10 najlepších tenisiek pre mužov, ktoré sa objavili na Týždni pánskej módy S/S16

instagram viewer
10 najlepších tenisiek pre mužov, ktoré sa objavili na Týždni pánskej módy

Trend Spotter podporuje jeho publikum. Pri nákupe prostredníctvom odkazov na našich stránkach môžeme získať províziu za pridruženú spoločnosť. Uč sa viac

Ak uvažujete o tom, ktoré tenisky sú v súčasnej dobe najlepšie, potom už nehľadajte, zhromaždili sme pre vás tie najlepšie nové štýly z týždňov pánskej módy S/S16. Pozeráme sa na atletický a aerodynamický štýl a čisté street-ready stavia na najvšestrannejšie pánske tenisky.

SÚVISIACE: Ako nosiť pánske tenisky

Obsahšou
1. Kožené tenisky Alexander McQueen
2. Nike Air Huarache
3. Neoprénové tenisky Nike Huarache NM
4. „Tubulárne“ tenisky Adidas Originals
5. Stan Smith Adidas od Raf Simmons
6. Reebok Insta Pump Fury
7. Rick Owens x Adidas
8. Vans Syndicate X Tyler
9. Adidas x Jeremy Scott
10. Náplň Mid-Top Filling Pieces

1. Kožené tenisky Alexander McQueen

top-20-najlepších-tenisiek-milan-6

Pre tých, ktorí si užívajú akúkoľvek extra výšku a pružinu do kroku pridanú ku klasickej obuvi, sú tieto pre vás. Kožená teniska Alexander McQueen preberá to, čo bolo základným štýlom, a hrá sa s platformou, takže štýl vyzerá aktuálne a sviežo. Oblečte si ho ku klasickým riflovým džínsom alebo k vyhrnutým nohaviciam a svetlým ponožkám, aby ste získali odvážnejší vzhľad. Pre každého, kto dáva prednosť návrhárovi pred streetovým oblečením, môže to byť rozmazaná čiara, ktorú ste hľadali.

2. Nike Air Huarache

najlepšie-tenisky-Londýn-týždeň módy 09

Nike bola, je a vždy bude obuvou pre tých pouličných mužov, ktorí sa cítia pohodlne pri hraní so štýlmi a farbami. Vždy však existujú výnimky z pravidla, a keď to už bolo povedané, Nike Air Huarache v žiarivej bielej farbe ľahko ukáže, že sa toto pravidlo mýli. Pre tých, ktorí chcú zapracovať tenisky s upraveným vzhľadom alebo pre kohokoľvek so všeobecnou fóbiou z farieb, sa tento pár perfektne hodí k inteligentným monochromom, čistým líniám a sofistikovanejšiemu súboru. Ak to znie ako vy, potom je to určite pár, ktorý by ste si mali vziať do mesta.

3. Neoprénové tenisky Nike Huarache NM

tu-naj-tenisky-nosene-v-parizi-modny-tyzden-jaro-2016-4

Teraz, ako už bolo povedané pre Nike, tieto neoprénové tenisky Huarache NM museli nájsť miesto v našom zozname kvôli jednoduchému noseniu a všestrannosti. Ale tentoraz nielen pre nadšencov čistého strihu. Tento štýl má výraznejší pocit zo športového oblečenia a funkčnosť je ako bonus. Vidíme, že tento štýl sa najlepšie nosí ležérne, či už ste typ na cestách, alebo ste pripravení vyraziť do ulíc. Či už je to s tričkom a džínsami, alebo nohavicami a zapínaním na gombíky, tento štýl je príliš ľahké obliecť sa do akéhokoľvek vzhľadu.

4. „Tubulárne“ tenisky Adidas Originals

tu-naj-tenisky-nosene-v-parizi-modny-tyzden-jaro-2016-7

Dokonalý pár tenisiek by mal byť ľahko zapracovateľný do akéhokoľvek vzhľadu, pohodlný, ale vyniká na nich niečo jemné. Veríme, že tento pár štýlu „Tubular“ Adidas Originals zaškrtne každé políčko a aj keď existuje milión a jedna farba, ktorá vyhovuje každému vzhľadu, sme zasiahnutí čiernou a zlatou kombináciou. Oblečte si tento štýl s čistými vyhrnutými nohavicami a korytnačým krkom, ak chcete z tenisiek zapracovať skutočne módny, ľahký vzhľad tejto sezóny.

5. Stan Smith Adidas od Raf Simmons

top-20-najlepších-tenisiek-milan-13

Pre tých, ktorí sú mimoriadne potešení slovami „zbierka kapsúl“ a „limitovaná edícia“, navrhujeme malá investícia do tenisiek Stan Smith Adidas od Raf Simmons (nebudeme ľutovať, my sľub). Pri pohľade na obvod pánskeho módneho týždňa S/S16 ho môžeme len obdivovať pre jeho jasnú farbu a napriek tomu klasické telo. Napriek tomu, že štýl prichádza okrem slávneho bieleho a zeleného komba aj v iných jemnejších odtieňoch, radi vidíme, ako do výrazu každého muža zapracuje jasne červená. Farba sa ukazuje byť dosť podivne univerzálna pre akýkoľvek vzhľad, od párovania s výtlačkami až po tlmený tón po celý rok.

6. Reebok Insta Pump Fury

20-najlepších-tenisiek-milánskeho-týždňa módy-jari-leta-2015-09-960x640

Spoločnosť Reebok upevnila svoje miesto v neustále sa vyvíjajúcom svete módnych tenisiek a úspešne oživila svoje meno a dôveryhodnosť na scéne štýlu a streetwearu. Vďaka možnosti vybrať si z obrovskej škály farieb a textílií pre Insta Pump Fury je pre Reebok takmer nemožné, aby sa pre každého nositeľa neprejavil správne. Sme radi, že ho nosíme v hlasných a odvážnych farbách, s moderným a bezstarostným vzhľadom. Či už to znamená nosiť s ním svetlé výtlačky alebo výrazné farby, radi sme ho videli nosené v celom okruhu mužského módneho týždňa S/S16 a dúfame, že sa dočká prepracovania všetkými druhmi spôsobov poď

7. Rick Owens x Adidas

tu-najlepsie-tenisky-nosene-v-parizi-modny-tyzden-jaro-2016-11

Keď Rick Owens vyrobí topánku s Adidas, viete, že to bude hit. Vďaka Rickovmu autentickému prvotnému faktoru a klasickému know-how spoločnosti Adidas nám zostala topánka, ktorá kričí vpred. Tento štýl je okamžite rozpoznateľný pre jeho elegantné detaily a štruktúru podrážky. Noste ho s vrstveným koženým vzhľadom, monochromami a tmavými denimami od jari do jesene, a vedzte, že je to rýchly a ľahký doplnok do šatníka takmer každého muža.

8. Vans Syndicate X Tyler

best-tenisky-london-fashion-tyzden-08

Korčuliari a surferi ustúpia bokom, Vans už nie sú oslavované ako ideálna obuv pre mladý a divoký typ. Dvojici známej svojou lojálnou demografiou si vydláždili cestu pre nový druh nositeľa. Dúfame, že od odvážnych výtlačkov po jemné tóny a neobvyklé výmysly uvidíme viac Vans Syndicate X Tyler u našich popredných pouličných stylistov. Očividne sa dajú obliecť k obyčajnej mikine a šortkám alebo zapracovať k denimu a koženej či oblekovej bunde.

9. Adidas x Jeremy Scott

best-tenisky-london-fashion-tyzden-12

Pre každého, kto má silnú závislosť na teniskách, vám tieto štýly Adidas x Jeremy Scott nebudú cudzie. Jeremy Scott, ktorý mal v posledných rokoch kultovú atmosféru, dodáva klasickému štýlu Adidas skutočný charakter. Najmä s týmto štýlom je oveľa jednoduchšie pracovať s akýmkoľvek výzorom, od jemných monochromatických oblekov až po pouličnú bomberu a vyhrnutú kombináciu nohavíc. Dúfame, že táto spolupráca obstojí v skúške času, pretože stále vidíme, že fungovala v každom inom štýle na ulici každú sezónu.

10. Náplň Mid-Top Filling Pieces

top-20-najlepších-tenisiek-milan-12

Tento pár plniacich kúskov zďaleka kraľuje popularite počas posledných šiestich mesiacov a nájsť ich môže byť výzva. Bol vytvorený inšpiráciou jedného z najdrahších obrazov na svete „Nie. 5 1948 ‘od Americký abstraktný expresionista Jackson Pollock plní sen každého sneakerheada nosiť na sebe umenie chodidlá. Tento štýl je mimoriadne univerzálny, pretože pre každý vzhľad, ktorý potrebuje „špliechať“ (takpovediac) farby, je to doplnok, ktorý sa k nemu hodí.

Teachs.ru
18 najlepších značiek pánskych papúč, ktoré sú pohodlné a štýlové

18 najlepších značiek pánskych papúč, ktoré sú pohodlné a štýlovéPánsky štýl

Trend Spotter podporuje jeho publikum. Pri nákupe prostredníctvom odkazov na našich stránkach môžeme získať províziu za pridruženú spoločnosť. Uč sa viacPo dlhom dni v kancelárii neexistuje iný poc...

Čítaj viac
20 najlepších bombardovacích búnd pre mužov

20 najlepších bombardovacích búnd pre mužovPánsky štýl

Trend Spotter podporuje jeho publikum. Pri nákupe prostredníctvom odkazov na našich stránkach môžeme získať províziu za pridruženú spoločnosť. Uč sa viacBomber alebo letecká bunda je jednou z najle...

Čítaj viac
Ako nájsť perfektné slnečné okuliare, ktoré budú vyhovovať tvaru vašej tváre

Ako nájsť perfektné slnečné okuliare, ktoré budú vyhovovať tvaru vašej tvárePánsky štýl

Trend Spotter podporuje jeho publikum. Pri nákupe prostredníctvom odkazov na našich stránkach môžeme získať províziu za pridruženú spoločnosť. Uč sa viacPokiaľ ide o príslušenstvo, slnečné okuliare...

Čítaj viac
instagram stories viewer