjonelt har det mye volum, med håret kjemmet opp og ut i en avrundet form. Den ble populær på 60- og 70 -tallet som en del av borgerrettighetsbevegelsen og uttrykk for rasestolthet.

Kommer Afro tilbake?

Afro -stilen er tilbake ettersom flere mennesker omfavner sitt naturlige hår, sammen med det det symboliserer. Det kommer også med et større ønske om å gå bort fra overdreven kjemisk bruk, gjenkjenne det unike skjønnhet hver person og kultur har, og avviser samfunnspress som forventer at folk skal se et bestemt ut vei.

Hvor ofte skal afrohår vaskes?

Menn med afrohår bør i gjennomsnitt vaske håret en gang i uken. Men hvis du har en virkelig aktiv jobb eller livsstil, kan det være nødvendig med mer regelmessig vask, men unngå daglig vask. Afrohår er mer utsatt for brudd, så overdreven vask kan tørke håret for mye og forstyrre den naturlige oljeproduksjonen, noe som kan forverre problemet.

Hvor ofte bør du gre Afro -hår?

Du bør gre din naturlige afro en eller to ganger i uken, helst mens den er våt og har balsam. Å gjøre det på denne måten vil bidra til å redusere bruddet og la håret tørke jevnt.

Teachs.ru
40 beste freeform-dreads og hvordan du får dem

40 beste freeform-dreads og hvordan du får demMenns Frisyrer

Hvis du har ønsket å prøve ut dreadlocks, men foretrekker en mer naturlig tilnærming, er freeform dreads utseendet for deg. De er laget uten manipulasjon, noe som lar håret ditt forme og vokse natu...

Les mer
20 beste hårklipp for svarte gutter i 2023

20 beste hårklipp for svarte gutter i 2023Menns Frisyrer

Hvem vil ikke ha en hårklipp som får dem til å se og føles bra ut? Hvis den lille er klar for en forandring og ønsker å uttrykke seg, så er det på tide å la ham gjøre nettopp det. Involver sønnen d...

Les mer
25 beste herrefrisyrer med rødt hår: Ideer for ingefærfrisyrer for 2023

25 beste herrefrisyrer med rødt hår: Ideer for ingefærfrisyrer for 2023Menns Frisyrer

Naturlige rødhårede utgjør bare to prosent av verdens befolkning. Med dette i bakhodet, er det ikke overraskende at en dristig nyanse av rødt, eller i dette tilfellet, en ingefærfarge (en strålende...

Les mer
instagram stories viewer