60 beste midlertidige tatoveringsdesign å prøve

instagram viewer
Midlertidige tatoveringsdesign

Midlertidige tatoveringer er tiltalende fordi det lar deg prøve ut kroppskunst uten permanent forpliktelse. Det er også en morsom måte å endre utseende eller eksperimentere med forskjellige plasseringer før du tar skrittet fullt ut og får blekket på ekte. Dette er et utmerket valg for alle som tenker på å få en tatovering, men ønsker å se hvordan den vil se ut først, eller for noen som ikke kan bli blekket av en eller annen grunn, inkludert smertetoleranse eller helse problemer. Den er også billig, enkel å bruke, og lar deg uttrykke deg uten problemer. Velg mellom et bredt utvalg av symbolske design eller noe enkelt eller søtt. Valget er ditt, så ha det gøy med det. Nedenfor er noen populære midlertidige tatoveringer du kan kjøpe for penger som er hudsikre og bruker en plantebasert formel.

Innholdforestilling
1. Midlertidig beetatovering
2. Midlertidig sommerfugl tatovering
3. Midlertidig korstatovering
4. Måne midlertidig tatovering
5. Medusa midlertidig tatovering
6. Midlertidig fingertatovering
7. Midlertidig Tiger Tattoo
8. Midlertidig Wolf Tattoo
9. Midlertidig Dragonfly-tatovering
10. Midlertidig fugletatovering
11. Midlertidig håndleddettovering
12. Midlertidig fjærtatovering
13. Midlertidig 3D-tatovering
14. Dragon Temporary Tattoo
15. Midlertidig slangetatovering
16. Midlertidig tatovering av skallen
17. Ugle midlertidig tatovering
18. Wave midlertidig tatovering
19. Skorpion midlertidig tatovering
20. Sol og måne midlertidig tatovering
21. Midlertidig tatovering under brystet
22. Ankel midlertidig tatovering
23. Midlertidig dinosaur tatovering
24. Sopp midlertidig tatovering
25. Midlertidig øyetatovering
26. Kompass midlertidig tatovering
27. Solsikke midlertidig tatovering
28. Midlertidig tatovering av livets tre
29. Midlertidig svelgetatovering
30. Midlertidig mandala tatovering
31. Midlertidig skilpadde tatovering
32. Knuckle Temporary Tattoo
33. Sol midlertidig tatovering
34. Angel Wing midlertidig tatovering
35. Temporary Elephant Tattoo
36. Ryggraden midlertidig tatovering
37. Midlertidig tatovering for hånd
38. Sitat midlertidig tatovering
39. Blomster midlertidig tatovering
40. Fjell midlertidig tatovering
41. Rose midlertidig tatovering
42. Krone midlertidig tatovering
43. Musikk midlertidig tatovering
44. Skulder midlertidig tatovering
45. Semikolon midlertidig tatovering
46. Yin og Yang midlertidig tatovering
47. Ørn midlertidig tatovering
48. Natur midlertidig tatovering
49. Stjerne midlertidig tatovering
50. Geometrisk midlertidig tatovering
51. Enkel midlertidig tatovering
52. Midlertidig ankertatovering
53. Midlertidig linje tatovering
54. Infinity Temporary Tattoo
55. Hjerteslag midlertidig tatovering
56. Katt midlertidig tatovering
57. Midlertidig tatovering på benet
58. Midlertidig Lotus-tatovering
59. Midlertidig tatovering av palmetre
60. Midlertidig tatovering på lår
Vanlige spørsmål
Hvor lenge varer en midlertidig tatovering?
Hvordan bruke en midlertidig tatovering
Hvordan fjerne midlertidige tatoveringer

1. Midlertidig beetatovering

Hva er ikke å elske med midlertidige tatoveringer? De er tiltalende fordi du kan prøve ut kroppskunst uten det permanente engasjementet. Det er også en morsom måte å endre utseende på, og det er et bredt utvalg av design å velge mellom, inkludert en bie. Bee tatoveringer er et utmerket valg for noen som ønsker et stykke som representerer hardt arbeid, engasjement og dedikasjon. Det kan også være et symbol på teamarbeid og kan være en måte å hedre de spesielle menneskene i livet ditt som du stoler på følelsesmessig. Ditt valgte design kan være enkelt eller detaljert, stort eller lite, så finn noe som passer best for deg.

KJØPE

Midlertidig beetatovering

2. Midlertidig sommerfugl tatovering

Sommerfuglen er et symbol på skjønnhet, transformasjon og vekst. Det er et av de vakreste insektene og kommer i forskjellige former og farger, så det er ikke overraskende at det er blant de mest populære tatoveringene for menn og kvinner å få blekket. Hvis du elsker ideen om en sommerfugl tatovering men ikke er klare til å forplikte seg til et permanent stykke, så er et midlertidig design et utmerket alternativ. Blekket ditt kan være delikat og vakkert, eller du kan kombinere flere sommerfugler for et større og mer slående alternativ. Dette er ideelt for noen som går gjennom en overgangsperiode i livet eller bare ønsker å smykke seg med et nydelig midlertidig design.

KJØPE

Midlertidig sommerfugl tatovering

3. Midlertidig korstatovering

For de som er religiøse, er korset et utmerket valg av midlertidig tatovering. Det er forbundet med trofasthet og offer fordi Jesus Kristus antas å ha dødd på korset til det beste for menneskeheten. Dette er et utmerket design for å feire din hengivenhet, og appellen til korset er at det kan være enkelt eller detaljert. Å velge to kryssende linjer er alt du trenger for de som foretrekker et minimalistisk utseende, og denne grunnleggende designen er fortsatt rik på symbolikk. Alternativt kan du finne en kryss tatovering som har andre detaljer lagt til seg, for eksempel en rose, hjerte, eller til og med et ord som «tro» eller «kjærlighet».

KJØPE

Midlertidig korstatovering

4. Måne midlertidig tatovering

EN månen tatovering er utmerket og representerer mystikk, liv og lys. Det er mange positive ting knyttet til månen, og den er også knyttet til vekst og tidens gang. Du kan velge et stykke som kombinerer en sol eller stjerner, eller du kan holde det enkelt med en solid form av en måne. Det er også forskjellige faser, hver med sin symbolikk og appell. Det flotte med midlertidige tatoveringer er at du kan eksperimentere med plasseringen din; prøv det på hånden, håndleddet eller låret. Du kan også kjøpe flere, finne det perfekte stedet for deg før du får blekket på ekte.

KJØPE

Midlertidig månetatovering

5. Medusa midlertidig tatovering

Medusa er en interessant karakter, rik på symbolikk. Designet til denne slangehårede piken er slående, men historien om Medusa i gresk mytologi og hvordan hun kom til å bli monsteret hvis blikk gjorde de som så på henne til stein er både fascinerende og lei seg. Hun er ofte assosiert med feminisme og makt, men kan også representere mystikk, sjalusi og død. Hvis du vil ha en midlertidig tatovering som er forskjellig fra standard hjerte-, sommerfugl- og blomsterdesign, er dette et fantastisk alternativ. Plasser den et sted du kan se og minne deg selv på grunnen til at du valgte en Medusa tatovering.

KJØPE

Midlertidig Medusa-tatovering

6. Midlertidig fingertatovering

Fingeren er en ideell plassering for kroppskunst på grunn av dens synlighet. Med en midlertidig tatovering har du ingen av ulempene til en ekte på dette stedet. Det er fordi fingertatoveringer har en tendens til å falme raskt og kan gjøre vondt på grunn av tynn hud, nerveender og nærhet til bein. Ditt midlertidige stykke vil bare se kult ut og er på et av de mest merkbare stedene. Det er best å velge noe lite og enkelt, som et hjerte, geometrisk form eller en blomst. Vertikale design er også ideelle da de kan løpe opp fingeren; tenk slanger og palmer.

KJØPE

Midlertidig fingertatovering

7. Midlertidig Tiger Tattoo

Tigeren er et kraftig dyr. Den er en dyktig jeger og er både respektert og fryktet. I tillegg har den store katten inspirert mange historier og er mye omtalt i kinesisk og japansk folklore. Det er ikke overraskende at tigeren har inspirert utallige tatoveringer, laget i forskjellige stiler, og hvis du vil ha et stykke som ser kult ut, men som også er rikt på symbolikk, kan dette være det. Appellen til midlertidige tatoveringer er at du ikke trenger å forplikte deg til det utover noen få uker hvis du ikke liker designet eller plasseringen. Det er også en morsom måte å endre utseende og uttrykke deg på. Det gir deg også en bedre ide om hva du kanskje ønsker å få blekket på ekte.

KJØPE

Midlertidig Tiger Tattoo

8. Midlertidig Wolf Tattoo

Wolf tatovering design er fantastisk og vil se utrolig kult ut. Den kan komme med en uttalelse om hvordan du vil slippe løs din ville side og minne deg om dine primale instinkter. Ulven er også en måte å hedre familie på; fordi den lever i flokker og dens overlevelse avhenger av andre, kan den representere engasjement, dedikasjon og lojalitet. Eller kanskje du vil ha et design som forbindes med å være gratis? Dette kan være det perfekte valget for deg. Vurder størrelsen på din midlertidige tatovering når du bestemmer deg for hvor du skal plassere den. Større stykker ser bra ut på lår, skuldre og armer. Når det er sagt, er det fine med et falskt blekk at du ikke trenger å bekymre deg for smerten, og du kan også legge den på ryggraden eller brystkassen.

KJØPE

Midlertidig Wolf Tattoo

9. Midlertidig Dragonfly-tatovering

Hvilken bedre måte å formidle følelsene dine om harmoni, velstand og lykke enn med en midlertidig øyenstikker-tatovering? Øystikker kan også se bra ut i små eller store design, og avhengig av størrelsen kan du plassere dem hvor som helst på kroppen, fra fingeren til ryggen. I tillegg representerer øyenstikkeren også vekst og overgang og kan være en måte å minne deg selv på at du er sterk og spenstig. Hvis du går gjennom en utfordrende eller overgangsperiode, kan dette gi deg trøst.

KJØPE

Midlertidig Dragonfly-tatovering

10. Midlertidig fugletatovering

Fugle tatoveringer er utrolig populære fordi de representerer frihet. Hvis du tenker på å få blekket med et fugledesign, men ennå ikke er sikker på plasseringen, eller om det ville se bra ut, bør du vurdere en midlertidig tatovering først. Midlertidige tatoveringer gir deg alle fordelene med ekte blekk, bare for en begrenset periode. Velg et design som gjør at du føler deg fri og selvstendig og minner deg om egenskaper du setter høyt.

KJØPE

Midlertidig fugletatovering

11. Midlertidig håndleddettovering

Håndleddet er en populær plassering for kroppskunst på grunn av dets synlighet. Det er et sted du kan se på hver dag og minne deg selv på hvorfor du ble blekket i utgangspunktet. Det kan også være mer diskret, da det ikke er et umiddelbart merkbart område hvis du tukker undersiden. Selv om tatoveringer på håndleddet kan gjøre vondt på grunn av tynn hud og mangel på muskler, er det ingen smerte når det er en midlertidig design. Hvis du vurderer å skaffe permanent blekk eller bare vil ha noe morsomt og uttrykksfullt, plasser favoritttegningen din her.

KJØPE

Midlertidig håndleddettovering

12. Midlertidig fjærtatovering

Som et fugledesign, fjærtatoveringer er forbundet med frihet. Mange av oss stirrer på fugler med undring og forundring på grunn av deres evne til å fly, noe som kan sees på som å forlate problemene og starte på nytt. Fjær ser bra ut på lange og smale områder, som utfyller formen. Dette kan inkludere underarmen eller benet, og med en midlertidig tatovering har du ingen bekymringer om hvor du velger fordi det ikke er smerte involvert. Du trenger heller ikke å forplikte deg til dette stykket for alltid.

KJØPE

Midlertidig fjærtatovering

13. Midlertidig 3D-tatovering

Midlertidige tatoveringer har utviklet seg mye siden de først ble opprettet, og det er nå et bredt utvalg av design å velge mellom. Dette inkluderer utrolig detaljerte stykker i forskjellige farger og stiler og til og med 3D-kunstverk. Disse 3D-tatoveringer vil ha en ekstra dimensjon, og ditt utvalgte kunstverk vil komme til live mot huden din. Velg et realistisk alternativ, som et insekt, for å få det til å se ut som om det svever over huden din.

KJØPE

Midlertidig 3d-tatovering

14. Dragon Temporary Tattoo

Drager er ideelle for kroppskunst. De er kraftige skapninger assosiert med visdom, makt og fryktløshet. De har vist seg tungt i legender og folklore med forskjellige betydninger i øst og vest. I vesten blir de fremstilt som onde og grådige, mens de i øst er respekterte vesener som representerer velstand og beskyttelse. Skjønnheten med midlertidig dragetatoveringer er at de vil falme gradvis ettersom huden din regenereres. Dette lar deg prøve ut flere design, slik at du kan velge en spesifikk stil eller kombinere flere bilder for å oppnå ønsket utseende.

KJØPE

Midlertidig Dragon Tattoo

15. Midlertidig slangetatovering

Slanger gir interessante og noen ganger truende midlertidige tatoveringer. Hvis du velger noe som viser slangen som viser hoggtenner, kan dette være en måte å innpode frykt hos andre eller vise at du ikke er til å rote med. Eller du kan velge en mer delikat tilnærming, med fokus på slangen omgitt av natur. Det er mange gode alternativer som lar deg finne noe som best reflekterer tankene og følelsene dine. En annen grunn a slangetatovering er et utmerket valg er at det er forbundet med liv, død og gjenfødelse; hvis du er en dyptenker, kan dette få deg til å tenke på din eksistens.

KJØPE

Midlertidig leg tatovering

16. Midlertidig tatovering av skallen

Hodeskallen er et universelt anerkjent symbol på døden og representerer balansen mellom liv og død. Velge en midlertidig skalletatovering kan være fordi du ønsker å gi en subtil uttalelse om dine tanker og følelser. Eller kanskje du går gjennom en overgangsperiode i livet ditt og vil at verket skal gjenspeile dette. Det er flere hodeskalledesigner å velge mellom, inkludert de som har andre bilder, for eksempel en lyspære eller en rose; dette vil legge til den generelle betydningen og gi den en mer delikat finish.

KJØPE

Midlertidig skalletatovering

17. Ugle midlertidig tatovering

Ugla er assosiert med visdom og mystikk og blir sett på som en budbringer mellom levende og døde. Fuglen representerer forskjellige ting for ulike kulturer, og din valgte ugle tatovering kan reflektere hvor inspirasjonen din kommer fra. En midlertidig tatovering er en fantastisk måte å prøve ut en eller flere deler, slik at du kan eksperimentere med forskjellige plasseringer. Det er også et rimelig alternativ til å få permanent kroppskunst og en spennende måte å endre utseendet på.

KJØPE

Midlertidig ugle tatovering

18. Wave midlertidig tatovering

Vil du minne deg selv på å slappe av og gå med strømmen? Kanskje du trøster deg med bølgenes stadig skiftende bevegelse, eller føler du deg i fred når du er i vannet? Det er mange grunner til å velge et bølgedesign, og det gir en flott midlertidig tatovering. Det kan også være en måte å feire naturen og balansen mellom dens skjønnhet og kraft. Eller, hvis du er interessert i horoskoper, kan dette representere et av vanntegnene.

KJØPE

Midlertidig bølgetatovering

19. Skorpion midlertidig tatovering

Skorpion tatoveringer er ofte merket som en advarsel til andre. Det kan ha et skremmende utseende for å innpode frykt hos andre eller vise at du er tøff og kraftig. Det er ingen tvil om at det å bære et skorpiondesign på kroppen din kan gi en uttalelse, og det er et utmerket valg for alle som vil ha en iøynefallende midlertidig tatovering som kan komme med en subtil kommentar om tankene deres og følelser. Velg å plassere den et synlig sted og nyt oppmerksomheten som vil komme din vei!

KJØPE

Midlertidig Scorpian-tatovering

20. Sol og måne midlertidig tatovering

Solen og månen representerer balanse og dualitet. Begge er positive symboler på liv, vekst og sannhet, og å få et design som kombinerer dem kan gi et vakkert og tankevekkende stykke. Den er også ideell for noen som møter utfordringer og minner seg selv på styrken sin. For andre er solen og månen assosiert med femininitet, maskulinitet og godt og ondt. Finn betydningen som appellerer til deg mest, og velg en midlertidig tatovering som lar deg uttrykke dette.

KJØPE

Midlertidig sol- og måne-tatovering

21. Midlertidig tatovering under brystet

Tatoveringer under brystet er et utmerket sted for kvinner som ønsker kroppskunst som er sexy og kul. Det er et sted som ofte er reservert for meningsfulle design fordi plasseringen kan være spesielt smertefull på grunn av den tynne huden og følsomheten til området. Når det er sagt, når du velger en midlertidig tatovering, eliminerer du smertefaktoren, og dette kan la deg bli mer kreativ med brikkene du velger. For eksempel er du ikke begrenset med størrelse eller detaljer fordi du ikke trenger å sitte for en lang og smertefull tatoveringsøkt. Det er også en fin måte å eksperimentere med forskjellige alternativer og finne ut om du kanskje ønsker å få blekket permanent på dette stedet i fremtiden.

KJØPE

Midlertidig tatovering under brystet

22. Ankel midlertidig tatovering

Ankelen er et populært sted for kvinner å få kroppskunst. Dette er fordi design her ofte ser pen og delikat ut. Ankelen er best for mindre og mindre detaljerte deler fordi det er begrenset plass. Det kan være et smertefullt sted på grunn av den tynne huden, mangel på muskler og fett, og nærhet til bein, og for noen kan dette være nok til at de ikke får blekk her. Et utmerket alternativ ville da være et midlertidig ankel tatovering som lar deg bruke plasseringen uten å føle noe ubehag.

KJØPE

Midlertidig ankeltatovering

23. Midlertidig dinosaur tatovering

Dinosaurer er assosiert med styrke og fortid. For noen er dette en måte å tenke på vår eksistens og minne oss på hvordan ingenting er permanent. Eller at selv den mektigste kan falle. Det er realistiske design å velge mellom eller søte, tegneserieaktige bilder, avhengig av dine preferanser. Din midlertidige tatovering kan være av favorittdinosaurene dine, med populære valg inkludert Tyrannosaurus rex, Triceratops og Stegosaurus.

KJØPE

Midlertidig dinasaur-tatovering

24. Sopp midlertidig tatovering

Er en sopp din favorittmatbit? Da vil du kanskje ta en midlertidig tatovering av den. Dette kan virke som et tilfeldig valg av kroppskunst, men det fine med tatoveringer er at de kan være hva som helst. Det er en måte å uttrykke deg selv og dele tingene du elsker. Du vil heller ikke være den første til å bli blekket med en sopp, og det er også assosiert med kraft og styrke; tenk tilbake på noen av videospillene du kanskje har spilt som barn, og det er en god sjanse for at du måtte spise en sopp for ekstra liv eller energi.

KJØPE

Midlertidig sjampinjongtatovering

25. Midlertidig øyetatovering

Det er et ordtak som sier at øynene er vinduene inn i sjelen vår. I tillegg er øyet forbundet med kraft, framsyn, beskyttelse og mystikk. Det er mange forskjellige design å velge mellom, inkludert realistiske skildringer av menneske- eller dyreøye. Det er også symboler laget ved hjelp av øyet, for eksempel det onde øyetatovering, en talisman for å avverge ondskap og beskytte brukeren fra de som mener dem skade. Kanskje viser den midlertidige tatoveringen andre at du ser på dem og avgjørelsene de tar. Eller kanskje det vil minne deg på å stole på intuisjonen din.

KJØPE

Midlertidig øyetatovering

26. Kompass midlertidig tatovering

Kompasset er en navigasjonsenhet som har vært brukt i hundrevis av år. Det er assosiert med veiledning, utholdenhet og eventyr. Reisende og oppdagelsesreisende har brukt instrumentet for å hjelpe dem med å finne veien. Denne sterke symbolikken oversettes til en kompass tatovering design. Det kan også være en måte å minne deg selv på skjønnheten i å ta uventede veier og ta avgjørelser utenfor komfortsonen din. Det er flere alternativer, inkludert en forenklet representasjon som reflekterer nord, sør, øst og vest. Eller du kan finne et midlertidig tatoveringsdesign som ligner et gammeldags kompass.

KJØPE

Midlertidig kompasstatovering

27. Solsikke midlertidig tatovering

Blomsterkroppskunst er populær fordi den er vakker og symbolsk, og hver blomst har en annen betydning knyttet til den. Solsikken er en av de mest slående blomstene på grunn av sin livlighet, men den representerer også positivitet, glede, håp og hengivenhet. Hvis disse egenskapene appellerer til deg, så får du en midlertidig solsikke tatovering er et fantastisk valg. Du har ingen begrensninger med hvor du kan plassere den på grunn av to ting; prosessen innebærer ingen smerte, og den er midlertidig. Dette lar deg vurdere steder du vanligvis ser bort fra, for eksempel brystkassen, hånden, underpuppen, ryggraden og til og med nakken.

KJØPE

Midlertidig solblomst tatovering

28. Midlertidig tatovering av livets tre

Livets tre er et eldgammelt symbol fylt med mening. Det representerer visdom, balansen mellom liv og død, styrke og mye mer. Dette designet har hatt betydning i flere kulturer, og selv om representasjonene varierer litt, er det generelt avbildet med grenene og røttene flettet inn i en sirkel. Ikke bare er dette et meningsfylt valg for kroppskunst, men det er også et visuelt slående valg med mange detaljer. Det kan minne deg om viktigheten av å legge et sterkt grunnlag og pleie relasjoner for å bli sterkere og klokere.

KJØPE

Midlertidig tatovering av livets tre

29. Midlertidig svelgetatovering

Svalen er en fugl som lenge har vært foretrukket for kroppskunst. Det var et populært valg blant seilere, som fikk det blekket for å representere sin seilopplevelse. Svalen representerer utforskning, reise, retning og veiledning i moderne kroppskunst. Bildet er vanligvis laget i Sailor Jerry og American Old School-stilen og er tradisjonelt plassert på nakken, hendene eller brystet. Du kan også legge til to midlertidige tatoveringer, ved å bruke en på hver hånd eller hver side av brystet.

KJØPE


Midlertidig svelgetatovering

30. Midlertidig mandala tatovering

Mandala tatoveringer er for de som foretrekker en mer abstrakt tilnærming til kroppskunst. De er laget ved hjelp av former og symboler for å danne et mønster. Mandalaen er hellig med stor kulturell betydning, men de siste årene har den også blitt en inspirasjon for kroppskunst; temaet om dette er støtende har blitt heftig omdiskutert. Moderne tolkninger har mønstre som tar form av bilder som blomster eller dyr, og det er et bredt utvalg av design å velge mellom. De kan få deg til å føle en følelse av ro når du ser på dem, og hvert stykke har en tendens til å være utrolig detaljert. Å få en mandala blekket kan være en smertefull og tidkrevende prosess, så det er ikke vanskelig å se hvorfor noen vil bli tiltrukket av ideen om en midlertidig tatovering.

KJØPE

Midlertidig mandala tatovering

31. Midlertidig skilpadde tatovering

Et symbol på lang levetid, visdom og havet, skilpadden kan være inspirasjonen du har lett etter for kroppskunsten din. Det er en skapning som ofte er omtalt i tribal tatoveringer, og det er en rekke design å velge mellom, fra forenklet til realistisk. Du kan finne en midlertidig tatovering som appellerer til deg mest og følg instruksjonene på settet for hvordan du bruker den. Stykket ditt vil falme gradvis ettersom huden regenereres.

KJØPE

Midlertidig skilpadde tatovering

32. Knuckle Temporary Tattoo

Knoke-tatoveringer er tradisjonelt forbeholdt tøffe gutter og de opprørske. Dette er på grunn av synligheten til kroppskunsten, noe som gjør den til en kontroversiell plassering. Det er også et sted som gjør vondt på grunn av nærheten til bein og tynn hud. Hvis du alltid har drømt om rocking knoke blekk, men føler at den virkelige avtalen ikke ville passe deg uansett grunn, så er en midlertidig tatovering et fint alternativ. Ha det gøy ved å velge design som reflekterer din personlighet og gjør en uttalelse.

KJØPE

Midlertidig knoke tatovering

33. Sol midlertidig tatovering

Livet på jorden kunne ikke eksistere uten solen. Av denne grunn er det et kraftig symbol på lys, energi og varme. Det er ikke vanskelig å se hvorfor folk blir tiltrukket av kroppskunst som har blitt inspirert av solen, og det er flere design å velge mellom. Noen mennesker ønsker å kombinere solen og månen for å representere balanse og dualitet, mens andre foretrekker å vise solen i et stammemønster eller med menneskelige trekk. EN soltatovering er bra for menn og kvinner som ønsker en enkel, men meningsfull design. Plasser den et sted du kan vise den frem eller se på hver dag, i det minste til den forsvinner.

KJØPE

Midlertidig soltatovering

34. Angel Wing midlertidig tatovering

Englevinger er assosiert med uskyld og godhet. Hvorfor ikke velge en tatovering med englevinger hvis du føler at du har disse egenskapene? I tillegg kan dette også være et stykke for å feire din tro og hengivenhet til gud. Eller minn deg selv på at noen i livet ditt passer på deg og beskytter deg. Vingene er vanligvis plassert over skulderbladene for å se ut som om du er engelen, men små og enkle biter kan være hvor som helst på kroppen. Prøv ut håndleddet eller underarmen hvis du vil vise frem din midlertidige vingetatovering.

KJØPE

Midlertidig vingetatovering

35. Temporary Elephant Tattoo

Det største pattedyret på jorden er elefanten, og den representerer mye mer enn bare størrelsen. Anken til en elefant tatovering er at det er en vakker og majestetisk skapning, og symbolikken knyttet til den; er visdom, lojalitet og velstand. For noen kan det også være en måte å feire kvinnelig styrke ettersom hver flokk har en matriark. Enten du velger et midlertidig design som er en realistisk fremstilling av dette mektige dyret, eller en søt tegneserieaktig versjon, er valget ditt!

KJØPE

Midlertidig elefanttatovering

36. Ryggraden midlertidig tatovering

Ryggraden tatoveringer er en plassering som er edgy og kul. Dette er ikke et sted folk vanligvis velger å få blekket for sin første tatovering fordi det er smertefullt, og det kan være komplikasjoner involvert med et design her; hvis du trenger ryggoperasjon eller epidural, kan det føre til en risiko for infeksjon. For midlertidige tatoveringer er det ingen problemer, ingen smerte, og de er rimelige, noe som gjør dem til et ideelt valg for noen som vil ha kunstverk på ryggraden. Ja, det vil ikke vare evig, men du kan ha det gøy mens det gjør det.

KJØPE

Midlertidig tatovering av ryggraden

37. Midlertidig tatovering for hånd

En av de kontroversielle plasseringene for kroppskunst er hånden. Håndtatoveringer er elsket av de som ønsker å vise frem kunstverket sitt, da det er et utrolig synlig sted; dette er både en pro og en con. Ulempen med blekk som ikke lett kan dekkes er at det fortsatt er et stigma knyttet til tatoveringer, og dessverre kan det påvirke jobbmulighetene dine. De gjør også vondt på grunn av nerveender, nærhet til bein og tynn hud i området. Utsetter dette deg? Vel, hvis du elsker den opprørske følelsen av håndtatoveringer, men ennå ikke er klar til å forplikte deg til den virkelige avtalen, la dette være ditt alternativ.

KJØPE

Midlertidig håndtatovering

38. Sitat midlertidig tatovering

Hvis du vil dele tankene og følelsene dine med verden, si det med et sitat. Det er så mange fantastiske sitater å la seg inspirere av; det kan være et positivt og inspirerende stykke som inspirerer deg til å bli bedre og gjøre godt. Eller det kan være noe en kjent person har sagt som får deg til å tenke på livet og innvirkningen du har på andre. Du kan ta sitatet ditt fra hvor som helst, og det kan variere i lengde; kanskje du bare trenger en setning, eller kanskje du vil ha et helt avsnitt. Når du velger en midlertidig tatovering, kan disse sitatene allerede være valgt for deg, noe som gjør prosessen enklere, eller du kan velge et tilpasset design.

KJØPE

Midlertidig sitat tatovering

39. Blomster midlertidig tatovering

Blomster tatoveringer kan være pen og delikat eller lys og dristig. Blomster representerer vekst og skjønnhet, og det er mange arter å velge mellom, og hver blomst har varierende symbolikk knyttet til seg. Midlertidige tatoveringer ser utrolige ut i blomsterdesign og kan være store og dekke et betydelig område på kroppen eller små og enkle. Du vil ikke bli begrenset med plassering fordi dette ikke er en langsiktig forpliktelse, og du vil heller ikke oppleve noe ubehag. Hvem vil ikke det?!

KJØPE

Midlertidig blomstertatovering

40. Fjell midlertidig tatovering

Fjell kan representere reiser og eventyr eller ha en dypere assosiasjon, inkludert spenst, utholdenhet og styrke. Å velge en midlertidig fjelltatovering kan hjelpe deg med å uttrykke deg selv og la deg ha det gøy med utseendet ditt. Kanskje du vil ha en påminnelse om å være ute oftere og omfavne nye ting? Eller kanskje du vil ha et stykke som lar deg vite at selv når livet er utfordrende, og det virker som en kamp i oppoverbakke, kan du nå toppen.

KJØPE

Midlertidig fjelltatovering

41. Rose midlertidig tatovering

Rosen gir et nydelig design fordi den er pen og symbolsk. Det er assosiert med balanse, vekst, skjønnhet og smerte. Rose tatoveringer kommer i et bredt spekter av design og inkluderer ofte andre bilder som sommerfugler, hodeskaller og slanger. Det er også ulike farger å velge mellom, med litt forskjellig symbolikk. For eksempel representerer en rød rose lidenskap, mens en hvit rose er assosiert med uskyld. En midlertidig tatovering kan plasseres hvor som helst på kroppen og vil være en utmerket øvelse hvis du bestemmer deg for å få den virkelige avtalen senere.

KJØPE

Midlertidig rosetatovering

42. Krone midlertidig tatovering

Tenker du på deg selv som en konge eller dronning? Hvorfor ikke la det reflektere med kroppskunsten din. EN kronetatovering er assosiert med royalty og makt og er et populært valg av blekk. Det er også ofte merket som en matchende paridé og er en morsom måte å vise hva partneren din betyr for deg. Når du bestemmer deg for plasseringen for din midlertidige tatovering, kan det være lurt å velge et sted som er synlig og vise den frem. Det kan også være en måte å huske at du kan oppnå store ting i livet. Eller for å holde fokus og utøve selvkontroll.

KJØPE

Midlertidig kronetatovering

43. Musikk midlertidig tatovering

Musikktatoveringer kan være så enkle som en enkelt musikknote eller så detaljerte som et helt ark. Det kan være et instrument eller inkludere tekster fra favorittsangen din. Musikk beveger hver enkelt av oss forskjellig, men livene våre ville ikke vært de samme uten den. Det er tiltalende å bli blekket med noe som er meningsfullt for deg, og det er grunnen til at musikk har inspirert kroppskunst. Midlertidige tatoveringer kan også la deg uttrykke deg selv, selv om de ikke er der for å tjene som en permanent påminnelse om hvorfor du fikk stykket ditt gjort. Noen ganger kan det være like virkningsfullt å nyte noe for en kort stund.

KJØPE

Midlertidig musikktatovering

44. Skulder midlertidig tatovering

Skulderen er et ideelt sted for den midlertidige tatoveringen du velger. Skulder tatoveringer ser bra ut på menn og kvinner, og for mange er dette en av de mest flatterende delene av kroppen. Å trekke oppmerksomhet til det er en god idé, og størrelsen og formen gir deg et bredt utvalg av alternativer for hva du kan velge å få blekket. Dette kan være større, mer detaljerte alternativer eller enkle deler som tar liten plass. Velg favorittdesignet ditt og bruk det her!

KJØPE

Midlertidig skulder tatovering

45. Semikolon midlertidig tatovering

De semikolon er mye mer enn et skilletegn og har blitt brukt til å representere bevissthet om psykisk helse. Det er en måte å vise at reisen din ikke er over ennå, og at du har overvunnet kamper. Du har en historie å fortelle. Du er sterk, robust og vakker. I tillegg kan semikolon vise at du står i solidaritet med andre eller bevisstgjørende for psykisk helse. Din midlertidige tatoveringsdesign kan også inneholde andre bilder, kombinert med semikolon, for eksempel en sommerfugl eller rose.

KJØPE

Midlertidig semikolon tatovering

46. Yin og Yang midlertidig tatovering

Yin og yang symbolet representerer dualitet og to motstridende krefter. Dette kan inkludere maskulinitet og femininitet, godt og ondt, og lys og mørke. Selvfølgelig er dette en forenklet versjon av betydningen bak dette symbolet, men du kan se hvorfor det ville være flott kroppskunst. Designet har også blitt tilpasset og inkluderer noen ganger andre bilder, inkludert koi-fisk, sol og måne, drager og ulver.

KJØPE

Midlertidig Yin og Yang-tatovering

47. Ørn midlertidig tatovering

Ørnen er en majestetisk fugl assosiert med mot, tapperhet og visdom. Det hadde stor betydning for eldgamle sivilisasjoner og mange stammer, som har trodd at de kunne kanalisere fuglens styrke i kamp. Det er også viktig for indianere som har brukt fjærene til dekorative og seremonielle formål. Eller stykket ditt kan være knyttet til patriotisme og stolthet, ettersom den bald eagle er USAs nasjonaldyr. Hvis noen av disse betydningene appellerer til deg, får du en ørn tatovering er et godt valg.

KJØPE

Midlertidig Eagle Tattoo

48. Natur midlertidig tatovering

Hvis du elsker å være utendørs eller føler deg i fred når du er omgitt av naturen, la dette inspirere din midlertidige tatovering. Naturen kan omfatte mange ting, fra dyr og planter til en fjellkjedesilhuett eller et bilde av tursko og et campingtelt. Det faktum at det er så mye rom for tolkning gjør hvert stykke unikt for brukeren og lar dem finne sin betydning knyttet til bildet. Hvis du velger et langt og smalt stykke, bør du vurdere armer eller ben som plassering. Hvis det er en avrundet form, er kanskje skulderen eller ryggraden det perfekte stedet.

KJØPE

Midlertidig natur tatovering

49. Stjerne midlertidig tatovering

Få en stjerne tatovering å minne deg selv på at det er lys i mørket og godt å finne overalt. Designet kan være så enkelt som en fempunktsform eller en kompleks konstellasjon, men betydningen forbundet med stjerner har en tendens til å være dyp. Ofte knyttet til veiledning, retning og håp, kan det å bære en midlertidig stjernetatovering være motivasjonen du trenger for å holde fokus på målene dine og nå ditt fulle potensial. Selv om det ikke vil vare evig, vil det være verdt det å ha det på huden i en til to uker.

KJØPE

Midlertidig stjernetatovering

50. Geometrisk midlertidig tatovering

Geometriske tatoveringer gi deg et design som er uttrykksfullt og moderne. De kan være enkle eller detaljerte, skape et abstrakt bilde med linjer og former eller ta form av noe gjenkjennelig som en blomst eller et dyr. Ønsker du kroppskunst som er unik og åpen for tolkning, er dette et fantastisk valg. Hvert design kan få deg til å føle deg annerledes; kanskje det er en følelse av ro eller stillhet.

KJØPE

Midlertidig geometrisk tatovering

51. Enkel midlertidig tatovering

Hvis du foretrekker en mer minimalistisk tilnærming til kroppskunst, velg en enkel tatovering. Appellen til disse designene er at de fokuserer på den grunnleggende formen. Det kan være et lite hjerte eller meningsfulle symboler som semikolon eller pil fremover. Du kan også plassere dem hvor som helst på kroppen din da det enkle, og ofte den lille størrelsen, gjør dem utrolig allsidige og vanligvis diskrete.

KJØPE

Midlertidig enkel tatovering

52. Midlertidig ankertatovering

Du kan møte alt og forbli standhaftig. Dette er et konsept som ankeret er knyttet til da den store metallgjenstanden brukes til å holde fartøyene godt på plass og stabilisere dem. Dette stopper dem fra å drive i strømmer og representerer ro og stabilitet. Et ankerdesign er symbolsk og ikke bare for de som tilbringer livet på sjøen. Når det er sagt, har det spesiell betydning for sjømenn og kan representere deres karriere og prestasjoner.

KJØPE

Midlertidig ankertatovering

53. Midlertidig linje tatovering

Line tatoveringer er ofte minimalistiske og skapt uten skyggelegging eller farge. Appellen er enkelhet, og disse brikkene kan få deg til å føle deg rolig og stille. De er ikke rotete eller altfor detaljerte, med fokus på de grunnleggende elementene. Kanskje dette er noe vi alle burde gjøre med livene våre; frigjør våre sinn og flytt fokus til de virkelig viktige tingene. Valget av design kan imidlertid si mye om deg. For eksempel, hvis det er bildet av en kvinnes ansikt, er dette en måte å feire makt og femininitet på.

KJØPE

Midlertidig linje tatovering

54. Infinity Temporary Tattoo

Uendelighetssymbolet representerer konseptet "for alltid" eller uendelige muligheter. For noen mennesker fokuserer dette på kjærlighet og er en måte å feire båndet du deler med en du er glad i. Kanskje du tror forholdet ditt er så sterkt og ubrytelig at det vil vare hele livet ditt. Eller kanskje du føler deg så knyttet til noen at du tror at sjelene dine er sammenvevd. Dette er også et søtt alternativ for matchende par tatoveringer og kan vise hverandre ditt engasjement, selv om den midlertidige tatoveringen ikke varer mer enn to uker.

KJØPE

Midlertidig Infinity Tattoo

55. Hjerteslag midlertidig tatovering

Hjerteslaget representerer vår livslinje, og å velge et design rundt dette gir en kraftig uttalelse. Den kan feire alle tingene du har å leve for, eller den kan hedre noen du har mistet. Dette er også en måte å vise tilknytning, enten med en du er glad i eller et annet aspekt av livet ditt. Ikke alle midlertidige tatoveringer er laget like, og før du velger den rette for deg, bør du vurdere om den bruker en hudsikker formel og hvor lenge den vil vare. Du vil også at den skal falme naturlig uten å flasse på steder, som kan se klebrig ut.

KJØPE

Midlertidig hjerteslag-tatovering

56. Katt midlertidig tatovering

Ordtaket er at en hund er menneskets beste venn, men mange katteelskere der ute vil være uenige. Hvis du har en spesiell katt som du ønsker å hedre eller elske egenskapene forbundet med katter, er dette et utmerket valg for din midlertidige tatovering. Katter representerer nåde, smidighet og spenst. De er også knyttet til mystikk og magi. For noen betyr en svart katt uflaks, noe som er det motsatte for andre. Finn betydningen du elsker mest og designet som gir deg et smil.

KJØPE

Midlertidig kattetatovering

57. Midlertidig tatovering på benet

En av de beste stedene for kroppskunst er beinet. Legg tatoveringer er populære valg for menn og kvinner fordi de gir deg et stort hudområde. Dette lar deg være kreativ med designet og plasseringen; kanskje du vil at den skal vikle rundt lemmen, fokusere på bare et lite område, eller bruke hele benet for detaljerte og slående kunstverk. Midlertidige alternativer er utmerket for å teste vannet, avgjøre om du ønsker å få en permanent blekk. Eller det kan være en måte å uttrykke deg selv og endre utseendet ditt på.

KJØPE

Midlertidig leg tatovering

58. Midlertidig Lotus-tatovering

Lotus er en vakker blomst som vokser under ugunstige forhold. Når den dukker opp fra gjørmete vann, er blomstringen ofte et symbol på motstandskraft og en påminnelse om at det er skjønnhet å finne selv under utfordrende tider i livet vårt. Lotusblomst tatoveringer representerer også vekst og personlig opplysning og har en åndelig assosiasjon. Ditt valg av midlertidig blekk vil se bra ut hvor som helst på kroppen, og det som gjør dette enda mer tiltalende er at det er flere design å velge mellom; dette lar deg finne stilen som passer deg best, for eksempel en mandala eller geometrisk.

KJØPE

Midlertidig Lotus Flower Tattoo

59. Midlertidig tatovering av palmetre

Palmer kan få deg til å tenke på tropiske ferier, eventyr og avslapning. Hvis du gjør deg klar for en spennende tur du har på gang eller drømmer om sommeren, hvorfor ikke velge en midlertidig tatovering av palmetre? Ved å plassere et søtt design på fingeren, håndleddet, underarmen eller hvor som helst synlig kan du se på det hver dag. Dette er det beste alternativet for å nyte kunstverket fullt ut før det forsvinner for alltid.

KJØPE

Midlertidig Palm Tree Tattoo

60. Midlertidig tatovering på lår

Lårtatoveringer er allsidige; de er enkle å dekke til eller vise frem, og de gir deg et stort område for å velge detaljerte design. Det er også en attraktiv del av kroppen for menn og kvinner. Fordi regionen, spesielt det øvre låret, vanligvis er dekket med klær, gjør det å vise frem designet ditt til en mer intim og spesiell avgjørelse. For permanente tatoveringer er denne plasseringen også en av de minst smertefulle, men det kan likevel være lurt å prøve et midlertidig design først for å se om du liker utseendet på det her.

KJØPE

Midlertidig lårtatovering

Vanlige spørsmål

Hvor lenge varer en midlertidig tatovering?

Hvor lenge den midlertidige tatoveringen vil vare avhenger av merket du velger. Generelt vil de vare rundt en til to uker. Dette er også avhengig av din plassering og aktiviteter. Lengden på tiden lar deg bestemme om du ønsker å få den virkelige avtalen eller liker å ha det gøy med å endre utseendet ditt. En midlertidig tatovering av god kvalitet skal falme naturlig ettersom huden din regenereres og ikke flasse eller bli flassende.

Hvordan bruke en midlertidig tatovering

Det midlertidige tatoveringsmerket du velger bør komme med en liste med instruksjoner om hvordan du bruker det. Dette kan variere litt fra selskap til selskap, men det er generelt en enkel prosess. Sørg for at huden er ren og tørr først. Fjern folien fra den ene enden av tatoveringen og plasser den klebrige siden ned på ønsket sted. Du kan bruke en fuktig klut til å trykke den ned. Noen produkter trenger ikke at du bruker vann i det hele tatt. Hold tatoveringen på huden din så lenge som angitt i instruksjonene, alt fra 30 sekunder til 60 minutter.

Hvordan fjerne midlertidige tatoveringer

For å fjerne midlertidige tatoveringer, kan du bruke en peeling for å skrubbe området. Flere oljer, som babyolje og olivenolje, kan også bidra til å fjerne den raskere. Du kan bruke en klut og varmt vann for å rengjøre området etterpå.

Teachs.ru
55 beste armtatoveringsideer for menn

55 beste armtatoveringsideer for mennTatoveringer For Menn

I dag har tatoveringer blitt en kul måte å vise frem din personlighet eller sentimentalitet. Selv om du kanskje har en ide om hva du er ute etter, kan den endelige avgjørelsen om hva du skal få vær...

Les mer
25 unike slangetatoveringer for menn

25 unike slangetatoveringer for mennTatoveringer For Menn

Slanger er noen av de mest populære tatoveringene for menn på grunn av deres allsidighet. De kan tilpasses for å passe alle deler av kroppen din, fra brystet til fingrene, og det store utvalget av ...

Les mer
30 kule små tatoveringsideer for menn

30 kule små tatoveringsideer for mennTatoveringer For Menn

Så du er ute etter å få litt blekk. Enten du bare begynner eller legger til i samlingen du allerede har startet, er en liten tatovering et godt alternativ å huske på. Selv for mannen som vanligvis ...

Les mer
instagram stories viewer