16 lichotivých spôsobov, ako ostrihať vlka s vlnitými vlasmi

instagram viewer

Textúrovaný vlčí štýl pre prirodzene vlnité vlasy

Textúrovaný vlčí štýl pre prirodzene vlnité vlasy

Instagram @ashleenormanhair

Dodajte svojmu vzhľadu šmrnc s textúrovaným vlčím štýlom navrhnutým pre prirodzene vlnité vlasy. Silne vrstvený štýl s huňatými vrstvami vytvára zdvih a odraz. Existuje mnoho spôsobov, ako vytvoriť textúru, a chlpaté vrstvy sú jedným z najuniverzálnejších spôsobov, ako to urobiť. Strihy Wolf dokonale fungujú so zažitou alebo zdrsnenou textúrou, čo je štýl, ktorý sa ujíma. Existuje mnoho rôznych techník strihu používaných na pridanie textúry do vlčieho strihu a existuje mnoho rôznych spôsobov, ako dosiahnuť huňatý vzhľad, fungujú rôzne techniky. pre rôzne typy vlasov, takže sa uistite, že sa porozprávate so svojím stylistom o tom, čo chcete, ale uistite sa, že mu umožníte využiť svoje odborné znalosti na dosiahnutie Ciele.

Vrstvený strih Wolf s tenkou ofinou

Vrstvený strih Wolf s tenkou ofinou

Instagram @coastalhair_sf

Dokonale zdôraznite svoje oči vrstveným vlčím strihom s tenkou ofinou. A vlčí účes pre dlhé vlasy je fantastický spôsob, ako pritiahnuť pozornosť späť k vašej tvári, a nie k dĺžke vlasov. Dlhé vlasy vám často môžu pripadať ťažké a vyzerajú, že sťahujú črty tváre, aby sa všetko rozjasnilo a zdvihlo, tenká ofina a vlčí účes sú tou správnou cestou. Vytvorením vrstiev okolo tváre odľahčíte váhu vlasov, čím získate väčší pružnosť a lepší tvar na orámovanie čŕt tváre. Ofiny umožňujú spojenie kratších vrstiev, čo pomáha vytvoriť silný základ pre rámovanie tváre.

Rozstrapatené vrstvy na vlnitých vlčích vlasoch

Rozstrapatené vrstvy na vlnitých vlčích vlasoch

Instagram @tanbe_hairsalon

Rozstrapatené vrstvy na vlnitých vlčích vlasoch vyzerajú tak krásne a vytvárajú extra pohyb a textúru v rámci účesu. Využitie prirodzenej textúry vlasov pri strihaní vrstvených vlasov je kľúčové pre to, aby sa účes ľahko upravoval a udržiaval. Styling vlasov s prirodzenou textúrou môže byť pri správnom strihaní skutočne jednoduchý alebo pri nesprávnom strihu skutočne dráždivý. porozprávate sa so svojím stylistom o tom, ako chcete zarámovať svoju tvár, ako aj o režime stylingu, ktorý je potrebný na vytvorenie ideálu účes. Práca s vlasmi je taká dôležitá, pokiaľ ide o vlčí strih alebo strapaté vrstvy, pretože pri orámovaní tváre môže smer a pohyb vrstiev spôsobiť alebo zlomiť štýl. Pred vytvorením vrstiev na orámovanie tváre sa uistite, že máte jasný výsledok so svojím kaderníkom.

Stredný vlčí strih s vlnami a jemnými ofinou

Stredný vlčí strih s vlnami a jemnými ofinou

Instagram @liv_omorfia

Vlčí strih s rozčesanou ofinou a vlnami dokáže vdýchnuť nový život ochabnutým vlasom. Ak hľadáte zvýšenie objemu, potrebujete vlčí strih pre tenké vlnité vlasy. Uistite sa, že používate správne produkty s vlčím strihom, aby váš štýl vydržal celý deň. Použitím správnych techník vrstvenia, prirodzenej štruktúry vlasov a správnych produktov môžete dokonale orámovať tvár a dodať vášmu vlnitému účesu pohyb a telo. Stredový bod v strapatej ofine vytvára začiatok oválneho tvaru, dodáva tiež ilúziu predĺženej tváre, ďalej prispieva k orámovaniu a vytváraniu ideálneho oválneho tvaru tváre.

Kučeravé vlčie vlasy s kučeravými ofinou

Kučeravé vlčie vlasy s kučeravými ofinou

Instagram @ceremonythesalon

Kučeravé vlasy sú dokonalým základom pre vlčie vlasy s kučeravou ofinou. Kučery pridávajú veľa objemu, ale môžu byť zaťažené, keď sú príliš dlhé, takže vlčí strih pre husté vlasy umožní kučerám vyskočiť bez dodatočnej váhy. Pri strihaní a stylingu sa uistite, že pracujete s textúrou vlasov, pretože kučeravé vlasy majú veľmi jedinečné vlastnosti, existujú rôzne techniky strihania, ktoré budú fungovať lepšie. porozprávajte sa so svojím stylistom a on vás prevedie tým, aké techniky vám poskytnú najlepší výsledok.

Vlčí strih po ramená s veľkými kučerami a vlnami

Vlčí strih po ramená s veľkými kučerami a vlnami

Instagram @loukou_ribeiro

Odvážnym statement lookom je tento rok vlčí strih po ramená s veľkými kaderami a vlnami. Kombinácia kučier a vĺn s vlčím účesom je skvelý spôsob, ako mať prirodzený pohyb a telo. Keď spojíte a vlčí strih na krátke vlnité vlasy a so správnymi produktmi a stylingovými technikami sa stane kúzlo. Použite púder na objem na celodenné podržanie a nadvihnutie.

Súvisiace:Populárne krátke účesy pre vlnité vlasy.

Účes z vlnitého vlka s rovnou ofinou

Účes z vlnitého vlka s rovnou ofinou

Instagram @broderickhargreaves

Ak chcete orámovať drobnú tvár, skúste vlnitý vlčí účes s rovnou ofinou. Rovná ofina rozšíri tvár a vlčie vrstvy udržia mäkký rám, aby vytvorili oválny tvar tváre. Vlčie strihy sú ikonou štýlu a základným strihom, ak hľadáte všestrannosť a nízku údržbu. Uistite sa, že ste sa naučili techniky úpravy pre vašu špecifickú štruktúru a typ vlasov, aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky. napríklad jemné vlasy by mali používať práškový texturizátor, ale husté kučeravé vlasy by mali používať sprejový texturizátor. Váš stylista vám môže ukázať, ako používať správne produkty na úpravu vlasov doma.

Shag s jemnými vlnami a živými odleskami

Shag s jemnými vlnami a živými odleskami

Instagram @amy.smith.stylist

Vyskúšajte strapec s jemnými vlnami a živými odleskami, aby ste do svojho vlnitého účesu vniesli zábavu. Vytvorte objem okolo tváre a krásne ju orámujte strapatými vrstvami, ktoré spolupracujú s vašou prirodzenou textúrou. Huňaté vrstvy alebo vrstvy vlčieho strihu vytvárajú skvelý spôsob, ako predviesť živé farby a zároveň ich prelínať do zvyšku vlasov súčasne, čím sa medzi vrstvami vytvorí prirodzene vyzerajúci tok farby. Živé farby majú tendenciu vyžadovať viac údržby, takže keď sa rozhodujete, ktoré farby sú pre vás najlepšie, porozprávajte sa so svojím stylistom o potrebách údržby pre každú farbu.

Súvisiace:Najlepšie vlnité huňaté účesy.

Medené vlčie vlasy so štruktúrovanou ofinou

Medené vlčie vlasy so štruktúrovanou ofinou

Instagram @kimmybaggins

Skalné medené vlčie vlasy so štruktúrovanou ofinou, ktoré dodajú vášmu štýlu šmrnc. Medené vlasy dopĺňajú toľko odtieňov pleti a farieb očí a pridaním kratších vrstiev a huňatý účes parmica je ikonický spôsob, ako ukázať farbu. Strihanie vlčích vlasov a parmice je tento rok v móde a berú svet útokom bez známok spomalenia alebo zastavenia. Určite vyskúšajte túto kombináciu strihu a farby, ak máte prirodzene vlnité alebo kučeravé vlasy a chcete mať výraznejší alebo odvážnejší štýl.

Stredne rozdelené vlčie vlasy s vlnitými vrstvami

Stredne rozdelené vlčie vlasy s vlnitými vrstvami

Instagram @anhnguyensalon

Vlčí strih na strednú partiu s vlnitými vrstvami vytvára veľký objem a textúru pre akýkoľvek typ alebo štruktúru vlasov. Vlčí strih pre stredné vlasy je skvelý spôsob, ako zosvetliť husté vlasy alebo dodať objem riedkym vlasom. Krása účesu vlčieho strihu spočíva v tom, že je extrémne nenáročný na údržbu a je veľmi všestranný, pokiaľ ide o spôsoby, akými sa dá ostrihať, aby orámoval tvár. Skúste pridať a plážová vlna potom vlasy pretrepte a pridajte sprej so suchou textúrou, aby zostali nadýchané a textúrované s obrovským objemom.

Strih trhaného vlka s plážovými vlnami

Strih trhaného vlka s plážovými vlnami

Instagram @skipdoeshair

Načechrajte tenké vlasy strapatým vlčím účesom s plážovými vlnami. Nasekané vrstvy pridať extra okraj a textúru účesu a pri tenkých vlasoch je to také dôležité, pretože vytvára ilúziu väčšej hustoty. S vlčím strihom pre vlnité vlasy môže byť náročné zvládnuť riedke vlasy, ale pokiaľ ich upravujete pohybom a textúrou, je to skvelý spôsob, ako splniť svoje objemové ciele. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov s jemnými vlasmi používajte ľahké produkty a používajte ich s mierou! Menej je viac pri jemných vlasoch, najmä ak sa snažíte dosiahnuť maximálny objem a textúru. Objemový púder je váš miláčik s vlčím účesom.

Objemný vlčí strih s hrubšími vlnami

Objemný vlčí strih s hrubšími vlnami

Instagram @zasaconcept

Vyskúšajte objemný vlčí účes upravený s hrubšími vlnami, aby ste vytvorili výrazný štýl. Textúra odstraňuje hustotu a dodáva účesu odraz a pohyb, takže vlčí strih na hustých vlnitých vlasoch vdýchne vlnám nový život a pozdvihne črty tváre. Strihy Wolf sa ľahko udržiavajú a umožňujú všestranný spôsob orámovania tváre.

Mullet Wolf rez s ofinou

Mullet Wolf rez s ofinou

Instagram @rcnq

Vyskúšajte vlčí strih s ofinou, ak hľadáte štýl, ktorý sa najlepšie nosí s prirodzenými kučerami alebo s-vlnami. Účes s parmicou musíte tento rok vyskúšať a možno ho ľahko prispôsobiť na prácu s rôznymi tvarmi tváre a typmi vlasov. Účesy a strihy vlčieho strihu sú skvelé pre prirodzenú štruktúru alebo vlny, ale prirodzene rovné vlasy môžu niekedy vyžadovať trochu práce navyše s úpravou. Vyskúšajte styling s voľnou vlnou a sprejom na suchú textúru Verb.

Vlčie vlasy s jemnými kučerami a vlnami

Vlčie vlasy s jemnými kučerami a vlnami

Instagram @instyle_salons_sd

Vlčí strih s jemnými kučerami a vlnami je dokonalým spôsobom, ako upraviť prirodzene rovné vlasy so zmiešaným vrstvením, keď chcete svojmu účesu dodať objem a „šmrnc“. Vlčí strih pre vlnité vlasy je najlepšie nosiť s jemnými kučerami alebo vlnami, či už je prirodzený alebo vytvorený, závisí od vašich cieľov. Kvôli vrstveniu nie sú vlčie strihy ideálne pre extrémne tenké vlasy, pretože môžu zdôrazniť nedostatok hustoty a vyzerajú vláknité, keď nie sú upravené. Pre extrémne husté vlasy je vlčí strih so zmiešaným vrstvením skvelým spôsobom, ako zredukovať objem okolo tváre a orámovať akýkoľvek tvar tváre podľa želania.

Vlčie vlasy Balayage s rozstrapatenými vlnami

Vlčie vlasy Balayage s rozstrapatenými vlnami

Instagram @bcdbeauty

Pridajte balayage do vlčích vlasov s rozstrapatenými vlnami, aby ste úplne rozjasnili celkový vzhľad a zároveň zdôraznili definíciu vo vašich vrstvách. Účes vlka sa ľahko upravuje a udržiava a v kombinácii s balayage farbou je ešte jednoduchšie predviesť textúru účesu. Balayage je technika farbenia vlasov nenáročná na údržbu, takže kombinácia vlčieho strihu a balayage je ideálna pre každého, kto miluje zažitý, strapatý a prirodzený vzhľad.

Dlhý vlčí strih s bočnými závesmi

Dlhý vlčí strih s bočnými závesmi

Instagram @fursmaria_

Pridanie ofiny s bočným strihom na váš vlčí strih je skvelý spôsob, ako zmeniť vzhľad a zároveň zachovať rovnaký štýl a rutinu údržby. Vlčí strih pre dlhé vlnité vlasy sa ľahko upravuje a udržiava a pridanie ofiny s bočným deleným závesom ho posúva na ďalšiu úroveň ikonických. Ofina na záclony je ideálna na orámovanie tváre, ktorá sa dobre hodí k vlčiemu strihu, v ktorom je hlavným dôrazom aj orámovanie tváre. Vlčí strih môže byť veľmi všestranný v možnostiach stylingu, môže byť textúrovaný a nervózny, jemný a romantický, alebo dokonca surový prírodný a živý, v ktorom je skvelý každodenný strih.

Teachs.ru
34 super roztomilých zrážok a trendov práve teraz

34 super roztomilých zrážok a trendov práve terazRôzne

Roztomilé účesy: Ľadový tupý BobInstagram @hairbyaspynJedná sa o ľadové blond bielidlo a tón presného tupého účesu s rovnou ofinou. Vytvoril ho kaderník Aspyn Miller z Tacoma, WA. "Ak hľadáte rozto...

Čítaj viac
Najlepšie produkty na ochranu vlasov za chladného počasia: naše tipy

Najlepšie produkty na ochranu vlasov za chladného počasia: naše tipyRôzne

Rovnako ako sa váš šatník mení s ročnými obdobiami, menia sa aj vaše vlasy! Preto má zmysel iba to, že zmeníme svoju rutinu starostlivosti o vlasy a výrobky aj s ročnými obdobiami. Chladnejšie poča...

Čítaj viac
Čo hovorí váš účes o vašej osobnosti

Čo hovorí váš účes o vašej osobnostiRôzne

V júli vedci z University of Kansas zverejnili štúdiu, v ktorej sa uvádza, že 90 percent osobnosti cudzinca môžete posúdiť len na základe ich kopancov. Vedci Univerzity zistili, že okrem zrejmých c...

Čítaj viac
instagram stories viewer